Találatok a következő kifejezésre: Az én nagyon szeret (54 db)

Van egy barátom, egy hónapja. Nagyon jól megvagyunk, én nagyon szeretem, de az ő részéről nem érzem ugyanazt. Érzem hogy szeret, de nem úgy mint én őt. De lehet hogy félre ismertem. Nem tudom mit tegyek. Ötlet?

Legjobb válasz: Fogadd el, úgy, ahogy van. Egy kapcsolatban mindig valaki jobban szeret, ez nem feltétlenül baj. Lehet, hogy te több szeretete tudsz adni, mint õ. Ettõl még lehettek boldogok, ez nem teljesítménytúra.

Fogadd el, úgy, ahogy van. Egy kapcsolatban mindig valaki jobban szeret, ez nem feltétlenül baj. Lehet, hogy te több szeretete tudsz adni, mint õ. Ettõl még lehettek boldogok, ez nem teljesítménytúra.
Hány évesek vagytok? Kamasz fiúk sokszor nehezen mutatják meg az érzelmeiket. Amúgy az 1 hónap sem sok, ennyi idõ alatt még nem mindenkinél alakulnak ki komoly érzelmek. Szerintem ha amúgy jól megvagytok (kedves veled, tudtok beszélgetni, együtt nevetni, jól érzed magad vele), akkor ne aggódj ilyeneken, majd kialakul. :)
A kérdező hozzászólása: 15 vagyok õ 16. És ilyen szempontból nincs probléma nagyon jól elvagyunk. :) de csak annyi a bajom hogy mintha nekem fontosabb lenne ez az egész
ne probalj belemagyarazni ilyeneket, mindenki mashogy reagal egy kapcsolatban, de ha tulsagosan idegeskedsz hamar szetmentek. Elvezd minden percet. Es ne eröltesd a pasit mert csak elijeszted.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :) )

Hogy valaki szeret-e engem vagy nem, azt csak én tudom megmondani. Mert a másik mondhatná, hogy nagyon szeret engem, de ha nekem teher, akkor nem szeret. Hmm?

Vagy ha engem úgy szeret, ahogy ő gondolja, hogy engem szeretni kell, és nem úgy szeret, ahogy én szeretném, hogy engem szeressenek, akkor nem szeretnek. Tehát engem meg kell ismernie annak, aki engem szeretni akar. És nekem meg kell ismernem azt, akit én szeretni akarok. Mi jut erről az eszetekbe?

Legjobb válasz: botladozik a gondolkodásom így késõ este...

botladozik a gondolkodásom így késõ este...
az, hogy fárasztóan körüliró gondolkodásod van.. a "süt a nap"-ot is 10 mondatban mondta el teljesen lefáradtam mellette
A kérdező hozzászólása: Feldmár gondolata volt..én csak értelmeztem volna Veletek, mert egyedül nem ment..:)
A kérdező hozzászólása: és kettes, különben is kirõl beszélsz?
Szerintem jó a kérdés :) Nekem pl van ezen mit elgondolkodnom. Van egy ember az életemben, akit mindig is szerettem, de úgy , ahogy én 'gondolom', ahogy õt szeretni kell. Megismertem õt, de azt is úgy, ahogy csak én tudom õt megismerni. Arra gondolok, hogy nem a felszínt néztem, hanem mindig a mögé, nem amit mutat magából.(persze részben azt is) De ebbõl következik, hogy én csak úgy tudom Õt szeretni, ahogy én képes vagyok Rá, és persze, hogy úgy akarom szeretni, ahogy az én meglátásom szerint a legjobb lenne a számára. Azt pedig sosem lehet tudni, hogy ki hogy szeretné, hogy szeressük, ha csak nem mondja, de általában az emberek nem mondják. És van egy másik opció, hogy tudod, hogy mit szeretne a másik, de szerinted, a legjobb szándékaid szerint, nem lenne célravezetõ. Az sem jó, ha mindig azt kapja valaki amit szeretne, mert nincs benne semmi kiszámíthatatlan és elõbb utóbb bele lehet unni. Am van egy ilyen mondás " Attól még, hogy valaki nem úgy szeret téged, ahogyan azt te szeretnéd, az még nem jelenti azt, hogy nem szeret téged a világ minden szeretetével." Én ezt vallom. És szerintem minden ember másként szeret. De pont azért kell a megismerés mindkét fél részérõl, hogy belelássunk a másik lelkébe, gondolkodás módjába, hogy megismerhessük, hogy a másik hogyan is szeret.
Chapman doktor szerint többféle szeretetnyelv létezik. Ha valakivel nem azonos szeretetnyelvet beszélsz, akkor akármennyire szeret is, te azt mindig kevesellni fogod.

A pasim minden téren tudja, hogy mit csinál, skeres, azt mondta régebben, hogy nagyon szeret, ma már ki sem mondja, sőtt ha én mondom neki, csak az a válaszolja, hogy hogyne. én nem hiányzok az ő életéből, ő viszont az enyémböl igen. Nem szeret már?

összeszakadok,ha szakitunk mit tegyek? Hiányzik, -de sokat vitázunk. Mit tegyek?nem ?szinte?

Legjobb válasz: Azt mondtad neked, hogy te nem hiányzol az õ életébõl? Akkor mi a fenét keresel még mellette? Valaki mellett akinek nem is kellesz?

Azt mondtad neked, hogy te nem hiányzol az õ életébõl? Akkor mi a fenét keresel még mellette? Valaki mellett akinek nem is kellesz?
ja a hiányzásról meg csak annyit, hogy ha ilyeneket mondd hogy nem hiányzol az életébõl akkor nem szeret az tuti. jobbat...sokkal jobbat érdemelsz és hiddel nekem is volt olyan egy komoly kapcsolatomnál h a mélybe zuhantam a szakítás után de néhány hónap alatt a talpamra álltam, és tapasztalatokkal mentem tovább az életem következõ szerelmét várva.Ha elromlik valami megjavítható, de sosem lesz a régi.
nagyképû önelégült tapló f*sz. mégis mit keresel mellette? annyira nem lehetsz rossz nõ, hogy egy ilyen jusson osztályrészül. :)
szia.szerintem elõször mindenképp beszéljetek errõl és ha elkezdene vitatkozni, akkor ne menj bele te is.Figyelj az a baj hogyha már netán nemszeret akkor már nem tudsz mit tenni, maradhat veled de abban nem lesz semmi öröm, csak továbbra is vitatkoztok majd.Ha szeret akkor pedig a beszélgetésnél meg fogod tudni hogy mi a baja.
istenem jó hülye vagy ha még mellette vagy , megérdemlitek egymást...


Fél éve vagyok együtt párommal, ő már nagyon szeretne babát, a házasságot még korainak találja. Azt mondja, hogy nagyon szeret, és én vagyok a mindene. (Amúgy neki már volt egy házassága, gyerek abból nem született) Nem csak a babát szeretné inkább?

Legjobb válasz: Én nem szülnék házasság nélkül gyereket. Ráadásul fél év nagyon kevés idõ, szerintem inkább csak babát szeretne. Vigyázz vele nagyon, nehogy bekavarjon a védekezésbe, hogy baba legyen. Sajnos vannak akik képesek ilyenre.

Én nem szülnék házasság nélkül gyereket. Ráadásul fél év nagyon kevés idõ, szerintem inkább csak babát szeretne. Vigyázz vele nagyon, nehogy bekavarjon a védekezésbe, hogy baba legyen. Sajnos vannak akik képesek ilyenre.
Házasság nélkül nuku gyerek! Bár valószínû fél a házasság ötletétõl, ha més nem a rossz tapasztalat miatt is. Legyél vele türelmes, megértõ, még változhat a dolog pozitív irányba :) . Egy ismerõsöm barátja elejében össze sem akart költözni az ismerõsömmel, pedig már jó ideje együtt voltak, aztán mégis, õ hozta fel végül, és most minden ok. Türelem a kulcs.
Én se szülnék házasság nélkül.
majd elhagy, azért nem akar elvenni
A kérdező hozzászólása: Azt mondta, hogy nincs a házasság ellen, csak most még közömbös neki ez az egész nõsülés dolog, talán mert nem szereti a lakodalmakat.
hülye lennél elhinni
Szerintem kanosabb, mit amennyire szeret.

Az én párom nagyon szeret de mégis furcsán viselkedik mikor veszekszünk azt se bánná ha elhagynám. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Ha "azt se bánná, ha elhagynád", akkor nem szeret! Beszélj vele, hogy hányadán álltok!

Ha "azt se bánná, ha elhagynád", akkor nem szeret! Beszélj vele, hogy hányadán álltok!
Szia!Az attól függ hogy mióta vagytok együtt, min szoktatok veszekedni, s milyen sûrûn.Szerintem szeret, csak néha nagyon elege van a veszekedésbõl, hisztibõl...Beszélj vele nyugisan.Ha régóta, s sokat vagytok együtt akkor lehet hogy már megunt...idegesíted...Kérdezz rá, csak ügyelj arra hogy ne veszekedés legyen belõle!Sok sikert!Ibolya(21 éves, 2, 5éves kapcsolatom van):) Szióka!
Nyugi az enyém is ilyen! Az csak az ideg miatt van, de ha elhagynád, futna utánnad mihelyt lehiggad!kiprobáltam... Sajnos ilyenek a pasik...
Fura dolog két mondat után egetrengetõ véleményt írni. Nem is tudok. Az én életemben is visszatérõ vendég a veszekedés okozta stressz, és hiába gondolkodom immár 10 éve, h mi az oka, sajnos ez nagyon összetett. A négy fal között csak ti ketten vagytok, mi nem nagyon tudunk neked használható választ adni. Legalábbis én. Minden a szereteten és a tolerancián múlik. Mennyi türelmed van, nagyon fontos. Vannak emberek, akik védekezésként könnyen odavágják ezt a "akkor húzz innen" dumát, de ha lelépnél összetörnének. Nem tudom mióta vagytok együtt, de az idõ mindent megold. Kiismered majd, megismered, átlátod. Csak légy türelmes, de azért ésszerû és ne szenvedj feleslegesen. Leültél már vele beszélgetni? Mármint olyan komoly beszélgetésre gondoltam.

Hiányzik picit az exem, ez normális? Valahogy úgy érzem hogy ez nem tiszta! Van barátom 3 hete, nagyon szeret, én is szeretem őt.

De vannak olyan id?szakok amikor eszembe jut a volt barátom,3év 8hónapot voltam vele, és 4 hnapja lett vége.

Legjobb válasz: "Mert annyira jóérezni, tartozni valakihez" Ez még nem szerelem. De lehet belõle még akár az is. A volt párod pedig... majdnem négy év hosszú idõ. Nem is fogod tudni elfelejteni még egy jó darabig. De ez így természetes. Nem mondom, hogy nem fog hiányozni, mert fog. Nem mondom, hogy nem fogsz rá gondolni, amikor az új párodhoz bújsz esténként, mert fogsz. De idõvel el fog múlni. Sok idõvel. Mert ezek szerint nagyon szeretted. Lehet, nem kellett volna még belekezdened egy új kapcsolatba... Nem bántás. Tapasztalat. A harmadiknak fájt a legjobban. És nem vagy hibás. Ezek teljesen természetes érzések. Még hiányzik. Nem tudom, hogy váltatok el, de ez is nagyon fontos "adat" lenne ahhoz, hogy segíteni tudjunk.

"Mert annyira jóérezni, tartozni valakihez" Ez még nem szerelem. De lehet belõle még akár az is. A volt párod pedig... majdnem négy év hosszú idõ. Nem is fogod tudni elfelejteni még egy jó darabig. De ez így természetes. Nem mondom, hogy nem fog hiányozni, mert fog. Nem mondom, hogy nem fogsz rá gondolni, amikor az új párodhoz bújsz esténként, mert fogsz. De idõvel el fog múlni. Sok idõvel. Mert ezek szerint nagyon szeretted. Lehet, nem kellett volna még belekezdened egy új kapcsolatba... Nem bántás. Tapasztalat. A harmadiknak fájt a legjobban. És nem vagy hibás. Ezek teljesen természetes érzések. Még hiányzik. Nem tudom, hogy váltatok el, de ez is nagyon fontos "adat" lenne ahhoz, hogy segíteni tudjunk.
A kérdező hozzászólása: Alig találkozunk, de ha beszélünk mondjuk msnen mindig összevitatkozunk.Vagy õ mond olyat ami megbánt vagy én, de az egyikõnk tutti. Most ott tartunk hogy nem beszélünk mivel tudja hogy nekem van barátom, és megsértödött.Miközben neki is van másik nõ!
Többynire jól nézel ki?
A kérdező hozzászólása: igen..
akkor amikor épp többnyire vagy hajolj hozzá közel úgyis megcsókol ha teccel neki
Ha meg semmit nem akar tõled, nem lesz belõle hosszú kapcsolat...
ha nem akkor várdmeg hogy igyon
ha csak barátként szeret akkor felesleges próbálkoznod. inkább akkor erõsítsd a kapcsolatotokat és szervezz néha közös programokst, hívd el valahova és akkor lehet h a végén már õ sem csak barátként fog rád gondolni =) de az a lényeg hogy ne erõltesd ha õ nem akarja mert akkor már a barátságotoknak is vége lesz..
A kérdező hozzászólása: de úgy érzem h csak barátként gondol rám... mongyuk egy dolgot nemértek... egyszer mikor bulizni voltam találkoztam vele és nagyonsokat ittam és le akartam kapni de ö nemhagyta.. ez lehet azért volt mert közbe egy másik sráccal is voltam.. de nemiztos : D és õ tuggya h ha iszok ilyenvagyok.. és azota párszor már hivott inni.. meg folyton hivogat.. de ha teccek neki akk nemértem mért nem lép, ha meg nem akk nemértem mért hivogat meg jön oda hozzám...
Hát írni azt nem tudsz és túl komoly sem vagy... Talán ez lehet az oka...
Ennél nagyobb gondod sose legyen az életben, kicsikém. Amúgy meg észrevetted, hogy a szöveged központi témája az ivás? Csoda, hogy a srác egyátalán tekint rád valahogy...

Tegnap még azt mondta h nagyon szeret, ma meg már egy másik lány neve van kint msn-en. Akkor nem is szeretett?

Legjobb válasz: most mi van? mi van akkor, ha kinn van egy lány neve? én is gyakran írom ki szemüzibe valamelyik ismerõsön, haverom, barátom nevét. akár fiú , akár lány.

most mi van? mi van akkor, ha kinn van egy lány neve? én is gyakran írom ki szemüzibe valamelyik ismerõsön, haverom, barátom nevét. akár fiú , akár lány.
-.- lõdd le magad.
msn kapcsolat?
A kérdező hozzászólása: öhm 1 városban lakunk. és már rég ota járunk de hát ma láttam ki volt neki irva h " (L)ivett(L):$ " ez szoval nem tudom..:'(
szánalmas vagy a hülye kérdéseiddel
A srác tuti be volt baszva, tudod olyankor mindenkit szeret az ember. :D Ne tördd magad ezen, kérdezd inkább õt és lépj túl rajta. Nehéz de hát mi mást tehetnél?
Hát ha régóta jártok, szerintem meg kellet volna kérdezni tõle, hogy mi is az ott kiírva? De sztem ezt egyrészt érezned kéne, hogy megcsal nem? :S Mármint ha kijártok, és érzed hogy szeret(pl.: Átölel, csókolgat, simogat..vagy valami-szóval SZERET téged)akkor sztem maximum azért írhatta ki h ezzel téged húzzon. :D De ha nem érzed azt, hogy szeret téged...akkor nemhinném, hogy a kapcsolatotok boldog, hosszútávú lesz. Magyarul: Ezt érezned kéne. (de látom, h ha éreznéd, akkor nem kételkednél, és akkor nem kérdezted volna :S) Lehet h túl kell lépned rajta :S 17/f

A baratnom szeret csak mar nem annyira s mar nem akar engem mert feltekeny voltam sokszor s azt mondta h ugy erzi nincs egyeni szabadsaga s en nagyon szeretem s nem akarom elvesziteni, mit csinaljak?

... pedig megmondtam h meglatod h tobbet nem fogok feltekenykedni mert sajnos az ember a hibajabol tanul mikor latja s erzi h elvesziti akit nagyon szeret akkor letud mondani mindenrol meg megvaltozni csak azt mondta h mar nem akarja... pedig en megakarok tenni mindent h vissza fogadjon legalabb egy utolso eselyt adjon h mutassam meg de mondta h nem:(:(:( segitsetek mert vissza szeretnem kapni a szerelmemet...

Legjobb válasz: Tanultál a hibádból, ez jó. A következõ kapcsolatodban remélhetõleg már adsz szabadságot a párodnak. Egy kapcsolat alapja a bizalom, tudom hogy mindenki ezt hajtja, de ez valóban így is van. Ha meg akar csalni, úgyis megcsal, ezen miért idegeskedsz? Tönkretettél már a fölösleges féltékenységeddel egy kapcsolatot. Ezt lányt már szerintem nem kaphatod vissza, mert nem hisz neked. Mi a párommal egyáltalán nem vagyunk féltékenyek. A munkahelyén körül van véve nõkkel, én is pasikkal, de nem vagyunk féltékenyek. Attól még beszélgetünk a másik nemmel, de semmi több.

Tanultál a hibádból, ez jó. A következõ kapcsolatodban remélhetõleg már adsz szabadságot a párodnak. Egy kapcsolat alapja a bizalom, tudom hogy mindenki ezt hajtja, de ez valóban így is van. Ha meg akar csalni, úgyis megcsal, ezen miért idegeskedsz? Tönkretettél már a fölösleges féltékenységeddel egy kapcsolatot. Ezt lányt már szerintem nem kaphatod vissza, mert nem hisz neked. Mi a párommal egyáltalán nem vagyunk féltékenyek. A munkahelyén körül van véve nõkkel, én is pasikkal, de nem vagyunk féltékenyek. Attól még beszélgetünk a másik nemmel, de semmi több.
Valószínûleg a szavadon fogna, ha szeretne még igazán, és nem hagyna elmenni. Igaza van viszont, hogy a túlzott féltékenység nagyon ártalmas! A következõ kapcsolataidban erre mindenképp figyelj...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!