Találatok a következő kifejezésre: Az éttermekben tudnak (2 db)

Ne haragudj, hogy beleirok, de ezt én is régóta keresem.
A kérdező hozzászólása: Igen igen ilyesmi, de tudtommal van benne gomba meg szalonna is.
Nem tudom, ez hasonló-e ahhoz, amit keresel: Sarkadi Betyárpecsenye Személyenként 2 szelet natur sertéskarajt készitünk, és párolt vöröshagymás, fokhagymás, fûszeres, (só, bors, õrölt kömény, õrölt paprika) enyhén csípõs pörköltszerü szafttal leöntve tálaljuk. Egy ismerösöm szerint ez az igazi. Majd irj vissza, hogy erre gondoltál-e?
Még egyszer a kérdezöhöz: el tudnád mesélni, hogy mire emlékszel, mik voltak benne meg hogy nézett ki az egész? Milyen körités volt hozzá? Mert lehet, hogy más néven ismerik néhányan, vagy a leirás alapján könnyebben ki lehetne találni a receptet.
A kérdező hozzászólása: Simontornyán a Tulipánba, de valószínû, hogy nem fogják leírni nekem a receptet, meg hogyan csinálják, sajnos. :)
Kérdezö: melyik étteremben ettél ilyet? Mert esetleg ott meg tudnád kérdezni, vagy ha legközelebb rendelsz, legalább lefényképezni. Úgy többet lehetne segiteni
Én Sarkadon élek de nemtudom :D
A kérdező hozzászólása: Nem én nem ezt keresem sajnos, de azért köszi. :) ) Én olyant keresek, aminek ilyen pörkölt szerû szaftja van. :)
ma 14:29-es: köszi a receptet, ez ugyan nem egészen az, amire emlékszem, de kimondottan jónak tünik.
Nem biztos , hogy ezt keresitek csak reméle m.. http://receptbazis.hu/receptek.tvn?cid=Vn&recept=Sarkadi pecsenye! recept
Akkor a pörköltszafba tenném a megpiritott gombát meg szalonnacsikokat is. Próbáld ki, kis kisérletezés után egész biztosan össze tudod hozni.

Az éttermekben mindig tudnak etetőszéket is adni?

Legjobb válasz: Általába igen,de ha nem akkor menjetek másikba. A gyerek mindenek felett! :)

Általába igen, de ha nem akkor menjetek másikba. A gyerek mindenek felett! :)
Nem tudom mennyi idõs a babócád. Mi úgy szoktuk megoldani, hogy viszünk magunkkal pihenõszéket (ez egy nagyon régi, örökölt darab), és én ráteszem két éttermi székre keresztben, szorosan az asztalhoz, így nem tud lebillenni. Az 5 hónapos kislányom így példás magaviselettel bírja, míg apa-anya étkezik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!