Találatok a következő kifejezésre: Az ötödik vagyok, (36 db)

Ötödiknek.Mikorra vagy kiirva?Én aug.3-ra.
A kérdező hozzászólása: szia. en aug.19-re

Mitol van az hogy a mensim a masodik nap olyan gyenge mint altalaban az otodik vagy a negyedik nap vege? Mindig kb 5 napig tart. Es elenk piros a szine, nem bordo.

Legjobb válasz: Mert te ilyen vagy.Mindenkinek máshogy van a mensije.Illetve ha még az elején vagy akkor még ugyis rendszertelen és nagy rá az esély hogy még változni fog ez a dolog. De hát minden nõ más testben él nem mindenkinek ugyanaz a mensije.Ez van .El kell fogadnunk.

Mert te ilyen vagy.Mindenkinek máshogy van a mensije.Illetve ha még az elején vagy akkor még ugyis rendszertelen és nagy rá az esély hogy még változni fog ez a dolog. De hát minden nõ más testben él nem mindenkinek ugyanaz a mensije.Ez van .El kell fogadnunk.
A kérdező hozzászólása: de en mar 7 eve menstrualok es meg ien nem volt.
1 válaszoló vagyok:Akkor lehet hogy most kezdél el fogamzás gátlót szedni?Vagy most keztél el szexuális életet élni? Talán ha egyik sem passzol látogass el a nõdokihoz..

Gyök alatt "a" a tizediken az "a" az ötödiken, vagy "a" a nyolcadikon?

tudom, hogy elég idióta kérdés... :S

Legjobb válasz: Tudtommal négyzetgyök alatt "a" a 10.-en, az egyenlõ "a" az 5.-ennel.

Tudtommal négyzetgyök alatt "a" a 10.-en, az egyenlõ "a" az 5.-ennel.
A kérdező hozzászólása: köszönöm : )
Amúgy konyhanyelven megfogalmazva, egy x-dik hatványon lévõ számot ugy szedsz ki a gyök alól, hogy elosztod a hatványkitevõt(itt:X) a gyökkitevõvel. Tehát négyzetgyök alatt "a" a 12.-en egyenlõ "a" a 6.-onnal, mert 12 osztva 2-vel egyenlõ 6-al. Ez igaz fordítva is.
Ahogy már irták: gy(a^10) = a^(10/2) = a^5 Vagy pedig felbontod: gy(a^10) = gy( (a^5)^2 ) = a^5 De arra vigyázz, hogy ezt nem csinálhatod meg, ha az a szám kisebb is lehet, mint 0 pl. a=-1 gy( (-1)^10 ) = gy(1) = 1 (-1)^5 = -1 Így már nem ugyanannyi az értékük. Vagy pedig ha ígz gondoltad: gy(a)^10 Itt az a gyök alatt van és nem lehet negatív (kivéve ha komplex számok halmazán dolgozol), ezért bármely a-re igaz, hogy: gy(a)^10 = a^5 (a feltétel itt is megvan, hogy a>=0, de már a feladatból látszik.)

Nektek az ötödik vagy a hatodik osztály volt könnyebb?

Most leszek hatodikos.

Legjobb válasz: Én 1-11-ig könnyen vettem 4,5 átlag fölött úgyhogy ne pánikolj nem lesz durva!

Én 1-11-ig könnyen vettem 4, 5 átlag fölött úgyhogy ne pánikolj nem lesz durva!
A kérdező hozzászólása: Akkor nem lesz nehezebb az ötödiknél? Ja és tényleg a páratlan osztályok a nehezek? Ezt hallottam :-O
Ha tanulsz egyik se nehéz!Egyébként nem a páratlanok hanem a 7. és a 11. a kemény!
Dehogyis. Általános egyáltalán nem nehéz, gimi kicsivel nehezebb, de az is könnyû. Ne félj.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a biztatást aranyosak vagytok! Puszi nektek!
Semmivel sem lesz nehezebb, meglatod. Tanulj annyit mint otodikben es nem lesz gond.
Én jövõre megyek nyolcadikba, és biztosan állíthatom, hogy a hatodik még jóval könnyebb is volt mint az ötödik, mivel ötödikben volt a nagy váltás alsósból felsõsbe. Új tanárok, új tantárgy, úgyhogy ne félj. :) Majd a hetedik....
A kérdező hozzászólása: köszi neked is a biztatást! Rontottam negyedikhez képest amikor kitûnõ voltam és jó lenne hatodikba javítani.

Hányadik héttol kezdodik az otodik hónap? 17 hetesen hány honapos is vagyok? Még 4, vagy már az 5. ik?

Legjobb válasz: Az ötödik hónapban vagy, a negyediket már betöltötted. Másképp: most kezdted az ötödik hóapot. Már benne vagy, épp most zajlik. Ha az a kérdés hány hónapos terhes vagy akkor azt mondom 4. Ha az a kérdés hogy hanyadik hónapban vagy, akkor azt mondom 5.

Az ötödik hónapban vagy, a negyediket már betöltötted. Másképp: most kezdted az ötödik hóapot. Már benne vagy, épp most zajlik. Ha az a kérdés hány hónapos terhes vagy akkor azt mondom 4. Ha az a kérdés hogy hanyadik hónapban vagy, akkor azt mondom 5.
betöltött 4, tehát ötödik
Én az utolsó mensitõl számolom a kerek hónapokat, és nem a hetekbõl, így egyszerûbb, csak hetet kell elcsalni. :-)
A kérdező hozzászólása: de vannak akik megkérdik hogy hány honapos vagyok, de honapokre kerdezni csak a gyerekek meg az idosek szokták, akiknek meg tok mindegy hogy 4 et vagy 5 ot mondok, azok nem tudják hogy hetekben szokás számolni, ugysem ertnek hozzá, nyilván 8 et vagy 9et nem fogok mondani de a pocakom meretebol meg ha 6 honapot is mondanék, abban sem ketelkednének, szoval ennyi
A kérdező hozzászólása: én a kerek 20 ast várom, és már orulok hogy eddig eljutottam, majd az fog szépen hangozni:-)a honapkra csak kiváncsiságbol kerdeztem
Én is azt mondanám, hogy 4 hónapos múltam! Most azért, mert máshogy mondom, még nem leszek közelebb semmihez! De a 10. hónap tényleg vicces lenne. Nem bántás, de az egyik barátnõm is siettetni akarta a dolgokat és õ is így mondta, ahogy te. Aztán többször rákérdeztek, hogy az hanyadik hét is. És nyilván mivel laikus kérdezik, úgy számolták, hogy az még csak 4 hónap. Kicsit hülyén jött ki a szitu. Én a koromnál sem mondom azt, ha egy hete volt a szülinapom, hogy 29 vagyok. 28 vagyok és kész!:)
A kérdező hozzászólása: már utánna olvastam, és valoban a 17.ik már az 5.ik honap, ezt találtam, de mindegy, már a lényeg hogy kozeledem a szép kerek 20. hétehez:-)az jobban hangzik Az orvosok nem igazán számolnak hónapokkal, ha mégis, akkor náluk a terhesség nem 9, hanem 10 hónap, hiszen õk holdhónapokkal számolnak. Vagyis náluk 1 hónap csak 28 nap, vagyis pontosan 4 hét. Így a betöltött 4 hét az 1 hónap. Eszerint én a 18+1-gyel az 5. hónapban vagyok, hisz 16 hetesen betöltöttem a 4 hónapot.
4hónapos és 1 hetes vagy
Én mindig a betöltött hónapokat mondtam, fõleg mikor túlhordtam, mert akkor vicces lett volna, ha azt mondtam volna, hogy a 10. hónapban vagyok. :) Szerintem 4 hónapos terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: koszonom, én is igy gondoltam
Hoppá, kimarad az 1-es a hetet elõl! :-)

Éter vagy az ötödik elem. Mit tudtok erről nekem mondani?

Legjobb válasz: Az ötödik elem az Milla Jovovich. Egész pontosan a szerelem vagy szeretet.

Az ötödik elem az Milla Jovovich. Egész pontosan a szerelem vagy szeretet.
Az éter az nem elem, hanem vegyület.
Az ötödik elem a Bór.
3 föld + 1 éter = Ben Affleck ábrázatú halálos démon
a Namaste az hindu köszönés. Csak köszöntem :)
Nabammeg - ez meg õsi magyar köszöntés.
A kérdező hozzászólása: xD oké
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :D Meg tudnátok milyen formában nyilvánul meg, vagy hol van jelen a Namaste ?
Igen, az éter az ötödik elem. Namaste
Az étert ( tekintsd éterinek, légiesnek, ) Arisztotelész idejében jelölték meg ötödik elemként, külön jelképe is volt egyszerû ábrákból ( mint a többinek is )
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm. Nos fõként az ötödik elemrõl érdekelnének dolgok: A négy elem : tûz, víz, föld, levegõ. És az ötödik?
Adjon az Isten! Az éter nem az ötödik elem !!! De nagyon nagy az energiája , eléri néha az 1erg/cm2/s -os értéket. Az éterrel kapcsolatosan amire kíváncsi vagy az az, hogy az áramlási sebessége a Tejút ekliptika síkjában általában 400km/s , sûrûsége 10-20proton/cm3 másnéven :"interplanetáris plazma". Bõvebben: Nagy Ernõ 1964 Az ûkutatás eredményei címû könyv 232old. 2.bekezdés. De sok más érdekes dolog is van benne .Érdemes kiolvasni és megérteni, nagyon sokat lehet belõle tanulni. Vagy privát e-mail . Mr. Fusion

Breaking Bad-ből nyáron a hatodik évad jön vagy az ötödiknek a második fele?

Neme egészen értem, csak azt tudom, hogy azok lesznek az utolsó részek.

Legjobb válasz: Megfelezték az évadot, ezért folytatódik az ötödik. Ez egyben az utolsó.

Megfelezték az évadot, ezért folytatódik az ötödik. Ez egyben az utolsó.
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)
Jól írja, folytatják az ötödiket, számozás szerint is 5x09 lesz a következõ.

A Bleach-ről még mindig nincs hír? Folytatják idén áprilisban? Vagy legalább várható a közeljövőben az ötödik moove?

Legjobb válasz: Tudom, hogy már van ezer kérdés ezzel kapcsolatban, de az idõ elõrehaladtával új információk láthatnak napvilágot. És amit egy fél évvel ezelõtt válaszoltak meg, már nem biztos h aktuális. Ezért érdekel a dolog, hogy van- e valami új hír, nem csak arra gondolok, hogy egy hét múlva folytatják- e, hanem akár egy pontos dátum pl: 2015.15.26 vagy valami hasznos infó.

A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy már van ezer kérdés ezzel kapcsolatban, de az idõ elõrehaladtával új információk láthatnak napvilágot. És amit egy fél évvel ezelõtt válaszoltak meg, már nem biztos h aktuális. Ezért érdekel a dolog, hogy van- e valami új hír, nem csak arra gondolok, hogy egy hét múlva folytatják- e, hanem akár egy pontos dátum pl: 2015.15.26 vagy valami hasznos infó.
jelenleg ugyanaz csinálja a naruto animét mint aki a bleach animét csinálná, de a naruto animét elvileg be karják fejezni és csak azután jön a normál bleach anime folytatása. egyébként 1 rajongoi oldal: http://bleachfan.hu/news.php
A kérdező hozzászólása: Köszi az infót

Kislányom 15 hónapos, ideiglenes intézkedéssel végre dec 01-től elhozhatnám hetente egyszer. Dec 26-án, karácsonykor az ötödik alkalommal nem engedte sorban, beteg vagy nem alkalmas. Mit tegyek?

Négyszer mát kértem Gyámhatóságnál végrehajtást, de nem különösebben érdekli, letolja. Jó az ügyvédje? Elegem van, elvenném lányomat, jó dolga lenne. Eddig folyamatosan akadályozta, ? pedig láthatná rendesen. Nyáron pl. Balatonra kellett mennem. Fizetni persze fizetek rendesen.

Legjobb válasz: Te jo eg... mi van, ha az apjanal jobb helye van? Mit tudunk mi akar az aparol, akar az anyarol??? A gyereknek az anyja mellett a helye? Ha minden igy gaz, ahogy az apa leirta, akkor az anyja a gyerek alapvetö jogat nem akarja betartani, hogy tarthassa az apjaval a kapcsolatot. Innentöl kezdve, miert vagy biztos benne, hogy az anyja azt akarja, ami a geyereknek a legjobb? Ha felhasznalja az apja elleni kis jatekaira??? Ettöl függetlenül tölem az apa is lehet a rossz, lehet, hogy nem veletlenül nem engedi hozza. Leven SEMMIT nem tudunk roluk, de ez az altalanositas, hogy a gyereknek az anyja mellett van a helye, szerintem nevetseges. Hany olyan apat ismerek, aki kisujjbol leköröz jo nehany anyukat... te jo eg...

A kérdező hozzászólása: Kérdésem: SMS miért nem elég? Egyértelmûen lemondta. Miért kell, ha nem is balhézom, megalázkodnom folyton?
Szia, sajnálom a helyzetedet és harcolj a végsõkig, de próbáld meg ezt továbbra is megfelelõ keretek között, agresszió nélkül folytatni.Én sem értek azzal egyet, hogy egy apa nem tudja nevelni gyermekét és nem kedvelem az olyan anyákat, akik pajzsként használják gyermeküket.Neked jogod van szeretni a gyermekedet!Viszont azért elgondolkodhatnál azon is, hogy miért ment tönkre két kapcsolatod, mindkét helyen gyermekkel.Az ember felelõsséggel tartozik a gyermeke iránt és kell tudni kompromisszumot kötni (itt a házasságra gondolok), itt már nem csak rólunk szól a történet.
Te jo eg... mi van, ha az apjanal jobb helye van? Mit tudunk mi akar az aparol, akar az anyarol??? A gyereknek az anyja mellett a helye? Ha minden igy gaz, ahogy az apa leirta, akkor az anyja a gyerek alapvetö jogat nem akarja betartani, hogy tarthassa az apjaval a kapcsolatot. Innentöl kezdve, miert vagy biztos benne, hogy az anyja azt akarja, ami a geyereknek a legjobb? Ha felhasznalja az apja elleni kis jatekaira??? Ettöl függetlenül tölem az apa is lehet a rossz, lehet, hogy nem veletlenül nem engedi hozza. Leven SEMMIT nem tudunk roluk, de ez az altalanositas, hogy a gyereknek az anyja mellett van a helye, szerintem nevetseges. Hany olyan apat ismerek, aki kisujjbol leköröz jo nehany anyukat... te jo eg...
Ma 13:39 vagyok, szia nem akartalak megbántani!De sajnos tényleg két ember kell a házasság megromlásához, igaz, ha a nejed egy elkényeztetett..., akkor azt oké, hogy hagyod a nyavajába, de ott volt a következõ kapcsolat, szóval próbálj meg tanulni belõle!Kitartás és remélem, hogy sikerül a gyermeked látni majd!
Már ne is haragudj, kedves elsõ, de a gyereknek az apjára is szüksége van. Nem hetekre vinné el, hanem heti egyszer. Anyuka pont az az egoista hülye p. lehet, aki a gyerekkel akar bosszút állni az apán-vagyis a férfin, aki elhagyta/nem értékelte/akármi õt, a tökéletes nõt. Ha a kérdezõ feladja a harcot a láthatásért, anyuka majd arra neveli a kisgyereket, hogy látod apádat nem érdekled, etc, etc... Ne hagyd magad, kérj felügyelet melletti láthatást, oda el kell hogy vigye anyuka.
Ne erõltesd. Ilyen kicsi gyereknek az anyjánál a helye, nem az apjánál. Meg fognak utálni, és jogosan, ha nem hagyod ezt sürgõsen abba.
...majd pont egy elvált férfi tudna nevelni egy 15 hónapos kislányt... könnyesre kacagtam magam rajtad...
Már ne is haragudj, kedves második, de nem egyszer-egyszer akarja a kedves apuka elvinni, hanem EL AKARJA VENNI AZ ANYJÁTÓL! Tudod, értõ szövegolvasás! Ott van, írja, hogy majd az anyuka láthatja rendszeresen... hát jó vicc! Ne forduljon meg a világ! Elsõ voltam.
Sajnálom és megértelek!!!Azt kívánom, hogy jobb legyen az életed és találd meg a társadat!Szorítani fogok, hogy láthasd a második gyermekedet is!És a szeretetet nem pénzben mérik, ezt a gyermeked is pontosan tudja, biztos vagyok benne, hogy õ viszont szeret téged!
Szörnyû, hogy idáig fajulhat egy házasság! Emberek vagyunk, meg kellene értenünk egymást! Nem? Én a következõt tenném: Írnék az exnek, (a másodiknak) hogy mivel már x ideje akadályozza a láthatást, nem fogom SOHA feladni, hogy kapcsolatot tartsak a gyermekemmel, (igenis szüksége van apára is, és amelyik nõ ezt nem így gondolja azt nem tudom megérteni!) ezért nem fogom elfogadni a bíróság döntését és vagy közösen neveljétek, (pl. egy hónap nála, egy hónap nálad?) vagy próbál meg megszerezni a jogot a neveléshez, de könyörgöm ne tiltsd el az anyjától!! Én egyáltalán nem értek a pereskedéshez, de ha TE mint apa mindent betartasz, küldöd a pénzt havonta, odamész stb. NEKI is kötelessége lenne betartani a bíróság döntését! Nem? Egy dolog van amit nem tudok egy férfinak megbocsájtani, ha fizikailag bántotta a feleségét, ebben az esetben mivel fél tõled, (valszeg erõsebb vagy nála!) már nem úgy gondolkozik, mint ha soha nem bántottad volna, félti a gyereket is......na, akkor megértem. Bocsi, nem feltételezem rólad, csak a miérteket keresem. Sok szerencsét! És BÚÉK! :)
Ne haragudj, de ha magadhoz vennéd a kislányod, akkor te mennél gyesre? Ahogy olvasom az irasaidat, kétszer is sikerült budai milliárdos p...-t elvenned...ennek azért tán elõnyei is voltak, nem? Már ne is haragudj. Úgy tûnik, kétszer ugyanabba a szarba léptél egyébként. Legalább azért jó nõk voltak?
A kérdező hozzászólása: Szia! Természetesen folyamatosan gondolkodom azon miért is ment tönkre a kapcsolatunk. Nyilván az én szerepem sem elhanyagolható. Valószínüleg, ha a válság kellõs közepén jobb állást keresek mint amim van, "mert ezzel a szakmával többet lehet keresni", illetve "apa mindig kitesz pénzt a pultra újból, ha anya másra költötte mint amire kapta", vagy "milyen gáz, hogy még a fogadra sincs pénzed" amikor azt mondom, hogy a magánklinikára tartogatom a szülésre. Nyilván ha nem a "proli, Chinoin-bûzös" Angyalföldre költözöm vissza saját kis családi házamba apja budai házából amiben ott van 2 millió forintom felújításban, akkor még lehet, hogy utánam is jött volna. Szóval két emberen múlik, igaz. Se gyerek, se pénz. Viszont megvan az egyetlen, régvárt unoka az endometriózisos, 37 éves lányuktól. Sajnos meggyõzõdésem, hogy csak ezért kellettem.
Vannak jó anyák és rossz apák, ahogy jó apák és rossz anyák is. Tény, hogy a közvélemény szerint az anya alkalmasabb a gyereknevelésre. De nekem pl. van egy ismerõsöm, akinél anyuka lelépett, amikor a kislány 2 hetes volt - túl sokat sírt a gyerek, nem bírta idegileg...- és az apja nevelte fel. Egyedül, társ nélkül. A kislány 14 éves és "tökéletes", jól nevelt, okos, kedves. Az apjával is meg tudta beszélni a kisebb nagyobb problémáit, a nõvé válás dolgait, mert nem a szülõ neme volt a döntõ, hanem az a feltétlen bizalom, amivel hozzá fordulhatott...
A kérdező hozzászólása: Szia! Ez volt a következõ, azaz a mostani.:-) Az elõzõ milliárdos szülõkkel, 400 milliós magánvagyonnal rendelkezik. Õ kidobott, mert gipszelt, donga lábú kislányunkat egyedül mosdatva, altatva nehezen viseltem a heteket amíg õ közgázos barátaival bulizgat. Majd régebbi szerelmével össze is jött. Az anyja véleménye: " Csak ne morogjon, örülhet, hogy bekerülhetett a családunkba." Aztán érdekes, azóta sincs komoly kapcsolata..... Utazik, utazik, utazik..... Ja, és persze beperelt még több pénzért és persze a kislány lába miatt megkapta fizetésem 20%-át, Plusz jutalomból...stb. Végig átutalással 7 éven keresztül rendszeresen fizettem. Szóval õ el tudja vinni háromszor a kislányomat síelni egy télen, én meg örülhetek, hogy luk van a ....hátul. Na kifakadtam!:-)
A kérdező hozzászólása: Még annyit, hogy a végzés pótnapot nem jelölt meg csak, hogy a követlkezõ héten. Így a hatóság nem tudja végrehajtani. Kértem pontosítást, hogy következõ hét ua. idõben legyen a pótlás. Tegnap kaptam meg. Remélem már végrehajthatóak lesznek az eljövendõ "nem alkalmas" idõpontok.
A kérdező hozzászólása: Eszem ágában nem volt elvenni az anyjától. Amikor azt mondtam 5 alkalom, az összesen 9. Mivel a pótlásokat is lemondta, betegségre, vagy egyéb okokra hivatkozva. Pl. már láttam, mert én hülye vettem az erõt és meglátogattam 10 percre "beteg" lányomat. Persze beteg sem volt. Elmentem a gyerekorvoshoz, azt mondta nem is látta a gyereket, csak telefonon jelezték, hogy hány és õ instrukciókat adott. Erre õ nem ad igazolást, mondta. Ezek után kiváncsi leszek, mert az ex magabiztos, hogy ad majd. Vittem már tanut is, végrehajtásban kértem a benzinpénzt is (csak a rend kedvéért). Erre azt mondták tankolni kell aznap és menetlevelet, jogsit és forgalmi másolatot csatolni. Tele van a...hócipõm.
1.) Ha csak ideiglenes az intézkedés, akkor nem evidencia, hogy úgy is kell maradnia. Még kérheted, hogy nálad legyen elhelyezve a lányod. Tény, hogy a 15 hónapos lánygyereket csak akkor nem az anyjának ítélik, ha drogos, alkoholista, stb., viszont ha azzal az indokkal kéred, hogy nálad legyen elhelyezve, hogy az anyuka akadályozza a láthatást, ha nem is neked ítélik, de anyuka talán kicsit magához kap, hogy neked is vannak jogaid, lehetõségeid. 2.) Ha a gyerek betegsége miatt nem tudod elvinni, akkor a következõ hétvégén jogod van a láthatást pótolni. Az nem indok, hogy anyukának nem alkalmas. 3.) Ha továbbra is akadályozza a láthatást, minden láthatási kísérletnél vigyél magaddal egy tanút. Nem kell balhézni, vagy ilyesmi, mert azt tényleg ellened fordíthatja, de legyen aki tanúsítja, hogy te ott voltál, õ meg nem engedte. 4.) Ha valaki úgy gondolja, hogy egy 15 hónapos kislányt nem tudna az apja felnevelni, azon meg én nevetem könnyesre magam. Egy nõ mennyivel alkalmasabb??
A kérdező hozzászólása: Akkor elmondom, hogy egy kétgyermekes anyával együtt élek, tanulok tini gyermekeivel és lányom egy egészséges érzületü családban tudna nevelkedni. Az a baj, hogy tele van a világ ilyen rosszindulatú, elõítéletekkel teli és fõleg lelkileg sérült emberekkel mint Te. Valószínüleg egyedül vagy és soha nem jön el a nagy Õ. Vagy Te is hagytad elmenni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Egy kis erõt adtál és szerintem jól látod helyzetemet.:-) Minden észrevételemet a bíróságra magam írom és minden igaz is benne. Szóval majd azt olvasgatom Neki......ha majd eljön a nap. Csak nagyon-nagyon sajnálom kislányomat!
Nos, ez esetben akkor meg kell várnod az ítélethirdetést és két év múlva beadhatod a kérelmedet, hogy a gyermeket nálad helyezzék el. Sajnos vannak ilyen anyák, akik a bosszú eszközeként használják a gyereket... Javaslom írj naplót a gyerekednek - akár interneten is - így még ha nem is engedik a személyes találkozást, ha már elég idõs lesz, el fogj atudni olvasni és látni fogja, hogy nem azért nem találkoztatok, mert te nem akartad.
A kérdező hozzászólása: Ideiglenes a végzés, õk fellebbezték, én észrevételeztem. Nyilvánvalóan kibekkelni akarják, hátha megváltoztatják. 2 hónapig hetente mentem még térd keresztszalag mûtét után pár nappal is láthatásra, hogy kialakuljon a jó kapcsolatunk. És kialakult, tündéri kislány. Ezt is veszélyezteti most.
A kérdező hozzászólása: Kedves második és kevésbé kedves elsõ hozzászóló! Én beleegyeztem, hogy anyjánál legyen elhelyezve lányom. Elsõ gyermekem szülei hihetetlen vagyonosak és kényükre kedvükre adják nagyobbik lányomat. Kisebbik anyját meg a bosszúvágy hajtja. Megküzdöttünk közösen a gyermekért, lombik program másfél év, majd spontán jött össze. Egyet szeretnék....., hogy ugyanúgy apja lehessek, mint a nagyobbnak. De kezdem látni, így nem fog menni, rosszabb lesz az elsõnél is.
2 gyereked van 2 anyától? És miért nem sikerült egyik kapcsolatod sem, miért nem tartottál ki egyikük mellett sem? Lehet 2x így mellényúlni, vagy nem benned van a hiba?

Az 5 vagy 6 húros basszusgitárnál az őtődik/hatodik húr mélyebb húr vagy magasabb?

Legjobb válasz: Négy húros hangolás: E-A-D-G Öt húros hangolás: H-E-A-D-G

Négy húros hangolás: E-A-D-G Öt húros hangolás: H-E-A-D-G
Általában a 5. húr mélyebb, 6. húr magasabb, de senki sem tiltja meg, hogy más húrt vegyél rá és mondjuk az 5 húrost EADGH-ba hangold, nem visz el az ízlésrendõrség :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!