Találatok a következő kifejezésre: Az öltözködésükön más jellemző tulajdonságuk is (1 db)

Az öltözködésükön kívül más jellemző tulajdonságuk is van az emosoknak?

Viselkedés, gondolkodásmód, stb?

Legjobb válasz: vannak a DIVATemo-k akik csak az emoság divatját követik...vannak a tényleg depis "feketén látom a világot" emok akik vágják az ereiket, és th-t meg ilyen buzeráns együtteseket hallgatnak. aztán ^^ jelet és <3 -ket (két szem és egy sziv) tesznek (ez persze nem rossz dolog)meg fekában járnak meg ribisen öltöznek...gondolkodásmód a depi-feka, viselkedés a hülyeségek az érvágás, öngyilkosságkisérletek...hát inkább maradj normális :)

vannak a DIVATemo-k akik csak az emoság divatját követik...vannak a tényleg depis "feketén látom a világot" emok akik vágják az ereiket, és th-t meg ilyen buzeráns együtteseket hallgatnak. aztán ^^ jelet és <3 -ket (két szem és egy sziv) tesznek (ez persze nem rossz dolog)meg fekában járnak meg ribisen öltöznek...gondolkodásmód a depi-feka, viselkedés a hülyeségek az érvágás, öngyilkosságkisérletek...hát inkább maradj normális :)
megjegyezném manapság már mindent/mindenkit le emoznak... én pl acélbetkós bakancsba járok, szegecses öv stb(igen messze állok az emotól, kedvenc ruhadarabom a Fuck emo! pólóm:P) és igy is igen gyakran leemoznak-.- már minden minta emo... a pötty, a csík, a koponya, a szegecsek a penge... MINDEN! Kurva idegesítõ faj:P A pengét elõször a metall arcok hordták, koponya, szegecs rocker jelkép stbstbstb Ennyi erõvel a nagyim is emos mert pöttyös köténykéje van...ennyit errõl:P
OFF: Engem is folyton leemoznak -.-, pedig veszettül egyértelmû hogy punk vagyok, és khm nem igazán bírom az emokat... (milyen szépen mondtam...). Gyorsan kimehetne már divatból... Vagy legalább ne lenne mindenki 'emo', aki feteébe jár, halálfejek, stb... ON: Hát... Állítólag az emok érzékenyek, érzelmesek meg ilyenek... Szvsz a nagyrészüknek ilyen szempontból nem sok közük van az emóhoz... De mindegy, ha leemóznak vagy beszólogatnak ált. úgy is õk járnak rosszabbul. Utálom a pózereket. Pláne ha 'emós' az illetõ. (És ez nem fajgyûlölés, csak idegesítenek:P)
off: elõttem szólónak írom, hogy az emo nem faj, és nyugodtan gyûlölhetõ! egyébként személyszerint én, mint rock és metálmániákus, feketében járok, goth stílusú barátnõk is akadnak körülöttem...az emo-k meg a divat-emok nagyon el vannak tévedve, kiket majmolnak le...gyakran kell õket lealázni, hogy nyughassanak! nem volt nekünk elég pár éve a divatrocker-áradat, még ezis! on: emó: "egyik szeme sír, másik szeme haj", érzékeny, nem bírja elviselni a világ fájdalmát (talán mert a vastagbuxájú szülõk miatt nem jutott neki belõle, meg aztán 13-15 éves korban...), általában bi vagy homoszexuálisok, ezzel is lázadva a valami ellen!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Iskola rádió zene?

Sziasztok, iskolarádióba szünetekben szól a zene.. és aki jóban van a szerkesztőkkel az kérhet magának számot pl. névnapjára... velem is ez a helyzet... és mondták hogy addigra válasszak számot és akkor bemondják hogy ez nekem szól... de tárágár nem kehet... szólt már Mr.Busta meg Essemm a rádióban de azok szomorúak voltak... erre gondoltam szerintetek ez még elmegy? :

2

40-50 évesek, ti észreveszitek, hogy 1 millióval kevesebben vannak Magyarországon?

Tehát 1981-ben volt a csúcs 10,8 millió ember élt itt. Most kb. 1M-val kevesebb. Nektek feltűnt, hogy a lakóhelyeteken kevesebb ember él, ritkábban vannak mint korábban?

7

Szerintetek melyik könyv jobb? :A kelyhesek titkos temploma, Az elveszett ereklye

2

Miért ilyen rasszisták a magyarok?

Elegem van hogy állandóan ok nélkül mindenféle nációt jelzökkel illetnek. Például román-magyar meccsen megállás nélkül megy a zsidózás! Mi köze a románoknak a zsidókhoz??? Vagy bármilyen nemzet, azonnal: cigány! zsidó! náci! Ettől nektek jobb lessz? Nem azt mondom szeressük a cigányokat én is utálom őket, de mi problémátok a szerbekkel, szlávokkal, németekkel, románkkal, erdéyliekkel?
Ne csodálkozzatok ha külföldön utálnak minket!

17

Ha valaki pl egyik este meghal, azt mennyi idő után veszik észre?

Tegyük fel,van egy ember,aki váratlanul meghal egyik este az otthonában(öngyilkosság) és nem nagyon tartja senkivel a kapcsolatot,azt mennyi idő után tudnak róla,hogy már nem él?Tehát azok,akik ismerik,de nem járnak össze.KÖRÜLBELÜL mennyi idő után?

9

Te mit küldenél egy külföldinek?

Külföldi emberekkel (olasz, koreai, amerikai, lengyel) levelezek és szeretnék küldeni nekik valamit, ami náluk nincs, vagy tipikusan magyar. A lényeg, hogy beférjen a levél mellé, ne törjön össze és olcsó legyen.

A képeslap, kulcstartó, fűszerek, tea már kilőve.

Nagyon köszönöm az ötleteket!

2

Mikor lesz végre ember a lányomból?

A lányom 23 éves és még mindig nem akar dolgozni, azt mondja ráér, és nekem kell eltartanom. Mikor lesz végre ember a talpán?

4

Éreztétek má úgy hogy nem illetek a világba? (többi lent)

14 éves lány vagyok.Valahogy úgy érzem nem illek a világba..osztályomban 2 csoport van:plázacicák és emósok.Én egyik sem vagyok nem is tudom talán a kettő keveréke..volt egy barátnőm aki olyan volt mint én mindig nagyon jól elvoltunk de másik iskolába költözött..és most úgy érzem valahogy senki nincs akivel beszélhetnék,akihez odamehetnék.A családomat se nagyon érdeklem..veletek volt már már hasonló?néha úgy érzem hogy ha meghalnék se venné észre senki..

7

Ki lehetett Carolin Hunyady?

3

Nagyon idegesítő az új szobatársam a kollégiumban?

Két személyes szobába kerültem és nagyon idegesítő a gyerek. Az egyik jó barátom is ide jár és már ő is ki van készülve. Mit csináljak hogy ne legyen idegesítő? Azt majdnem elfelejtettem hogy a csávó még nagyon bunkó is. Mit tegyek?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!