Találatok a következő kifejezésre: Az óvszereken van (312 db)

CHEERS óvszer betűi belül a tasakon, mibe az óvszer van, színesek?

CHEERS óvszernek a bels? tasaka(amive az óvszer van) színes bet?kkel -zöld, piros kék , van ráírva? Neten kerestem, de nincs ilyen. Aki használ, használt ilyet tudna segíteni? Tavaly már lehetett olyat kapni, aminek a tasakjára színes bet?kkel volt ráírva a CHEERS felirat? Vagy ez már régebbi? És ha régebbi kb mikori lehet? Vagy most is van ilyen?

Legjobb válasz: OFF Milyen óvszer nevek vannak már... én már a proszit névre hallgató kotonon sem lepõdnék meg..

OFF Milyen óvszer nevek vannak már... én már a proszit névre hallgató kotonon sem lepõdnék meg..
A kérdező hozzászólása: nekem fontos lenne nagyon! :(
De miért fontosak a tasakon lévõ betûk? :o Úgyis kb két pillanatig nézed õket, amíg kiszeded a gumit.
Fogadjunk. Félsz hogy terhes vagy?
Sikítok ettõl a helyesírástól...
A kérdező hozzászólása: Nem, barátomnál találtam ilyet, és nem tudom, hogy tavaly már volt e ilyen, mikor összejöttünk. Megcsalt-e vagy nem? velem nem használt ilyet.
A kérdező hozzászólása: Akkor ne olvasd, ha sikítasz! Mindenkinek más a problémája!!! Sorry
A kérdező hozzászólása: http://www.biztonsagosvedekezes.hu/hasznalat.html Megtaláltam. De egyátalán mikortól lehetett ilyet kapni? Régebben is?

Az óvszernek van valamilyen rossz hatása meleg esetén?

Szóval vettem Durexot és elrejtettem a DVD iró olvasó fölé és az néha felszokott melegedni... Kérdem, hogy kb 50 foktól lehet neki baja?

Legjobb válasz: A számítógép házába rejtetted az óvszert? Egyáltalán miért rejtegeted? Ráadásul miért nem elõtte kérdeztél rá?

A számítógép házába rejtetted az óvszert? Egyáltalán miért rejtegeted? Ráadásul miért nem elõtte kérdeztél rá?
A kérdező hozzászólása: hát csak.... Lehet baja vagy nem??
Elvileg a dobozán láthatod hogy mekkora hõmérsékletnek lehet kitenni, vagy a mellékelt papíron tuti rajta van.
A kérdező hozzászólása: csak már nincs meg a doboza... : )
ha aggódsz, húzza fel magának.
Igen kicsi, mondjuk úgy egyszerûbben, hogy nulla.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ! Inkább megyek biztosra és alaposan kezet mosok utána. :)
Hát, az szerintem igen illúzióromboló, inkább azzal a kezeddel húzd az óvszert, amelyik nem ért a szerszámhoz.
van esély, simán teherbe eshetsz így is moss kezet, az a biztos

Ha 3 hete nem szedek fogamzásgátlót és kiszakadt az óvszer, van esélye a teherbeesésnek?

Abbahagytam a fogamzásgátlót, kb 12 éve szedem, és olyan rossz állapotba kerültem tőle, hogy a köv levél megkezdésekor már csak 3-at szedtem be, és aztán felhagytam vele. ezután "megjött" de nem rendesen, csak úgy, mintha elrontottam volna. 3 hétre rá vőlegényemmel szeretkeztünk és kiszakadt az óvszer. Van egyáltalán ilyenkor peteérésem? Lehet hogy teherbeestem?

Legjobb válasz: Teherbe eshettél. Hiszen a tablettából ha egy szemet hagysz ki, már akkor van esély a terhességre. Én miután abbahagytam, rögtön visszarendezõdött a ciklusom, peteérésem is volt már az elsõ hónapban.

Teherbe eshettél. Hiszen a tablettából ha egy szemet hagysz ki, már akkor van esély a terhességre. Én miután abbahagytam, rögtön visszarendezõdött a ciklusom, peteérésem is volt már az elsõ hónapban.
Teljesen kiszámíthatatlan, hogy most hogy állsz a ciklusoddal. Nem kizárt a teherbeesés, de elég kevés esélyét látom.
Hát én eleve csak 1 évig szedtem és azért hagytam abba, mert iszonyat hisztis voltam, nem kívántam a szexet és elkezdtem hízni. Miután abbahagytam megszûntek a panaszaim. A bõröm nem lett csúnyább, mondjuk alatta sem lett szebb sem. Most 2 év után újra elkezdtem mondjuk szedni egy másik fajtát, de ennél még szerencsére nem észleltem ezeket a mellékhatásokat.
A kérdező hozzászólása: hát, azt tudom tanácsolni, hogy vigyázz a gyógyszerrel! én nem híztam, nem csökkentette a szexuális vágyamat, viszont olyan szinten depressziós voltam tõle! sírógörcsök, dühkitörések, paranoia, vádaskodás :P persze a gyógyszernek is megvannak az elõnyei, de nekem majdnem ráment a kapcsolatom :( egyénfüggõ, hisz valakinek meg semmibaja tõle. nekem is csak 11 év után lett ez! remélem most hogy abbahagytam, újra normális leszek :D
Nekem elfedte az inzulinrezisztenciám. A hangulatingadozásaim és a dühkitöréseimet a cukorháztartás zavara okozta nálam. A tabletta abbahagyása után tele lettem pattanásokkal, és hullani kezdett a hajam (ezt pedig a megemelkedett tesztoszteron szint okozta, amit korábban a tabletta elnyomott). Az pedig, hogy rendszeres volt tabival a mensid nem csoda, hisz az nem menstruáció volt, csak gyógyszermegvonási tünet. Ha abbahagyod a tablettát, percre pontonsan jelentkezik. Ez viszont a normális ciklusod lesz. Nekem nem állt be, hónapokig. Ezért is mentem orvoshoz vele, ahol kiderült a PCOS-em és IR-em. A te kérdésedre visszatérve, nem kizárt a terhesség. Mivel mást már nem tehetsz, mint vársz, a legjobbakat kívánom nektek!
A kérdező hozzászólása: hú, és ez csak akkor derült ki, mikor elkezdtél utánajárni az oknak? azóta rendbejött a ciklusod?
Akkor nekem is majdnem ráment a kapcsolatom olyan szinten voltam elviselhetetlen és minden ok nélkül olyan mérhetetlen dühöt éreztem sokszor... Mondjuk mikor felírta az orvos elõtte ki sem vizsgált rendesen csak felírta, sima rákszûrés után. Most mondtam neki, hogy valami olyat adjon amitõl kisebb az esélye, hogy ilyen lesz. Amúgy megkérdezhetem milyen fajtát szedtél? Egyébként most sem tervezem 1-2 évnél tovább szedni.
A kérdező hozzászólása: lyndinette-et szedtem! és egy hisztis libává váltam :P de érdekes, mióta nem szedem, minden sokkal szebb, és az akadályokat is könnyebben veszem. és ez tuti nem pszichés!
Én meg Sensonette-t szedtem az elvileg megegyezik hatóanyagra a Lyndinette-tel...
A kérdező hozzászólása: a bõröd sem ment tönkre? én már hagytam abba egyszer a gyógyszert, és rettenetesen állapotba került az arcom/hátam, igaz, csak kb 4 hónap után.
Nem tudom, nem pé-kor csak az oldalam fáj, de az nagyon. Nekem a kiürülésnek nem volt semmilyen tünete.
A kérdező hozzászólása: Hú de gyorsan jönnek a válaszok, köszi :) az 1ébként jelenthet valamit, hogy az együttlétkor rettenetesen fájtak a mellbimbóim, meg elõtte 1-2 napig.de ez csak késõbb esett le... gyógyszer mellett nem volt ilyen. ez most a kiürülést jelenti vagy a peteérést? volt ilyen már nektek?
A kérdező hozzászólása: A 72 órásról lecsúsztam, de nem gond ha terhes is lettem, 30 éves vagyok.Bár nem vagyok férjnél és nincs hiperszuper egzisztencia körülöttünk :) , de még sosem szakadt ki az óvszer és sosem hagytam abba ilyen link módon a gyógyszert :P szal ha ez most "betalált" akkor jöjjön, aminek jönnie kell :D de nem mondom hogy nem szorongok...
Igen teherbe eshettél.Jól tetted, hogy leálltál a fogamzásgátlóval mert nagyon káros, meg is tapasztalhattad.12 év kell majd, hogy magától kitisztuljon a szervezeted tõle.Ez komoly.Na visszatérve, igen sajnos lehet, hogy terhes lettél, de lehet hogy nem.Vegyél majd tesztet.
Igen.
2. vagyok. Hát olyan is van aki tabletta szedés mellett lett terhes, tehát ez nem kizáró ok. Nekem anno úgy jött meg, hogy miután beszedtem az utolsó szemet, ugye megjött a megvonásos és arra pontban 28 napra jött meg a rendes. De van barátnõm, aki miután abbahagyta, csak minden 2. hónapban menstruál, szóval ez mindenkinél más.
Lehetséges a teherbeesés. 72 órán ha még belül vagy, akkor vegyél be esemény utáni tablettát.
A kérdező hozzászólása: hát ez az :) vajon volt-e peteérésem egyáltalán? nekem eddig a gyógyszerrel tökéletesek voltak a ciklusaim, percre pontosan jött meg, és most megrémültem hogy elvesztettem a fonalat! aztsem tudom elvileg mikor kell megjönnie. persze magamnak köszönhetem, de egy perccel sem bírtam tovább szedni! Gondolom a kérdés csak az, kiürült-e a szervezetembõl ennyi idõ alatt vagy sem.
A kérdező hozzászólása: éérdekeees :D :D

Az óvszereknek van szavatossági idejük? é ha igen akkor hol írja ezt?

Legjobb válasz: Van, minden gumi csomagolásán írja, az EXP (expiratory - lejárat) szó után: http://www.life2live.nl/upload/datum.jpg

Van, minden gumi csomagolásán írja, az EXP (expiratory - lejárat) szó után: http://www.life2live.nl/upload/datum.jpg
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)
van ha penészes akkor már nem jó!!! ezt jegyezd meg!!

Az ovszeren van használati útmutató?

Legjobb válasz: Nem, a dobozán van.

Nem, a dobozán van.
vegyel eggyet es nezd meg
"Természetesen van, de ne a csaj elõtt próbált felhúzni elsõre, mert ciki helyzet adódhat, ha gyakorlatlan vagy!" Tehát kedves csajok: ha gyakorlatlanok vagyunk az a baj. ha már megdugtuk a falu összes bigéjét, akkor meg az. TESSÉK ELDÖNTENI!
Vegyél családi kiszerelésût, és egy párat próbálj fel az akció elõtt. Mindenki így kezdi.
Van a dobozban használati útmutató, képekkel illusztrálva.
Csak egy nyíl van rajta, hogy merrefelé döfködj a farkaddal ha rajta van. Ha a nyíl feléd mutat elbasztad.
van pontról pontra le van irva h mit hogyan kell csinálni , több nyelven
tájékoztató!
Természetesen van, de ne a csaj elõtt próbált felhúzni elsõre, mert ciki helyzet adódhat, ha gyakorlatlan vagy!
van
XD
nem arról van szó, hogy a szexben gyakorlatlanok vagytok... csak a csajok is félnek ám, és jobban szeretik ha biztosan jól húztátok fel, és nem paráztok ezen.

A barátomnak mindig lecsúszik az óvszer. Van valami kisebb fajta?

Eddig Durexet, vagy Lifestyls-t próbáltunk ki, mindkett? lecsúszott. Tudtok valami kisebb fajtát?

Legjobb válasz: tudod léteznek különbözõ méretek, rá van irva a dobozra. próbáljátok a legkisebbet!

tudod léteznek különbözõ méretek, rá van irva a dobozra. próbáljátok a legkisebbet!
Hány éves a barátod?
igen próbáljátok ki az XS-t
Az gáz ha lecsúszik az óvszer XD de régen nekem is volt kisfarkú pasim és a Masculán úgy ahogy jó volt neki XD
attól függ mekkora a cerka? 10 alatt?
az óvszer nem azért csuszik le mert rövida kölyök pénisze te igen okos 10cents válaszoló xDDDDDD
a masculan a legkisebb, a barátom csigájára rá se fér
A masculan kisebb, próbáljátok azt.
A kérdező hozzászólása: azért 10cm felett van, és 16 éves a barátom. Köszi az eddigi válaszokat
A kérdező hozzászólása: És az milyen márkájú, és kb. mennyibe kerül?
furán fog hangzani de van befõttes gumi is ^^ fogod a sima gumira.. ráhúzod a befõttest. és a probléma megoldva ^^
* nagyobb esély a teherbe esésre, egyénfüggõ. Általában közvetlen mesn. elõtt és után kevesebb az esély.
Ebben az esetben szerintem igen kevés az esélye a teherbe esésnek, de mivel ez kortól függ biztosat nem tudok mondani, annál nagyobb viszont a nemi fertõzés veszélye, mivel az óvszert nemi aktus elõtt kell felhúzni, nem pedig 1 behatolás után. Remélem segített valamennyit.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod. az mit jelent hogy kortól függ? máármint értem, de korral nõ vagy csökken az esélye? én 20vagyok, a barátom 25.
Az elõváladék is tartalmaz spermiumot, bár elég kicsi az esélye, de volt már olyan, aki attól esett teherbe. Az, hogy mikor van nag
sztem kevés az esélye nagyon. De egyébként ha tartós kapcsolat nagyon jó fogamzásgátló eszköz sztem a nuvaring hüvelygyûrû, nézz utána :-)
A kérdező hozzászólása: para elmúlt, menstruáció megjött. megnyugodtam. tényleg.
Vegyél külön is!
igen kell külön is, nem elég a gyárilag az óvszerre tett. anélkül nem az igazi.
Mindenképp érdemes plusz síkosítót használni, fõleg az elsõ alkalmakkor. A K&Y nagyon jó pl. (Johnsson&Johnsson-tól). Gyógyszertárban is kapható, azt használják pl. a magánkórházakban a katéter bekenésére. Egyébként érdemes visszaolvasnod, rengeteg tapasztalat, és hozzászólás összegyûlt a témában !
A kérdező hozzászólása: huu koszonom a normalis valaszokat!:) kivancsiak vagyunk ra es ki szeretnenk probalni, nem valoszinu, hogy rendszeres lesz, attol fugg milyen:) valami tanacsot tudtok adni? johet privatba is:)
Az elején mindenképpen javaslom, hogy vegyetek síkosítót, és legyen készenlétben. Aztán késõbb, amikor már kitapasztaljátok, és rendszeressé válik az anális együttlét, akkor már valószínûleg nem nagyon kell plusz síkosító, elég a nyál, elõnedv, gumi síkossága, ami alapból adott. ;)
Igen, próbáltam, és mai napig csinálom. Nõként élvezem, hiszen az "elõkészületek" is nagyon izgatóak, ahogy a partnerem a popsimat ujjazza és nyalja....isteni, így a sokadik alkalommal már sikosítót se használunk mert a nyál, a puncinedv és a felfokozott izgalmi állapot elegendõ nálunk ahhoz hogy minden gond nélkül becsusszanjon a farka. Nekem nagyon jó, intenzív élvezetet nyújtó érzés :)
kérdezõ: jó, de annyival nem, hogy megérje a plusz (nem kevés) macerát. Párszor kipróbáltuk, és elhalt az ötlet is :) (36F)
fosás is sikosít ;)
pluszban is használj. viszont csak sokat, ne rengeteget. úgy több esélyed van összemaszatolódni.
Elvileg ha kellõ izgalomba jön a nõ és el tud rendesen lazulni akkor elég. De ezt a helyzet hozza. Ha szükséges lehet még kenni egy kicsit. De majd meg látjátok
A kérdező hozzászólása: koszonom!:) probaltatok mar? milyen volt? fiu, lany tapasztalat is johet:)
Sikosító, nyál, puncinedv......ezek mind hasznos "kiegészítõi" az análszexnek :)
és használjatok. sokat :)
Szerintem még mindig a vér a legjobb síkosító.

Hogyan lehet a leggyorsabban felvenni az óvszert, van valami trükk?

Korábbi barátn?m gyógyszert szedett, ezért nem kellett óvszerrel bajlódnom. Most viszont gumit használunk és baromira ideges leszek mindig, amikor fel kell venni, mert minél gyorsabban akarom. Ezért persze néha ügyetlen is vagyok.Volt, hogy olan ideges lettem, hogy az ihlet is elszállt egy kis id?re. Tudom gyakorlat teszi a mestert, de ha a kitapasztalás vesz?dségeit kicsit megspórolnátok nekem és mondanátok egy-két trükköt, megköszönném.:)

Legjobb válasz: Így születik a kisbaba...A figyelmetlenség, kapkodás nem vezet jóra. Összedõl a világ, ha 1 perccel késõbb dugod be? Szerintem nem...

Így születik a kisbaba...A figyelmetlenség, kapkodás nem vezet jóra. Összedõl a világ, ha 1 perccel késõbb dugod be? Szerintem nem...
Nekem az a praktikám, hogy MINDIG a lány húzza fel nekem :) 'kellemest a hasznossal' effektus.
ne kapkodd el!!!! kb fel perc kibontani, felhuzni es legorgetni normalis tempoban, azalatt a parod simogathat. szerintem igazan nem sok ido.
hát pedig trükk nincs inkább csináld lassabban minthogy kapkodj abból jó dolog mén nem származott ha valaki kapkod hova sietsz??? a csaj nem fog otthagyni mer te kicsit bénázol õ is tudja hogy fontos a védekezés!!!
Kibontod a tasakot, kézbe veszed az óvszert, pár millimétert tekersz le belõle, hogy lásd, jó irányban teszed-e fel. Egyik kezeddel (a hüvelyk és mutató ujjaddal) megfogod a gumi végét, hogy ne szoruljon be oda levegõ, másik kezeddel ráteszed a péniszedre, majd legörgeted. Ennyi lenne. Csak nyugisan, ne kapkodj, nem kell sietni!
Ha biztos vagy benne, hogy szexelni fogsz, húzd fel elõre!
szerintem meg ne is vedd le.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!