Találatok a következő kifejezésre: Az összes megvan, de (12 db)

A laptopomrol (HP 635) egyszeruen eltuntek az ikonok amugy a start menuben az osszes megvan, de semmi sem jelenik meg a kepernyon. Otletek? Javaslatok?

Legjobb válasz: jobb klikk az asztalon tulajdonságok és ott az ikonok résznél asztali ikonok megjelenítése pipa a kis négyzetbe de egy op rendszert írhattál volna a másik hogy használsz e valami témát ?

jobb klikk az asztalon tulajdonságok és ott az ikonok résznél asztali ikonok megjelenítése pipa a kis négyzetbe de egy op rendszert írhattál volna a másik hogy használsz e valami témát ?
Kihúzod az asztalra a parancsikont, vagy küldés>>asztal...
A kérdező hozzászólása: Koszi mar megoldottam amugy win7 az op rendszer
A kérdező hozzászólása: jesszus, mi az a góckutatás?
Nem értelek titeket.A fogorvoshoz már elõtte is kellene menni, hogy rendben maradjanak a fogak és a nagyobb kezeléseket el tudják végezni, hogy mire terhes lesz valaki nagyjából rendezett legyen a fogszerkezete. A terhességi fogászati vizsgálat arra irányulna, hogy ha a terhesség miatt romlanak a fogak, akkor azokkal kelljen csak foglalkozni, nem azzal ami már évek óta romlik. Menj ennek ellenére nyugodtan akihez tartozol sztk alapon ellátnak, de ha azt szeretnéd, hogy teljesen rendben legyen a fogsorod, biztosan sokszor kell menni, ráadásul amihez röntgen kellene, azt nem fogják tudni megcsinálni. Szóval menj, de mindenképpen szólj, hogy terhes vagy, mert nem biztos, hogy látszik rajtad ilyenkor. A kiskönyvedet is vidd magaddal!
fogorvoshoz bármikor elmehetsz.nekem is rosszak voltak sõt még inplantátum ültetést is csináltak.maszekhoz mentem, sok pénzbe került de sajnos sztk alapon is elkérték volna mert voltam ott is.5 hós korig jártam és semmi baja nem lett a pocaklakónak.
Szia! Én valamikor a terhesség közepe felé mentem fogdokihoz, nem emlékszem pontosan mikor de már viszonylag nagy volt a pocim. Nekem is rosszak voltak a fogaim, és mindet megcsinálta tb-alapon.Érzéstelenítõt is kaptam. Szerintem nyugodtan elmehetsz már a dokihoz, elõször úgyis csak egy góckutatást csinál, amit beír a kis könyvbe.
Nem olyan ijesztõ mint amilyennek hangzik! :-) csak megnyomkodja az ínyed, nincs e begyulladva
Menj el, most úgy is gondolom ráérsz, s rendbe hozzák mindet, s mire megszületik a babád szép mosolyod lesz! :) Ugyan úgy adnak érzéstelenítõt, nem fáj, s ingyen vannak a tömések az sztk-ban.

Melyik Windows Vista változatát lenne érdemes felraknom? Megvan nekem az összes változata, de nem tudom melyik miben lenne jobb/estleg gyorsabb? (Windows 7-et senki ne mondjon nem csipázom azt a rendszert! )

Tehát miben külömböznek egymástól eggyes verziók? Asztali számítógépröl lenne szó.

Legjobb válasz: Több száz (!) gép összerakása, telepítése, nagy részüknek a napi-heti-havi szintû karbantartása után, csak van talán annyi tapasztalatom, hogy tudjam, milyen a vista. És mint mondtam, talán a micorszopsz sem véletlenül vonta vissza idõ elõtt. De ha neked vista 4ever, akkor hajrá.

Több száz (!) gép összerakása, telepítése, nagy részüknek a napi-heti-havi szintû karbantartása után, csak van talán annyi tapasztalatom, hogy tudjam, milyen a vista. És mint mondtam, talán a micorszopsz sem véletlenül vonta vissza idõ elõtt. De ha neked vista 4ever, akkor hajrá.
buta vagy és tudatlan:)
Tisztelt kérdezö ! Nekem is windows vistám van és én is ugyanugy vagyok vele mint te . Én is utállom a windows 7 et nekem is volt windows 7 elötte meg xp az xp kinézete az nagyon idegesitö csúnya na meg a windows 7 é is. Az xp nem tartot sokáig a gépemen és mikor le akartam állitani mindig újraindult a win 7 meg mindig azt írta ki leállitás kényszertetése. A win 7 az tényleg nemvaló semmire egy szar én tudod ugy jártam a windows 7 tel hogy eleinte legyen ön is milliomos meg super nintendó emulátoros játékokat játszottam rajt. Mihelyt bekötettem a t home internetet a windows 7 kegyetlen dolgokat kezdet el velem müvelni . Nem csatlakozot a netre söt a letöltéseim zsinorba szakadtak meg és lefagyot az internet nagyon sokszor. Mióta vistára válltottam ilyen problémák nincsenek , windows vista sokkal jobb mint a win 7 vista az én rendszerem.
Én pillanatnyilag Vistát használok, mert ilyen matrica van a gépemen seriallal, és gondoltam kipróbálom, úgysem volt még eredeti Windowsom. Nincs vele bajom, azon kívül, hogy sokszor beállnak az intézõ ablakai...
A kérdező hozzászólása: Nem értem mért nem lehet abbahagyni a Vista fikázását.Megbízható rendszer, söt SP2-vel a legjobb. Mindenki tudja annakidején nem volt optimalizálva, de mára jó lendszer lett!!!!!! Vista 4EVER! :D
A vista ugyanúgy járt, mint annak idején a millenium. Egy megbízhatatlan, erõforrás-zabáló vacak. Nem véletlen, hogy a microsopsz már visszavonta a forgalmazását. Akármennyire nem "csipázod", ha stabil rendszert akarsz, Win7-et használj, esetleg XpSp2-t.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ, sokan azt mondják amugy hogy az Ultimate sem eszi annyira a memóriát, nemtudom. Szerntem Home Premiumot fogok felrakni:)
> Tehát miben külömböznek egymástól eggyes verziók? http://windows.microsoft.com/hu-HU/windows-vista/products/co.. Kattints a "Windows Vista kiadásai" fülre. Ha mindenképpen Vista-t akarsz én a Home Premium-ot ajánlanám.
A kérdező hozzászólása: Nem erre gondoltam.
próbáld ki magad:)


Miért van ez? jelentkeztem az rtl-en erre az új szereplőválogatásra és nem jött válasz, de még mindig lehet jelentkezni, akkor majd csak akkor küldik ki ha lezárult, és megvan az összes, aki jelentkezett és abból válogatják ki?

Legjobb válasz: Lehet, hogy nem tudták értelmezni azt, amit írtál nekik. :) Ajj, de gonosz vagyok.. Egyébként szerintem majd csak a végén jeleznek vissza - ha visszajeleznek.

Lehet, hogy nem tudták értelmezni azt, amit írtál nekik. :) Ajj, de gonosz vagyok.. Egyébként szerintem majd csak a végén jeleznek vissza - ha visszajeleznek.
Nyugi, a legtöbbünknek nem jeleztek, de várjuk. :)
A kérdező hozzászólása: Hát, igazából mindegy, csak egy köszönjük, de nem-et igazán lehetne küldeni:D No, mindegy. Azért köszönöm!:) )

Vaterán átvertek, de megvan az összes telefonos beszélgetés. Mit lehet tenni?

Hello! Múlt héten rendeltem egy telefont, az eladó egy ideig győzködött, állítólag fel is adta a csomagot, de azóta nem veszi fel a telefont. A telefonbeszélgetések rögzítettem, szóval megvan szinte minden beszélgetés és természetesen az e-mailek is megvannak. 80.000Ft-ról van szó. Az eladót kinyomoztam, fényképem is van róla, amin feltehetően tényleg ő szerepel. Kiderült, hogy fórumokról is kitiltották, gondolom pont ilyen miatt. Mit tudok tenni? Tehetek feljelentést? 17/F

Legjobb válasz: Egy tanács: SOHA ne utalj elõre!

Egy tanács: SOHA ne utalj elõre!
az is lényeges info, h ez a 36 értékesítés micsoda. mert lehet 36db babaruha is, darabja 300Ft, vagy mondjuk 36db mobil, és akkor máris sokkal relevánsabb az eladó reputációja. És még egy tanács: az sem mindegy, h mióta van regisztrálva...
36 pozitív + 1 negatív értékelésnél azért nem utalnék 80 ezret elõre.
"Egy tanács: SOHA ne utalj elõre!" Ugyanígy az eladónak: "SOHA ne add fel utánvéttel!". És máris megdöglött az egész üzlet... Kérdezõ: vásárlás elõtt megnézted például az eladásainak a mennyiségét és az értékeléseit? Ha nem, az nagy hiba. Ha sok negatívja volt, ez másik jel. Ha nem nagyon volt még eladása, az is gyanúra ad okot.
A kérdező hozzászólása: 36 pozitív értékelése van, 1 negatív, azt is õ adta.
1. Ez kb. azzal egyenértékû. hogy "ne vaterázz". Én is utaltam elég sokszor elõre, mondjuk ennél kisebb összegeket, sose volt gond. Ha van valakinek többszáz értékesítése, csupa jó értékeléssel, az nem fogja pár tízezer forintért elrontani a renomét. A kérdezõ helyében elõször a Vaterával venném fel a kapcsolatot, valószínûleg õk is felszólítják, ettõl talán észhez tér. Ha nem, akkor jöhet a jogi útra terelés, semmi akadálya, a vaterás vásárlások szabályos üzletkötések szerzõdésbe foglalt kötelezettségekkel.
Az elsõ válaszolónak írnám: látszik, h még soha semmit nem vásároltál interneten. a lényeg, h megbízható helyrõl vásároljunk!
rengeteg ilyen kérdés volt már. feljelentés, bejelentés a vaterának, stb...
Nagyon egyszerû: irány a rendõrség. Esetleg szülõ nem árt 18 év alatt. Egyébként a ne utaljunk elõre azért nem tanács. Meg nem tudnám számolni, hányszor utaltam elõre, normál boltoknak, még külföldre is, de vaterán is. Egyszerûen meg kell nézni az eladó megbízhatóságát. Cégnél ez könnyû, de a vaterán is ott van minden, mennyi tranzakció, értékelések, stb.
Ha 80-ért vásárolsz a vaterán, elõre utalással ismeretlentõl, akkor feltételezem, hogy ugyanazon termék legalább 110-120-ba kerülne a sarki telefonosnál. Ebben az esetben, 30-40ezer forint árelõnyért nem lennék rest személyesen elmenni a termékért akár az ország másik végére is. Diák vagy, olcsón utazol és rá is érsz ilyenre.. ;) Gondolom az ország valamelyik szélén van az áru... És hogy melyik szélén, az akkor derült ki, amikor elmondtad, hogy te hol laksz. És mit ad isten, a telefon PONT a másik szélén volt. Ugye? Ráadásul nem egy nagyvárosban, hanem egy tömegközlekedéssel nehezen, csak 4 átszállással megközelíthetõ helyen.. Jól tippelek? Ha valami túl szép, hogy igaz legyen... Persze az is lehet, hogy Kínából dropshipelik neked a telefont. Abban az esetben várjál még, lassú a szállítás.

Sims2őm van. Az összes kieg megvan csak az éjszakák nem, de az a problémám, hogy nem nem jön be a konzol! Többi lent?

hiába nyomom a shift+ctrl+c-t nem történik semmi!mi lehet az oka?hogy hiányzik az éjszakák? de nemhiszem, mert az alapjátékban is m?ködnie kell.

Legjobb válasz: -.-' azt nyomom a sorrend nem számit

A kérdező hozzászólása: -.-' azt nyomom a sorrend nem számit
Azért mert ctrl+shift+c -t kell nyomni.
A Fressnapf elég jó és Gyõrben is van!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!!!! Nagyon jol jöttek!!!!!De am hol van ez a 'fresnaps'
én is a Fressnapf-ot mondanám, itt aztán mindent lehet kapni :) [kutyatápoktól elkezdve, egészen a kutyasörig v kutyaparfümig ;) ] illetve még a plaza közelében is van egy - ha jól tudom -, de ott még nem voltam (de szerintem nem annyira felszerelt, mint a Fressnapf)
A kérdező hozzászólása: Bocs: Fressnapf!!!!
Gyrõben a Spar-ban van a fressnapf, majdnem az office mellett, a hátsó bejáratnál konkrétan, de nemsokára fog nyílni a Family centerben is, ami a kika mellett van. én nagyon szeretem, tényleg minden megvan ott, ami egy kutyának vagy bármilyen állatnak kell, bár a kiegészítõk (ágy, párna...) elég drágák, de ott legalább van bõven választék. remélem tudtam segíteni.
Nem tudom, hogy a gyõri Fressnapfban hogy van, de ahova én járok, oda beviheted magaddal a kutyádat is és felpróbálhatod rá a cuccokat.
Gyõrben a plázánál meki felöli oldal, rögtön mögötte. Valami hülye neve van ott is sok minden van + Fressnapf
Gyõrben is viheted a kutyád a Fresibe! Velünk mindig jön!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!