Találatok a következő kifejezésre: Az összes megvan, de a (9 db)

A laptopomrol (HP 635) egyszeruen eltuntek az ikonok amugy a start menuben az osszes megvan, de semmi sem jelenik meg a kepernyon. Otletek? Javaslatok?

Legjobb válasz: jobb klikk az asztalon tulajdonságok és ott az ikonok résznél asztali ikonok megjelenítése pipa a kis négyzetbe de egy op rendszert írhattál volna a másik hogy használsz e valami témát ?

jobb klikk az asztalon tulajdonságok és ott az ikonok résznél asztali ikonok megjelenítése pipa a kis négyzetbe de egy op rendszert írhattál volna a másik hogy használsz e valami témát ?
Kihúzod az asztalra a parancsikont, vagy küldés>>asztal...
A kérdező hozzászólása: Koszi mar megoldottam amugy win7 az op rendszer

Melyik Windows Vista változatát lenne érdemes felraknom? Megvan nekem az összes változata, de nem tudom melyik miben lenne jobb/estleg gyorsabb? (Windows 7-et senki ne mondjon nem csipázom azt a rendszert! )

Tehát miben külömböznek egymástól eggyes verziók? Asztali számítógépröl lenne szó.

Legjobb válasz: Több száz (!) gép összerakása, telepítése, nagy részüknek a napi-heti-havi szintû karbantartása után, csak van talán annyi tapasztalatom, hogy tudjam, milyen a vista. És mint mondtam, talán a micorszopsz sem véletlenül vonta vissza idõ elõtt. De ha neked vista 4ever, akkor hajrá.

Több száz (!) gép összerakása, telepítése, nagy részüknek a napi-heti-havi szintû karbantartása után, csak van talán annyi tapasztalatom, hogy tudjam, milyen a vista. És mint mondtam, talán a micorszopsz sem véletlenül vonta vissza idõ elõtt. De ha neked vista 4ever, akkor hajrá.
buta vagy és tudatlan:)
Tisztelt kérdezö ! Nekem is windows vistám van és én is ugyanugy vagyok vele mint te . Én is utállom a windows 7 et nekem is volt windows 7 elötte meg xp az xp kinézete az nagyon idegesitö csúnya na meg a windows 7 é is. Az xp nem tartot sokáig a gépemen és mikor le akartam állitani mindig újraindult a win 7 meg mindig azt írta ki leállitás kényszertetése. A win 7 az tényleg nemvaló semmire egy szar én tudod ugy jártam a windows 7 tel hogy eleinte legyen ön is milliomos meg super nintendó emulátoros játékokat játszottam rajt. Mihelyt bekötettem a t home internetet a windows 7 kegyetlen dolgokat kezdet el velem müvelni . Nem csatlakozot a netre söt a letöltéseim zsinorba szakadtak meg és lefagyot az internet nagyon sokszor. Mióta vistára válltottam ilyen problémák nincsenek , windows vista sokkal jobb mint a win 7 vista az én rendszerem.
Én pillanatnyilag Vistát használok, mert ilyen matrica van a gépemen seriallal, és gondoltam kipróbálom, úgysem volt még eredeti Windowsom. Nincs vele bajom, azon kívül, hogy sokszor beállnak az intézõ ablakai...
A kérdező hozzászólása: Nem értem mért nem lehet abbahagyni a Vista fikázását.Megbízható rendszer, söt SP2-vel a legjobb. Mindenki tudja annakidején nem volt optimalizálva, de mára jó lendszer lett!!!!!! Vista 4EVER! :D
A vista ugyanúgy járt, mint annak idején a millenium. Egy megbízhatatlan, erõforrás-zabáló vacak. Nem véletlen, hogy a microsopsz már visszavonta a forgalmazását. Akármennyire nem "csipázod", ha stabil rendszert akarsz, Win7-et használj, esetleg XpSp2-t.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ, sokan azt mondják amugy hogy az Ultimate sem eszi annyira a memóriát, nemtudom. Szerntem Home Premiumot fogok felrakni:)
> Tehát miben külömböznek egymástól eggyes verziók? http://windows.microsoft.com/hu-HU/windows-vista/products/co.. Kattints a "Windows Vista kiadásai" fülre. Ha mindenképpen Vista-t akarsz én a Home Premium-ot ajánlanám.
A kérdező hozzászólása: Nem erre gondoltam.
próbáld ki magad:)

Az összes tünetem megvan, de a leletek azt mutatják, nem vagyok terhes. Mi van ilyenkor?

sziasztok!kezdem az elején!utoljára julius 18.-án menstruáltam.májusba hagytam abba a fogamzásgátlot.csütörtökön voltam orvosnál,azt mondta még nem látszik,de szerinte az vagyok,de azért el küldött vérvételre.ma jött meg az eredmény 1.20 a béta hcg,ami nem utal terhességre!az összes rünetem meg van,és nem be képzelem,mert a hányást nem lehet!az elsö manommal is ugyanigy voltam,hogy semmi nem mutatta ki,csak 6hetessen az ultrahang!most mégis megvagyok rémülve!járt már igy valaki?és akkor miért nem menstruálok?jo,a gyogyszer,de akkor miért a tünetek!megyek orvoshoz,csak sokára lessz még hétfö!addig be dilizek!segitsetek!van egy kis esélyem???

Legjobb válasz: Türelem azt írod hogy már voltál igy ,akkor pedig nincs okod a pánikra.Sok sikert:)

Türelem azt írod hogy már voltál igy , akkor pedig nincs okod a pánikra.Sok sikert:)
Szia! En is igy voltam mint te, elkuldott a doki ultrahangra , es kiderult ikreket varok!ez 17 eve volt, van 2 gyonyoru lanyom!Mi akartuk , csak nem gondoltuk hogy 2 t egyszerre, igy hozta a sors!nem kellett ketszer szulnom! csak egyszer es 2 t!Sajnallom hogy nem tudok segiteni!az ultrahang majd kimutat mindent!

Jár e a gyed ha a két munkahely között voltam 3 hónapot munkanélküli és 2 hónapig semmi nem volt de az elõzõ és a mostani munkahelyen megvan összesen az egy év? Vagy tul sok a közte kiesõ idõ?

Legjobb válasz: Túl sok a kiesett idõd A munkanélküli lejárta után még 28 napig vagy biztosított Tehát te utánna 1 hónapig még biztosított voltál,de azután 1 hónapig "semmin"- ahogy írtad Ez sok biztosítási idõ kiesés Jah..és munkahely által biztosítottnak kell lenned szülés alatt.akkor jár

Túl sok a kiesett idõd A munkanélküli lejárta után még 28 napig vagy biztosított Tehát te utánna 1 hónapig még biztosított voltál, de azután 1 hónapig "semmin"- ahogy írtad Ez sok biztosítási idõ kiesés Jah..és munkahely által biztosítottnak kell lenned szülés alatt.akkor jár
Nem értem az elsõ válaszát. A 365 napnak nem kell folyamatosnak lenni, tehát lehet benne megszakítás, a lényeg, hogy a szülést megelõzõ 2 évben kell lennie. Tehát, ha 2014 júniusában szülsz, akkor 2012. június és 2014. június között kell meglennie a 365 napnak. Az mindegy, mennyi megszakítás van, de csak az új munkahelyeden elért jövedelmet veszik figyelembe. Illetve az igaz, hogy a tgyás igénylésekor vagy szüléskor is kell munkahellyel rendelkezni vagy álláskeresési támogatáson kell lenni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat jelenleg is van munkaviszonyom de még próbaidõ alatt vagyok.Ha lejár a próbaidõm és utána megyek el terhességi táppénzre akkor elküldhetnek betegállomány alatt?
Ha próbaidõ után nem hosszabbítják meg a szerzõdésed, nem tudsz táppénzre menni, mert a táppénzhez munkaviszony kell. Tehát, ha próbaidõ alatt elmész táppénzre és nem hosszabbítanak, akkor a táppénz is megszûnik. Akkor vagy védett, ha a munkaszerzõdésed határozatlan.
A kérdező hozzászólása: A munkaszerzõdés határozatlan idejû és próbaidõ után mennék csak táppénzre akkor már nem küldhetnek el?
Írásban jelentsd be a próbaidõ lejárta után, hogy terhes vagy, akkor védettséget élvezel határozatlan munkaszerzõdés esetén és nem küldhetnek el!
A kérdező hozzászólása: köszi

Sims2őm van. Az összes kieg megvan csak az éjszakák nem, de az a problémám, hogy nem nem jön be a konzol! Többi lent?

hiába nyomom a shift+ctrl+c-t nem történik semmi!mi lehet az oka?hogy hiányzik az éjszakák? de nemhiszem, mert az alapjátékban is m?ködnie kell.

Legjobb válasz: -.-' azt nyomom a sorrend nem számit

A kérdező hozzászólása: -.-' azt nyomom a sorrend nem számit
Azért mert ctrl+shift+c -t kell nyomni.
A Fressnapf elég jó és Gyõrben is van!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!!!! Nagyon jol jöttek!!!!!De am hol van ez a 'fresnaps'
én is a Fressnapf-ot mondanám, itt aztán mindent lehet kapni :) [kutyatápoktól elkezdve, egészen a kutyasörig v kutyaparfümig ;) ] illetve még a plaza közelében is van egy - ha jól tudom -, de ott még nem voltam (de szerintem nem annyira felszerelt, mint a Fressnapf)
A kérdező hozzászólása: Bocs: Fressnapf!!!!
Gyrõben a Spar-ban van a fressnapf, majdnem az office mellett, a hátsó bejáratnál konkrétan, de nemsokára fog nyílni a Family centerben is, ami a kika mellett van. én nagyon szeretem, tényleg minden megvan ott, ami egy kutyának vagy bármilyen állatnak kell, bár a kiegészítõk (ágy, párna...) elég drágák, de ott legalább van bõven választék. remélem tudtam segíteni.
Nem tudom, hogy a gyõri Fressnapfban hogy van, de ahova én járok, oda beviheted magaddal a kutyádat is és felpróbálhatod rá a cuccokat.
Gyõrben a plázánál meki felöli oldal, rögtön mögötte. Valami hülye neve van ott is sok minden van + Fressnapf
Gyõrben is viheted a kutyád a Fresibe! Velünk mindig jön!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!