Találatok a következő kifejezésre: Az önkielégítés vagy (62 db)

vagy lehet most jott a marsrol
mindkettõ es mi van ha nem a klónoddal, hanem a hologram másolatoddal jössz össze?
Ha leszopod magad az milyen érzés? Olyan, mint amikor szopsz, vagy mint amikor szopnak?
Ennek van egy speciális neve: onanohomoincesztus
jaj de jó, most egész éjjel röhögni fogok ezen! :D
Szerintem homoszexualitás lenne, hisz a klónod nem te magad vagy, önnön magad, csupán a tökéletes képmásod. Tényleg a nap kérdése. :D
erre a helyes válasz a következõ: nincs olyan idióta aki a saját klónjával kúrna (bár igaz, már 7 milliárdan vagyunk)
what the fuck ? jesus crazy...
pedofilia is lehet
Nem szeretkeznék a klónommal.
A nap kérdése.
a kettõ nem zárja ki egymást
Önkielégítés:D
vagy ha mondjuk a virtuális valóságban dugsz, akkor az szex vagy önkielégítés egy módja?

Barátomnak sokáig nem volt nője, most a 10 alkalomból kb.2x megy el szerintetek miért ilyen ritkán? Megszokhatta az önkielégítést vagy nem vagyok elég jó neki?

Legjobb válasz: jah, valszeg a sok hokizás miatt, hozzászokott a saját kezéhez, meg a saját technikájához, és ezért van. ez enyhén szívás, nemkéne ennyit hokizni és ez a nõkre is igaz. nekiik sem kéne sokat masztizni, mert ugyanígy járhatnak.

jah, valszeg a sok hokizás miatt, hozzászokott a saját kezéhez, meg a saját technikájához, és ezért van. ez enyhén szívás, nemkéne ennyit hokizni és ez a nõkre is igaz. nekiik sem kéne sokat masztizni, mert ugyanígy járhatnak.
Meddig tart egy szex nálatok? Mármint mennyi az az idõ, ami alatt nem tud elmenni? Nem hiszem, hogy az önkielégítés miatt, hiszen akkor mondjuk nekem sem ment volna, mert 13 éves koromtól önkielégítettem, de csak öt évvel késõbb lett barátnõm.
Pedig simán lehet az önkielégítés miatt, csak nem egészen azért amit az elsõ leírt. Pl ha randi elõtt 3x kiveri még a fürdõszobában, akkor lehet elmegy az ereje mire veled akciózna. Errõl vele kéne beszélgetned.
elsõ vagyok. nemhinném h a párja minden randi elõtt 3szor kiveri. azért van mert megszokta a kezét. és ilyen tényleg van....
A kérdező hozzászólása: Már együtt élek vele nincs lehetõsége a fürdõben elintézni "randi" elõtt. Az idõ 1/2 órától kb. 1 1/2 óráig tart.kb.
és az nagy baj ha már az önkielégítéstõl sem megyek el?mit csináljak?na jó ez csak poén volt, de van ilyen?
akkor az illetõ cseperedjen még pár évet, mert valószínûleg még nincs úgy 12 éves sem (utolsó válaszolónak)
Tartsatok egy szexmentes hetet, az segíteni fog.

Mélyen (vagy akár kevésbé mélyen) vallásos, hívő, erkölcsös személyek! Szerintetek mekkora bűn az önkielégítés?

Vagy esetleg meddig men(né)tek el lelkiismeret-furdalás nélkül? (Inkább lányok válassza érdekel, és vallást is írjatok, lécci)

Legjobb válasz: A média egyik legnagyobb bûne az, hogy elhitette az emberek túlnyomó többségével, hogy a nemiség egyetlen célja az ösztönök kiélése és nincs magasabbrendû rendeltetése. Ez a hazugság árad ma mindenhonnan, és tudat alatt hatással van mindenkire, nem lehet teljesen elmenekülni ez elõl. Ezért ezzel szemben fontos hangsúlyozni, hogy az igazán tartós, boldog párkapcsolat és házasság a kölcsönös önátadáson alapul: vagyis azáltal leszel igazán boldog, ha a párodat boldoggá tudod tenni, vagyis kilépve önmagadból, nem a saját vágyaid kielégítését keresed, hanem a másikét. És mivel egy ilyen kapcsolatban a másik is ezt keresi, ezért végül általa te is boldog leszel. Ez viszont odafigyelést, bizalmat és önzetlenséget igényel. Az önkielégítés során viszont minden figyelmed szükségszerûen önmagadra és a saját kielégülésedre irányul, vagyis az önkielégítés az önzõ hajlamokat hozza elõtérbe, önzésre ösztönöz. Ezért számít súlyos bûnnek.

A média egyik legnagyobb bûne az, hogy elhitette az emberek túlnyomó többségével, hogy a nemiség egyetlen célja az ösztönök kiélése és nincs magasabbrendû rendeltetése. Ez a hazugság árad ma mindenhonnan, és tudat alatt hatással van mindenkire, nem lehet teljesen elmenekülni ez elõl. Ezért ezzel szemben fontos hangsúlyozni, hogy az igazán tartós, boldog párkapcsolat és házasság a kölcsönös önátadáson alapul: vagyis azáltal leszel igazán boldog, ha a párodat boldoggá tudod tenni, vagyis kilépve önmagadból, nem a saját vágyaid kielégítését keresed, hanem a másikét. És mivel egy ilyen kapcsolatban a másik is ezt keresi, ezért végül általa te is boldog leszel. Ez viszont odafigyelést, bizalmat és önzetlenséget igényel. Az önkielégítés során viszont minden figyelmed szükségszerûen önmagadra és a saját kielégülésedre irányul, vagyis az önkielégítés az önzõ hajlamokat hozza elõtérbe, önzésre ösztönöz. Ezért számít súlyos bûnnek.
Szervusz Gondolom ebben a kérdésben a Biblia nézõpontja érdekel, mert minden egyéb egyéni nézõpont kérdése lehet. Mi a Biblia nézete a maszturbálásról? A Biblia nem említi meg konkrétan a maszturbálást, azt, amikor valaki szándékosan felgerjeszti a szexuális vágyait és kielégül. Isten Szava azonban erre utasítja a keresztényeket: „Öljétek meg azért földi testtagjaitokat a paráznaság, a tisztátalanság, a [helytelen] nemi vágyakozás . . . dolgában” (Kolosszé 3:5). Aki önkielégítést végez, annak torz képe alakul ki a szexualitásról, és önzõvé válik. A Biblia biztosít bennünket, hogy Isten „a szokásosnál nagyobb” erõt ad azoknak, akik MINDENT megtesznek, hogy felhagyjanak ezzel a szokással. (2Korintusz 4:7; Filippi 4:13). Tudtam segíteni? Üdvözlettel: Zita
Az önkielégítés mindenképpen bûn, normális esetben súlyos bûn, mert lényegében mond ellent a szexualitás rendeltetésének. Néhány tényezõ viszont csökkentheti vagy megszüntetheti a cselekedet beszámíthatóságát, az érte való felelõsséget és így az erkölcsi bûnösséget: az érzelmi éretlenség, az önuralomban való járatlanság, a tudatlanság, a figyelmetlenség, a szerzett szokások ereje, a szorongásos, félelemmel teli állapot és egyéb pszichikai vagy társadalmi tényezõ. Tehát kamaszkorban még sokszor nem számít súlyos bûnnek, de amennyiben az illetõ nem törekszik leküzdeni gyengeségét, szokássá válik és a házastársi kapcsolat rovására megy, akkor a súlyossága egyre nagyobb, akár halálos bûn is lehet (ami ugye azt jelenti, hogy elválaszt Istentõl, amit ha nem követ õszinte bûnbánat és megtérés a halál pillanatáig, akkor az örök kárhozatot is magára vonja).
Látszik, hogy most lett Augusztus.
elnézést, rossz helyre írtam a válaszomat!
Alapszinten vagyok tisztában csak a nagy vallások lényegével, nem ismerem az úgymond "vallási szakzsargont", így csak a kereszténység szempontjából tudom elmondani a véleményemet. Nem vagyok keresztény, azonban az évek során, fiatal korom ellenére több irányzatával is ismerkedtem, úgy mint katolikus, református, karizmatikus, baptista jellegû... Ezek között mind ugyanazt véltem felfedezni, hogy az egora épül. Arra, hogy a faj kiválasztott, mindennél többet ér, a felekezeti tagok jó része (kivétel talán a katolikus) állandóan téríteni akar. Arra épül, hogy az emberek elhiggyék, hogy jót tesznek másokkal, holott ez korántsem biztos, hogy így van. A Biblia is így vázolja fel az embereket: a föld uraként, uralkodva az állatok fölött, holott szerintem egy pisláknyit sem érünk többet náluk, csak mások vagyunk. Emellett a kereszténység az önmegtartóztatásról, és egyfajta lelki kommunizmusról is szól, egyént elnyomva, a tömeget szó szerint birkanyájként kezelve. Itt nem pozitívum az intelligencia, elég a jó fogalmazási képesség. Ha azt nézzük, hogy mit ígér egy vallás, az nagyon rossz szempont, mert olyan, mintha magunk választhatnánk meg, hogy mi is van valójában, holott senki nem tudja, csak tippekbõl és reményekbõl áll a történet. Ígérni pedig bárki tud, mint ahogy ezt az egyik válaszoló már leírta. Inkább kell szempont legyen, hogy mi van a végigvezetõ úton. Lehet ez a Biblia féle (kényszer)szeretet, a buddhizmus békéje, vagy bármi más, ezt minden ember zsigerbõl tudja, a társadalmi normáknak köszönhetõen, csak sokan nem foglalkoznak vele, és semmibe veszik. LW ui: örülök, hogy értelmes vita is ki tud alakulni ebben a kategóriában! Szép kezdeményezés!
Szerintem maradjunk annyiban, hogyha az önkielégítés lesz az egyetlen bûnõd (keresztényi értelemben), akkor büszke lehetsz magadra. Amikor már nem fogsz hazudni, csalni, irigyedni, önzõnek lenni, amikor rendszeresen fogsz másokon segíteni, amikor tisztelettudó leszel mindenkivel, amikor szerény, szorgalmas és becsületes leszel stb stb stb, na akkor ezek után érdemes majd az önkielégítéssel foglalkozni. A biblia kétezer ennél jóval fontosabb erkölcsi szabályt fogalmaz meg, tartsd be inkább azokat! Aztán rá lehet térni az ilyen "kiemelten fontos bûnõkre", mint a maszturbáció.
A kérdező hozzászólása: 6-osnak: Nagyon is tisztában vagyok azokkal amiket írtál, nekem is ez a véleményem. Ezért is szerintem nem a legjobb szó az önkielégítés, arra amire én kíváncsi vagyok, de jobb szót nem tudok, és nem akartam idegen eredetût használni, mert az szerintem csúnya. :) Egyébként a fenti hsz-omban tisztáztam ezt valamennyire.
Szerintem a Biblia sohasem úgy érti a bûnt, hogy most akkor Isten jól megbüntet és bûntudatod legyen, hanem az, amit írtak korábban, hogy: elferdülhet a szexualitásod, önzõvé válhatsz stb. De ettõl még nem kell bûntudatot érezni. És most ez fura, hogy nagyon erkölcsös személyeket kérdezel, mert én vallásos vagyok, de nem a hagyományos, önkínzó értelemben. Tehát ha valami olyat csinálok, ami nem tesz engem hosszú távon boldogabbá, akkor mondhatjuk azt, hogy Isten nem bottal ver, vagyis a büntetés a boldogtalanság lesz. De én azt is vallom, hogy Isten nem épít belénk olyan ösztönöket, amiket bûnnek kellene nevezni. Pl. egy oroszlán sem bûnös csak azért, mert "meggyilkolt" egy ártatlan kis antilopot. Hiszen éhes volt, õt arra késztetik az ösztönei, hogy megszerezze, amit az ösztönei diktálnak, és így gyakorlatilag betölti a táplálékláncban kiosztott szerepét (ne hagyja túlszaporodni a növényevõ antilopokat). A szexuális vágy az emberben azért van, mert a természet (vagy más néven Isten) azt akarja, hogy csinálni akarjuk valakivel, és utódokat nemzzünk. Na de ha nincs kivel? Akkor jön az önkielégítés, hiszen a szexuális vágy az egyik legerõsebb ösztön, mert a túlélés az egyik legfontosabb dolog a természetben (amellett az egyensúly is). Szóval én leendõ fizikusként így látom a dolgokat, és azt mondom, hogy, ha már elkövettünk valami "bûnt", akkor legalább ne büntessük már magunkat azzal, hogy rossznak érezzük magunkat, hiszen ettõl az érzéstõl leszünk boldogtalanok. Ehelyett tegyünk meg mindent, hogy a bûnös tevékenységet átalakítsuk hasznossá és igazzá. Ezért az önkielégítés nem baj...de keresni valakit, akivel lehet szerelmeskedni, sokkal nagyobb öröm, mint egymagadban vergõdni. :) Isten nem ver bottal. Én legtöbbször akkor maszturbálok, ha magányosnak érzem magam, vagy vágyom egy konkrét személy szeretetére, vonzalmára, csak valami okból nem kaphatom meg. És ha ilyenkor csinálom, hát bevallom, nem leszek kevésbé magányosabb, és még csak boldogabb sem, hiszen még mindig ott vagyok, hogy nincs mellettem az illetõ. Egyébként az állatok is maszturbálnak, mégsem bûnösek. :) Egy kis felvidítás: - Mit csinál két galamb a faágon? - ??? - Turbékol. - És mit csinál egy galamb a faágon? - Maszturbékol. :D 22/L
A kérdező hozzászólása: 2-es válaszoló, bocsi, de nem értem a kérdésed. Utóbbi 2-nek köszönöm. Engem valójában az önmegismerés céljából érdekelne a dolog (kicsit kíváncsibb lettem magamra), s mivel nem tudok errõl beszélni senkivel sem, magam kell valahogy legyõzzem leginkább a testiség felõli gátlásaimat. Ugyanakkor félek attól, hogy túl rászokok, ha jól érzem magam, vagy akár attól is, hogy jobban elundorodom, ha nem tetszik. Nem tudom, belevágjak-e, vagy hesegessem el ezeket a gondolatokat? Ha akartok, írjatok tapasztalatokat, akár priviben is. Köszi.
Nem bûn, semennyire. Az inkább nálad kizárólagot jelent?
A kérdező hozzászólása: :-D nem baj. Érdekes dolgokat írsz, bár én nem igen értek egyet mindenben. Akkor megírnád melyik témához is szólt a válaszod? S válaszolhatsz erre a kérdésre is, ha gondolod.

Az önkielégítés normális vagy nem?

Néhány helyen azt olvasom , hogy ez teljesen természetes dolog, más oldalakon viszont gamatság..

Legjobb válasz: teljesen normális dolog. a test vágyik a szexre ha nincs párja az embernek de a teste vágyik a szexre teljesen normális hogy önkielégitést végez. viszont ha már valaki csak azt csinálja és azon kivül a világon semm más nem érdekli még az sem hogy elmenjen csajozni, na az már beteges!

teljesen normális dolog. a test vágyik a szexre ha nincs párja az embernek de a teste vágyik a szexre teljesen normális hogy önkielégitést végez. viszont ha már valaki csak azt csinálja és azon kivül a világon semm más nem érdekli még az sem hogy elmenjen csajozni, na az már beteges!
Persze teljesen normális ha valaki kivánja a szexet és nincs kivel akkor is ki tudjunk elégülni
Tök normális dolog.Vonatkoztass el a hülyeségektõl.
Aki azt mondja, hogy az önkielégítés nem normális, az prûd, és még magának is hazudik.
Teljesen normális!!! És egészséges!
Teljesen normális dolog, és szükség is van rá a majdani jó szexhez.-) Önkielégítés alatt ismered meg a tested, hogy mire hogy reagálsz, hogy mit hogy szeretsz, és az alatt tanulod meg uralni az orgazmusod. CSak csináld nyugodtan.)
A szexualitás hozzátartozik a mindennapi életünkhöz, úgyhosz szerintem is természetes dolognak számít! Nagyon sokan csinálják, de sokan le is tagadják, mert szégyenlik. Ez van.
Teljesen normális dolog.
különben ahogy gondolod...
és ráadásul oldja a frusztráciot és az idegeskedést jo vele levezetni.
de vannak olyan emberek akik a bûntudattól félnek sok ilyen van
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszaitokat :)

Az baj ha a bal herém összement? Sokszor végzek önkielégítést ez lehet az oka vagy más?

Legjobb válasz: Szerintem nem ment össze, mert mindig is olyan volt! Min- den férfi heréi közül egyik vagy másik kisebb. Azért jó lenne, ha látná orvos. A maszturbálás gyakoriságát pedig jó lenne egy kicsit csökkenteni. Bár elvileg nem lehet semmi bajod tõle, azért a hosszú idõn át, nagy gyakori- sággal végzett önkielégítés nagyon igénybe veszi a nemi szervrendszeredet, külsõt és belsõt egyaránt! Türtõztesd magad egy kicsit. És azért az orvost se feledd!

Szerintem nem ment össze, mert mindig is olyan volt! Min- den férfi heréi közül egyik vagy másik kisebb. Azért jó lenne, ha látná orvos. A maszturbálás gyakoriságát pedig jó lenne egy kicsit csökkenteni. Bár elvileg nem lehet semmi bajod tõle, azért a hosszú idõn át, nagy gyakori- sággal végzett önkielégítés nagyon igénybe veszi a nemi szervrendszeredet, külsõt és belsõt egyaránt! Türtõztesd magad egy kicsit. És azért az orvost se feledd!
igen. nem. ->orvos
Szokj le róla sürgõsen, különben eltûnik!
úristen de sötét vagy kérdezõ
háát ez gáz. egy ismerösugyanebben a cipöben van. heresorvadás. keress magadnak egy csajt, de ha nemtalálsz akkor egy srácot. mert gondolom az utobbi jobban bejön
Honnét tudod? Melyik egyetemre mész?
Mibõl gondolod, hogy ha lenne párod nem tenné ezt meg? Vagy nem lehetne több éjszakás kaland? Nem keresel kapcsolatot, vagymi?!
Majd jonnek itt a jelentkezok.Nyugi ma tuti kikotoz valaki.
1/ egyik udvarlóddal megcsináltatod magad (aki a legjobban tetszik) 2/jókislány maradsz és megvárod míg az igazi kikötöz, esetleg addígra "megjavulsz"
örüljneki! Új környezet, új pasik! Biztos lesz kivel dugnod! Kár, hogy nem velem!
Milyen szabadság? Kissé ellentmondásos azzal, hogy nem akarsz kalandot sem. :D
A kérdező hozzászólása: Hát innen senkivel.:D Ne is jelentkezzen senki.:D
A kérdező hozzászólása: Nem akarom odaadni magam senkinek. Nem vagyok szûz nem arra gondolok, hanem egy éjszakáért nem érné meg. Most megyek egyetemre ott még nehezebb lesz. áááááá:DD
A kérdező hozzászólása: Ez a baj, hogy kapcsolat nem kell! Valahogy szabadságra vágyom. Viszont a kapcsolat elõnye a rendszeres szex, az vmi iszonyat hiányzik, de a járás többi dolga nem. Még "csak" 3 hónapja nem szexeltem, de már meghalok!:D Tanulni meg SZTE-re megyek:D
ma 01:20 Majdcsak megdug valaki, ne agódj , lányoknak ez könnyebbenmegy! + ott lesz az egyetem, ott mindenki sexel!:D Nomeg a kolesz! Kötöttekmár ki? Én amúgy nem rég elbsztam 1 dugási lehetõséget!:(
Gondolom az a sok nyomuló mind az ismeretségi körödbõl való. Baráti, ismerõsi társaságon kívülrõl való fickót nézz ki és adj neki egy próbálkozási esélyt. Dugsz egyet és nem tudja meg senki, nem leszel pletyka tárgya, mintha ugyanezt az ismerõseid közül tennéd vkivel.
Kézzel vagy vibrátorral?
A kérdező hozzászólása: kéz
Mi az, hogy nem megy?
Akkor lehet, hogy úgymond a fantáziád már a behatolást igényli inkább, nem a csiklóizgatást (vagy nem csak azt). Esetleg szerezz be egy vibrátort, az még a páros szexnél is be szokott jönni mint segédeszköz.
Mirõl fantáziálsz közben? Lehet, hogy már uncsi az eddigi képsor...találd ki, hogy újabban mi az ami igazán felizgat. Nálam egy ideje csak a Gangbang gondolata tud csak robbanást elõidézni...
A kielégülés az, amire vágysz, vagy csak a megszokott rituálé, ami van körülötte?
azért nem megy mert nem én segítek benne. Szûz vagy még? Csak mert én egy hivatásos szûzoltó vagyok. :D

Hogyan oldottad meg azt kellemetlen vagy akár komikus szitut amikor párod előtt önkielégítésed során lebuktál? Ha lehet kort és nemet is kérek.

Legjobb válasz: Mitõl kínos? Mi mindketten csináljuk, egyszerûen mert más, mint a szex. Ha bejön, legfeljebb kedvet kap és együtt folytatjuk. Vagy kimegy, mielõtt észrevenném.

Mitõl kínos? Mi mindketten csináljuk, egyszerûen mert más, mint a szex. Ha bejön, legfeljebb kedvet kap és együtt folytatjuk. Vagy kimegy, mielõtt észrevenném.
"Ez azért van, mert neked mindig fáj a fejed!" 48F
Az már fizikális képtelenség, hogy ennyi szex mellett még rá is rántsak.
"Elkezdtem nélküled"? Valahogy nem tartom valószínûnek a szituációt
Lebuktam?? Miez már? Kb. arról szól a kérdésed, hogy párkapcsolatban élve TILOS ÖNKIELÉGÍTENI. :S

Mit tehet egy kapcsolatban lévő férfi új vagy más nők utáni vágyával az elfojtáson, az önkielégítésen, az elhagyáson és megcsaláson kívül?

Egy szép n? látványa teljesen a hatalmába képes keríteni még akkor is, ha nem a barátn?mr?l van szó. Vágyat érzek rá, hogy megszerezzem... Nem tudom, mindenképp aktusra vágyom-e, de mindenképpen vágyok például megtapogatni, ameddig csak akarom és ahol csak akarom, és talán még csókolózni is. Sajnos egyébként ezek túl könnyen fordulnak aktusba, úgy vettem észre, még akkor is, hogyha szorosan véve arra egyébként nem feltétlen vágyom... de ez egy másik kérdés! Azt szeretném tudni, hogy mit lehet ezzel kezdeni, ha nem akarom elfojtani, valódi élményekre vágyok, nem pornónézéses önkielégítésre, a barátn?met nem szeretném igazából elhagyni, sem pedig megcsalni, és nem hiszem, hogy bármilyen más n? mellett másként éreznék ezzel kapcsolatban. 24/F

Legjobb válasz: Hát van aki képtelen a monogámiára, de ez nem fair a barátnõddel szemben, ha meg akarsz dugni mindenkit aki szembe jön, akkor ok, de ne legyen mellette egy bázisod mert az elég undi!

Hát van aki képtelen a monogámiára, de ez nem fair a barátnõddel szemben, ha meg akarsz dugni mindenkit aki szembe jön, akkor ok, de ne legyen mellette egy bázisod mert az elég undi!
Dugjál, meg fogdosódj akkor. Viszont érzelmi viszonyt ne alakíts ki a csajod mellett mással. Egy nõ egy patron, ez a legtisztább.
Édeshármas? De itt is lehet, hogy elhagy ha ezt felveted.
ne bukj le :D amúgy volt már ilyen a valóságban is, vagy csak gondoltál rá?
Ne legyen tartós kapcsolatod.Éld ki magad.
Pszichológus?
Majd ha szerelmes leszel egyszer úgy igazán az életben, akkor ilyen problémád nem lesz. Szóval amíg nem leszel az, addig önkontroll, avagy a többi amit már leírtál...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, meg hogy rendesen válaszoltatok.
van olyan lány, aki belemegy nyitott kapcsolatba, de elég kevesen. viszont akkor õt is dugnák más pasik, azzal lenne gondod?

Lányok! Ti ülve vagy állva csináljátok az önkielégítést? És az jó vagy rossz ha néha "bele remegek"?

Legjobb válasz: Én ülve, próbáltam már állva, de úgy nem lehet annyira beleélni magam, mert arra figyelek, h nem essek össze:P

fekve vagy ülve és persze h jó :D
Én leginkább ülve szoktam, néha fekve, próbáltam már 1x állva, de úgy nem tudtam felizgulni se, nem tudom, miért...Nekem az a póz nem volt "szexi" :D:D
Én ülve, próbáltam már állva, de úgy nem lehet annyira beleélni magam, mert arra figyelek, h nem essek össze:P
A remegést inkább a vége felé veszem tudomásul. Amúgy többnyire fekve/ülve végzem, de elõfordult már nyilvános wc-n, hogy állva :)
Fejjel lefelé lógva mint a denevérek.
Én hátra bukfenc közben szoktam , de néha felülésnél is !!!!!
kacsa fa szxd
A kérdező hozzászólása: Én is csak a VÉGÉN szoktam remegni. Am én is ált. fekve/ülve csinálom :)
Annyi meg annyi fiú rohangál szingliként... Miért nem szereztek egyet magatoknak? :O
utolsó: Mert élvezzük a magányt, hogy nem kell senkinek elszámolni, szexelni meg úgy is lehet, h nem járunk senkivel. Jah és mellesleg akkor is masztizna mindenki mindennap, mert ha hiszed, ha nem, nagyobb a libidónk mint nektek férfiaknak

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!