Találatok a következő kifejezésre: Az én tálam (137 db)

Tapasztalataim szerint egyik malacka sem szereti, ha a hasát simizzük.Talán azért, mert ott túl sebezhetõnek érzik magukat. :)
a mi malacaink nem szeretik ha a hasukat simogatják!:s
Nekem eszembe nem jutna a malac hasát simogatni, akkor ki kell teríteni szegénykét! Simogasd csak a hátát!
A kérdező hozzászólása: Részvétem utolag, és ksözi a válaszodat!
A kérdező hozzászólása: Engem is érdekel léccí írj nekem is
engem érdekelne a történeted, írsz privit?
A kérdező hozzászólása: *köszi
A kérdező hozzászólása: Hát istenem....Én csk aranyos kérdéseket tudok írni. 15/f
Ez ollllyan aranyos kérdés volt! X"D Sírtunk a nevetéstõl. Ja és szerintünk TERHES, igen! Mindenképp. XDDD Amúgy a tengerimalacok félõsek, és nem igazán szeretik ha a hasukat piszkálják, ahogy ált. a nyuszik se túl simogathatóak, hacsak nem szoktatták hozzá õket, akkor akár bújósak is lehetnek.
az én kis Zsömim sem szerette... de viszont bújós volt hihetetlenül tudta szeretni az emberi közelséget...mindig mikor haza értem, már "ui"-zott... most helyette nyuszi van, ugyan úgy ugrándozik, meg szereti az embereket, de azért mégsem ugyan az. Õ nem köszön "ui"-val :)
Az érzelmi állapotunkat tudja érzékelni a kutya.
A hangulatváltozások, érzelmek is biokémiai változásokat eredményeznek, ezeket megérzi, kiszimatolja a legtöbb kutya. Azaz igen, kiszagolja, ha szomorú vagy, és mivel falkalény, a kedvedben próbál járni.
szerintem van abban igazság hogy a kutya hasonlít a gazdájára úgy értem egy idõ után átveszi a szokásait nagyon rátudnak érezni :) mikor pici volt a bernim eleinte csak nézett mikor sírtam nem értette hogy mivan aztán odajött és ott értetlenkedett olyan tündér volt :) évekkel késõbb meg már rutinból jött mikor elkezdtem szipogni imádtam :) szóval biztos hogy tudják mi van a gazdájukkal de ez pozitiv értelemben is igaz szóval mikor én örültem valaminek õ is majd kiugrott a bõrébõl :)
Ehhez nem kell a lelkedbe látni. Egyszerûen csak élesebbek az érzékei mint az embereké. Attól, hogy nem találunk ki varázslatos okokat a kutyát viselkedésére még nem lesz kevésbé szép.
Nemtudom. :D De volt, hogy nagyon magányosnak éreztem magam, és csak ültem a szobámban, és bámultam magam elé... erre a kutya odajött, mellém ült, és rátette a mancsát a kezemre. Aztán így maradt, és elkezdett piszmogni, szimatolgatni, olyan volt, mintha mi csinálnánk valamit. Mintha mindíg ott segítene, ahol kell, ilyesmi nekem is feltûnt.

Mit szóltok "hozzám", és tényleg olyan nagy baj, ha nincs olyan ember az életembe, akivel mindent megtudnék beszélni, vagy talán ez az én hibám és keressek valakit?

Itt a nyár, gondolom minden velem egykorú középiskolás várta, nos, hát én annyira nem. Rengeteg szabadid? szakadt rám most, hogy nincs suli (rengeteget tanulok, mivel szerintem ez fontos, és hát nem egy könny? gimibe mentem). Elég sok dologgal lefoglalom magam, mint a turizás, fotózás, olvasás, pakolgatás, séta a városban, filmnézések, zenehallgatás, blogírás meg hasonlók, de mégis mindig amerre járok, mindenki a barátn?jével van. Nekem sajnos nincs egy jó barátn?m sem, sajnos teljesen más vagyok, mint az ismeretségi köröm. Az osztályomban is úgymond széjjel vannak bontva a kis csoportok, hogy a nagy piások, a kis butuska ribancok, az okosok, kolisok, kintr?l bejárók stb. (komolyan!) Most tudtam le az els? évem, de az osztály felével még nem is beszéltem, annyira szét vagyunk szakadva egymástól. Én csak pár ember közé szoktam néha beülni, de nagyon ritkán tudok megszólalni, ugyanis olyan témákról beszélgetnek, ami engem szinte nem is érint. Év elejéig jópofiskodtam pár lánnyal, akik azután teljesen megváltoztak (mindig beszólogattak, meg kihagytak a dolgokból stb.). Nem mondom, hogy élet halál kérdése, hogy legyen most barátn?m, mert eléggé jól elvagyok egyedül is, na de azért nem lenne rossz.. Nos? :)

Legjobb válasz: fiatal vagy majd lesz, egyébként nem a te hibád egyszerûen nincs megfelelõ ember a közeledben illetve biztos, hogy van csak nem ismered ezek szerint :D néha nyiss mások felé próbálj barátkozni.Biztos van még ilyen lány a környezetedben is.19/F

fiatal vagy majd lesz, egyébként nem a te hibád egyszerûen nincs megfelelõ ember a közeledben illetve biztos, hogy van csak nem ismered ezek szerint :D néha nyiss mások felé próbálj barátkozni.Biztos van még ilyen lány a környezetedben is.19/F

Talán több volt, mint egy álom? Még csak hasonlót sem olvastam sehol, nagyon különös az én történetem.

Szóval,pár évvel ezelőtt történt velem.Reggel mikor felébredtem a párom mesélte,hogy éjszaka ültem nyitott szemmel és az ágy végét bámultam meredten.Kérdezte tőlem ,hogy mit nézek,amire én azt válaszoltam,hogy az " öregembert" Kérdezte,milyen öregembert?? Erre azt mondtam neki " aki a csillagokat rendezi" Semmire sem emlékeztem ebből másnap.A válaszom az ami meghökkentő,nem is az hogy beszéltem álmomban. Valakinek volt már hasonló élménye? 30 éves vagyok,komoly válaszokat szeretnék.

Legjobb válasz: Ilyesmi velem is volt már csak én kerestem valamit, megkérdezte volt barátom hogy mit keresek és azt mondtam hogy a belsõ horizontomat:)). Megkérdeztem hogy olyanjuk van az embereknek? Azt válaszolta hogy nem, olyan nincs:). Megnyugodtam és aludtam tovább. Persze nem emlékeztem másnap semmire.

Ilyesmi velem is volt már csak én kerestem valamit, megkérdezte volt barátom hogy mit keresek és azt mondtam hogy a belsõ horizontomat:) ). Megkérdeztem hogy olyanjuk van az embereknek? Azt válaszolta hogy nem, olyan nincs:) . Megnyugodtam és aludtam tovább. Persze nem emlékeztem másnap semmire.
Nem szoktam beszélgetni álmomban, viszont egyszer álmodtam olyat egy szombat éjjel, hogy összetörték a bal oldalát a kocsimnak úgy, hogy még a tükör is letört és fityegett a kábelen. Vasárnap délután mentem valahova és ahogy közelítek a kocsihoz látom, hogy a bal tükör föl van hajtva. Azt hittem a gyerekek játszottak. Mikor odaértem láttam, hogy az oldalának nekiment valaki és csúnyán megnyomta az ajtót. Nem tudom, hogy mikor történt és ki csinálta. A lényeg hogy megtörtént és én megálmodtam.... Most vagy megálmodtam mielõtt megtörtént és akkor jövõbe látok, vagy akkor álmodtam mikor éppen történt és akkor táv-érzékelõ vagyok :)
Én amikor még az anyámmal egy ágyban aludtam (nem most volt, nyugalom :) ) felébredve pókokat láttam mászkálni az ágyban mindenhol. Na, azt a reakciót, amit ott lenyomta, szerintem egyikünk sem felejtette el.
Igen volt, amikor melyen alszol es felebredsz akkor meg emlekszel az almodra vagy az meg mindig a fejedben jatszodik, es mar nem tudod mit csinalsz csak ulsz v fekszel.Es ha valaki megkerdezi toled h mit csinalsz te az almodbol beszelsz mintha ott kerdeznek.Egyszer en sirtam is almomba.
Ilyen volt a szobatársammal a koliban. Így felkelek az éjszaka közepén, nézem valaki ül a fotelba, felkapcsolom a villanyt Zoli átment a fotelba álmában kérdem tõle mit csinálsz te állat? -Sapkák! -Milyen sapkák? -Amiket tegnap osztogattak! És miért ülsz a fotelban? -Inkább visszafekszem az ágyba. És így is tett, amikor reggel meséltem neki mi volt nem emlékezett semmire de nagyon vicces volt a jelenet:D Van hogy beszél az ember álmában és néha még válaszolni is tud rá, de nincs ebben semmi szokatlan csak egy vicces deviancia alvás közben:)
A kérdező hozzászólása: Igen, igen..:) Olyan is sokszor van, hogy éjjel kimegyek a mellékhelyiségre, és simán álmodom közben is, majd visszafekszem és álmodok tovább:) )
hát... te is egy álmodóbajnok vagy, akárcsak én.. :) ...szerintem vannak emberek, akiknél az agyi meló éjjel is nagyon aktív, egyszerûen nem bírunk leállni :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, különösen Súr válaszát!
Ez egy érdkes kérdés
Ez egy filozófiai jellegû álom (?) lehetett, elvi magyarázat az univerzumra (emberi magyarázat, látás). ÖregIsten NapokÖregje , aki a csillagokat rendezi és a csillagokon keresztül a sorsokat, hajlamokat (végzetet) a Földön. Isten-Isten ÖregIsten Adatok jönnek fel az álombéli korlátok meggyengülése folytán. (reaktíven keletkezõ adatok)
Én volt, hogy fölébredtem, és a sötétben nem láttam, hogy merre van az ajtó és elvesztettem az irány érzékelésemet. Arra emlékszem, hogy a fal mellett kotorászok és próbálom kinyitni, amikor tesóm felkapcsolta a villanyt. xD
A kérdező hozzászólása: Hú, a pókokról jut eszembe, 2 hónapja volt velem egy ilyen eset, hogy én is ezt álmodtam tele van a paplanom élõsködõkkel és fogtam letettem a takarót az ágy mellé.Persze aludtam tovább takaró nélkül.A páromat kérdeztem , hogy nem láttad, hogy lepakolom az ágy mellé???Azt hitte melegem volt :) )) Emlékeztem amúgy az álmomra.A legdurvább álmodós történetem az volt, hogy álmomban egy olyan szobában voltam ahol nincs ablak és próbáltam elhúzni a függönyt, de csak a fal volt ott, és mindezt úgy hogy tényleg másztam le az ágyról és húzkódtam a függönyt, közben hangosan sikoltoztam.Úgy ébresztett fel az akkori szobatársam, nagyon megijedt szegény:(
Nekem is volt már ilyen, de én emlékeztem rá. Este felébredtem, és kotorászni kezdtem az asztalon. Anyukám megkérdezte, hogy mit csinálok, én meg csak hajtogattam, hogy a kék ceruzát keresem. Már nem emlékszem, hogy miért, de nagyon fontosnak éreztem, hogy megtaláljam. Pár perc múlva nyugodtan visszaaludtam (miután megtaláltam). Szerintem olyan féléber lehettem. :)
A kérdező hozzászólása: Igen, ilyen többször is van és volt is.Nekem csak az az ijesztõ, hogy miért ilyen választ adtam neki.Öregember aki a csillagokat rendezi??? Honnan jöhetett ez? Meg nem szoktam felülve álmodni sem nyitott szemmel és nézni az ágy végét.
A kérdező hozzászólása: :-))))))

Melyik sorozat lehet ez? Az Axn-en ment, azt hiszem. Talán egy szigeten, vagy egy kis városban játszódik ahol különös dolgok történnek, miután bezárnak egy férfit a fogdába.

Arra is emlékszem, hogy az őt örző rendőr felakasztja magát. (mert látja, hogy milyen bünöket követett el?!?! ) Valami olyan is rémlik, hogy az ördögöt zárták be a cellába. Kihívják a rendőröket egy házba, de ott egy lélek sincs, és bekapcsol a tévé, ami be sincs dugva asszem :D Csak ennyire emlékszem. Neten kerestem, de nem találtam. AXN oldalán se sehol. Ti vagytok az utolsó reményeim.

Legjobb válasz: Na erren én is kíváncsi vagyok, mert ahogy most ezt elolvastam, rémlik, hogy volt egy ilyen...de valami ehhez hasonló film is van. XD

Na erren én is kíváncsi vagyok, mert ahogy most ezt elolvastam, rémlik, hogy volt egy ilyen...de valami ehhez hasonló film is van. XD
Stephen King-Az évszázad vihara talán erre gondoltál

A párom megcsalt, bár talán az én hibám. Segítene valaki?

Van egy nagyon hosszú távú kapcsolatom, és el is jegyeztük egymást már évekkel ezelött. A dolog lényege az, hogy nem rég eléggé eltávolodtunk egymástól. Úgy kezdödött, hogy sajnos abortuszra kellett mennem még hónapokkal ezelött, viszont hibáztam és neki nem mondtam ezt el. Egyedül akartam végig csináli és nem akartam, hogy neki ez bármilyen szinten is fájjon. Hiba volt magamban tartani...tudom. Viszont azután teljesen kizártam öt az életemböl. Csak a barátaimnak és a biuliknak éltem. Ö pedig szinte magára maradt. Nem rég azonban megtudtam, hogy egy lánnyal ,,összemelegedett,, (sex nélkül, de érzelmi sík az durva volt). Rohadtul fájt és kiaakadtam, de vele maradtam, mert az gondoltam, hogy ez az egész az én hibám is, hiszen én löktem el öt magamtól teljes gözzel. Viszont ahogyan múlik az idö a dolgok egyre rosszabbak. Szerete engem bár akkor láttam csak sírni, amikor mondtam, hogy felejtse el azt a lányt és írja meg neki, hogy többé nem is zól hozzá. Akkor sírt. Amikor engem majdnem elveszített nem sírt...A kérdésem az, hogy érdemes-e vele maradnom? Mellette szól természetesen az is, hogy öszintén szeretem. Szóval kiváncsi vagyok normális véleményekre, hogy mi a helyes megoldás ilyen helyzetben???

Legjobb válasz: te tudod hogy mennyire birod elviselni ha arra gondolsz hogy a võlegényed veled van de egy másik lányba ezek szerint szerelmes:S és hogy bízol-e benne hogy a jövõben nem fog-e még egyszer megcsalni. Ha pedig képes voltál ellökni magadtól õt szinte teljesen akkor azt is végig kell gondolnod, hogy tényleg szereted-e. Én valószinüled ilyen helyzetben mindegy hogy mennyi idõ után de szakítanék a helyedben. És az abortuszt eltitkolni szintén nagyon durva hiba:\

te tudod hogy mennyire birod elviselni ha arra gondolsz hogy a võlegényed veled van de egy másik lányba ezek szerint szerelmes:S és hogy bízol-e benne hogy a jövõben nem fog-e még egyszer megcsalni. Ha pedig képes voltál ellökni magadtól õt szinte teljesen akkor azt is végig kell gondolnod, hogy tényleg szereted-e. Én valószinüled ilyen helyzetben mindegy hogy mennyi idõ után de szakítanék a helyedben. És az abortuszt eltitkolni szintén nagyon durva hiba:\
Már az elsõ mondatnál megbukott a kapcsolat az én véleményem szerint...már évekkel ezelõtt eljegyeztétek egymást...mégis miért nem házasodtatok össze?????? nem pálya az a pasas, aki mellett évekig csak annyit lehet elmondani, hogy menyasszony vagyok...de ez csak az én véleményem.Aki pedig úgy gondolja, hogy addig nem akar összeházasodni, amíg nem adottak a feltételek(környezet, pénz akármi), az meg ne menjen bele az eljegyzésbe... Az abortuszhoz pedig no comment.
Ha õ is szeret, és te is szereted õt, akkor helyrehozható. Néha küzdeni kell a másikért, Te is hibáztál Õ is hibázott, emberek vagytok, meg kell beszélni a gondokat, és ha lehet tovább lépni, ne a szakítás legyen az elsõ megoldás. Persze ha nem megy másképp akkor meg kell tenni, de nem hiszem hogy ez lenne a célotok..
A kérdező hozzászólása: Értem és köszönöm is...nyilvánvaló, hogy normál esetben már rég ott hagytam volna...viszont azt mondja, hogy tényleg szeret és ha én is szeretem ez már nem helyre hozható???
AZ elõttem szólóval értek egyet. Ha õszinte akarok lenni, lehet, hogy jobb lenne békésen elválni. Néha nem érdemes egymást nyúzni tovább egy rossz kapcsolatban. Egy új kapcsolatban mindketten megtalálhatnátok a boldogságot. Ez az én javaslatom. Sajnos ezt a kapcsolatot véleményem szerint már nem lehet hosszú távon helyrehozni.
Nagyon nagy hiba volt, hogy eltitkoltad az abortuszt, és az is, hogy utána nem foglalkoztál vele, inkább bulizgattál. Talán emiatt azt hitte, hogy õ nem olyan fontos már neked. A sírós résszel kapcsolatban: ha vele maradsz, örökké arra fogsz gondolni, hogy sajnálatból van veled, mást szeret. Gondolj bele: most azért nincs a másik nõvel, mert Te mondtad neki, hogy hagyja ott - gondolom, téged nem akar magadra hagyni, de ez nem szerelem.
Nem az a fontos, hogy te mit akarsz, hanem az, hogy õ mit szeretne!
az abortuszt kár volt eltitkolni
kérdezd meg hogy szeret e még meg hogy kíván e mikor sexeltek mert lehet hogy ez a gond
A kérdező hozzászólása: Tisztában vagyok az erkölcsi értékrendekkel, de valószinüleg most ne kioktatásra hanem tanácsra van szükségem...

Ha egy pasi az első tali végén úgy "búcsúzik", hogy én hivjam ha találkozni akarok. Akkor ez vmi béna lerázós szöveg?

Legjobb válasz: Hát nem tudom én ilyet még nem csináltam. Lehet nem mutattad azt hogy te akarsz e vele még találkozni. Így viszont õ tudatta veled hogy õ benne lenne, de nem volt biztos, hogy te is benne lennél.

Hát nem tudom én ilyet még nem csináltam. Lehet nem mutattad azt hogy te akarsz e vele még találkozni. Így viszont õ tudatta veled hogy õ benne lenne, de nem volt biztos, hogy te is benne lennél.
velem is volt már ilyen, volt egy randink, utána õ felvetette, hogy lehetne következõ is, én mondtam, hogy még nem vagyok benne biztos, mert akkor még éppen kifelé voltam az elõzõ kapcsolatomból, de fél lábbal még benne (ezt el is mondtam neki), így õ is azzal búcsúzott, hogy hívjam, ha kész vagyok. Attól függ milyen volt a randi. Ha pl az ült az arcodon, hogy unatkozol stb...akkor lehet, hogy elbizonytalanodott szegény, és csak egy kis bíztatásra vágyik. Szerintem ha le akarna rázni azt megmondaná.
A kérdező hozzászólása: hát...a randin végig emlegette h majd ha legközelebb találkozunk, stb..de sztem neki pénzes csaj kell, és ugye hazavitt, és látta a házunkon h nme vagyok pénzes...és ez után mindta, és szóval én erre tippelek....h valójában csak le akart rázni emiatt, csak nem akart bunkó lenni. ez a pénzes csaj kell neki persze csak feltételezés....merth pénzes pali..és az ilyenek "olyan" csaj kell...
áá nem feltétlen pénzes csajokra buknak a pénzes palik.. :/ ha tetszel és tényleg bejössz neki akkor nem érdekli hogy pénzes vagy-e vagy nem. És szerintem ha nem akarna veled továbbra is találkozni nem mondta volna hogy hívd fel ha talizni akarsz vele.. én igy gondolom.. (:
A kérdező hozzászólása: és akkor mit csináljak? mikor hivjam...? de akkor is tökbénának érzem, szerintem ha egy pasinak kell a csaj, akkor igenis tegyen érte, és az, hogy felhivjon igazán nem kerül nagy erõfeszítésbe...szóval valahogy akkor sem értem...na meg miért "gondolta" meg magát hirtelen..a randi alatt még lesz 2.találkozó, és pont a "végén" hirtelen nem...most ez nem fura??
Ez egy jó kérdés. Engem is végig talira hivtak, jelezvén, hogy az sms-t magam irjam. Ma már sajnálom, hogy megtettem. Nem biztos, de lehet, lerázós válasz érkezett: állitja, hogy neki most néhány hétig nem jó! - nem reagáltam - pasi után ezek után nem futok, szerintem igy rázott le, elõtte játszott csak velem. Nektek mi a véleményetek? Ehhez tudni kell, másfél évvel ezelõtt szakitottam vele...
sztem h igy bucsuzott, akko vagy hagyd ott, vagy kerdezd meg a velemenyet. persze nem ugy h "teneked a penzes csajok jonnek be?" vagy barmi. inkabb kerdezd meg h miert hivjad te ot. habar ez meg igy is kisse furan hangzik...viszont h normlaisan megindokolja, akko annal jobb. egyebkent h mar tobbszor mentel el vele v.hova es nagyjabol tudod h erdekled, akko seemi gond az aggodalomra.

Az en nagy macskam Amtia 1honapja van nalunk de meg eszre veheto nem igazan szabadult meg fel es az etelt is en viszem ele mert nem jonn oda a taljahoz nagyon ritkan jonn magatol hogy tudnek vele jobb kapcsolatot teremteni?

Legjobb válasz: Ülj le mellé beszélj vele nagyon szépen, nyugodtan, de ne akarj hozzá érni. Esetleg csak nagyon óvatosan lassan, és csak éppehogy. Kicsit se erõltesd.Lássa rajtad mindenképp, hogy szereted.

Ülj le mellé beszélj vele nagyon szépen, nyugodtan, de ne akarj hozzá érni. Esetleg csak nagyon óvatosan lassan, és csak éppehogy. Kicsit se erõltesd.Lássa rajtad mindenképp, hogy szereted.
Hát ez az élet-módja még így is lesz legalább 1-2 hónapig! :( Éreztesd vele hogy szereted és nem akarod bántani! De lassan közbe közeledj hozzá, de nagyon finoman! Kényzetesd!: ha neki nyugalomra van szüksége akkor hagyd békén, vagy egy kicsit messzebrõl nyugodt hangod beszélj hozzá! Egy idõ után megérzi, észre veszi hogy teljes szívedbõl szereted, és utána õ fog közeledni feléd, ha ugy érzi aznap még nem kapott tõled elég szeretet! Fontos!! : Foglalkozz vele elgete, magától ez nem fog megtörténni! /Igaz eset alapján írtam: velem is megtörtént/

Az utobbi időben volt nap hogy 2 cigit is elszívtam de szinte egyik nap se cigizek! Tegnapelőtt este lementem a barátommal és elszívtunk 1 cigit! De mikor egyszer beleszívtan kisé megszédültem. Mi ennek az oka? Talán sikerült letüdőzni?

Ez most azt jelenti hogy sikerült letüd?zni? Mert eddig csak simán szívtam és nem tüd?ztem le.. de megtudtam hogy ha nem tüd?zöm le akkor szájrákot kaphatok! Szóval mi volt ez a pillanatnyi szédülés? Amúg nem vagyok függ? és nem is tervezem! Csak hébe hóba elszívni egyet....

Legjobb válasz: szájrákot akkor is kaphatsz, ha letüdõzöd. értelemszerûen akkor is éri a szájnyálkahártyádat. ha hébe-hóba szívsz el egyet, akkor nagy bajod nem lehet tõle. de a legtutibb, ha egyet sem.

szájrákot akkor is kaphatsz, ha letüdõzöd. értelemszerûen akkor is éri a szájnyálkahártyádat. ha hébe-hóba szívsz el egyet, akkor nagy bajod nem lehet tõle. de a legtutibb, ha egyet sem.
Én dohányos vagyok/igaz nem erõsen/de ha nem gyújzok rá egész délelõtt akkor én is szédülök az elsõ szál elszívásánál, nem tudom miért lehet de az biztos hogy letüdõzted.Ha nem vagy dohányos inkább ne szokj rá mert lemondani rólla nagyon nehéz.
több oka is lehet.. [én is bele szoktam néha szédülni, pedig "nagydohányosok" közé tartozok..] a legvalószínûbb, hogy erõs volt a cigi neked. milyen fajtát [márka+szín] szívtál?
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! a cigi amit szívtam kék multi volt... az erõs lehetett?.. de amúgy pontosan hogyna kell letüdõzni? mert ugye szájrák ígyis úgyis felléphet de ha nem tüdõzöm le könyebben.. ha meg letüdõzöm akk meg tüdõrák szal.. ördögi kör.. de azért pontosan hogyan is kell letüdõzni?
Úgy, hogy veszel egy nagy levegõt, aztán meg kifújod. Semmi extra. Szerintem a szédülés oka a füstben lévõ szén-dioxid ami miatt hiretelen lecsökken a vérben az oxigén szintje mert a CO2-t köti meg helyette.
Az egyik ok, amit az elõzõ is írt a széndioxid, de méginkább a szénmonoxid. De az igazi szédülés az a nikotintól van. Ez azoknál lép fel, akik nincsenek még hozzászokva ehhez a droghoz(méreghez).
A nikotin nagyon jótékony vegyület, csak nem nagy mennyiségben, amennyit egy dohányos elfogyaszt!

Egy-másfél évig dolgozni fogok, mostanában pedig fontolgatom, hogy azt követõen talán megpróbálkozok egyetemmel. Szerintetek megérné? (többi lent)

Az érettségim anno jó lett, de semmi extra, a gimi idején sosem érdekelt túlzottan az iskola, nem is voltam kiemelkedõ semmiben, stb.

Legjobb válasz: Mindenképp megéri! Az pedig, hogy mennyire menne, az csakis Rajtad múlik. Ha tényleg ezt akarod, akkor nem okozhat problémát, hogy menjen. Ha pedig nem megy, akkor nem akarod igazán. Ez ilyen egyszerû. :-)

Mindenképp megéri! Az pedig, hogy mennyire menne, az csakis Rajtad múlik. Ha tényleg ezt akarod, akkor nem okozhat problémát, hogy menjen. Ha pedig nem megy, akkor nem akarod igazán. Ez ilyen egyszerû. :-)
Szerintem nagyon jó, hogy így gondolkodsz, vágj bele bátran! :) Úgy éri meg, hogy érdekel a dolog, mert akkor leszel kitartó és szorgalmas, lesz belsõ motivációd dolgozni a célodért. Ha találsz egy-egy szakot, olvass el pár könyvet a témában, hogy kicsit jobban megismerd, és késõbb felvételinél könnyebben tudj dönteni! Sok sikert!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!