Találatok a következő kifejezésre: Az érzéstelenítő valamilyen hatással (2 db)

nem! dehogyis :D egyedül az antibiotikum üti ki a hatását.
Nincs hatással és az antibiotikum sincs (huzamosabb, több hónap szedés kell ahhoz, hogy semlegesítse)!!!

Fogászati érzéstelenitő hatása az emberi szivre. Van rá valamilyen hatással?

Szeretném megkérdezni, hogy mennyire hat az ember szivére a fogászati érzéstelenit? beadás után? Elképzelhet?, hogy leáll t?le a szive az embernek? Bocsi hogy ilyet kérdezek, de fontos lenne tudnom.

Legjobb válasz: és teljesen elzsibbasztja azt a helyet? mennyire lehet közben érezni a foghuzást és a gyökérkezelést illetve a csiszolást? állitólag lehet valami fájdalmat érezni. igaz?

A kérdező hozzászólása: és teljesen elzsibbasztja azt a helyet? mennyire lehet közben érezni a foghuzást és a gyökérkezelést illetve a csiszolást? állitólag lehet valami fájdalmat érezni. igaz?
Legjob tudásom szerint nem okoz problémát az a kis mennyiségû érzéstelenítõ, amit használnak. Ha félsz. hogy gond lesz belõle, beszélj nyugodtan a fogorvossal, hogy ilyen és ilyen szívpanaszod van, nem árt e az érzéstelenítõ.
A kérdező hozzászólása: szivpanaszom nincsen tudomásom szerint, csak a fogorvostól félek de nagyon, hogy huzás csiszolás, gyökérkezelés közben nagyon de nagyon fog fájni még érzéstelenitõ mellett is. :(((( és attól hogy mi van akkor ha nem bírom a kiképzést azt hogy matat a számban és rosszul leszek. Akkor mit csinál velem az orvos? abbahagyja a kezelést?
A fogászati érzéstelenítõ lidocaint és adrenalint tartalmaz. Az adrenalin azért van benne , hogy összehúzza a beadott területen az ereket és ezáltal ne tudjon elszállítódni a lidocain. Normáls esetben ez a mennyiségû adrenalin semmi gondot nem okoz. Szívbetegeknél azonban túlterhelheti a szivet.
szia! nekem egy éve volt bölcsességfogmûtétem alul, mindkettõt kivették egyszerre...nos az érzéstelenítõbõl jó sokat kaptam, de totál lezsibasztott, bár éreztem ahogy matat a számban pl.kiszedi a fogat DE nem fájt!! Theát fájdalmat nem éreztem..utánna, mikor múlt az érzéstelenítés..nos az már más tészta..ma is lesz mûtétem, de ma a felsõkön a sor..(fogszabim lesz)azért én is izgulok, de ha a mûtétet túléltem, már kibírom fájdalomcsillapítókkal azt az egy hetet amíg rossz :) :) annyira nem vészes dolog a fogdoki, inkább ilyesztõ :D
hát ha mondjuk közvetlenül a szívedbe adják lehet h leáll :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!