Találatok a következő kifejezésre: Az önbarnító és krémek (5 db)

Az önbarnító kendők és krémek használata mennyi idő alatt mutathat látványos eredményt?

Legjobb válasz: Az önbarnító testápoló 1-2 használat után már látszik, de világos bõr esetén inkább sárgás árnyalata van, nem hat természetesnek. Emellett zuhanyzás után törölközõt is megfogja. Úgy fakul, ahogy a bõr kopik, ha nem használod rendszeresen 2-3 napig tart kb.

Az önbarnító testápoló 1-2 használat után már látszik, de világos bõr esetén inkább sárgás árnyalata van, nem hat természetesnek. Emellett zuhanyzás után törölközõt is megfogja. Úgy fakul, ahogy a bõr kopik, ha nem használod rendszeresen 2-3 napig tart kb.
Igaza van az elöttem szólónak, és volt olyan hogy mikor napközben nyáron megizzadtam, jó foltos lettem. így egy kalap kakit sem ért.
Szerintem akkor használd ha már van egy kis szined és nagyon figyelni kell arra hogy egyenletesen oszlasd el, mert foltos maradhatsz, de 2-3 használat után már látszik, de nagyon világos bõrõn nem mutat jól és hamar kifakul, he nem használod minden nap.

Mi a különbség a színezett hidratáló krém és az önbarnító krém között? Melyik foltosít kevésbé?

Esetleg bevált krémeket tudtok írni?

Legjobb válasz: ha szép a bõrõd akkor a szinezett hidratálóval tudod helyettesíteni az alapozót.A barnítót meg ha nemjól kened fel foltos leszel..

ha szép a bõrõd akkor a szinezett hidratálóval tudod helyettesíteni az alapozót.A barnítót meg ha nemjól kened fel foltos leszel..
A színezett krém nem barnít, tényleg olyan, mint az alapozó, csak enyhébb a fedése. Én Alverdét használok, ami tök jó, természetes anyagokból van, de zsírosabb bõrre nem ajánlom. A Soliteint nagyon jó minõségû márka, olcsó, és úgy tudom magyar is.
A kérdező hozzászólása: Oké, akkor a színezett hidratálóval nincs veszteni valóm. :) Esetleg használt már valaki Soliteint krémet?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, akkor azt hiszem kipróbálom a Solientet! Eddig elkerülte figyelmemet, de kipróbálom, ha jó! :)


Ha onbarnitot hasznalok, akkor amikor furdok es szortelenitek, akkor a szinem jon le, vagy az a krem, amit magmara kentem?

Legjobb válasz: Amit magadra kensz az beszívódik. Abból lesz egy szép színed. Tehát az a krém már nem jöhet le. Ilyenkor a színed kopik. Én is észreveszem, hogy egy kicsit sárgásabb-barnásabb víz folyik le rólam.

Amit magadra kensz az beszívódik. Abból lesz egy szép színed. Tehát az a krém már nem jöhet le. Ilyenkor a színed kopik. Én is észreveszem, hogy egy kicsit sárgásabb-barnásabb víz folyik le rólam.
és érdemes önbarnítás elõtt radírozni a bõrt... mert ha nem szeded le akkor tulajdonképpen az elhalt hámot színezed ami eleve lejön így leszel ocelot mintás :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!