Találatok a következő kifejezésre: Az óvszereken van olyan (37 db)

Nincs, rohadt szar.
Mert akarsz ovszerban szopatni?
Nagyon rossz.. Utálom...
Na, még az hiányzik, hogy gumiban szopjon le egy csaj...
hát nem jó, azért az érzés nélküle sokkal jobb
Olyan érzés a fiúnak, mintha a szeme láttára szopnál egy banánt.
Hát a fiúnak sem jó de szerintem a lánynak sem. Én pl nem tudnám gumiban csinálni.. gusztustalan lenne azta nyálkás gumit nyalogatni. A fiúnak meg persze hogy jobb nélküle.. így érzi csak igazán amit csinálsz.

Mire jó az ízesített óvszer, van olyan akiknek ez bejön?

most komolyan, csajok tegyétek a szívetekre a kezeteket és mondjátok, hogy óvszervben oráloztátok le a párotokat...!

Legjobb válasz: A szalonnás-töpörtyûs ízesítés pld. vacsora helyett kiváló.

A szalonnás-töpörtyûs ízesítés pld. vacsora helyett kiváló.
Pl. ha herpeszes a csaj nem biztos, hogy jó ha elkapod... Illetve egyéb nemibetegség esetén.
szerintem pl hivatásosoknak hasznos...
Hát egyszer megnyaltam kíváncsiságból.. nem volt durva, de igazából aki párkapcsolatban csinálja így, sztem nem normális. :D Az íze annyira nem lepett meg, mert ha kézzel csinálom a páromnak, mindig használok síkosítót, és van h így is bekapom, a nagyobb hatás érdekében. :D Nem terveztük h óvszerben csináljam neki, ha ápolt/tiszta, végképp nem látom értelmét, aki meg fél a spermától, max nem engedi h szájába menjenek a végén, az elõváladékot bõ nyállal meg sem érzi az ember.. 20L
én allergiás vagyok a gumira.....
én a durex select-et próbáltam. csak azért vettem, mert akkor még nem szedtem gyógyszert, tehát óvszerrel védekeztünk. viszont a barátomnak ez gondot okozott, mert amint felhúztuk a gumit, máris lekonyult szegény akármennyit is dolgoztam rajta elõtte. ezzel meg úgy gondoltam, majd miután felhúzom még direkt orálozom gumiban hogy állva maradjon. nem jött be mert kicsi volt a farkára és folyton lepöndörödött, de elméletnek jó volt :D 21L
Hogy íze legyen a pénisznek, amikor még nem szedtem gyógyszert akkor így elégítettem ki a párom, (na meg kocsiban, meg ahol nem jó ha foltot hagy). Annyira nem szörnyû.Amikor már nem használtunk óvszert áttértem a csokival vagy tejszínhabbal való ízesítésre, (azok határozottan jobbak:-)

Miért van az, hogy rendesen van erekcióm, de ahogy felhúzom az óvszert, már nem olyan merev?

Szex közben elég zavaró.

Legjobb válasz: Nem túl szoros? elsõ pár alkalommal barátom is huzott ovszert neki nem hogy nem volt olyan merev de sajnos még a legelsõnél le is lankadt neki azóta elhagyuk ha 1 partnered van és szed gyogyszert hagyátok el persze lehet sokan tiltakoznak ellene de ha szeretik egymást... szóval más ha 1 gumin keresztül ingerlõdik az nem olyan és nem lesz anyira merev mintha közvetlenül éri. Ha nem szoros probáld meg egy vékonyabb gumival! Lehet nem megfelelõvel probáltad

Nem túl szoros? elsõ pár alkalommal barátom is huzott ovszert neki nem hogy nem volt olyan merev de sajnos még a legelsõnél le is lankadt neki azóta elhagyuk ha 1 partnered van és szed gyogyszert hagyátok el persze lehet sokan tiltakoznak ellene de ha szeretik egymást... szóval más ha 1 gumin keresztül ingerlõdik az nem olyan és nem lesz anyira merev mintha közvetlenül éri. Ha nem szoros probáld meg egy vékonyabb gumival! Lehet nem megfelelõvel probáltad
ugyanez tortenik velem is! amint meglatom a gumit vegem van :( gyulolom elveszi minden kedvemet az egesztol. abnormalis es zavaro es nem erzek a lanybol semmig az egadta egy vilagon! szerintem nagyon szar.
Ezt én is szeretném tudni, mert pont ugyanígy vagyok én is.

Az óvszereken tényleg van olyan bevonat vagy anyag ami megölheti a spermákat? és pl ha kilyukad akkor az előváladékot tudja semlegesíteni?

el?re is köszönöm a válaszokat:)

Legjobb válasz: Amennyiben az óvszer csomagolásán látod azt a szót, hogy "spermicid", akkor az óvszerhez használt síkosító tartalmaz spermaölõ adalékot. Bár ez nem "száz százalékos" védelmet nyújt, de nagyban segít ahhoz, hogy ne legyél terhes egy esetleges baki után se. Amúgy ilyen síkosító is kapható (spermicid tartalmú), amely szintén "jó hatással" van a védekezés hatásfokára.

Amennyiben az óvszer csomagolásán látod azt a szót, hogy "spermicid", akkor az óvszerhez használt síkosító tartalmaz spermaölõ adalékot. Bár ez nem "száz százalékos" védelmet nyújt, de nagyban segít ahhoz, hogy ne legyél terhes egy esetleges baki után se. Amúgy ilyen síkosító is kapható (spermicid tartalmú), amely szintén "jó hatással" van a védekezés hatásfokára.
Tényleg van ilyen óvszer, úgy ahogy ezt a második hozzászóló is írta.
Szia! Én nem tudok ilyenrõl, de már nekünk is volt, hogy kiszakadt a gumi és inkább gyorsan elmentem dokihoz és 72 órán belül kellett bevennem 2 db esemény utáni tablettát! (Én nem bízok az ilyenekben!)

Van olyan olyan köztetek akinél elszakadt az óvszer, de mégsem lett terhes? Vagy esetleg épp hogy terhes lett?

Legjobb válasz: Ahogy a kérdésedben is benne van, ez 50%. Vagy igen, vagy nem. Ha nem akarsz babát és még benne vagy a 72 órában, akkor tudod... (Ismét megjegyezném szkepticizmusom az óvszerek "kiszakadása" témakörben.)

Ahogy a kérdésedben is benne van, ez 50%. Vagy igen, vagy nem. Ha nem akarsz babát és még benne vagy a 72 órában, akkor tudod... (Ismét megjegyezném szkepticizmusom az óvszerek "kiszakadása" témakörben.)
Épphogy terhes? :)
A kérdező hozzászólása: úgy értem éppen az ellenkezõje igen , terhes lett.,
Ismerõsnél megesett eme baleset! Azt nem tudom terhes lett-e volna avagy sem, mert esemény utáni tablettát íratott fel a dokijával.

Van olyan, hogy valaki allergiás az óvszerre?

Ha van ilyen,akkor az összesre?Vagy van valamilyen megoldás?

Legjobb válasz: Igen, van ilyen. Latexallergia. A latexmentes óvszerek vagy a fogamzásgátló szedése a megoldás.

Igen, van ilyen. Latexallergia. A latexmentes óvszerek vagy a fogamzásgátló szedése a megoldás.
létezik, ha valaki allergiás a latexre... létezik latex mentes óvszer is, ilyenkor az a megoldás...
Égõ érzés, viszketés, pöttyök...
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) am milyen tünetei vannak?
én mondjuk a lifestyle óvszerekre vagyok allergiás, pár napig viszket égetõ érzés volt a nemi szervemnél...de a durextõl semmi bajom...ha arra is allergiás lennék -> gyógyszer
én is allergiás vagyok.próbáltunk jópárat.viszket, ég, hamar kiszáradok.gyógyszert szedek.

Lefeküdtem egy prostival és azóta félek. óvszerrel dugtunk de hallottam egy para dolgot. Igaz e hogy az óvszeren olyan mikroszkopikus nagyságú lyukak vannak amin az ondó nem megy át viszont az AIDS igen. Vizsgáltassam ki magam?

Legjobb válasz: A gumit arra találták ki, hogy ne legyen terhes az illetõ, meg 1-2 nemi betegségtõl megvéd, de nem mindentõl. Ennyi a lényege, csak magatokat nyugtatjátok azzal, hogy a gumi mindentõl megvéd

A gumit arra találták ki, hogy ne legyen terhes az illetõ, meg 1-2 nemi betegségtõl megvéd, de nem mindentõl. Ennyi a lényege, csak magatokat nyugtatjátok azzal, hogy a gumi mindentõl megvéd
a gumi arra van kitalálva hogy se a pu.nci nedvet se a vért se az ondót ne eressze át.aki ezt a baromságot mondta az csak szopatott téged.nem véletlenül találták ki a gumit, nem a csak az ondó miatt hanem pontosan az aids és egyéb fertõzések ellen is.
csak valami idióta haverod szivatott gondolom, nem véletlenül találték ki a gumit.
Ne aggódj, majd felterjesztünk a Darwin díjra. Egyébként nem igaz. Elég szar óvszer lenne ha ez igaz lenne.
Kb úgy, hogy a baktérium nincs láncra verve, hogy csak a puncin belül lehet, és csak a farkadon ke- resztül fertõz. Kezeddel megsimogatod a puncit, utána kimész, és amikor elrakod a brét, már meg is fertõzött egy nemibetegséget terjesztõ gomba pl. Ez közvetett átvitel. AIDS-hez testnedv csere kell. 5 liter nyál, vagy pár csepp vér vagy hüvelyváladék/elõváladék/ondo. Hopp! Akkor most az okosok kapják össze magukat, és tanulmányozzák a biológiát. Lehetõleg ne a google elsõ találatát....
És mi van a mikroszkopikus lyukakkal??? milyen mikroszkopikus lyukakkal????ki mondta ezt a baromságot??ez úgy van kitalálva hogy megvédjen.Ha nem a kínai piacon vetted hanem mondjuk márkás gumi volt akkor nem hinném hogy van parázni valód, ezek le vannak tesztelve és szigorú vizsgálaton mennek át.
Igen, például HPV ellen sajnos nem véd az óvszer :(
A hülyeség ellen sem véd az óvszer, és hiába van rajtad, simán elüthet egy busz.
Egyébként természetesen vannak rajta mikroszkópikus lyukak, pl. az atomot sem úgy kell elképzelni hogy egy alaktalan dolog ami hozzáidomul a környezetéhez, az atommag és az elektronok között is van rés. Na ha abba a résbe bele tudod dugni a farkad, akkor el lehet mondani hogy a farkad bizony kicsi.
nem tudom ezt a mikroszkopikus lyukat ki talált ki...na mindegy..nincs azon semmi féle lyuk, a tanárod csak szopatott hogy ne menjél többet prostihoz..
Az óvszeren tényleg vannak mikroszkópikus lyukak. De a betegségek ellen véd, mivel a legtöbb csak testnedvben életképes és nem szakad el tõle önmagában. Az óvszer csak a testnedvvel terjedõ betegségek ellen véd. Az pedig tévhit, hogy az AIDS nyálon keresztül is terjed. Csak abban az esetben ha a szájban van seb. Akkor sem a nyál viszi át a fertõzést, hanem kevés vér (pl fogíny vérzés) Az óvszer olyan, mint egy anyuka. Ha szarba lépsz nem engedi be a házba a szaros cipõt és kint mosatja le veled. Az óvszer se engedi át a nemi váladékot ezzel a fertõzést sem, ami a váladékhoz van "kötve".
"A vírus kis koncentrációban megtalálható a legkülönbözõbb testváladékokban (nyál, könny, vizelet), azonban éppen az alacsony koncentráció miatt egyelõre nem ismertek olyan esetek, amikor ezen testváladékon keresztül fertõzõdött volna meg valaki." Valaki megint mellélõtt :)
az AIDS nem megy át rajta csak a Hiv vírus, amibõl AIDS betegség alakulhat ki, de ha át is megy kb alig van esély egy fertõzésre, és ha meg is fertõzõdsz még mindig nem vagy AIDS-es, azaz nem biztos:P Én inkább a gombák miatt jobban aggódnék:D
Nézd, néha elõfordul az óvszeren olyan mikorepedés, ami szabad szemmel nem látható, de ennek kicsi az esélye, 2% alatti. Ez okozza azt, hogy vannak, akik hiába használnak óvszert rendesen, mégis terhesség lesz a vége. Ezért mondják, hogy a foggátló gyógyszer jobban véd, mert ott a rendes használat mellett csak 0.5% esély van teherbeesni. Szóval 100%osan nem lehet kivédeni a dolgokat, ha nagyon parázol vizsgáltasd ki magad anonimen, és akkor no para. De egyébként ezért van, hogy pl ha prostiztál nem is adhatsz vért mittommeddig, és rohadtul nem érdekli õket, hogy használtál-e gumit. Tudom, mert adtam már vért, és olvastam végig kérdõívet. Még akkor se engednek vért adni, ha olyannal fekszel össze aki prostituálttal volt az elmúlt mittommennyi idõben.
kerdezol, nem hiszem, hogy aggodnod kellene. a gumi ved a hiv virustol. viszont ha jol tudom nyal utjan is terjedhet, bar ennek kicsi az eselye. ha nem nyugszol meg, akkor vizsgaltasd ki magad, nem kell tulparazni
Ne parázz, menj el anonim, ingyenes vizsgálatra.
Nem tud átmenni rajta, mivel az AIDS önmagában életképtelen. Azaz kell a vivõanyag mint az ondó vér stb...Azt az óvszer nem engedi át. Az óvszer nem az AIDS ellen véd hanem a a nemi váladékok átfolyásától. Az AIDS pedig csak abban életképes...Azaz anélkül nem megy át. Kicsit nézz utána. Abban igazad van, hogy a mikroszkópikus lyukakon átférne, de nem fog átmenni mert megdöglene elõbb..
Ha tényleg ilyen rögeszmés és értetlen vagy, akkor neked már mindegy.
Hát azt nem hiszem, hogy a gumi áteresztené, de ha belegondolok mi lucsok folyik ott ilyenkor a nõbõl, nem hiszem el, hogy az nem kerül rá a fanszõrzetedre vagy a péniszed tövére. Egy szemölcsvírusnál meg herpesznél nem bíznék a gumiban. Ha férfi lennék. Nõnek jobban véd, mert férfiaknál csak az ondó meg az elõváladék ürül, annak meg kisebb a szóródása. Szerintem. De minek dugsz prostival ha fosol a betegségektõl? De mindegy is, ez a te dolgod.
Vannak olyan nemi betegségek amitõl nem véd meg az óvszer, lehet érdemes lenne kivizsgáltatnod magad.
ma 13:53 persze hogy van olyan, de ha a gumi a farkán van azt akkor sem fogja elkapni, nem véletlenül találták ki.max ha valamit el kapsz az olyan ami nyál utján terjed és azt is csak akkor ha smárolsz vele.
A kérdező hozzászólása: Ez biztos hogy így van??? Nagyon félek...egy tanártól hallottam ezt...én hiszek neki õ 100szor okosabb mint ti vagytok....az igazat akarom hallani...
ha a gumi nem szakad ki, akkor nem kap el semmit!mit gondolsz miért találták ki??dísznek vagy poénnak?hogy jaj de jó felhúzogatni.nyugi kérdezõ, ha a gumi nem szakadt ki akkor nem kell parázni, de ha nagyon meg akarsz nyugodni akkor menjél el vizsgáltasd meg magad, amúgy ha el is kaptad volna az aids sem egybõl jelentkezik hanem elég sokáig lappang, akár hónapokig évekig és semmi tünete nincs, akkor támadja meg a szervezetet amikor a leggyengébb és elég sokáig lappang.de menj el ha meg akarsz nyugodni.
13:55. Hiába a gumi, bármilyen bakteriális / gombás fertõzést elkaphatsz!!!!
A kérdező hozzászólása: Ez baromság haver...csak az AIDS megy át rajta
ma 13:58 igen??és még is hogyan ha a gumi a farkadon van??h az a gumi nem lyukas akkor hogy kapnád el??nem értem komolyan..elmagyaráznád hogy ha a farka nem ér hozzá a puncihoz közvetlen akkor hogyan kapja el?
ne paráztassátok a kérdezõt! a gumi megvéd, az AIDS ellenes kampányban is nyomták ezerrel max akkor aggódj, ha sebzett szájjal kinyaltad, de akkor valószínû hogy a ribi HIV+
jav: de akkor SEM valószínû bocs
Minek kérdezel ha a válaszokat nem fogadod el? Amugy az AIDS önmagában nem megy át rajta. Igaz, hogy átférne, de ahhoz a nemi váladéknak vagy vérnek stb is át kéne férnie(vivõanyag) amit viszont az óvszer nem enged át. Szóval nagyon elhanyagolható az esélye, hogy fertõzött legyél. A biztonság kedvéért azért vizsgáltasd ki magad ha már kétes helyen voltál.
A kérdező hozzászólása: És mi van a mikroszkopikus lyukakkal??? azon átmegy az écc(AIDS)
mindegy kérdezõ itt paráztat mindenki össze vissza, meg hülyeségeket beszél, meg a fele nem is ért hozzá.én azt javaslom hogy megnyugodjál, menjél el vizsgáltasd ki magad, az a legtisztább.máskor meg kerüld a prostikat és keressél egy rendes barátnõt.
Ha félsz, mindenképpen vizsgáltattasd ki magad, mert addig fogsz félni, amíg ezt meg nem csináltatod... Nézz itt ki egy címet: http://pride.hu/prevencio/m0303.html Én a Szent Sebestyénben voltam a Podmaniczky utcában, megbízható hely, nagyon izgultam de a teszt negatív lett. :)

Van itt olyan ffi aki ugy sexel h az óvszert ugyrakja fel a péniszére, h nemhuzza teljesen hátra a figymáját? Ugy milyen a sex?

Legjobb válasz: úgy olyan a szex, mint az autóbaleset a hátad mögött bekötött biztonsági övvel

úgy olyan a szex, mint az autóbaleset a hátad mögött bekötött biztonsági övvel
Gyerekcsinálóanjó
Szerintem terhes vagy. És a helyesírásod sem a legjobb.
a 2. válaszon hangosan felnevettem:D és milyen igaz:D
levegõ szorul alá, kidurran , gyerek meg k*rvára kényelmetlen meg nemérzel szartse
az én párom úgy csinálja, 3lökés utána hátracsúszik neki szal sztem neki ugyanolyan:) NEm lukadt ki még sosem tõle, bár tény, hogy nem így kellene, de nem félek mert hüvelygyûrût is használok, csak különbözõ játékokhoz kell a gumi:D:D:D 21/L
Szerintem, nagyon jó és izgató, úgy is.
nincs fitymám 22/f

Olyan van hogy egy lány úgy lesz terhes hogy az óvszer nem szakadt ki és a fiu nem élvezett el?

mert a barátnőmnek már egy hete kb fájt a hasa és szúrt, de már el múlt de most meg az van hogy 20. án kéne hogy meg jöjjön neki és még nem jött meg vagy valami más oka van ennek ? esetleg nagyon rá parázott és késni fog ?

Legjobb válasz: Olyan lehet hogy terhes lesz, de te mégsem leszel apa.

Olyan lehet hogy terhes lesz, de te mégsem leszel apa.
Persze, hogy lehetséges! Olyan is volt már a történelem során, hogy még szûz volt a csaj és a sráccal nem is közösültek és mégis teherbe esett. pl. lásd: Szûz Mária.
Elõváladéktól is lehet terhes, de mivel gumival védekeztetek ezért nem lehet az.
nem lehet
nincs ilyen
hogyne, egy másik pasitól
jaja 1 másik pasitól!

Vannak olyan óvszerek amelyiknek nagyobb a spermazsákja? Mert amik vannak azokban mindig alig fér el mert tök kicsi a hely neki és ez kicsit zavaró. Vagy más is van igy? 18/F

Legjobb válasz: A durex és az xxl-esek nagyobb gumik. Amúgy a gumi formájától is függ. A páromnak is annyi cucca van, hogy a spermatartóban és azon túl még 2x annyi helyen is áll a cucca. Érdemes vigyázni vele, mert lefolyhat a tövéig és ha onnan kinyüstölitek...Nálunk legalábbis mindig lefolyik a pénisze tövéhez.

A durex és az xxl-esek nagyobb gumik. Amúgy a gumi formájától is függ. A páromnak is annyi cucca van, hogy a spermatartóban és azon túl még 2x annyi helyen is áll a cucca. Érdemes vigyázni vele, mert lefolyhat a tövéig és ha onnan kinyüstölitek...Nálunk legalábbis mindig lefolyik a pénisze tövéhez.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!