Találatok a következő kifejezésre: Az önkielégítés vagy nem (28 db)

Barátomnak sokáig nem volt nője, most a 10 alkalomból kb.2x megy el szerintetek miért ilyen ritkán? Megszokhatta az önkielégítést vagy nem vagyok elég jó neki?

Legjobb válasz: jah, valszeg a sok hokizás miatt, hozzászokott a saját kezéhez, meg a saját technikájához, és ezért van. ez enyhén szívás, nemkéne ennyit hokizni és ez a nõkre is igaz. nekiik sem kéne sokat masztizni, mert ugyanígy járhatnak.

jah, valszeg a sok hokizás miatt, hozzászokott a saját kezéhez, meg a saját technikájához, és ezért van. ez enyhén szívás, nemkéne ennyit hokizni és ez a nõkre is igaz. nekiik sem kéne sokat masztizni, mert ugyanígy járhatnak.
Meddig tart egy szex nálatok? Mármint mennyi az az idõ, ami alatt nem tud elmenni? Nem hiszem, hogy az önkielégítés miatt, hiszen akkor mondjuk nekem sem ment volna, mert 13 éves koromtól önkielégítettem, de csak öt évvel késõbb lett barátnõm.
Pedig simán lehet az önkielégítés miatt, csak nem egészen azért amit az elsõ leírt. Pl ha randi elõtt 3x kiveri még a fürdõszobában, akkor lehet elmegy az ereje mire veled akciózna. Errõl vele kéne beszélgetned.
elsõ vagyok. nemhinném h a párja minden randi elõtt 3szor kiveri. azért van mert megszokta a kezét. és ilyen tényleg van....
A kérdező hozzászólása: Már együtt élek vele nincs lehetõsége a fürdõben elintézni "randi" elõtt. Az idõ 1/2 órától kb. 1 1/2 óráig tart.kb.
és az nagy baj ha már az önkielégítéstõl sem megyek el?mit csináljak?na jó ez csak poén volt, de van ilyen?
akkor az illetõ cseperedjen még pár évet, mert valószínûleg még nincs úgy 12 éves sem (utolsó válaszolónak)
Tartsatok egy szexmentes hetet, az segíteni fog.

Az önkielégítés normális vagy nem?

Néhány helyen azt olvasom , hogy ez teljesen természetes dolog, más oldalakon viszont gamatság..

Legjobb válasz: teljesen normális dolog. a test vágyik a szexre ha nincs párja az embernek de a teste vágyik a szexre teljesen normális hogy önkielégitést végez. viszont ha már valaki csak azt csinálja és azon kivül a világon semm más nem érdekli még az sem hogy elmenjen csajozni, na az már beteges!

teljesen normális dolog. a test vágyik a szexre ha nincs párja az embernek de a teste vágyik a szexre teljesen normális hogy önkielégitést végez. viszont ha már valaki csak azt csinálja és azon kivül a világon semm más nem érdekli még az sem hogy elmenjen csajozni, na az már beteges!
Persze teljesen normális ha valaki kivánja a szexet és nincs kivel akkor is ki tudjunk elégülni
Tök normális dolog.Vonatkoztass el a hülyeségektõl.
Aki azt mondja, hogy az önkielégítés nem normális, az prûd, és még magának is hazudik.
Teljesen normális!!! És egészséges!
Teljesen normális dolog, és szükség is van rá a majdani jó szexhez.-) Önkielégítés alatt ismered meg a tested, hogy mire hogy reagálsz, hogy mit hogy szeretsz, és az alatt tanulod meg uralni az orgazmusod. CSak csináld nyugodtan.)
A szexualitás hozzátartozik a mindennapi életünkhöz, úgyhosz szerintem is természetes dolognak számít! Nagyon sokan csinálják, de sokan le is tagadják, mert szégyenlik. Ez van.
Teljesen normális dolog.
különben ahogy gondolod...
és ráadásul oldja a frusztráciot és az idegeskedést jo vele levezetni.
de vannak olyan emberek akik a bûntudattól félnek sok ilyen van
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszaitokat :)
Honnét tudod? Melyik egyetemre mész?
Mibõl gondolod, hogy ha lenne párod nem tenné ezt meg? Vagy nem lehetne több éjszakás kaland? Nem keresel kapcsolatot, vagymi?!
Majd jonnek itt a jelentkezok.Nyugi ma tuti kikotoz valaki.
1/ egyik udvarlóddal megcsináltatod magad (aki a legjobban tetszik) 2/jókislány maradsz és megvárod míg az igazi kikötöz, esetleg addígra "megjavulsz"
örüljneki! Új környezet, új pasik! Biztos lesz kivel dugnod! Kár, hogy nem velem!
Milyen szabadság? Kissé ellentmondásos azzal, hogy nem akarsz kalandot sem. :D
A kérdező hozzászólása: Hát innen senkivel.:D Ne is jelentkezzen senki.:D
A kérdező hozzászólása: Nem akarom odaadni magam senkinek. Nem vagyok szûz nem arra gondolok, hanem egy éjszakáért nem érné meg. Most megyek egyetemre ott még nehezebb lesz. áááááá:DD
A kérdező hozzászólása: Ez a baj, hogy kapcsolat nem kell! Valahogy szabadságra vágyom. Viszont a kapcsolat elõnye a rendszeres szex, az vmi iszonyat hiányzik, de a járás többi dolga nem. Még "csak" 3 hónapja nem szexeltem, de már meghalok!:D Tanulni meg SZTE-re megyek:D
ma 01:20 Majdcsak megdug valaki, ne agódj , lányoknak ez könnyebbenmegy! + ott lesz az egyetem, ott mindenki sexel!:D Nomeg a kolesz! Kötöttekmár ki? Én amúgy nem rég elbsztam 1 dugási lehetõséget!:(
Gondolom az a sok nyomuló mind az ismeretségi körödbõl való. Baráti, ismerõsi társaságon kívülrõl való fickót nézz ki és adj neki egy próbálkozási esélyt. Dugsz egyet és nem tudja meg senki, nem leszel pletyka tárgya, mintha ugyanezt az ismerõseid közül tennéd vkivel.
Kézzel vagy vibrátorral?
A kérdező hozzászólása: kéz
Mi az, hogy nem megy?
Akkor lehet, hogy úgymond a fantáziád már a behatolást igényli inkább, nem a csiklóizgatást (vagy nem csak azt). Esetleg szerezz be egy vibrátort, az még a páros szexnél is be szokott jönni mint segédeszköz.
Mirõl fantáziálsz közben? Lehet, hogy már uncsi az eddigi képsor...találd ki, hogy újabban mi az ami igazán felizgat. Nálam egy ideje csak a Gangbang gondolata tud csak robbanást elõidézni...
A kielégülés az, amire vágysz, vagy csak a megszokott rituálé, ami van körülötte?
azért nem megy mert nem én segítek benne. Szûz vagy még? Csak mert én egy hivatásos szûzoltó vagyok. :D
Nyugi, elõbb-utóbb TE is élvezni fogod, csak ne akard görcsösen az orgazmust, mert akkor nem fog összejönni, csak lazulj el, és élvezd! :)
én 24 évesen vesztettem el és csak most kezdünk belerázódni.megjegyzem nemrég lettünk egy évesek úgyhogy nyugi csak türelem és kitartás
ja és az elõttem szólónak igaza van ne görcsölj rá attól csak sokkal rosszabb lesz
hidd el, fogod élvezni :) . csak még tágulnod kell szerintem.. nekem majdnem egy hónapig még fájt utána, aztán szépen lassan elmúlt, és már tudom élvezni:) de szerintem pettingeljetek elõtte sokat.
Cseréld ki a gumiférfit egy igazira.Miért, eddig azt hitted, hogy igazi?Meglepõen élethû másolatokat tudnak készíteni.Csak sajnos az a baj, hogy a memóriájukat nem töltik fel a nõ kielégítésének képességével.Viszont jó hír, hogy lehet kapni hozzá kiegészítõ microchipet, és ez már tartalmazza a hogyan juttassuk el a nõt az orgazmusig címû anyagot.Így fejbõl nem tudom mennyi az ára, menj be a szexboltba, és kérdezd meg.
Nekem is (L/22) fájt az elsõ pár alakalom, bár csak az elsõ nem esett jól. Nekem az segített elõször egy kicsit, h kinyalt. aztán meg ment minden, pedig neki is elsõ volt...
Hogy-hogy ilyen késõn vesztetted el?
A kérdező hozzászólása: Lehet késõn vesztettem el, de nem késtem le semmirõl. Röviden-tömören: eddig nem volt hozzá megfelelõ személy.
Önkielégítés - izgalom, gátlások nélkül, ellazultál, csak magad voltál, senkinek nekm kell megfelelned! Szex - frusztráltság, feszültség, csõd! Ha nem tudod magad elengedni, akkor igál elõtte két felest, vagy keress egy olyan srácot akiben megbízol!!!

Ha a férfi önkielégítést végez, és utána szexel az nem csökkenti a teherbeesés lehetőségét? (Kevesebb a spermája vagy nem olyan fogékony stb. )

Legjobb válasz: Nem tudom,de az biztos,hogy még úgy is több mint egy millió gyermek úszkál az ondóban,így elég nagy az esély azután is.Akor termelõdik kiugróan magas spermaszám,ha félrelép,vagy valami extrém, szokatlan helyen szexel.

Nem tudom, de az biztos, hogy még úgy is több mint egy millió gyermek úszkál az ondóban, így elég nagy az esély azután is.Akor termelõdik kiugróan magas spermaszám, ha félrelép, vagy valami extrém, szokatlan helyen szexel.
Szia. Én arról olvastam, hogy azoknak a pároknak akik babát szeretnének azt tanácsolják, hogy 3 naponta éljenek házaséletet, mert a férfi spermája ilyen idõközönként alkalmasabb a megtermékenyítésre. De a pontos cikkre sajnos már nem emlékszem.
igen. nehezebb.

Hogyan oldottad meg azt kellemetlen vagy akár komikus szitut amikor párod előtt önkielégítésed során lebuktál? Ha lehet kort és nemet is kérek.

Legjobb válasz: Mitõl kínos? Mi mindketten csináljuk, egyszerûen mert más, mint a szex. Ha bejön, legfeljebb kedvet kap és együtt folytatjuk. Vagy kimegy, mielõtt észrevenném.

Mitõl kínos? Mi mindketten csináljuk, egyszerûen mert más, mint a szex. Ha bejön, legfeljebb kedvet kap és együtt folytatjuk. Vagy kimegy, mielõtt észrevenném.
"Ez azért van, mert neked mindig fáj a fejed!" 48F
Az már fizikális képtelenség, hogy ennyi szex mellett még rá is rántsak.
"Elkezdtem nélküled"? Valahogy nem tartom valószínûnek a szituációt
Lebuktam?? Miez már? Kb. arról szól a kérdésed, hogy párkapcsolatban élve TILOS ÖNKIELÉGÍTENI. :S

Nem voltam még fiúval de késik és kicsit beparáztam. Csak önkielégítést végeztem (nem az ujjammal legyen elég ennyi, hanem egy tárggyal) de tudom h attól nem lehetk terhes. Tényleg terhes vagyok vagy csak beképzelem?

De én mégis félek!!!!!

Legjobb válasz: A teherbeeséshez ondó kell, ha nem került a hüvelyedbe ilyen, nem lehetsz terhes. A menstruáció sokminden más miatt is késhet (pl. idegeskedés, stressz), butaság amit beképzelsz magadnak.

A teherbeeséshez ondó kell, ha nem került a hüvelyedbe ilyen, nem lehetsz terhes. A menstruáció sokminden más miatt is késhet (pl. idegeskedés, stressz), butaság amit beképzelsz magadnak.
Ha ennyire bizonytalan vagy most egy tárgy miatt, és idegeskedsz egy kis késés miatt, mi lesz veled, ha szexelni fogsz, és akkor késik.Nem vagy terhes, és szerintem egyelõre hagyj fel ezekkel a játékokkal is, mert ha ennyire idegeskedsz, egyrészt nem éri meg, meg nem is vagy elég érett.Vagy csak maradj az újjadnál, és a csiklódnál, tényleg jóindulatból írom.
valamit nagyon nem értek :) ha tudod, hogy nem lehetsz terhes, akkor mitõl paráztál be?
A szüleid nem világosítottak fel annak idején, hogy gyerek csak szexuális kapcsolattól lehet?! vagyis, ha jártál biológia órákra akkor ott a tanárnõ elmesélte, hogy a gyerek attól lesz, ha a férfi és a nõ KÖZÖSÜL. Tehát, önkielégítéstõl nem lehet teherbe esni!!!!!! A menzid azért késik, mert stresszelsz, mert nem jön meg vagy betegség lappang benned, számos oka lehet még...Ajánlok figyelmedbe egy szexuális felvilágosító könyvet!!!!!!
úristen, te terhes vagy!!!!gratulálok!mi lesz, kis répa, vagy esetleg kigyóubi? sok boldogságot!
szia!Az tuti nem vagy terhes!De a menstruációd az sok minden miatt késhet leginkább stressze életmód vagy egyébb dolgok miatt!Ugyhogy nyugi 18 hetes kismami
ha ez téged megnyugtat - én is biztosítalak!
A kérdező hozzászólása: De felvilágosítottak csak szeretném ha többen is biztosítanának róla!!!!
Olvasd el a kérdést figyelmesen... aztán gondoldd végig, hogy melyik lehet a helyes válasz...
Persze igaz, csak a gyerekem nem áll ilyen hülyeségekkel elém: - Anyúú tudom hogy NEM LEHETEK TERHES, tisztába vagyok a dolgokkal, nem kell engem már felvilágosítani, tudok mindent, de félek hogy mégis az uborkátol lesz gyerkem....
Nem lehetsz terhes. Lehet még fiatal vagy és nem állt be a ciklusod, de sokmindentõl késhet. Stressz, megfázás, de akár az idétlen idõ is kihathat rá. A kisbabához kell majd egy fiú is. A hülyeségeket íróknak meg csak annyit, hogy szerintem nem kéne kinevetni az embert, még akkor sem ha teljesen evidens amit kérdez és képtelenség. Egyszer a gyereked is eléd állhat ezzela kérdéssel akkor õt is kineveted? Lehet vannak olyan emberek akik a szüleiktõl nem mernek ilyen dolgokat kérdezni és úgy tudom ezekért is vannak az ilyen oldalak.
ez az utolsó válasz éredekes..... nem is kell férfi a teherbeeséshez?! nyugi szerintem nem vagy tehes, csak ideges vagy és ez tolja el a menszeszedet. minden jót. 6 hetes kisbaba anyukája
Csak szólok, hogy simán teherbe eshetsz!!!!!! Amerikai kutatók kisérletei alapján kimutatták, hogy létezik nemi izgalom hatására történõ önmegtermékenyítés. Ha a tárgytól orgazmusod is volt, ez még növeli az esélyt a terhességre, mivel a méhed összehûzó mozgást végez. Szerintem csinálj tesztet!!! Vagy menj el gyorsan orvoshoz.! Ez komoly!
Ha azt írod hogy tudod hogy nem lehetsz terhes, akkor miért kérdezted meg????? Idegen tárgyak egyéb helyre helyezése miatt egyébként kaphatsz egy jó kis fertõzést is.
A kérdező hozzászólása: Hát eléggé ideges vook e miatt lehet h csak azért késik!!!!!
A kérdező hozzászólása: Sztem nem olvassátok el figyelmesen a kérdéstírtam h tudom h nem lehetk terhes csak beparáztakicsit!!!!!! Csak leírtam a körülményeket!!!!!! ENNYI
Csak hogy meg jobban megnyugtassalak: bizony az is elofordul, hogy kimarad egy-egy havi verzes, nalam is volt ilyen. Vagy csak a periodus tolodik el, es ezert kesik (ez is volt nalam). Sz'al no para...

Mára kiderült az önkielégítéstõl pornóra nem tett jót a szexuális életemnek. A túl sok intenzív kéj miatt mára nem tudom annyira élvezni, hogy punciban vagyok a péniszemmel- nem annyira stimulál. Hogy lehet ezen fokozatosan változtatni?

Nincs most barátnõm, de enélkül is valahogy csak lehet segíteni. Hogyha már lesz, akkor ne vele legyen ez rossz élmény.

Legjobb válasz: Azért egy csajjal teljesen más mint egyedül, lehet nem is lesz problémád. De mondjuk nem kell verni orrba szájba amikor csak tudod, pláne nem duván gyorsan

Azért egy csajjal teljesen más mint egyedül, lehet nem is lesz problémád. De mondjuk nem kell verni orrba szájba amikor csak tudod, pláne nem duván gyorsan
Maszturbálj kevesebbet.
Ugyan ebben a cipõben jártam. Alig éreztem valamit, tökre el voltam keseredve hogy "csak ennyi a punci?". Aztán rájöttem hogy bennem van a hiba. Én azt csináltam hogy abbahagytam a recskázást. Így aztán szépen lecsökkent az ingerküszöb is. Mára már tök jó érzés, rendbe jött minden. Úgyhogy nem kell parázni jó lesz csak ne gyilkold a répát annyira. :D Vigyázni kell mert ugye aki 2 perc alatt kiveri, általában azok írják ki ide hogy "5 másodperc alatt eldurranok szex közben, mit csináljak", de van a másik véglet is mint mi...
Nana, utolso, azert nem minden fekete-feher. Recskazas kozben en is 2 perc alatt el tudok durranni, de agyban meg birom 1-2 orat, elojatekot nem szamitva. Amugy igen, vagy lejjebb veszel a recskazasbol, vagy veszel egy viszonylag puhabb, termeszetesebb hatasu mupuncit. Ajanlom a Fleshlight termekeket, egy-ket darabjuk nagyon jo utanzat!
nem azt mondtam hogy minden fekete-fehér, hanem a két végletet említettem :)
én is ugy vagyok nem élvezem a puncit :/ nem számít csak a durranás.
Sokat maszturbálok.. De ezek után visszaveszek. Szeretem élvezni az önkielégítést, ezért nekem átlagba kb. 20-25 percig tart.
Örülj neki, ha jól érzed magad egyedül. Nem kell alkalmazkodni egy másik ember akaratához és igényeihez.
Hát figyelj, van ez az Xmen nevû tabletta - nem túl drága - naponta szedheted . Érzékenyebb lesz a lompos, elõbb feláll és tovább. De ha biztosra akarsz menni, közvetlen szex elõtt Dragon Power és egy kapszula hatása három napig tart. A lompos kemény, merev és nagy - az enyém legalábbis... Igaz ettõl kicsit mintha érzéketlenebb lenne, szerintem azért is, mert az idegpályák mélyebbre kerülnek a duzzadás által.Szerintem egyelõre kezd el szedni az Xmen-t, aztán figyeld meg mi történik. Ha a fütyid naponta sokáig ácsorog, akár már egy kósza gondolatra is, akkor érdemes azon elgondolkodni, hogy fölkeress egy nõt.

Fiúk, kb mennyi az az idő, ami után már nem bírjátok önkielégítés vagy szex nélkül?

A barátomnak ez 5 nap, akkor már nagyon kivan.

Legjobb válasz: Nincs ilyen. Ha nem csinálom pár hétig akkor álmomban megyek el.

Nincs ilyen. Ha nem csinálom pár hétig akkor álmomban megyek el.
3-4 nap kedvtõl függõen
pár nap
pár nap, de mivel nemsokára megyek fitymafékmûtétre, így kénytelen leszek kibírni 3-4 hétig.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!