Találatok a következő kifejezésre: Az önbarnító és (16 db)

Neee, nem lehetsz ennyire hiszékeny...
Hogy vált volna be... Ilyen nincs.
Önbarnítót próbáltam de semmit nem ér. Ehhez az eredményhez legalább 10x annyi Beta-karotinra lenne szükséged mint amennyi benne van, de ugye tudjuk hogy ez a vitamin túlzott mértékben káros. Õk pedig annyit tesznek bele hogy nehogy valami bajod legyen tõle. Mellnagyobbítóról nincs tapasztalatom de szerintem ne károsítsd értelmetlenül a májad mindenféle tabival ha nincs rá szükséged. Ha létezne ilyen csodaszer nemlenne annyi plasztikai mûtét :D De fel a fejjel jön a nyár, hamarosan kifeküdhetsz napozni:)
A kérdező hozzászólása: Nem nem azért kérdezem mert szükségem lenne rá.. Mert sztem egy nagy hülyeség.. Csak kiváncsi voltam hogy nektek mi a véleményetek :D

A nyar elejen kiprobaltam a szolariumot de pigmentfoltok jelentek meg, most az onbarnitot, de sargas es foltos lett a borom. Van valami trukk amivel jol fel lehet kenni? Vagy amivel barna lehetsz mellekhatasok nelkul?

Legjobb válasz: onbarnito az jo. csak elotte lekell az egész testet radirozni vannak ilyen borradirok tusfurdoben is és ezután kell egyenletesen felkenni a onbarnitot

onbarnito az jo. csak elotte lekell az egész testet radirozni vannak ilyen borradirok tusfurdoben is és ezután kell egyenletesen felkenni a onbarnitot

Ha a bõröm alapból egyenletlenül van lebarnulva és arra kenem fel az önbarnítót az is aszerint fog lebarnulni vagy egyenletesíti?

Legjobb válasz: Az önbarnító nem fog jobban barnítani ott ahol fehérebb vagy... szóval ugyanúgy egyenetlen marad a színed.

Az önbarnító nem fog jobban barnítani ott ahol fehérebb vagy... szóval ugyanúgy egyenetlen marad a színed.


Az önbarnító kendők és krémek használata mennyi idő alatt mutathat látványos eredményt?

Legjobb válasz: Az önbarnító testápoló 1-2 használat után már látszik, de világos bõr esetén inkább sárgás árnyalata van, nem hat természetesnek. Emellett zuhanyzás után törölközõt is megfogja. Úgy fakul, ahogy a bõr kopik, ha nem használod rendszeresen 2-3 napig tart kb.

Az önbarnító testápoló 1-2 használat után már látszik, de világos bõr esetén inkább sárgás árnyalata van, nem hat természetesnek. Emellett zuhanyzás után törölközõt is megfogja. Úgy fakul, ahogy a bõr kopik, ha nem használod rendszeresen 2-3 napig tart kb.
Igaza van az elöttem szólónak, és volt olyan hogy mikor napközben nyáron megizzadtam, jó foltos lettem. így egy kalap kakit sem ért.
Szerintem akkor használd ha már van egy kis szined és nagyon figyelni kell arra hogy egyenletesen oszlasd el, mert foltos maradhatsz, de 2-3 használat után már látszik, de nagyon világos bõrõn nem mutat jól és hamar kifakul, he nem használod minden nap.

Melyik az az önbarnító, amelyik nem sárgít? Már mindent kipróbáltam, és hát a fehér szeplős bőröm sárga lett mindegyiktől. Most a DM-es barnítót használgatom véknyan, de az is olyan, mint a többi. Létezik valami jobb?

Legjobb válasz: A bõrtipusod ilyen. Ha már többet is kipróbáltál, akkor nem sok értelme van tovább próbálkozni. Többet érsz azzal, ha szoliba mész... ez csak pénzkidobás a krémekre.

A bõrtipusod ilyen. Ha már többet is kipróbáltál, akkor nem sok értelme van tovább próbálkozni. Többet érsz azzal, ha szoliba mész... ez csak pénzkidobás a krémekre.
ja meg hazsnálta védõkrémeket, meg kendõket, úgy hogy errõl ennyit.
még hogy én beszélek hülyeségeket? b+ TAPASZTALAT! olyan csokibarna vagyok, hogy le se kopott 1 év alatt. maraggyatok már itt az oltogatásokkal, mintha okosabbak lennétek!...
ha feher szeplos borod van, akkor ne probald megvaltoztatni!!
1 órára????? Miért nem alszik mindjárt bent???? Úristen!!!!
már bocsi, de hogy mehetne már be fél meg egy órára?? Normális vagy? Úgy leég hogy az életbe helyre nem jön! :S
12:25 azért égtél le, mer fehérbõrüeknek max 2 percre szabad eleinte csak bemenni, és utána fokozatossan növelni az idõtartamot 1 héten, elmész 1x, két perce! ez a kezdet!!!!! utána ha vmi látszik jöhet a heti egy lkalom ismét, csak akkor már 5 perccel..stb ha meg már nagyon barna vagy, akkor 1 héten max 2x, max 30 percre bemehetsz, vagy akár 1 órára, de az mát nagyon káros.....
Egyébként bocsi csak közbeszólnék hogyha mértékkel szolizol, az is káros , mert az UV-B sugarakat kiszûrték ugyan a szoláriumokból, de az UV-A sugarak nagyon nagy mértékben vannak jelen, és a bõr mélyebb rétegeibe hatolva melanomát okozaht.Úgyhogy szerintem már akkor inkább marad a barnító krém, mint h bõrrákos legyek:SOlvastam, h 6000 Ft-tól már jó minõségûek vannak, ezek a 990 Ftosak nem jók semmire...Inkább megfizetem a minõséget, minthogy szolitól bõrrákos legyek:S Jaa és nagyon fehér bõrûek nem is járhatnak szoliba am...
Fehér szeplõs bõrrel ne nagyon menj szoliba. Én is ilyen vagyok, elmentem párszor szooba, hát, ha az önbarnító pénzkidobás, akkor a szoli pláne az... még 5 perc alatt is úgy leégtem, hogy utána nem gyõztem kenni magam nyugtató testápolókkal, aztán jól lehámlott a bõröm és ugyanolyan fehér maradtam, mint szoli elõtt. Sztem nekünk mégis az önbarnítós testáplók valók, ha sárgít, akkor is. A clinique- t még nem próbáltam, de mástól is hallottam, hogy jó. Elõtte tényleg radírozz, akkor foltos nem leszel. Én amúgy DOVE- t használok, kicsit sárga, de nem durván.
LOREAL NUTRIBRONZ abból is a világos bõrre mert az lágyabban barnit.a foltosodás ellen én heti 2szer bõrradirozom a testem valamint az arcom is hetente radirozom, igy egyáltalán nem leszek foltos próbáld ki
clinique :) bocs, elirtam az elõbb
kipróbálhatnád a Clinigue sprayt, attól tényleg barna leszel, viszont nem garantálom hogy foltmentes...szóval ha ez sem jön be, akkor tényleg marad a Nap, szoli...
Sõt én egyszer anyámnak valami barnítójával kentem be magam, és nem tudtam, hogy az nem ilyen testápolós, hanem sokkal erõsebb, és olyan foltos voltam, mint egy dalmata, kb 2 hétig, nagyon durva volt!!! Inkább szoliba megyek én is, bár nem vagyok meggyõzõdve arról hogy milyen egészséges! Remélem egyszer már végre visszajön divatba a fehér bõr...:)
Szerintem nem igazán van kivétel. Inkább szoliba kéne járni, vagy napozgatni, mivel jön a jóidõ LASSAN! Mivel ezek az önbernítõk csak a bõr egfelsõ rétegét színezik be. és amikor meg kezd lekopni, amikor a bõr cserélõdik, igencsak egy rohadó kinéetû lessz a bõr. Sajnos tudom. én a ballagásomra akartam 2 éve egy kicsi zínt. direk jóelõrre elkezdtem, de a végeredmény katastrofális. mint aki krónikus májbeteg. És ráadásul a fehér blúzomat is befogta, ami azóta se jön ki:(. Inkább el kell viselni a fehérséget, vagy szolizni, napozni.
A szoli egyébként is sokkal szebben és tartósabban barnít! És ha mértékkel szolizol, egyáltalán nem káros!
már bocsi, de ez most egy reklám akar lenni? Mert nagyon úgy tûnik...:S akkor miért írod ki a kérdést, ha tudod a választ??

Melyik az az önbarnító amitől tényleg BARNA leszek és nem sárga?

Dove-ot próbáltam ez nagyon rossz volt, aztán azt a DM-s alverdét ez már 1 fokkal jobb de még ez sem barna igazán hanem ilyen sárgás. van olyan önbarnító amitől tényleg barna leszel? Ha igen hol lehet venni , estetleg rendelni? Előre is köszi.

Legjobb válasz: Komolyan, már szoláriumba is lusták az emberek járni?

Komolyan, már szoláriumba is lusták az emberek járni?
Én gyõri vagyok, itt van :)
A kérdező hozzászólása: Csak pesten van olyan? Mármint én pesttõl nem messze lakom csak a kisebb városokban nem lehetséges?
Csak ha már így lerohantátok Palit..ha nem viszed túlzásba a szolizást, NEM LEHET bõrrákod, ugyanis eu-s 0, 3-as csövek vannak már a legtöbbe, nem kell Nekem sem hinni, de olvass utána... nem létezik olyan barnító krém amitõl nem leszel sárga, max amitõl kevésbé pl. Nivea, Garnier Ha nagyon nem akarsz szolizni ( ami egyébként ilyenkor még jó is mer feltölt D vitaminnal és védve leszel legalább egy kicsit az influenza ellen.. persze nem 20 percekre kell beállni/feküdni, akkor menj el UV mentes barnításra, hátha neked beválik :) ( egy kozmetikus és szolárium üzemeltetõ..)
#5 ha tudnál szöveget értelmezni, akkor nem írnál ilyen butaságokat
Kedves pali45, arra nem gondoltál a sok eszeddel, hogy a szolárium bõrrákot okoz, és nem túl sokan terveznek rákosak lenni? (Egyébként a kérdésre nem tudok válaszolni, de engem is érdekelne, csak irritálnak az idióták.)
A kérdező hozzászólása: Nyáron le tudok barnluni nagyon , szinte csokira tényleg. Viszont így télre eléggé kifakulok ami eléggé zavar engem. Szolizni nem szeretek járni... meg annyira nem is fog meg (lehet többet kéne menni). Ezért szeretnék ilyet használni , viszont mint írtam , eddig csak sárgás lettem tõle. Nincs vmi olyan amitõl tényleg barna leszel?
Hát nem kell ész nélkül (mint ahogy semmit sem az életben).
mert a szolárium sokkal jobb?egy csomó szolis csajt látni akik szinte narancssárgák, arról nem is beszélve hogy káros a bõrnek-.- amúgy milyen a bõrtípusod?úgy vettem észre hogy az sem mindegy
Szia, nekem a Clinique barmító spray vált be. Igaz hogy elég drága, de tényleg barna szint ad, nem sárgásat. :)

Hogyan lehet felkenni az önbarnítót úgy, hogy ne nézzek úgy ki, mint egy májbeteg és foltos se maradjon?

Már mindegyik önbarnító krémet kipróbáltam,Dove,Nivea,Johnson's de mindegyik ugyan olyan sz.a.r.Valamit én csinálok rosszul?

Legjobb válasz: Nem te csinálod rosszul, hanem ezek a termékek ilyenek. Én is végigpróbáltam mindet, és mindegyik foltos volt.

Nem te csinálod rosszul, hanem ezek a termékek ilyenek. Én is végigpróbáltam mindet, és mindegyik foltos volt.
keverd össze testápolóval fele-fele arányban és nem leszel foltos.
én garniert használok, és meg vagyok vele elégedve. nem vagyok foltos. csak a kézfejem, mert ott valahogy sosem sikerül úgy lemosnom, hogy egyenletes legyen. de máshol mindenhol szépen el tudom kenni, és egyenletes a színe.
próbáld ki a spray-s fejût. én pl egy avonos szórófejût használok világos bõrre és nem vagyok narancssárga!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat kipróbálom a fele-fele arányt és a spray megoldást is.

Mi a különbség a színezett hidratáló krém és az önbarnító krém között? Melyik foltosít kevésbé?

Esetleg bevált krémeket tudtok írni?

Legjobb válasz: ha szép a bõrõd akkor a szinezett hidratálóval tudod helyettesíteni az alapozót.A barnítót meg ha nemjól kened fel foltos leszel..

ha szép a bõrõd akkor a szinezett hidratálóval tudod helyettesíteni az alapozót.A barnítót meg ha nemjól kened fel foltos leszel..
A színezett krém nem barnít, tényleg olyan, mint az alapozó, csak enyhébb a fedése. Én Alverdét használok, ami tök jó, természetes anyagokból van, de zsírosabb bõrre nem ajánlom. A Soliteint nagyon jó minõségû márka, olcsó, és úgy tudom magyar is.
A kérdező hozzászólása: Oké, akkor a színezett hidratálóval nincs veszteni valóm. :) Esetleg használt már valaki Soliteint krémet?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, akkor azt hiszem kipróbálom a Solientet! Eddig elkerülte figyelmemet, de kipróbálom, ha jó! :)

Hogy lehetnék nagyon barna, ha napallergiám van, és az önbarnítók nem válnak be?

Próbáltam már a lefújós barnítót, radíroztam előtte, kentem magam, kerek 2 napig tartott. Ennél valamivel tovább tartót szeretnék, vagy legalább olcsóbban...
Addigra má mindegy lessz
"Milyen tényezõk vezethetnek pigmentfolt kialakulásához? A jóindulatú májfoltok, pigmentfoltok kialakulásának számos oka lehetséges. Elsõsorban a bõr gyulladásos betegségei után alakulnak ki a bõr színétõl eltérõ, sötétebb foltok. Az életkori változás velejárójaként, a hormonális változás, a helytelen bõrápolási szokások, egyes gyógyszerek, antibiotikumok szedése, máj betegségek, terhességet követõen, kémiai anyagok (parfüm), illetve a környezeti változás következtében megnövekedett UVB és UVA sugárzás is okozhat pigmentálódást. Nem lehet meghatározni, hogy férfiaknál vagy inkább a nõk esetében nagyobb a kialakulás lehetõsége. Tény, hogy egyik nem esetében sem nyújt megnyugvást a jelenlétük." Nem csak a barnulástól lesznek pigmentfoltjaid, az önbarnító testápoló sem kimondottan egészséges dolog, használj minél erõsebb naptejet/napozás utána balzsamot, mást nem nagyon tehetsz, fõleg hogy az életkori és a hormonális változásokat nem nagyon tudjuk irányítani.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!