Találatok a következő kifejezésre: Az összes megvan, (51 db)

A laptopomrol (HP 635) egyszeruen eltuntek az ikonok amugy a start menuben az osszes megvan, de semmi sem jelenik meg a kepernyon. Otletek? Javaslatok?

Legjobb válasz: jobb klikk az asztalon tulajdonságok és ott az ikonok résznél asztali ikonok megjelenítése pipa a kis négyzetbe de egy op rendszert írhattál volna a másik hogy használsz e valami témát ?

jobb klikk az asztalon tulajdonságok és ott az ikonok résznél asztali ikonok megjelenítése pipa a kis négyzetbe de egy op rendszert írhattál volna a másik hogy használsz e valami témát ?
Kihúzod az asztalra a parancsikont, vagy küldés>>asztal...
A kérdező hozzászólása: Koszi mar megoldottam amugy win7 az op rendszer

Most csináltam egy tesztet a Gabriellel, és megdöbbenésemre negatív lett. Pedig egyébként szinte az összes terhességi tünet megvan, úgymint fáradtság, émelygés, hányinger, stb. Most akkor terhes vagyok, vagy sem?

Illetve még ehhez hozzájön az, hogy 6 napja késik már. Ilyenkor mi lehet? Az a baj, hogy este teszteltem? Vagy nem is vagyok terhes? De akkor mik ezek a tünetek? Tanácsokat várok.

Legjobb válasz: Ilyen már velem is elõfordult. Összes tesz negatív, aztán csak nem akart megjönni,az összes tünet megvolt és én már szültem egyet, szinte biztos voltam benne, de végül 10 nap késéssel jött meg. Általában az elmaradt mensi napján már ki kellene mutatnia a tesztnek ha terhes vagy, de persze itt is vannak kivételek, mint ahogy az elõttem válaszoló írta.Nincs mit tenni mint várni,lehet neked még nem elég a hcg-d azért nem mutatja. Türelem:)

Ilyen már velem is elõfordult. Összes tesz negatív, aztán csak nem akart megjönni, az összes tünet megvolt és én már szültem egyet, szinte biztos voltam benne, de végül 10 nap késéssel jött meg. Általában az elmaradt mensi napján már ki kellene mutatnia a tesztnek ha terhes vagy, de persze itt is vannak kivételek, mint ahogy az elõttem válaszoló írta.Nincs mit tenni mint várni, lehet neked még nem elég a hcg-d azért nem mutatja. Türelem:)
Szia!Szerintem reggeli vizeletbõl probálj tesztelni!Drukkolok!:)
Reggeli vizeletbõl tesztelj! Az koncentráltabb, hamarabb kimutatja belõle! Lehet, hogy késõbb volt pé-d ezért nem mutatja még ki! tényleg van, akinek csak késõbb mutatja ki, és sajna olyan is, akinek csak az orvos állapítja meg, teszt nem mutatja ki! Nekem is volt olyan, hogy 10 napot késett, de nem voltak tüneteim... Szóval várj pár napot az újabb tesztig, kb 2-3 naponta kétszerezõdik meg a hcg! Drukkolok neked!
Reggeli vizeletbõl tesztelj, az koncentráltabb. Nekem a várt mensi után 2héttel lett pozití.Ez mindenkinél más. tudok olyanról is, hogy a nõgyógyász megállapította a 6hetes terhességet, és a tesztje pedig negatív volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, legközelebb biztos, hogy a reggelibõl fogok tesztelni. Akárhogyis, valahogy nem nagyon tudom azt elhinni, hogy nincs baba, mert a tüneteim azután jöttek szép sorban elõ, miután 13-án hétfõn nem jött meg. És azóta tényleg fokozatosan egyre több a tünet. Kezdõdött az álmosság, fáradtsággal, majd utána az émelygés, illetve a hányinger, és most már ott tartok, hogy a melleim is feszülnek. És ez ugye elvileg mind-mind terhességre utaló tünet. De mindenesetre várok keddig vagy szerdáig, és ha addig sem jön meg, akkor tesztelek mégegyszer. Mondjuk az is még érdekesség volt, hogy a mensim elött szinte mindíg jelentkezõ és néhány napig tartó kipattogzás a combomon, csak egyetlen napig tartott, ami 13-án volt, amikoris ugye meg kellett volna elvileg jönnie. Azért, köszönöm a válaszokat.:)
Nekem múlthét vasárnap, azaz okt.12-én kellett volna megjönnie, de csak ma reggel mertem tesztelni és pozítiv lett. Úgyhogy próbált meg te is reggel. Ja én egyébként ClearBlue-t használtam.
Szia! Remélem te szerencsésebb vagy mint én, mert nekem is megvolt az összes tünetem, kismamák, védõnõ, még doki ismerõs is azt mondta, hogy baba van a dologban, fehér, krémes folyás, fáradság, cicifeszülsé, hányinger, 6 nap késés, és a 7 . napon meg megjött!!!! :( Próbáld meg azért a reggeli elsõ vizeletet, szorytok, hogy veled ne ez legyen, velem durván játszott a szervezetem, gondolhatod mekkorát koppantam!!!

Az első fogtól kezdve mosni kell a baba fogát, vagy majd ha az összes tejfoga megvan? Vagy mikortól? Már összezavarodtam e téren

Már 11 foga van a gyermekemnek, mosom is neki szinte az elsőktől kezdve. Igaz nem szereti,de mosom. Több helyen is olvastam hogy mosni kell az első fogtól kezdve, 1 éves kor után lehet Nenedent fogkrémet használni is..máshol meg azt írják,hogyha az összes tejfog kibújt,akkor kell elkezdeni..Épp most ezt olvastam Vida Ági írásában. Nem értem már.. ?

Legjobb válasz: Fogmosás nagyon fontos már az elsö fogtól kezdve. De ez gyerek függö is. Ami fontos, ha már több fog kint van akkor mosni neki. Ha az összes kint van akkor már rendszeresen napi 2-3 alkalommal fluoridos fogkrémmel. De ha addig nem volt mosva akkor nem fogja elfogadni és már addigra késö is lehet. Èn mindegyik lányomnak mikor már 4 foga volt már mostam nekik(ezek szinte egyszerre jöttek ki). Elöször csak kicsit, aztán rendszeres lett. Nagylányom 3 éves de még nincs kint mindegyik foga 4 hiányzik, már túl késö lenne ha most kezdeném neki.

Fogmosás nagyon fontos már az elsö fogtól kezdve. De ez gyerek függö is. Ami fontos, ha már több fog kint van akkor mosni neki. Ha az összes kint van akkor már rendszeresen napi 2-3 alkalommal fluoridos fogkrémmel. De ha addig nem volt mosva akkor nem fogja elfogadni és már addigra késö is lehet. Èn mindegyik lányomnak mikor már 4 foga volt már mostam nekik(ezek szinte egyszerre jöttek ki). Elöször csak kicsit, aztán rendszeres lett. Nagylányom 3 éves de még nincs kint mindegyik foga 4 hiányzik, már túl késö lenne ha most kezdeném neki.
Az én orvosom, aki nagyon JÓ ORVOS, azt mondta Nenedent-et használjon csakis a gyermekem. Akkor õ ostoba, mert nem ajánlja a fluoridos fogkrémet? Nem akarok a vitába szállni, csak ennyit szerettem volna.
figyelj nem ertem, hogy miert kell ez a hangnem... Kepzeld en termesztem magamnak a zoldseget es a hust. Nem ertem az ilyen embereket akik tamadjak azt aki leirja, hogy valaszthattok a mergezo es a nem mergezo fogkrem kozul, es persze minden egyes alkalommal figyelmen kivul hagyja a valaszomban feltett kerdeseket.
Akkor elég nehéz lehet neked ebben a világban, mert gAkorlatilag mindenben van valami, ami mérgezõ... Hacsak nem egy tanyán élsz, és mindent magadnak termesztesz, nem használsz vegyszereket a Wc pucoláshoz... És mi a gond a kemoterápiával???
10es es 13as valaszolonak. Ti ha valaszthatnatok egy tanyer etelbol amiben van egy kis mereg es amelyikben nincs akkor melyiket valasztanatok? Nem hiszem, hogy azt amelyikben mereg van, pedig nem okoz halalt kis mennyisegben... Nem is arrol beszeltem eddig se, hogy halalt okoz, hanem arrol, hogy mergezo es ezert rossz hatassal van a szervezetre. Ha valaszthatna az amberiseg akkor biztos a tiszta levegot valasztana, es en csak fel szerettem volna hivni a figyelmet hogy a fluoridos fogkrem mergezo es letezik FLUORID MENTES fogkrem is, aki nem szeretne meg a fogkremmel is mergezni magat az tudjon valtoztatni. Jaaj es a kemoterapiara inkabb nem is reagalok :D
Fölösleges ebbe bele ásni magunkat, úgysem tudjuk meggyõzni egymást... A világon sok olyan anyag van, ami nagy mennyiségben mérgezõ, de megfelelõ felhasználással gyógyszer. Ilyen például a tiszafa nevü növény( taxus bacata) biztosan tudjátok, hogy mérgezõ. Még akár egy lóval is végez, ha az jóízüen lelegeli. Viszont az a csúnya gyógyszer maffia képes belõle egy igen hatásos kemoterápiás szert elõállítani( taxánok csoportja)... Azt azért ugye ti is elfogadjátok, hogy nem ezek a dolgok jelentenek veszélyt az ember egészségére... Vannak lényegesebb dolgok, amik tényleg veszélyt jelentenek( elhízás, dohányzás... Estig sorolhatnám) Nem a fluoridos fogkrém az, ami miatt aggódni kéne( meg a víz).
Akkor biztosan az EU is teved, ostoba es uldozesi maniaja van, mivel a sodium fluoride besorolasa mergezo szerinte es ugye pontosan ezt az anyagot tartalmazza a fogkrem is. Belinkeltem ahol megnezheted a sodium fluoride besorolasat, jobb felol lathato. Jaaaj es ha gondolod megkerdezheted a doktor velemenyet is, hogy akkor ezt a besorolast mivel magyarazza ha a fluorid annyira jo, persze az nem kizart, hogy jo a fogaknak csak eppen nem sokra mesz a gyonyoru fogaiddal, ha ezerfele mas problemad lesz tole. http://en.wikipedia.org/wiki/Sodium_fluoride
Jaj, ne legyen már üldözési mániátok!!! Ti utána olvastatok egyetlen(orvosi) könyvben is? Vagy csak a szomszédtól hallottátok??? Most õszintén, azok közül, akik fluoridos fogkrémet használnak(szerintem a világon õk vannak többségben), hányan haltak meg fluorid mérgezésben??? -vagy azért mert túl sok vizet ittak??? Ajánlom figyelmetekbe: http://www.webbeteg.hu/cikkek/fogaszat/11824/a-fluorid-szere.. Hú, még a csirkehúsban is van! Lehet, hogy jobb lesz, ha még az utcára se merészkedtek ki, mert a benzingõzös levegõ, és az ózon is mérgezõ. És akkor az UV sugárzásról ne is beszéljünk... A fluorid túladagolás csupán a fogak fehéres elszínezõdését okozza(fluorozis). De ha nekem nem hisztek, kérdezzetek meg egy fogorvost(bár azokat is befolyásolja a gyógyszerészmaffia) Nem tudok mást írni, ostobák vagytok... A fogászati asszisztens
A mereg az mereg, a kismennyisegu merget is meregnek hivjuk!!!!!!
Egyaltalan nem butasag, hogy a fluorid mergezo, igenis MERGEZO, mennyit olvasott utana kedves aszisztens??? Mert lehet, hogy Onnek azt tanitottak a kedves gyogyszereszek (mivel a gyogyszermaffianak ez all erdekeben), hogy nem mergezo, de sajnos nagyon is az. A soba is belerakjak es a vizbe is plusz a fogkrem...s meg kitudja miben van benne, s egyutt ez a mennyiseg se sok On szerint??? Sot szukseges, hat gratulalok az egeszsegugyi okatatokan, hogy ennyire a befolyasuk ala tudjak vonni a hallgatosagot, a tanulokat.
A fluorid akkora mennyiségben, mint amit a fogmosáshoz használunk, nem méreg!!! Ez egy nagy butaság! Annyit nem lehet bevinni belõle a szervezetbe, hogy mérgezõ legyen. A gyermek fogkrémekben meg direkt alacsonyabb a fluorid tartam, így a gyerekek nyugodtan lenyelhetik. Sõt, az a fluorid mennyiség, ami a szervezetbe kerül, fontos a fogak megfelelõ védelméhez a szuvasodással szemben. Fluoridos fogkrémet kell használni! -egy fogászati asszisztens-
a fluoridról én is olvastam, hogy méreg, felnõttként sem használjuk. a babának fogkrém nélkül mossuk a fogát.
Na az jo akkor, ha fluorid mentes, en az elso kommentre irtam, mivel hangsulyozza, hogy fluoridos fogkremet kell hasznalni.
A Nenedent fluoridmentes.
Sziasztok, en ugy tudom, hogy a FLUORID az mereg, foleg kis gyerekeknek, mivel gyakran lenyelik a fogkremet ami tartalmaz fluoridot, szerintem erdemes utanna olvasni, tudom, hogy ugy hirdetik, hogy fogszuvasodas gatlo (ami lehet, hogy igaz csak hat a mellekhatas sem elhanyagolhato) es blabla... Amugy nagyon keves fluorid mentes fogkrem van, bioboltokban lehet kapni.
Nekem egy elég jó fogorvosom van, két kisgyereke van és megbízom benne. Na õ azt mondta, hogy kb. 6-8 fog ha kibújt, akkor már lehet rendes korának megfelelõ fogkefével és Nenedent fogkrémmel mosni a fogát. Azt gondolom elõtte azzal az ujjra húzhatóval érdemes. Mi így csináltuk. Csodálkozom Vida Ági ezen írásán, pedig õt is nagyra becsülöm. Hát azok a tejfogak is ki vannak téve ugyanannak, mint amikor már kint van mind, nem??
Na vegre van meg valaki aki azt irja, hogy nem jo a fluoridos fogkrem :) Utolso valaszolo, en is errol beszelek, hogy mindenki szabadon valaszthatja meg, hogy mergezie magat vagy nem, csak ha az embereknek nincs tudomasuk arrol, hogy mi a mergezo es mi nem akkor eselyuk sincs valasztani, ezert irtam, hogy legalabb legyen vilagos az anyukaknak, hogy nem jo a fluoridos fogkrem (mivel az elso vagy a masodik valaszolo? azt irta, hogy fluoridosat kell hasznalni). Es az egeszseg ezen is mulik sajnos, minden apro dolgon mulik, ugy ahogy irtad az egeszseges eletmodon, amibe szerintem ez is bele tartozik. A chipstol se halsz meg, meg a kolatol sem es meg nincsennek is meregnek kikialtva es megis tudjuk, hogy nem egeszseges. Nekem nem az orvosokkal van problemam meg az egeszseguggyel, hanem annak a fejevel (a gyogyszer gyarto cegek, a gyogyszermaffia), gondolom azert te is olvastal egyet s mast roluk.


Van olyan, akinek megvan az összes Sims3 kiegészítő?

Milyen így a játékélmény, nem zűrzavaros egy kicsit? Bármilyen vélemény és tapasztalat érdekel!

Legjobb válasz: Megvan mind a Természetfeletti erõk kivételével, mert a mindenféle lényeket nem csípem ami abban van... szerintem így a legjobb, nem zûrzavaros egyáltalán, legalább sok minden van benne, nem unalmas annyira... bár azért egy idõ után még így is uncsi lesz, most az Egyetem kiegészítõre várok, addig nem játszok amíg azt ki nem adják.

Megvan mind a Természetfeletti erõk kivételével, mert a mindenféle lényeket nem csípem ami abban van... szerintem így a legjobb, nem zûrzavaros egyáltalán, legalább sok minden van benne, nem unalmas annyira... bár azért egy idõ után még így is uncsi lesz, most az Egyetem kiegészítõre várok, addig nem játszok amíg azt ki nem adják.
hogy lehet ugy letölteni a simset hogy ne legyen benne a természet feletti erõk mert engem nagyon zavar de csak ugy engedi hogy letöltsem az utána lévõ kiegészitõket :/
A kérdező hozzászólása: A Természetfeletti erõk nekem sem szimpi, fõleg a zombik miatt...
mi a baj a zombikkal?
elõttem válaszoló: Az velük a baj, hogy idegesítõek...
Ja, mindig meglátogattak, és a tök jó növényeimet felzabálták!

Az összes ajándék be van csomagolva, ki van takarítva az egész lakás, sütik kaják készen, karácsonyi zenék bekészítve, és megvan, hogy milyen ruhába lesztek szenteste?

Legjobb válasz: Ma délután csomagoljuk be az ajándékokat, még nincs teljesen kitakarítva, a sütik sincsenek készen, karécsonyi zenét nem hallgatunk, de a ruhám az megvan. És neked kedves kérdezõ?

Ma délután csomagoljuk be az ajándékokat, még nincs teljesen kitakarítva, a sütik sincsenek készen, karécsonyi zenét nem hallgatunk, de a ruhám az megvan. És neked kedves kérdezõ?
Az ajándékokból még párat be kell csomagolni. A takarítás álom egyelõre, úgy volt, hogy vasárnap végzünk a gyerekszoba kifestésével, de Murphy mindig beleszólt, remélem, ma már teljesen kész lesz. A ház alsó részét még ma kitakarítom. A linzert megsütöttem, csak lekvározni kell, a többi ma készül. Jelenleg kilõve a karácsonyi zene, folyton hívogat a bátyám, hogy kinek mit vettem, nehogy ugyanazt vegyük. És most ahelyett, hogy mennék kekszet darálni, itt ülök és hülye kérdésekre adott hülye válaszokat olvasgatok. Kellemes Ünnepeket! :D
Én a munkám mellett örülök, ha ma ki tudok takarítani meg talán az ajándékok felét becsomagolni. Holnapra marad a fa díszítés, meg a többi ajándék becsomagolása. Szerencsére fõznöm csak 27-én kell, addig anyósoméknál és anyuéknál eszünk.
Eddig egy ajándékot szereztem be, többit majd délután, a karácsonyt anyáméknál töltöm, hozzám nem jön senki tehát nem kell nagytakarítanom, zenét nem szoktunk hallgatni, ruhát semmi extra (persze azért nem susogósmackóban leszünk, de az ünneplõ túlzás). 19L
Karácsonyi zenét nem hallgatok, csak olyat, amitõl karácsonyi hangulatom lesz. http://www.youtube.com/watch?v=CoaTzfpTU2Q http://www.youtube.com/watch?v=3YcNzHOBmk8 A takarítás még folyik - nekem a szobám mûhely is egyben -, még nem csomagoltam. A ruhán ma reggel, félálomban gondolkodtam.
Minden fitti-paldi. Nem én takarítok, süti kész, ajik készek, fa maradt holnapra, jön mamám, hoz bejglit is(nemszeretem), zenét nem hallgatunk, majd a csomagoló szakadásának a hangját *-*
Akkor takarítunk, ha kosz van. Nem volt különösebb nagy zabálás, nem érdekel ennyire minket. Mindenki külön-külön megkajált. 3-an voltunk, nem volt családi banzáj(anyai ágon nem). Utáljuk a karácsonyi zenéket. Kinyut szabadidõnadrágban voltunk. Jövõre fánk se lesz remélem.
A kérdező hozzászólása: jesszus, mi az a góckutatás?
Nem értelek titeket.A fogorvoshoz már elõtte is kellene menni, hogy rendben maradjanak a fogak és a nagyobb kezeléseket el tudják végezni, hogy mire terhes lesz valaki nagyjából rendezett legyen a fogszerkezete. A terhességi fogászati vizsgálat arra irányulna, hogy ha a terhesség miatt romlanak a fogak, akkor azokkal kelljen csak foglalkozni, nem azzal ami már évek óta romlik. Menj ennek ellenére nyugodtan akihez tartozol sztk alapon ellátnak, de ha azt szeretnéd, hogy teljesen rendben legyen a fogsorod, biztosan sokszor kell menni, ráadásul amihez röntgen kellene, azt nem fogják tudni megcsinálni. Szóval menj, de mindenképpen szólj, hogy terhes vagy, mert nem biztos, hogy látszik rajtad ilyenkor. A kiskönyvedet is vidd magaddal!
fogorvoshoz bármikor elmehetsz.nekem is rosszak voltak sõt még inplantátum ültetést is csináltak.maszekhoz mentem, sok pénzbe került de sajnos sztk alapon is elkérték volna mert voltam ott is.5 hós korig jártam és semmi baja nem lett a pocaklakónak.
Szia! Én valamikor a terhesség közepe felé mentem fogdokihoz, nem emlékszem pontosan mikor de már viszonylag nagy volt a pocim. Nekem is rosszak voltak a fogaim, és mindet megcsinálta tb-alapon.Érzéstelenítõt is kaptam. Szerintem nyugodtan elmehetsz már a dokihoz, elõször úgyis csak egy góckutatást csinál, amit beír a kis könyvbe.
Nem olyan ijesztõ mint amilyennek hangzik! :-) csak megnyomkodja az ínyed, nincs e begyulladva
Menj el, most úgy is gondolom ráérsz, s rendbe hozzák mindet, s mire megszületik a babád szép mosolyod lesz! :) Ugyan úgy adnak érzéstelenítõt, nem fáj, s ingyen vannak a tömések az sztk-ban.

Tudnátok segíteni? Olyan reikis személyt keresek akinek megvan az összes behangolása, vagy épp annyi hogy utaztatni tudjon.

Budapesten vagy közelben élő férfit keresek inkább, de ha hölgy az sem gond. Korosztályban pedig húszon évestől maximum harminc éves legyen.

Legjobb válasz: Ha nem akarod Istent még jobban magadra haragítani, akkor mint a reikit, mind az összes többi okult tevékenységet mellõzöd!

Ha nem akarod Istent még jobban magadra haragítani, akkor mint a reikit, mind az összes többi okult tevékenységet mellõzöd!
Kérdezõnek: Pránanadiban jártas hölgyet ismerek, utazás alatt pontosan nem tudom mit értesz, de ha jóra gondolok akkor annyit, hogy volt benne részem általa. Elsõnek: Ez nem vallási vita fórum, és ne kardoskodj másoknak a saját hiteddel "felvértezve". Mindenki maga dönti el milyen utat jár...
A kérdező hozzászólása: Igazság szerint utazásban szeretnék részt venni. Mesélnél az utazásodról? Milyen véleményed van róla? Szerinted hasznos? Vagy inkább hagyjam az egész témát?
Egyben volt szerencsém ahogy írtam, egyébként szinte laikus vagyok ilyen témában. Részletesen hogy volt azt nem írom le, de az egész mint egy kiteljesedett álomkép, mintha álmodnál szó szerint. Belecsöppensz egy érába, kor és hely akármi lehet, elõzõ életektõl függ. A körülötted lévõ embereket is viszonylag tisztán látod, és társítani tudod a mostani ismerõseiddel, rokonjaiddal. Mint írtam álomszerû, nem mintha mozit néznél, viszont az ott tapasztal cselekményekhez kötött érzések átjönnek, úgymond elég erõs emóciókat tudnak kiváltani, és ez benne a lényeg. :) Én érdekesnek találtam és jó tapasztalatnak.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a leírásod :) Remélem én i megtapasztalom az utazást. Nagyon sok mindenbe segítene.
nincs mit
Szeretettel ajánlom Mátét. A weblapján ott van az elérhetõsége. http://mindenpillanatban.hu/kapcsolat/ a Hunnia tv csinált vele riportot, ezt meg tudod nézni, hogy eldöntsd, szimpatikus-e. http://videohost52.gtk.hu/isistv/video/Musorok/mate_a_lato__..

Ki tud battlefield heroes-hoz ruha hacket vgyis hogy megvan az összes ruha?

még annyi hogy ha valaki tudja hogy hogyan kell ezt megcsinálni akkor azt is írja le

Legjobb válasz: ilyet nem lehet csinálni mert ha lehetne akkor mindenkinek meglenne az összes ruha és nincs bevétele a játék kiadóknak... szóval ennyi De látom te is politikusnak készülsz mert látom te is szeretnél lopni,csalni de így tovább.. ;)

ilyet nem lehet csinálni mert ha lehetne akkor mindenkinek meglenne az összes ruha és nincs bevétele a játék kiadóknak... szóval ennyi De látom te is politikusnak készülsz mert látom te is szeretnél lopni, csalni de így tovább.. ;)
Egy módszer van.Rendelsz 100.000. fundsot és megveszed az összeset

PS3ra ha már megvan a Battlefield 3 és én megveszem a Battlefield 3 Premium Editiont amihez ugye az alapjáták+ az összes kiegészítõ hozzátartozik akkor az amit a sima BF3mon teljesítettem így is meglesz?

Vagy ez hogyan mûködik? A prémiumban lévõ alapjátékot dobom be és akk minden eddigi eredményem megmarad vagy kezdhetem elõrõl?

Legjobb válasz: Profilhoz van kötve, teljesen mindegy, hogy melyik lemezt teszed be.

Profilhoz van kötve, teljesen mindegy, hogy melyik lemezt teszed be.

Ha a 3szögnek megvan az összes szöge, pl: 90-45-45 és abból hogy tudom kiszámolni a 3oldalt? Ugyan ez vonatkozik a derékszögű szögre is?

Vagy ha éppen fordítva van megadva hogy a 3oldalt adták meg és abból kell kiszámolni a szöget? Annyit tudok hogyha derékszög akkor megvan az egyik szöge ami 90fok.

Legjobb válasz: Sehogy, hisz nagyitassal vagy kicsnyitessel a szogek valtozatlanok, mig az oldalhoassz valtozik. Tehat egy szogharmashoz vegtelen sok oldalharmas tartozik. Ha az oldalak es a derekszog ismert akkor szinusz tetellel pl.

Sehogy, hisz nagyitassal vagy kicsnyitessel a szogek valtozatlanok, mig az oldalhoassz valtozik. Tehat egy szogharmashoz vegtelen sok oldalharmas tartozik. Ha az oldalak es a derekszog ismert akkor szinusz tetellel pl.
90-45-45 ebbõl csak azt tudod megállapítani, hogy ha a befogó "a" akkor az átfogó (gyök2)*a
A kérdező hozzászólása: és mi a sin tétel?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!