Találatok a következő kifejezésre: Az érzéstelenítő valamilyen (3 db)

nem! dehogyis :D egyedül az antibiotikum üti ki a hatását.
Nincs hatással és az antibiotikum sincs (huzamosabb, több hónap szedés kell ahhoz, hogy semlegesítse)!!!

Holnap megyek egy kisebb műtétre, benőtt köröm miatt, de még szoptatom 8 hónapos picimet. Kaphatok valamilyen érzéstelenítőt? Ha nem nyúlok hozzá is úgy fáj, hogy megőrülök, el sem tudom képzelni, hogy mi lesz ha az orvos elkezdi abajgatni. :- (

Legjobb válasz: A helyi érzéstelenítõnek pont az a lényege higy nem szívódik fel és helyileg hat. Így valószínûleg a mûtendõ terület mellé egy apró tûszúrással befecskendezik. Nyugi

A helyi érzéstelenítõnek pont az a lényege higy nem szívódik fel és helyileg hat. Így valószínûleg a mûtendõ terület mellé egy apró tûszúrással befecskendezik. Nyugi
Nekem is be volt nõve mind a két nagy lábam ujján, s kivágta.Az elsõ nagyon fájt a második nem annyira.Kaptam injekciót bele a lábamba, de sokat nem adhat, sajnos.
Bár nem vagyok kismama, de ennek ellenére sem kaptam érzéstelenítést amikor nekem mûtötték ki a körmöm. Hát én majd sírva fakadtam, pedig nem vagyok az a kényes fajta. Sok sikert.:S
Nekem is volt ilyen mûtétem.. Kapsz érzéstelenítõtt a lábujjadba fogják szúrni... Ezzel nem függ össze hogy szoptatsz..Hamar túl leszel rajta:) hajrá:)
Akkor úgy látszik csak én nem kaptam érzéstelenítést.:)
Én pár éve túlestem egy ilyen mûtéten, magánrendelésen egy sebésznél. Helyi érzéstelenítést kaptam, és bocs hogy ilyen nyíltan írom de azt hittem [email protected] a fájdalomtól, üvöltöttem mint a sakál. Amikor beadta az érzéstelenítõt. Utána majdnem semmit nem éreztem. Szerintem érzéstelenítés nélkül ezt a mûtétet nem lehet megcsinálni.
Kaphatsz érzéstelenítõt (Lidocain)..szülés alatt is kaphatsz, vagy a gátvarrásnál is, mégis meg lehet szoptatni a babát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Hááát, félek. :-((

Fogászati érzéstelenitő hatása az emberi szivre. Van rá valamilyen hatással?

Szeretném megkérdezni, hogy mennyire hat az ember szivére a fogászati érzéstelenit? beadás után? Elképzelhet?, hogy leáll t?le a szive az embernek? Bocsi hogy ilyet kérdezek, de fontos lenne tudnom.

Legjobb válasz: és teljesen elzsibbasztja azt a helyet? mennyire lehet közben érezni a foghuzást és a gyökérkezelést illetve a csiszolást? állitólag lehet valami fájdalmat érezni. igaz?

A kérdező hozzászólása: és teljesen elzsibbasztja azt a helyet? mennyire lehet közben érezni a foghuzást és a gyökérkezelést illetve a csiszolást? állitólag lehet valami fájdalmat érezni. igaz?
Legjob tudásom szerint nem okoz problémát az a kis mennyiségû érzéstelenítõ, amit használnak. Ha félsz. hogy gond lesz belõle, beszélj nyugodtan a fogorvossal, hogy ilyen és ilyen szívpanaszod van, nem árt e az érzéstelenítõ.
A kérdező hozzászólása: szivpanaszom nincsen tudomásom szerint, csak a fogorvostól félek de nagyon, hogy huzás csiszolás, gyökérkezelés közben nagyon de nagyon fog fájni még érzéstelenitõ mellett is. :(((( és attól hogy mi van akkor ha nem bírom a kiképzést azt hogy matat a számban és rosszul leszek. Akkor mit csinál velem az orvos? abbahagyja a kezelést?
A fogászati érzéstelenítõ lidocaint és adrenalint tartalmaz. Az adrenalin azért van benne , hogy összehúzza a beadott területen az ereket és ezáltal ne tudjon elszállítódni a lidocain. Normáls esetben ez a mennyiségû adrenalin semmi gondot nem okoz. Szívbetegeknél azonban túlterhelheti a szivet.
szia! nekem egy éve volt bölcsességfogmûtétem alul, mindkettõt kivették egyszerre...nos az érzéstelenítõbõl jó sokat kaptam, de totál lezsibasztott, bár éreztem ahogy matat a számban pl.kiszedi a fogat DE nem fájt!! Theát fájdalmat nem éreztem..utánna, mikor múlt az érzéstelenítés..nos az már más tészta..ma is lesz mûtétem, de ma a felsõkön a sor..(fogszabim lesz)azért én is izgulok, de ha a mûtétet túléltem, már kibírom fájdalomcsillapítókkal azt az egy hetet amíg rossz :) :) annyira nem vészes dolog a fogdoki, inkább ilyesztõ :D
hát ha mondjuk közvetlenül a szívedbe adják lehet h leáll :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!