Találatok a következő kifejezésre: Az én most ápr.1-én (4 db)

Szia! Várj 2-3 napot ismételd meg egy más fajta tesztel.Reméljük az már pozitív lesz.Szorítok.
szia Sorstárs, nekem is április 15-én volt utoljára, és most én is negatívat teszteltem. remélem mind a kettõnknek + lesz hamarosan :) majd írd meg, hogy mi lett...
hõt mértél? ha nem, akkor is érdemes reggel, felkelés elõtt mérni egyet. ha 37 feletti, akkor jó esélyed van :) (persze ha nem, akkor se aggódj, mert lehet, hogy az alaphõd alacsonyabb csak :) )
A kérdező hozzászólása: kösszike, de én még nem szeretnék babát. Az apuka amikor megtudta h most lehetséges, akkor lelépett. Egy görény, és nem tarthatom meg SAJNOS.Olyanokat mond, hogy nem õ az apuka, minden ok nélkül, és magyarul a szarba hagyott...Ráad védekezés( óvszer) mellett csúszhatott be...Totál ki vagyok, de máskor nem késett...
A kérdező hozzászólása: Szio Sorstárs:) ))) Nekem megkött:) ahogy szerettem volna:) ÉS neked? Rem h jársz itt, és megírod, h 2 csíkos a teszted:)
Használj óvszert... jobban jársz.
az escapelle nagyon erõs gyógyszer, teljesen megzavarja a hormonjaidat, azért jött meg!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az értelmes választ!(2.) Akkor nincs miért aggódnom?!
hát biztos, ami biztos, én azért elmennék a nõgyógyászomhoz
Olvasd el a betegtájékoztatóját kérlek. Benne van minden. Amúgy teljesen normális a vérzésed( ez nem menstruáció!!)
Van akinek a 72 órástól azonnal megjön, másoknak meg akkor amikor amugy is megkellene!
a szép az hogy a csajok jelentõs része nem vágja ezeknek a mérgeknek a mûködését azaz hogy olyan adag hormont küld be vele hogy a szervezete évek múlva is emlékezni fog rá, és mintha nekem anno középsulis biosztanár valami olyan egetverõ baromságot hadovált volna hogy a hormonrendszernek valami köze van a szervezet (életfolyamatok, szaporodás, különféle anyagok termelése fejlõdés, stb) irányításához szóval ha beveszed ne csodálkozz hogy szétcsap totál mert olyan erõs hogy elnyomja a terhesség indulásakor felszabaduló hormonokat és azok hatását... am ha a nemi hormonok elb'szódására akarok szép példát mutatni ott van justin bieber, az sem kapta meg a fejlõdés folytatásához szükséges dózist most meg se nem fiu se nem lány ja és még valami: HA BEVESZEL VALAMI GYÓGYSZERT !!!!BÁRMIT!!!! ELSÕ KÖRBEN (még beszedés elõtt) EL KELL OLVASNI A BETEGTÁJÉKOZTATÓ LAPOT.
utolsó vagyok, lemaradt: le van írva, miket okozhat, mire jó, hogyan hat. haszns és a legtöbb bogyónál érdekes olvasmány. ha tudná a nép hogy pl a c vitamin gyomorfekélyt a mesterséges változata meg vegyes rákokat okozhat nem zabálná úgy... szóval a gyógyszeripar gonosz és veszélyes mérgeket árul, legalább tudd mit küldesz.

Az én macskám most ápr.1-én lett kiheréltetve azota nagyon lefogyott nem igen akkar enni bágyatt egész nap csak fekszik. Miért van ez? A kiheréltetéstől?

Legjobb válasz: Az ivartalanítás csak 1-2 napig viseli meg a cicákat, nem szoktak utóhatásai lenni. Saját (igaz, nõstény) macskáimnak másnap már semmi bajuk nem volt, ettek és futkostak. (és késõbb meg is híztak...) Itt valami más betegség lappanghat, akár testi, akár lelki. Mindenképpen vidd orvoshoz mielõbb!

Az ivartalanítás csak 1-2 napig viseli meg a cicákat, nem szoktak utóhatásai lenni. Saját (igaz, nõstény) macskáimnak másnap már semmi bajuk nem volt, ettek és futkostak. (és késõbb meg is híztak...) Itt valami más betegség lappanghat, akár testi, akár lelki. Mindenképpen vidd orvoshoz mielõbb!
Valoszinuleg osszeszedett valamit a rendeloben/dokinal. Sorgosen vizsgaltasd meg.
Hát, én sem lennék vidám, ha lenyisszantanák a mogyoróimat. Mutasd meg a dokinak, biztosat csak õ tud mondani.

Az lehet, hogy a Guppim, ami ápr.21-én szült, most megint szülés előtt 1-2 nappal jár?

Hasa már elég nagy, a farokúszója alatt is elég erősen feketedik, viselkedésére ráfogható, hogy szokatlan (vagy csak bebeszélem). Azért érdekes a dolog, mert azóta összen 18 nap telt el.

Legjobb válasz: Elég kevésnek tûnik, szerintem még egy hétnek legalább lennie kell ellésig.

Elég kevésnek tûnik, szerintem még egy hétnek legalább lennie kell ellésig.
Ami az én guppijaimat illeti, kicsit gyakrabban jönnek a kishalak, mint 28 nap... :) Én nem teljesen értem, 2 nõstényem van csak, március végén hoztam el õket, azóta 3-szor volt ellés (az elsõ kettõ ellés az egyiknél következett be, aki már az elhozatalkor terhes lehetett; 1 hét múlva jött az elsõ adag, majd még egy hét elteltével még egy adag; a legutóbbi, a másik nõsténytõl, pedig kb. 1 hete). Mindig csak azt vettük észre, hogy na már megint kisebb halak vannak a növények közt... Nem teljesen értem, hogyan :) De nem vettük ki õket, hát ahhoz rengetegen vannak. Nem is az van a dologban, hogy elsorvadtak vagy elvetélt az anya, teljesen életképesek, kifejlettek.
nahát-ez engem is érdekelne, mert az én guppim is 2 napja szült 3 ivadékot-de még mindíg hatalmas a hasa-el is van különítve-de nem akar többet szülni.-vajon mi lehet az oka?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!