Találatok a következő kifejezésre: Az összes ellepte egy (2 db)

Ellepték az egyik cserepes növényemet lapos, átlátszó-barna 1-3 mm nagyságú "állatok". Letakarítottam az összeset, erre megjelent a többin is, sőt ezen is újra. Hogy lehet kiirtani?

Legjobb válasz: Ha a leveleken vannak, akkor csinálj jó erõs csalántea fõzetet és azzal permetezd. Nekem már bevált 1-2 élõsködõnél.

Ha a leveleken vannak, akkor csinálj jó erõs csalántea fõzetet és azzal permetezd. Nekem már bevált 1-2 élõsködõnél.
A kérdező hozzászólása: A szárán is vannak :S Hányszor kell ezzel permetezni? És hány napon keresztül? Mikorra várhatom a gyógyulást? Köszönöm az ötletet!
Folyamatosan, akár naponta 3xis. Nem garantálom a teljes sikert, de a csalán tea olyan erõs, hogy ezek a kis nyavalyások nem szokták bírni a szagát. Én kültéri rózsákat kezeltem.
Mi nikotinos vízzel törülgettük át.Pár cigi csikket vízbe áztattunk, aztán vattával áttörölgettük a növény összes levelét és a szárát.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Az összes szobanövényemet ellepte egy a bogár, mit csináljak vele?

Ez egy muslicához hasonló (vagy lehet hogy az is?) szárnyas bogár. Szinte beleköltözik a virág földjébe és a virág leveleit és szárait tejesen kiszívja.Ha átültetem újra jönnek.

Legjobb válasz: FOGALMAM SINCS MI EZ, DE NÁLUNK IS VOLTAK... sZÚNYOG NAGYSÁGÚ MUSLINCÁK... Minidg a vizes helyekre mentek, aztán elpusztultak. Én hagytam, hogy száradjon ki a virágföld, nem locsoltam ameddig azt a virág engedte. Egyszer csak eltûntek. Nálunk kb. 1 hétig voltak. (2 hete) Dia

FOGALMAM SINCS MI EZ, DE NÁLUNK IS VOLTAK... sZÚNYOG NAGYSÁGÚ MUSLINCÁK... Minidg a vizes helyekre mentek, aztán elpusztultak. Én hagytam, hogy száradjon ki a virágföld, nem locsoltam ameddig azt a virág engedte. Egyszer csak eltûntek. Nálunk kb. 1 hétig voltak. (2 hete) Dia


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!