Találatok a következő kifejezésre: Az én minden nap (247 db)

Van aki minden tízóraira joghurtot ad? ÉN azt adok minden nap, 8 hósomnak. Ez baj?

Legjobb válasz: SZia! én is szoktam de nem minden nap! Szerintem ha nem bántja a tej akkor nem lesz gond belõle!

SZia! én is szoktam de nem minden nap! Szerintem ha nem bántja a tej akkor nem lesz gond belõle!
Szerintem azért változtass néha: lehet már túrót gyümölccsel (nagyon finom), vagy gyümölcs keksszel. Én ezeket + a joghurtot adom felváltva tízóraira.
Szerintem baj nem, csak egyszer úgy is megunja, és nem eszi meg.

Én egy 13 éves lány vagyok. A kérdés az hogy minden nap 300 felülés és 30 perc futás elég lesz a fogyáshoz?

Most 68 kg vagyok :S És kb hány nap alatt fogok lefogyni 53 kg-ra?

Legjobb válasz: A felüléstõl nem fogsz fogyni (gondolom hasra próbálsz fogyni). A futástól fogyhatsz, de az étkezés is számít. Hagyd el az édességeket, cukros italokat stb., egyél kevesebb fehér kenyeret, és helyette sok nyers zöldséget, húsokat, szedj vitaminokat, igyál sok vizet. Ne csinálj extrém diétát 13 évesen, amivel mittudomén pár hét alatt akarsz lefogyni 15 kilót. Ez egy lassú átállás lesz, ha jól csinálod, mert a hirtelen fogyások egyrészt egészségtelenek, azaz nem a zsírt fogyod le, hanem a vizet, az izmokat stb., másrészt ha egészséges akarsz lenni, akkor ezt a mozgást innentõl kezdve folyamatosan fogod csinálni. Nem napok alatt fogsz lefogyni, hanem hónapok. Napok alatt akkor se fogsz ennyit lefogyni, ha nem eszel, nem iszol és futsz egész nap. Abba belehalhatsz. Kérdés az is, hogy ezt amit fent írtál, most akarod kezdeni, vagy elõtte mozogtál-e bármit is?

A felüléstõl nem fogsz fogyni (gondolom hasra próbálsz fogyni). A futástól fogyhatsz, de az étkezés is számít. Hagyd el az édességeket, cukros italokat stb., egyél kevesebb fehér kenyeret, és helyette sok nyers zöldséget, húsokat, szedj vitaminokat, igyál sok vizet. Ne csinálj extrém diétát 13 évesen, amivel mittudomén pár hét alatt akarsz lefogyni 15 kilót. Ez egy lassú átállás lesz, ha jól csinálod, mert a hirtelen fogyások egyrészt egészségtelenek, azaz nem a zsírt fogyod le, hanem a vizet, az izmokat stb., másrészt ha egészséges akarsz lenni, akkor ezt a mozgást innentõl kezdve folyamatosan fogod csinálni. Nem napok alatt fogsz lefogyni, hanem hónapok. Napok alatt akkor se fogsz ennyit lefogyni, ha nem eszel, nem iszol és futsz egész nap. Abba belehalhatsz. Kérdés az is, hogy ezt amit fent írtál, most akarod kezdeni, vagy elõtte mozogtál-e bármit is?
Egy gyereknek, aki fejlõdésben van, nem szabad magától mindenféle fogyókúrákba belekezdenie, mert nagyon sokat árthat. Csak akkor kellene fogyókúráznod, ha orvos javasolja. Ha pedig õ javasolja, akkor nyilván azt is õ fogja megmondani, miképpen csináld a fogyókúrát.
A kérdező hozzászólása: köszi De én csak felülést meg futást csinálok. És nem eszek este 20:00-kór. És nem eszek édességet.
a felülésekkel vigyázz. Nekem tönkre ment tõle a gerincoszlopom és ferdülésem lett. Szerintem max 100-at csinálj naponta. 17/L
étkezz emmelett egészségesen és 18:00 után ne egyél és sportolj normálisan

Az befolyásolja-e a diéta hatékonyságát, ha én minden nap reggel búzafűlevet, illetve napközben a "zöldmező" teafű keveréket iszom?

Legjobb válasz: ha nem cukrozod,szerintem nem baj,bár én délelõtt csak gyümölcsöt v.100%-os gyümölcslevet betartanám,próbáld meg a reggeli teát átrakni mondjuk estére vagy 2 órával elõbb meginni reggel,mint a gyümit,mert fontos hogy 2 óra elteljen mindig a kétféle összetételû anyagok között ez igaz általánosan is a diétára

ha nem cukrozod, szerintem nem baj, bár én délelõtt csak gyümölcsöt v.100%-os gyümölcslevet betartanám, próbáld meg a reggeli teát átrakni mondjuk estére vagy 2 órával elõbb meginni reggel, mint a gyümit, mert fontos hogy 2 óra elteljen mindig a kétféle összetételû anyagok között ez igaz általánosan is a diétára

Én minden nap vasalom a hajamat. íszerintetek az lehet hogyha nem vasalom sokkal jobban eláll mint amikor nem vasalom szerintetek van ilyan?

Legjobb válasz: Nekem is így van,én is mindennap vasalom a hajam és azóta hullámosabb.:O

Nekem is így van, én is mindennap vasalom a hajam és azóta hullámosabb.:O
ionos hajvasalót tanácsolok...lehet hogy ármos lesz és ezér száll vagy vegyél vaxot
Mi van??? Mondjátok hogy nem én vagyok foggyos, és más sem érti mirõl van itt szó! :S :O :D :)
hát én már az elején elvesztettem a fonalat :$
Jujj, milyen az hogy ármos, tényleg foggyos vagyok.... :S :O :D
A kérdező hozzászólása: Igen bocsi kicsit rosszul fogalmaztam tehát régen amikor nem vasaltam a hajamat nem volt hullámos most hogy vasalom(mielött kivasalnám)nagyon hullámos.Igy érthetõ?
A kérdező hozzászólása: Köszi az elsõ hasznos.

én azt gondolom amit én minden nap megteszek magamért és a társadalomért azt gondolom túl szárnyalom kortársaimat és velem egykorú fiatalokat hiszen én értem a világ gazdaság mükődésést politikáját ami bonyolultnak látszik pedig egyáltalán nem az?

hisz mindeképpen csak szak szavak miatt kezd érdhetetlen lenni ez az egész úgynevezett politika tásadalom amit elkopzanak a cigányok.láttam ma egy videót amibe egy mondatra lettem figyelmes nem mi vagyunk rasszisták hanem a cigányok tessznek minket azzá ahogyan ők viselkednek.Szerintetek a cigányok miért ilyenek?Mert ők tudják magukba hogy cigány vagyok és azt hiszik a magyarok szemében ez rossz otthon erre nevelik őket hogy a magyar egy beképzelt ő mindig rossz és erre tanítják őket elegem van a cigányokból mert ma álláspontomat arra szegezzem hogy valahogy megtaláljam a problémát a Magyar és a Cigány között!

Legjobb válasz: Szerintem segghülye vagy.

Szerintem segghülye vagy.
1. Ha Magyar és cigány probléma közt keresed a megoldást, akkor miért egy kisregényt írsz fel, ami mellesleg nem is kérdõmondat? 2. Gratulálok, hogy megtaláltad az életcélod, de ezt miért kell velünk megosztanod? 3. A cigánykérdést legközelebb "politika" címszó alatt tedd fel kérdésnek (mivel ebben a témában így, vagy úgy a politika dönt) és olyan állapotban, amikor nem vagy túlpörögve, mert szinte érzem az adrenalint ezekben a mondatokban. Látom magam elõtt, ahogy meredt szemekkel, remegõ kézzel írsz... ez borzasztó. 4. Adok egy instrukciót, hogy ezt a kérdést, hogy tedd fel újra: "Szerintetek a cigányok miért ilyenek?" - Igen ez benne van a szövegben, de a saját érdekedbe mondom, ha nem kisregényt írnál kérdés helyett, akkor valószínüleg többen rákattintanának, és válaszolnának (hiszen egyértelmûbb lenne, hogy mire keresel megoldást). Hogy választ is adjak a kérdésedre: Nem kell cigány ismerõs, szomszéd. Egyszerûen kerüld azokat, akikkel bajod van (egyik félnek se tesz jót). Én speciel nem köpök szembe minden cigányt, aki szembe jön és így õk se késelnek meg... azért meg kell hagyni több "rendes" cigány embert láttam, mint ahogy azt beállítja a sok rasszista, radikálisan szélsõjobboldali magyar (szerintük kb 90% tûzre való 10% a rendes, ahogy tapasztaltam ez az arány 30%- 70%, bár mivel kerülöm õket, így ártani se nagyon árthatnak nekem, és az ismerõseimet is én válogatom meg, szóval vagy piszok nagy mázlim volt, vagy tényleg túl elõítéletesek vagyunk). Most mondjátok, hogy zsidó, retardált, hazaáruló vagyok, de ez csak igaz, amit mondok, mert a valóságot én így tapasztaltam meg. Különben szép kis eszmefuttatásokat láttam már a magyarságban élõ rasszizmus jogos, és jogtalanságáról, de azt megtanultam, hogy rasszistával ne vitatkozz, mert egy se tud veszíteni az emberségesség javára. Ha a cigányokban a lopást kell, hogy gyûlöljem, meg a rajkodó dzsigolókat, akkor a fasisztákban a szûklátókört és a másoknak igazat adás képességének hiányát.
Hát...a kettes álláspontja nagyon közel áll ahhoz amit gondolok .
A kérdõjelet látom, már kezded tudni használni, de mutatok pár új írásjelet: .:;-
A 2. válaszoló tökéletesen leírja a helyzetedet.
A kérdező hozzászólása: kösszönöm 2-válaszoló kezdem érteni a nézeteidet a világgal kapcsolatban és egyetértek a te válaszoddal..

Lányok, nektek mennyire lenne probléma az, ha kapcsolatban lennénk és én minden nap szeretkeznék Veletek?

Mennyire kívánjátok a mindennapi szexet? Kort írhattok.

Legjobb válasz: Napi 1 minimum. De lehet akár 2-3 körös :)

Napi 1 minimum. De lehet akár 2-3 körös :)
Minden egyes nap kívánom. 27/N
Most nem azért.... de azért az sem mind1, hogy TE milyen vagy az ágyban... Persze hogy ha nem teljesíted a nõ vágyait, akkor nem fogja annyira kívánni veled, mint amennyi a maximuma lehetne.... Persze igen, az alacsony libidó is lehet az ok, de nem csak az.
Mindennap, és akár többször is.25N
Én sajna nem kivánom naponta. Tini koromban sem ment. Ez van van akinek nagyobb a libidója, van akinek kisebb. 28/N
Akár napi többször is.
Ahányszor a pasi bírja egy nap, ahányszor van rá alkalom, és az ÁLLÓképessége is kiváló marad végig a pasinak... akkor simán jöhet a 3..4..5..?
A kérdező hozzászólása: És hol találhatnék ilyen barátnõt, aki minden nap kívánja? Eddig csak olyanokat fogtam ki, akik beérték heti 3 nap szexxel max :S
Naponta akár többször is kívánom
Nekem elég két-háromnaponta, de ha olyan a párom, akkor akár naponta :) Lényeges az is, hogy fel tudjon izgatni ahhoz, hogy minden nap kívánjam. 21/l
A kérdező hozzászólása: Jaj, de jó, hogy vannak ilyen telhetetlen lányok. :D
Az összebújást igen, de a "végigjátszott" szexet nem kívánom minden nap. 28N
Naponta 2x. 40/nõ
A kérdező hozzászólása: Szerintem jó vagyok az ágyban. Nem nagyképûség miatt mondom, hanem a visszajelzések tapasztalatából adódóan.

En minden nap edzek legalab 2 orat de megis felek az iskolaba verekedni es felek a verekedosoktol en 6 kos vagyok es van olyan hogy felek egy 4 es tol mitcsinaljak ez ellen? Es meg penzem sincs anyirra hogy kuzdo sportra mennyek!

Legjobb válasz: Minek akarsz te verekedni? Én jobban szeretem a problémákat értelmesen, emberi módon megbeszélni, és nem állat módjára szétütni a másik fejét:D Egyébként az, hogy félsz, az azért lehet, mert még nem volt sikerélményed, vagy nem próbáltad még. Valaki kötözködik veled? Orrba vágod, vagy ágyékon rúgod és elszaladsz. A végét poénnak szántam, ha valakivel problémád van beszéld meg, ha nem hajlandó, az õt minõsíti...

Minek akarsz te verekedni? Én jobban szeretem a problémákat értelmesen, emberi módon megbeszélni, és nem állat módjára szétütni a másik fejét:D Egyébként az, hogy félsz, az azért lehet, mert még nem volt sikerélményed, vagy nem próbáltad még. Valaki kötözködik veled? Orrba vágod, vagy ágyékon rúgod és elszaladsz. A végét poénnak szántam, ha valakivel problémád van beszéld meg, ha nem hajlandó, az õt minõsíti...
Csak ne felejts el lélegezni.
van is félnivalód végülis mert az hogy te gyúrsz az nem jelenti azt hogy verekedni is tudsz. bicepszezhetsz te 100kilóval is ha egy jó pofon betalál akkor fekszel.
Segíthetek. Keress fel privát üzenetben.

40hetes km vagyok. Keddre voltam kiírva, C1111. Az orvos azt mondta, minden nap nézni fogják a magzatvizet. Mi ennek az oka? És meddig várnak a szülés beindításával?

Legjobb válasz: Hát ilyen értékekkel szerintem a magzatvíz vizsgálatkor be is fog indulni a szülésed...legalábbis nekem így volt. A vizsgálat miatt megrepedt a magzatburok, így aznap meg is lett a baba. Nekem amúgy ez 40 hét 3 naposan történt, és már zavaros volt a magzatvíz, úgyhogy amúgy is indították volna a szülést, nehogy baja legyen a babának. Ha tiszta a magzatvíz, akkor még biztos várnak pár napot hátha magától beindul. De hát most már nagyon kevés idõd van hátra...

Hát ilyen értékekkel szerintem a magzatvíz vizsgálatkor be is fog indulni a szülésed...legalábbis nekem így volt. A vizsgálat miatt megrepedt a magzatburok, így aznap meg is lett a baba. Nekem amúgy ez 40 hét 3 naposan történt, és már zavaros volt a magzatvíz, úgyhogy amúgy is indították volna a szülést, nehogy baja legyen a babának. Ha tiszta a magzatvíz, akkor még biztos várnak pár napot hátha magától beindul. De hát most már nagyon kevés idõd van hátra...
Egy hetet várnak a kiírt idõponthoz képest, a magzatvízet pedig a baba miatt nézik, mert ha belekakil(azaz nem tiszta) akkor azonnal meg kell szülnöd, nehogy valamilyen fertõzést kapjon.

Én csak leírnám mi a helyzet, kíváncsi lennék a véleményekre. Az normálisnak számít egy 10 éves kapcsolatnál, hogy a nő elvégzi a házimunkát, főz, mos, takarít, teljesít az ágyban minden nap, ez normális?

csak unszolásra maszírozza meg nagy nehezen?????

Legjobb válasz: Most erre ennyi infóval nem nagyon lehet érdemleges választ adni..... A nõ,és a férfi is dolgozik? Ha igen,akkor nem,nem normális,mert egyedül te szakasz meg.... Ha viszont te otthon vagy,más dolgod sincs,akkor igen,normális! A masszírozás is az,nekem is unszolnom kell a párom,de ez nem akkora gond nálunk,mert a végén mindig megmasszíroz :) Most mire is lennél kíváncsi?

Most erre ennyi infóval nem nagyon lehet érdemleges választ adni..... A nõ, és a férfi is dolgozik? Ha igen, akkor nem, nem normális, mert egyedül te szakasz meg.... Ha viszont te otthon vagy, más dolgod sincs, akkor igen, normális! A masszírozás is az, nekem is unszolnom kell a párom, de ez nem akkora gond nálunk, mert a végén mindig megmasszíroz :) Most mire is lennél kíváncsi?
Es te 10 év után kezdesz el ezeken gondolkozni, hogy jol van ez így. Szerintem ez a nem normális
Normális. Mit masszíroz meg és ki?
Így már értem. Hát sajnos a férjnek már természetes minden, kicsit próbáld belevonni az otthoni munkába. Vagy egyszerûen te se tégy neki olyan szivessséget, amit õ szeretne. Mi mindig komprumisszumot kötünk (ugyan ez a helyzet nálunk is). Ha meccset szeretne nézni este akkor 10 perc masszírozás jár nekem, így mindenki jól jár.
ma 21:35 De masszíroztatni annál jobban szeretik magukat! Masszírozza meg a fene az ilyet, vagy kölcsönös masszás, vagy semmilyen! :)
Soha nem kértem, hogy masszírozzon meg és én sem masszírozom õt! Pedig már 30 éve élünk együtt.
Gondolom, hogy a párod, meg egész nap dolgozik és pénzt keres. Na bumm, nem masszíroz meg. De ahogyan írod, viszont minden este megdönget. Hát belülrõl masszíroz! :)
Csak nekem szúrja a szemem az a kérdésben, hogy "teljesít az ágyban"? :o Miért, a nõnek nem jó a szex? Állandóan ezt a hozzáállást látom, hogy a szexet úgy állítják be - fõleg a nõk -, mint egy kötelezõ dolgot, ami csak a pasinak jó, és le lehet vele rázni egy idõre a másik felet a nyugalom érdekében. Ha így állna hozzám a másik fél szex terén, nekem sem lenne kedvem masszírozgatni...
Igen, "normális". Látod, hogy Többünknek meggyûlik ezzel a "baja".:) De tökéletesen meg tudlak érteni. Szerintem is az lenne a normális, ha ilyet még kérés nélkül is kapnánk néha. :) Szép álom mi!?:) Nekem is rosszul esik, ha nincs ilyenhez kedve de az is ha unszolni kell, mert tudom, hogy fordított esetben pattannék.:) Kedves Utolsó! Nekem nem szúrja. Nyilván azért írta le ezt az infót, hogy nehogy támadják olyan dolgokkal, hogy talán több törõdést kéne adnia és akkor megmasszírozná, vagy ilyesmi. Nekem legalábbis egyáltalán nem úgy jött le az a mondata, mint írod. 6-osnak meg nemtudom mi baja azzal, hogy a Kérdezõ kíváncsi volt máshol mi a helyzet ilyen téren, tök mindegy, hogy mikor merült fel ez a kérdés.:) Többiek meg akik a házimunkába próbálnak belekötni!:) Nem errõl szólt a kérdés.:) Nemtudom kinek mi köze ehhez.:) Kérdezõ! A lényeg, hogy együtt érzek és megértelek.:)
15-ös vagyok. A "teljesít" szóval van a bajom, meg azzal, hogy a ház körüli teendõi közt említi meg. :( Nem támadni akarom persze a kérdezõt, hanem inkább szomorúnak érzem, hogy neki széttennie a lábát egy feladat a sok közül. A helyében én nem masszírozást követelnék, hanem jó együttléteket, elõjátékot, az az igazi kényeztetés, amivel mindketten jól járnának.
Dolgozik is? Önmagában nekem már az sem normális, hogy egy személyre a nõre hárítanak minden házimunkát, utána meg még szexmasszázst és még ki tudja mit is kötelezõ teljesíteni. Itt a kötelezõ dolgokat nem értem. Úgy kell élni, hogy mindkét fél örömét lelje benne. Úgy tûnik a konyhatündére feleségnek elege van ebbõl a szerepbõl.
Ez az egyetlen bûne a pasidnak, hogy nem maszíroz meg? Pedig ez nem tûnik nagy igénynek.
Keressetek egy készségesebb masszõrt!
Nem normális. Miért az egyik végez minden házimunkát?
Hàt hozd fel neki, hogy törõdésre vágysz, kölcsönös odafigyelésre!
Nem minden férfi szeret masszirozni, nekem is rimánkodnom kell.:)
A kérdező hozzászólása: a nõ elvégez minden házimunkát és megkéri este mondjuk a férjét hogy masszírozza meg, õ pedíg alíg akarja ezt megtenni
A kérdező hozzászólása: 10 éves kapcsolatról házastársi kapcsolatról van szó, egymást megmaszírozni
15: De, szúrja. Ugyanezt gondolom.

Az baj hogy én minden nap kívánom a szexet?

5 éve vagyunk házasok a férjemmel van 2 gyermekünk és én minden nap szeretnék vele szexelni, de ő nem mindig, velem van a baj?

Legjobb válasz: senkivel sincs baj. Eltérõ a szexuális igényeitek.

senkivel sincs baj. Eltérõ a szexuális igényeitek.
Én is így vagyok de most nincs kivel :S 18L
én van, hogy napi 5x is megkívánom, peteéréskor akár 9x :( 25N
Ketteske!! :) Hamarosan véget nem érõ privát üzid fog érkezni!! :D Készülj...!!! :) Jó magam is felfigyeltem a válaszodra...!! ;) 27/F
2-es, majd lesz. Sikerül megtalálni a megfelelõ partnert. :) ) 3-as, az igen... :D Gondolom nem egy-két órás menetekrõl van szó, mert abból 9 naponta...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!