Találatok a következő kifejezésre: Az ész, a kinézet (6 db)

Az ész, vagy a kinézet fontos egy lányban?

Legjobb válasz: Tök mindegy, hogy lány vagy fiú, az embereket az eszükért szeretjük. A kapcsolatok titka sok más mellett az is, hogy nem csak a kinézet számít, mert az nem eredményez hosszú együttlétet.

Tök mindegy, hogy lány vagy fiú, az embereket az eszükért szeretjük. A kapcsolatok titka sok más mellett az is, hogy nem csak a kinézet számít, mert az nem eredményez hosszú együttlétet.
Szerintem a külsõ is fontos, én személy szerint egy csúnya lánnyal nem szívesen jelennék meg sehol, bár egy szép de buta lánnyal sem:) , az aranyközéputat kell megtalálni:) Mert szerintem fontos, hogy jól nézzen ki, de el tudjak vele beszélgetni bármirõl
Persze, mindenki ezt mondja, hogy a belbecs a fontos egy lányban/fiúban, ez olyan jól hangzik. Pedig ha egy kicsit belegondoltok, az elsõ benyomást külsõ alapján veszitek..ha láttok pl. egy rémronda lányt/fiút, biztos nem mentek oda hozzá beszélgetni, ismerkedni, pedig lehet, hogy intelligens, kedves, nemes lélek.
Az ember elõször mindíg beskatulyázza a másikat, tehát az elsõ benyomás és így a külsõ a fontos, de késõbb, ha megismeri, akkor más az ész. Tehát mindkettõ számít lapesetben, ha személyesen talákoztok. De ha pl interneten, akkor egyértelmûen az ész dominál, és összességében is azt tudom mondani, hogy az ész fontosabb, mert hiába bámulnak meg a férfiak egy nagyon formás testû lányt, a legtöbbjük nem a potenciális partnert látja benne...
Mint mások is leírták, az elsõ benyomást a külsõ alapján szerzi az ember. Viszont hosszabb távon nem árt, ha nem teljesen hülye a csaj, hisz elég nehéz elviselni egy olyan embert, aki a 2x2-n is hosszan elgondolkozik, majd kijelenti, hogy kevés az infó. De ha egy okos, de nem annyira bombázó csaj sokat van egy sráccal, akkor azért sokadik benyomásra is meg lehet szeretni valakit (én pl. voltam olyan csajba szerelmes, akivel amikor elõször találkoztunk, tökre nem tetszett, de ahogy beszélgettünk, teljesen beleestem :D) Szóval szerintem inkább okos, mint szép legyen a lány.
Nem a külsõ a lényeg, hanem s blsõ:a szív, a lélek és az ész:)
En egyutt jartam egy jokepu, nok balvanya pasival par evig...voltak probelmak mert az o maga altal gyartott problemakat nekem kellett megoldani, leven o keptelen volt ra. Miutan szakitottunk, a baratnom csak annyit mondott, legkozelebb olyan pasit valasszak aki okosabb nallam... megfogadtam a tanacsat. A ferjem jokepu es okos is. Szoszerint bekeben elunk, nem unatkozunk, boldogok vagyunk. Sosem gondoltam a tapasztalataim alapjan, hogy ilyen letezik. MAzlista vagyok!!!!
Ez két nézõpontból érdekes kérdés: ha csak aznap éjszakára kell akkor elsõsorban a kinézet, bár akkor sem árt ha nem egy hárpia, de ha hosszútávra tervez a másikkal az ember akkor egyértelmûen a jellem a fontos, és smerkedni egyébként is olyannal szokás akivel párszor már találkozott azelõtt a másik tehát kb tudja hogy mire számíthat, és persze az érzelmi intelligencia is nagyon fontos valamint a kompromisszumkészség és a problémamegoldási hajlam, mert minden kapcsolatban elõfordulnak problémák, de azt nem mindegy mennyi idõ alatt tudja a 2 fél elsimítani. Nálam egyébként a kevés aranyszabály valahogy így hangzik: hosszútávon azzal a lánnyal vagyok szívesen együtt akivel egyenrangú félként értelmesen meg tudom majdnem minden problémámat vitatni, talpraesett, konstruktív, realista és nem az álomvilágnak él, és úgy érzem hogy lelki társ tud lenni, mintha csak a testvérem lenne de ezenfelül persze szerelembõl is tudjuk szeretni egymást. Meg persze lehet rá számítani és megbízható, mert ezeket ha rászolgál a másik tõlem is megkapja!
Attól függ. Ha pl. professzor vagy, és szeretsz filozofálni az élet dolgain, akkor nyilván egy eszesebb, intelligensebb, kultúráltabb hölgy fog közel(ebb) kerülni a szívedhez. Ha viszont nálad pl. a mellbõség a mérvadó... :) )
Nekem mind a kettõ számít. Sõt ha választanom kéne inkább legyen csinosabb, mint okos. :) Most komolyan, ki az a barom aki egy csúnyácska, de nála okosabb nõvel köti össze az életét? :) ) abból semmi jó sem sülhet ki.
Szerintem: igaz nem volt 10 komoly barátnõm sem, csak 2 komoly, de azok tovább tartottak, mint fél év, 1 év. Az elsõ buta volt, de szorgalmas, és egy istennõ. Ami megragadott: a látszólagos esze. Utána meg, hogy hogy csókol. De aztán vége lett, mert meguntuk egymást. Nem volt más témánk, csak õ. Fontos az ész....nem jó ha egy csaj csak cicababa. A második "áldozhat" : Szõke, barnaszemû. Okos, pontosabban közepes képességû, de lustácska, és mindemellett még keveset is beszélt. Ezt áthidalnom nem sikerült máshogy, csak baromkodással, viszont ezt meg én nem bírtam idegileg, 20 évesen. Meg az sem volt jó, hogy beleszóltam az életébe. Szóval legyen: -okosabb, mint önmagad -kedves -jószívû -biztos érzelmi hátterû -"közepes kinézetû"(mert a cicababák tényleg hülyék és önzõk) -önmaga -magabiztos -ne túl akaratos, de tudja mit akar a kapcsolattal. Fontos az, h mikor reggel felébredsz mellette , ne ijedj meg, de az sem jó, h ha ránézel csak féltsd.....h melyik faszi mászik rá következõ nap
Mindkettõ fontos, hiszen kell, hogy tetszen a barátnõd. Azért jobb hogyha inkább az esze fog meg...Lehet, hogy kívülrõl angyalarca van, de közben meg egy hisztis ribanc. Ismerek ilyet...
attól függ, h mennyi idõre kell a csaj... ha pár hét, vagy ilyesmi, nem halsz bele, ha nem tud szorozni meg osztani... de ha komolyabb kapcsolatot keresel, asszem inkább belülrõl kell h rendbe legyen...
50 - 50%
Inkább a külsõ, úgy 75%-ban, mivel én szeretema bomba csajokat. 22F

Van olyan nő, akit az ész jobban érdekel, mint a kinézet?

Viszonylag átlagos kinézetű srác vagyok, nem vagyok csúnya, de úgy kb semmi extra.. Viszont elég okos vagyok, amit hobbiból tanulok, azzal kapcsolatban fanatikus vagyok néha, és bőven az átlag fölött vagyok, de úgy veszem észre, ez inkább hátrány mint előny :(

Legjobb válasz: Ja, a szexben okos.

Ja, a szexben okos.
És ha van olyan nõ akkor mi van?
A kérdező hozzászólása: 2 akkor van értelme még próbálkoznom nõknél..
Én egész ronda srác vagyok, de..normális..a barátnõm..helyesnek tart.. Szóval arra akarok célozni hogy, ha lesz barátnõd..jól kenézõnek fog látni..vagy mi ez hülyén hangzik :D de igaz..minden normális embernek az tetszik akit szeret:) Sok szerencsét!
Nekem 130 körüli az IQ-m. Ismerkedésnél ez inkább hátrány, mint elõny.
En egyertelmuen a pasi agyába szeretek bele.Persze nem art, ha tetszik is. Hangsulyozom- nekem tetszik, ami nem azt jelenti, hogy modell jokepu, csak azt, hogy nekem bejojjon. Ne add fel, vannak ilyen lanyok, csak gondolom rossz helyen keresgelsz.
Van. :)

Mi a fontosabb egy nőben, ha komoly kapcsolatot keresel? Az ész vagy a kinézet?

Mondom a konkrét sztorit. 2 lány között vacilálok. Az egyik lány nagyon csinos, szép az arca, nagy a melle, stb. Az a tipikus bomba n? típus. Nagyon kedves is, de vele az a probléma, hogy csak 8 általánosa van. Szinte semmilyen témához nem tud hozzá szólni. Nem tudok vele komolyabb dolgokról beszélni, csak arról, hogy éppen milyen pletykát hallott, ki kivel feküdt le, ki kit csal, meg ilyesmi. (Egy helyen lakunk.) A másik lány viszont nagyon okos, idén végez a f?iskolán. Kommunikatív, kedves igényes. Õ viszont egy átlagos lány. Nincs nagy melle, éppen az a tenyeres típus. :) Nem kövér, és nem is dímatlan de nem az a modell alkat. Az els? lány kimondottan ilyen cica baba feeling, akivel f?l vágsz a haverok el?tt, a második csaj meg az a típus akit be mersz mutatni egy elitebb társaságban is. Az els? lányka mellett még annyi érv szól, hogy könnyebben "adja magát" nem kell neki könyörögni. Vele már le is feküdtem, de még nem vagyunk együtt. A másik hölgy viszont még csak egy férfival volt, neki 1 éve lett vége a 3 éves kapcsolatának. Nála is próbálkoztam, hogy meddig enged, de a csóknál tovább nem jutottunk. Tehát kedves férfi társak ti melyik lányt választanátok? Kedves hölgyek, ti pedig mit tartotok magatokon fontosabbnak?

Legjobb válasz: Ha komoly kapcsolatot keresel, akkor egyértelmûen a második. Ha csak szexre kell, akkor az elsõ.

Ha komoly kapcsolatot keresel, akkor egyértelmûen a második. Ha csak szexre kell, akkor az elsõ.
Ha komolyan gondolkodsz e között a két nõ között, akkor meg sem érdemled az intelligens, mûvelt, de nem olyan csinos lányt.Attól függ amúgy, mit szeretnél.Mert ha már kiélted magad, akkor sokkal jobban jársz egy átlagos, de értelmes nõvel, ha csak dugni akarsz, arra ott az elsõ.De jól gondold át:véleményem szerint ez a második lány, aki annyira nem csinos, nincs túl sok önbizalommal megáldva, ezért ne szórakozz vele!Amúgy én nõként fontosabbnak tartom, hogy a pasimmal mindenrõl tudjak beszélgetni, legyenek közös programjaink a szexen kívül is.
a második lány egyértelnû. õ is szép a maga szintjén, szeretni is tud ha neked ez kell, ezt bizonyítja a 3 éves kapcsolat. ha a csókoot engedte akkor nyilván te sem vagy semleges az õ számára.
Az elsõnek igaza van...Ha szexet akarsz akkor az elsõ lány is megfelel.De szerintem a második csajszi lenne a nyerõ.:)
A második.
egyértelmûen második. elsõt lehet dugni, ennyi. de a második az hha oda kerül a sor szül neked egy gyereket, boldog házasságban élhettek és nem fog azért nem szülni gyereket mert félti az alakját:) meg persze melletted nem fekszik össze másokkal..
Ha könnyen adja magát, akkor másnak is könnyen adja magát, nem csak neked, ezt is vedd számításba! Ha komoly kapcsolatot keresel, akkor egyértelmûen a második. Szexre és dekorációként az elsõ. 25/L
Egyértelmû hogy a második. Eltelik 15 év és a csöcsök megereszkednek, az arc ráncos lesz, stb de beszélgetni még mindig nem lehet vele. Ha már meg is volt, akkor meg fõleg nem lesz hûséges melletted. A második viszont komolyabbnak hangzik. És nem a mellméret számít meg ilyenek. Mert a másodiknak ha a személyisége is megfog, akkor is szeretni fogod ah már ráncosak vagytok és kevesebbet hancúroztok...
Igen, ha valaki mûvelt, és még önbizalma is van, hamarabb megtalálja a hangot az emberekkel. És ahogy én tapasztalom, a pasik nem a modell alkatú lányokra buknak.Szerintem nem ez számít. Amúgy sem lehet mindenki tökéletes, én sem, te sem, ezt el kell fogadni.Remélem, összejön ez a kapcsolat, és nem fogod megbánni a döntésed!
A kérdező hozzászólása: 13.43 Igen, igazad van. Nagyon gáz, hogy a 2t egy lapra tettem. A másik lány is csinos. Csak nem modell alkat. Átlagos lány. Önbizalma van a drágának :) Nem kell õt félteni. Õ nagyon kommunikatív, mindenkivel talál közös témát. Talán mert olyan intelligens??
Jó döntés:) Úgy hiszem, te már kinõttél abból a korból, mikor "fel kell vágni" a haverok elõtt a csajoddal.És gondolj arra, jobb egy olyan lány, akivel kettesben sem unatkozol, és a leírásodból ezt a második lányt sem kell szégyellned egyáltalán!Sok sikert:)
ha komoly kapcsolat akkor az ész, esetedben a második lány sem csúnya, szal a kinézete sem rossz:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Igen szerintem is. Az bizonytalanított el, hogy az elsõ csajsziért mindenki csorgatja a nyálát az ismerõseim között és hát milyen jó az az egónak ha velem van :D :D A másik lány viszont tökéletes lenne számomra. A nõvérem szerint nem a külsõ a lényeg. Mondjuk a másik lány se csúnya, mert tényleg nem az. :) Szerintem ma fel is hívom.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat, össze jöttem a "második lánnyal" :) Nagyon jól döntöttem, Az elsõt már más húzogatja.

7 hós babám mindig azt enné amit mi, rendesen kinézi a szánkból az ételt, a "neki valót"ímmel-ámmal eszi . Mit csináljak?

Meg szoktam vele kóstóltatni a miénket (egy pici falat), de ha nem adok neki többet elkezd síri.Az ? kajájából nem lakik jóból annyit eszik amennyit kér.de amikor mi eszünk közvetlen utána annyira nézi és amikor adok neki egy picit bel?le, szinte beleremeg úgy eszi.meg meg szinte mindig éhe, 1,5-2 óránál többet nem bír ki, de amúgy meg olyan keveseket eszik.de a miénk az menne! mit csináljak, azt mégsem eheti 7 hósan amit mi.

Legjobb válasz: Ha az kell neki akkor nyugodtan adhatod mar neki,ne aggodj nem lesz töle semmi baja,csak ne olyan füszeresen csinald meg neki,mint a tieteket!!!!

Ha az kell neki akkor nyugodtan adhatod mar neki, ne aggodj nem lesz töle semmi baja, csak ne olyan füszeresen csinald meg neki, mint a tieteket!!!!
A bébiételt te fõzöd neki? Mert ha igen, lehet hogy kicsit fûszeresebbre vágyik. Ha meg nem, akkor add neki azt amit ti esztek, csak gondosan kiválogatva, mi az, amit már õ is ehet. (szóval ha mondjuk jó kis zsíros, csípõs pacalpöri van, akkor azt azért ne :) , de kis rántott husi, krumplipürével mehet már neki)
Így van, próbálj mindig olyat fõzni, amibõl már ehet. Pl. fõzelékek simán, rántott husi (bundája nélkül), lájtos pöribõl a husi, ilyesmi... A csípõs, és nagyon erõsen fûszeres ételek kivételével szinte mindent adhatsz már neki, természetesen amik 7 hónapos kortól adhatók, és picit kevesebb sóval. Kisfiamnál ugyanez a helyzet, 8 hónapos, és egyre kevésbé hajlandó megenni a bébipapikat, az üveges még csak-csak lecsúszik, de amit mostanában én fõzök kifejezetten neki, az nem jó. Bár már nem turmixolom össze annyira, mert rájöttem, hogy az is a gondja, hogy nem darabos, pedig még egy foga sincs. Bezzeg látnád, hogy a sajtos-csirkemellsonkás kenyér hogy csúszik le neki! :) )) Szóval nem lesz baja, add neki a ti kajátokat, csak módjával, ésszel. Egynek biztosan örülhetsz: nem lesz válogatós. :) ))
Ezek szerint a gyereked BLW-zik? :-)) http://www.mamami.hu/cikkek/szoptatas/13-mi-az-igeny-szerint.. Egyetértek az elõttem szólókkal. Esetleg ti is térjetek át a több párolt zöldséget és kevesebb fûszert tartalmazó egészségesebb étkezésre, amibõl bátrabban kínálhatod a babádat. Persze azért mellette próbálgasd a kanalas püréket is, de nem fog éhes maradni akkor sem, ha az nem annyira tetszik neki.
7.22-es vagyok. Beleolvastam, háááát, a 8 hónapos kisfiam határozottan BLW-zik. A hétvégén reggeliztünk, az ölembe ültettem. A tálcámon volt egy szál újhagyma. Elkapta, és elkezdte csócsálni. Elõször tök édesen bekönnyezett a szeme, de nem zavartatta magát, szívta ki az újhagyma nedvét a zöld szárból. Na meg aztán megkentem neki kenyér belsejét sajtkrémmel, gondoltam majd csipegetem neki a falatkákat. Aha! Két kézzel, iszonyatos erõvel megfogta a kezemet, és betolta a szájába a kaját. Gondolta: fogok én itt szórakozni a kis falatkákkal, majd én elintézem magamnak! :) Ez van, nincs mit tenni, õ irányít. :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, megpróbálok akkor olyanokat fõzni amiket õ is ehet, és majd meglátjuk.
Nincs hozzájuk közel álló nõ, csak játszanak velük
Engem még nem hívott egy csaj sem szórakozóhelyen pedig eléggé izmos vagyok plusz magas 185cm 90kg..
Komolyan nem tudom, hogy hova tûnt a nõk tartása.Nem vagyok öreg, de szerintem 20-30 éve biztos nem így álltak a dolgokhoz az emberek, hogy csak úgy keféltek jobbra-balra.Most lemegy az ember egy szórakozóhelyre és konkrétan a csaj szólít le és hív inni, a folytatást pedig ki lehet találni. Szomorú, hogy az emberek manapság mennyire nem emberien viselkednek és mennyire nem tisztelik egymást.
# 7: Talán az, hogy nem teszed szét neki a lábadat, ha füttyent? Sõt, a helyedben kerülném egy jó darabig...
nem nyeled le hanem kiköpöd :D sértõ és bosszantó.:DDD
A kérdező hozzászólása: ilyen esetben mi a visszavagoo?:) )
# 4: Hát de nem? Most mit vársz az ilyen kanoktól? Hiszen ha bsazik rád, akkor is meg tud fektetni ha akar, nem?
:D nem közelálló, csak közeledben álló. nem azonos!
A kérdező hozzászólása: Igen nönap, ès szülinap is , vègülis igazad van ugyis megvoltam neki màr minek is törödne, fojton csak akkor kezd el rajongani èrtem ha felàl....
Miért jutna eszükbe? Na az õ szemükben valóban csak eszközök a nõk... Meg minek foglalkozzanak vele, ha amúgy is körülrajongják õket a lányok?
nõnapra gondolsz?:D
csúnya az arcod. engem már sok hívott el 30+

Tejérzékeny babámnak mit adhatnék a kezébe eszegetni mikor én is eszek? Kinézi a kezemböl az ételt.

Legjobb válasz: Ami a korának megfelel és nincs benne tej.Én egy szelet almát szoktam.

Ami a korának megfelel és nincs benne tej.Én egy szelet almát szoktam.
en piskotat szoktam
Bár mi ami nem tejtermék és eheti már.Hány hónapos?
A kérdező hozzászólása: kösz a választ:::gyümölcsön kivül valami mást?
A kérdező hozzászólása: 7 mult
Babapiskota, babakeksz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!