Találatok a következő kifejezésre: Az én miért nem csinál már (9 db)

Az én orvosom miért nem csinál már ultrahangot? A 32-ik héten csinált utoljára és most vagyok a 40-ik hétben.

Hetente járok szívhangra ami tökéletes, meg a méhszájat szokta megnézni ami most ceruzányira van nyitva, de ultrahangot azt nem csinál. Olvastam,hogy a kötelez? utolsó uh. az tényleg a 32-ik héten van, de itt sokan írjátok,hogy a 39-ik heti uh-on..., a 40-ik heti uh-on... csak ezért nem értem???

Legjobb válasz: Nekem 35 hetesen volt utoljára UH és azt mondta a dokim,hogy már csak akkor csinál,ha terminus túllépés lesz. (Remélem nem):). Szerintem õk tudják,bár én sem értem. Boldog babavárást! 37 hetes kismami

Nekem 35 hetesen volt utoljára UH és azt mondta a dokim, hogy már csak akkor csinál, ha terminus túllépés lesz. (Remélem nem):) . Szerintem õk tudják, bár én sem értem. Boldog babavárást! 37 hetes kismami
Kötelezõ utolsó uh. a 36. v. 37. héten van. Nekem a 36. héten csinálta meg, és ott meg is állapították, hogy 3-as érettségû a lepény, ami azt jelenti, hogy nem húzzuk a 40. hétig. Kérdezz rá az orvosodnál, hogy neked miért nem csinált!
Szia. Én nem magán dokihoz járok, és nekem volt a 30. héten és lesz a 38 héten is. Tényleg kérdezz rá. Üdv, 35 hetes kismama
Én 3 hetente járok, s minden alkalommal megnézi a méhszájat, szivhangot, és ultrahangot is csinál.. Nézi a baba méreteit, nyomon követi, hogy fejlõdik.. Szerintem is kérdezz rá!! Amúgy magándokid van?
A hivatalos protokoll szerint ez elég. Amúgy sok orovs szerint árt a túl gyakori UH, én nem is hagytam volna, hogy háromhetente nézegessenek.
A kérdező hozzászólása: Maszek dokihoz járok és amúgy nagyon meg vagyok vele elégedve! Utánnanéztem és tényleg a hivatalos utolsó UH a 32-ik héten van. Ha minden rendben van és nincs panasz, akkor talán így a normális. Köszönöm a válaszokat!!!

A barátom szakított velem 2és fél év után. Azzal az indokkal h nem szeret már annyira. Azóta is mindennap beszélünk msn-en ír, h h vagyok meg minden. De ha szakított velem miért csinálja ezt velem? Miért ír rám?

annyira rossz így is nélküle..:(

Legjobb válasz: Hát ha azt mondta hogy nem szeret annyira az nem azt jelenti ,hogy utál!Szóval kiváncsi lehet rád meg minden!De ha neked ez nem esik jól,sõt csak rosszabb,akkor kérd meg hogy hagyjon egy kicsit,hiszen két és fél év az már elég hosszú idõ!

Hát ha azt mondta hogy nem szeret annyira az nem azt jelenti , hogy utál!Szóval kiváncsi lehet rád meg minden!De ha neked ez nem esik jól, sõt csak rosszabb, akkor kérd meg hogy hagyjon egy kicsit, hiszen két és fél év az már elég hosszú idõ!
Szia. Tapasztalatból mondom, jobb ha megszakítasz vele minden kapcsolatot, fõleg ha Te még érzel bármit is felé. Most kell egy kis idõ, hogy feldolgozd a történteket, de ha õ állandóan belemászik a lelkedbe akkor nem fogod tudni kiheverni. Én is voltam már így, csak úgy mûködött, hogy véget vetettem mindenfajta kommunikációnak. Nehéz lesz nagyon, sajnálom.
Azért beszélget még veled, mert megszokta a közelségedet. Egyszer én is szakítottam egy barátommal két év után, mert már nem voltam belé szerelmes. De még hónapokig minden nap beszélgettünk vagy találkoztunk. Én kérdeztem tõle, hogy neki ez gond-e, de én azt vettem észre, könnyebb volt ez a fokozatos elválás egy ilyen hosszú kapcsolat után.

A barátom és én két hónapja vagyunk együtt és 1hónap után feküdtünk le (már nem vagyunk tizenévesek). Én már az elején mondtam neki, hogy még nem volt soha hüvely orgazmusom, csak csikló ingerlésével. Miért nem csinálja nekem?

Õ nem hitte el... És hiába mondom mai napig, ? nincs kibékülve ezzel és nem is elégít ki. Õ elévezz a szeretkezés alatt, de én nem és utána se csinál nekem semmit... Volt, hogy én csináltam el?tte, de hagyta hogy csináljam magamnak. És orálisan sem elégít ki. Normális ez? Kicsit el vagyok keseredve, jó érzés lenne, ha a párom elégítene ki... Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Mondd meg neki, hogy ha nem foglalkozik a csiklóddal, bünti lesz, és te sem nyúlsz hozzá. A férfiak értenek az egyenes beszédbõl.

Mondd meg neki, hogy ha nem foglalkozik a csiklóddal, bünti lesz, és te sem nyúlsz hozzá. A férfiak értenek az egyenes beszédbõl.
Ez a pasi téged nem szeret, egyértelmû a képlet. Önzõ dög, aki csak szexuális segédeszköznek tart téged. Én olyan pasival találkoztam, aki azt nem hitte el nekem, hogy fáj, ahogy a kezével a csiklómat ingerli. Abba sem hagyta, hiába mondtam...Szakítás lett a vége.
Az utolsó hozzászóláshoz annyit, teljesen igaz, ne hidd azt hogy a szex minden. De a szexben kitudnak jönni a párodnak hozzáállásai az egészhez. Én azt mondom õ nálad önzõ, nem tudom a kapcsolatban milyen, ahogy leírtad az ágyban elsõsorban magára figyel. Innen viszont neked kell dönteni. Ha nem akarsz szakítást légy erélyesebb, állj ki magadért ne engedj meg mindent neki. A szexben is két személy kell.
Szia! (Második vagoyk megint.) Az nem igaz, hogy a kapcsolatok mozgatórugója a szex, viszont fontos része! A probléma nálatok nem a szexszel van szerintem, az már csak egy KÖVETKEZMÉNYE a párod önzésének, nemtörõdömségének. Gondolj csak bele, olyan nincs, hogy szeretek, tisztelek, becsülök valakit, azt akarom, hogy boldog legyen, de sz*rok rá, ha elmondja, hogy mi bántja... :((((
A kérdező hozzászólása: Biztos sok az igazság, amit írtok és tudom, hogy így van és el is vagyok keseredve, mert sajnos a kapcsolatok mozgatórugója a szex... ha az nem megy, akkor egy idõ után a többi sem...
Az a baj, hogy a szexben csak magára gondol ez viszont önzõség. Én ilyenkor mindig arra próbálok menni, hogy a lány eljusson elõbb az orgazmushoz mint én és lehetõleg bármi áron. :) 25/F
Szia! (Második válszoló vagyok) Akkor próbálj meg vele mégegyszer beszélni! Meséld el neki, hogy mit szeretnél, mit csináljon veled, hogy nagyon fontos lenne neked, hogy õ elégítsen ki, stb. Bizony nagy probléma ez, és sajnos valóban a nemtörõdömség, szexuális kulturálatlanság jele. Megkockáztatom - nam akarlak megbántani - de én abban sem vagyok biztos, hogy szeret. Aki szeret minket, az partner abban, hogy a problémákat közösen megoldjuk. Neki kellett volna a kérésed nélkül is ragaszkodni akkor, hogy valamilyen formában kielégítsen, az, hogy tojik rá, sõt, a kifejezett kérésedre is, az nagyon nem jó... :((( Nem az a baj, ha probléma van egy kapcsolatban, hanem ha nem akarja mindenki a megoldását. Aki nem akarja megoldani, annak nem fontos a kapcsolat, sem pedig a másik ember. :(
hát pedig ez nem normális ha te csinálod csinálja õ is ez ilyen egyszerû... ilyen bunkó férfiak miatt vannak beskatulyázva a normális férfiak akik hiába próbálnak meg mindent hogy jó legyen de sajnos nem mindíg ugy jön össze...de az ilyen kretének meg semmit sem tesznek meg azért hogy a nõ boldog legyen... szerintem gondolkozz azon hogy õ kell e neked...mer aki a szexben ilyen nemtörõdöm alaqk az az életben is ilyen... 24/F
Szerintem ha õt nem érdekli, hogy neked jó-e, akkor inkább most hagyd a francba az egészet! Megpróbáltad megbeszélni is vele, tojik rá. Ne ámíts magad, késõbb se lesz jobb, nem fog egy nap úgy ébredni, hogy "Drágám, azt szeretném, hogy neked is jó legyen!Mondd, hogy tehetnélek boldoggá?" Ilyen nincs. Ha ez nem magától értetõdõ, akkor szerintem kár a gõzért. Aki tapló, az tapló is marad. Hidd el, jobbat érdemelsz!
MEgint csin vagyok. Értem én a problémát, de nem lehet mindent egy emberre hárítani. Ha szar-szemét alak lenne, akkor nem tenne meg mindent a hálószobán kivül a lányért és gyerekéért. Annyit mondtam, hogy praktikákat kell bevetni, hogy felcsigázzuk a másikat és ezáltal mindenkinek jó legyen.
Elõzõnek: nem elsõsorban és nem kizárólag az orális dologgal van a baj, hanem azzal, hogy a pasi nem foglalkozik azzal, hogy a lányt kielégítse semmilyen módon (kézzel pl.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és, hogy aki írt az csak segíteni szeretne a saját gondolatai ill. tapasztalatai szerint. Az orális dolgot nem szeretném vele erõltetni, bár az elõzõ páromnak nem volt gond...sõt imádta csinálni nekem és mindig is volt orgazmusom... viszont valóban kézzel sem szeretné és azt mondta nekem, hogy az elõzõ barátnõi mind úgy élveztek el, hogy szeretkezés közben, hüvely általi orgazmussal. viszont az már valóban rosszul esik, hogy õ elvárja hogy orálisan elégítsem ki! De én ilyen vagyok szeretek adni, csak a kérdés az meddig lehet így csinálni ezt a dolgot! Remélem idõvel jobban hozzászokik és kedvet kap hozzá, vagy tényleg elválnak útjaink, ami nagyon nem szeretnék...:(
Szia! Sajnos nagyon sok férfi egyszerûen nem szereti az orális dolgokat, ennek számtalan oka lehet, akár a múltban nem volt jó tapasztalata. Gondolj bele, hogy lányoknál is van olyan akit nem izgat. (Akkor meg azért hõzöngenek egyesek, hogy a lányok miért csinálják, ha egyszerûen nem kívánják?!) Nekem a mostani párom mesélte, hogy egyedül engem kényeztetett mert a többi lánynak nem tetszett az "íze". Nem azt mondom, hogy most is ez áll fent. Csak azt, hogy adott esetben tiszteletben kell tartanunk, hogy a párunk valamit nem szeret. DE..bizonyos pratikákhoz folyamodhatsz:) kis tejszínhab mindig segít... vagy az ujjait irányíthatod..azzal csak nincs baja:) Sok sikert! CSin
Ez hosszú távon nem mûködhet.HA már valakit unszolni kell rá, akkor az ott már régen rossz.2 hónap nem olyan sok idõ, ilyenkor még kevésbé fáj az esetleges szakítás, mint mondjuk évek múlva, arról nem is beszélve, hogy így teljesen boldog úgysem leszel (és kielégítve sem), szóval szerintem mérlegelned kéne és inkább most kiszállni ebbõl a kapcsolatból még mielõtt jobban belemélyednél...Így nagyobb esélyt adsz magadnak arra, hogy hamar boldog legyél, de inkább mással! Persze még tehetsz egy-két utalást, de nem szabad a végtelenségig húzni és könyörögni, mert azt fogja érezni, hogy úgy sincs következménye, minek strapálja magát! HA nem ért szép szóból, azt talán majd észreveszi, hogy otthagytad és más boldoggá tud tenni, úgy, hogy megad neked mindent amit megérdemelsz! HAjrá, Kitartást és sok erõt kívánok Neked! /Szmötyi/
A saját hibájának érzi, hogy nem tud neked örömet okozni és ezért nem hiszi el, amit mondasz.
Szia! (Második vagyok.) Lány vagyok, 25 éves leszek. :) Nagyon sajnálom egyébként, hogy ilyen problémával küzdesz! Bárcsak helyre lehetne tenni a pasid fejében a dolgokat! :( Olyan hihetetlen számomra, hogy miért vannak így gondolkodó emberek! Hidd el, ha nem tudjátok megbeszélni és nem változik a dolog, akkor jobb még most az elején továbblépni! Együtt laktok? Mennyire függsz tõle anyagilag, lakhatásilag? Ha nem, akkor tegyél még egy-két próbát a megbeszélésre és ha nem érti meg, mit akarsz, akkor ne kínozd magad tovább, és kezd új életet! Biztos, hogy elõször nagyon rossz, de hosszútávon megéri! Nem szabad lealacsonyítanod magad, a Te vágyaid ugyan oylan fontosak, mint az övéi! Ha hagyod, hogy ezt figyelmen kívül hagyja, akkor semmibe fog tekinteni! Nekem is jópár tapló pasival volt dolgom, sokszor megalázkodtam, kepesztettem érük, csak hogy ne legyek egyedül. És ennek megfelelõen is viszonyultak hozzám és én csak annál értéktelenebbnek éreztem magam. Aztán megismertem a mostani páromat, és a poros lába nyomába se ér egyik majom sem, akikért annak idején napokig zokogtam! :) Hidd el, egész másként látja az ember a kapcsolatát, amikor benne van és másképp utólag.
A kérdező hozzászólása: Vannak igényeim, de én úgy éreztem eddig, hogy alap az egy kapcsolatban az adok és kapok érzés...
A legfontosabb egy kapcsolatban, hogy felvállald az igényeidet!!!!Ne fojtsd magadba a dolgaid!
szerintem is probald megbeszelni vele. nem muszaj hegyibeszed legyen, szex kozben egyszeruen kerd meg h "dragam, mi lenne ha most.....csinalnank/csinalnad?" vagy h "nagyon szeretnem ha...." vagy h "nekem ugy jobb lenne ha..." ha az ilyen keresekre nemet mond, akkor tenyleg nagy taplo.
A kérdező hozzászólása: A második válaszolónak írom a kérdésem :) Lány vagy fiú? Csak kíváncsi vagyok...amúgy kedves tõled, hogy érdekel ez az egész...
A kérdező hozzászólása: Lehet valamilyen szinten igazad van és köszi a válaszod, csak itt az a probléma, hogy szeretem õt! Az igaz, hogy a szexben ilyen, de a hétköznapokon mindent megtesz értem és a gyerekemért!
A kérdező hozzászólása: De nem szeretném, ha azt érezné ez kényszer, ha õ nem érzi magától, akkor lehet baj van... Nem?
Azért azt is tisztázd vele, hogy ha õ nem elégít ki orálisan, akkor te sem fogod. Ez ennyire egyszerû, csak oda kell neki mondani. Sajnos amúgy nem igazán érzem át a helyzeted, az én párom teljesen odaadó, elõbb elégít ki engem, utána jön õ, bár nagyon-nagyon ritkán elõfordul, hogy „elfeledkezik” rólam. Én néhanapján be szoktam vezetni pl. ilyen oktató napokat: Na, és most hogy csináljam neked, hogy jó legyen? Ez így tetszik? És akkor most rajtad a sor, hogy ezt-meg azt csináld nekem. De az nekem is furcsa, hogy hogyan lehet kívülrõl odaadóés felelõsségteljes, ha a sexben ilyen önzõ? Mióta vagytok együtt?


Miért van az h kérdezek valamit pl h ezt meg ezt nem csinálja a babám baj e, és akkor jönnek a szuperanyuk h "nem tudom h baj e de az én gyerekem ezt már 100 éve csinálja"?

Mindha valami verseny lenne h kinek ügyesebb a gyereke.

Legjobb válasz: Szia.Szerintem te versenyzel,mert eggyátalán nem biztos,hogy rosszindulatból irnak neked ilyeneket.De tény az anyukák többségébe ez benne van.Ha kérdezel valamit és rosszulesik a válasz akkor te érzed magad versenyhelyzetben.Pedig nem kéne.Minden baba más és más,szuperanyukák meg nincsenek.semki.mégha nagyon akarja is.Szuper gyerekek sincsenek.Csak anyukák akik elfogultak.Nem bántásbó irtam ezt neked,gondolom le leszek pontozva,csak kérdeztél és nekem ez a véleményem.

Szia.Szerintem te versenyzel, mert eggyátalán nem biztos, hogy rosszindulatból irnak neked ilyeneket.De tény az anyukák többségébe ez benne van.Ha kérdezel valamit és rosszulesik a válasz akkor te érzed magad versenyhelyzetben.Pedig nem kéne.Minden baba más és más, szuperanyukák meg nincsenek.semki.mégha nagyon akarja is.Szuper gyerekek sincsenek.Csak anyukák akik elfogultak.Nem bántásbó irtam ezt neked, gondolom le leszek pontozva, csak kérdeztél és nekem ez a véleményem.
Szerintem ha valakinek a babája valamit elõbb kezd el csinálni, arról nem az anyuka tehet. Lehet hogy Gizike lánya 3 hónappal elõbb ül fel az én babámnál, de attól még sem én, sem a babám nem vagyunk rosszabbak náluk. Csak mindenki szeret dicsekedni ennyi az egész. Ne érezd magad kevesebbnek, egyszerû oka lehet ezeknek. Pl.az én fiam 9 kg, és bizony 1, 5 hónappal késõbb sikerült felemelnie a popót mint a vele egyidõs kislánynak.
Nagyon egyszerû. Ha téged ennyire zavar, hogy esetleg mások babája kicsit elõbb csinál dolgokat, mint a tiéd, ne kérdezz olyan kérdést. ott a védõnõ el fogja mondani, mi jó, mi nem. különben a baba ilyen szintû fejlõdéséhez, tényleg semmi köze az anyukának. nem én mondom meg, hogy mikor kezdjen el járni, vagy hogy mennyit hízzon egy héten, kicsit gondolkodj, és nyugodj meg....
Szia! Ezen az oldalon pont az a lényeg, hogy megosztjuk egymással a tapasztalatainkat.Ehhez hozzátartozik az is, hogy mindenki leírja, hogy náluk hogy volt a dolog.Ezt nem dicsekvésbõl írják az anyukák.
Ezt így elég nehezen tudom fogalmazni. Átírnád légyszíves?:D Tehát mi is a baj?
A kérdező hozzászólása: Csináltam egy szerót, csak a Minecarft nem találja egszerûen :D
Mert a hamachiról kell kikeresni az ipt... NEM kitalálni egyet + átállítod az online modot false-ra ha akarod hogy ne csak eredeti minecraftosok tudjanak felmenni

Miért van az hogy, kegyetlen nagy gyűlöletet érzek a kábítszeresek ellen? Egyszerűen útálom őket, nagyon . De már rendszeresen felidegelem magamat, amikor látom az utcán őket . Én nem csinálom és nem csináltam soha . De ez normális hogy utálom őket?

Legjobb válasz: Nem, mivel téged nem kínálnak, nem akarnak neked eladni, nem szoktatnak rá, egyedül mérgezik magukat. Amúgy nem tudom hol laksz hogy az utcán lövik magukat.Valamint úgy érzem fiatal vagy, bár ez nem biztos.Hány éves vagy?

Nem, mivel téged nem kínálnak, nem akarnak neked eladni, nem szoktatnak rá, egyedül mérgezik magukat. Amúgy nem tudom hol laksz hogy az utcán lövik magukat.Valamint úgy érzem fiatal vagy, bár ez nem biztos.Hány éves vagy?
utálni nem kell õket. Ne foglalkozz velük. Én nem utálom õket, hanem nagyon elítélem. Amikor mondják hogy valaki túladagolta magát azt nem tudom sajnálni. õ tehet róla, nem kellett volna csinálni, aki csinálja meg is érdemli. Azokat kell sajnálni akik sétálnak a járdán és akkor jön egy ámokfutó barom és elüti, meg egyéb ilyen helyzetekben történõ balesetek áldozatit.
A kérdező hozzászólása: 17 vagyok , fiú .

Miért van az hogy addig erősítek amíg már egy fekvőt se tudok kinyomni és ezt mondjuk többször megcsinálom egy nap és a karomba soha nincs izomláz. Mit csinálok rosszul? Mert én mostmár ezt nem értem.

Legjobb válasz: Nekem ne magyarázz kisgyerek. 26 éve edzek és tudom mit beszélek. A fekvõtámasszal nem sok izmot építesz, ha csak úgy simán a saját testsúlyodat nyomogatod. Ahhoz terhelni kell. pl. egykezes fekvõ vagy hátizsákban súly a hátadra. És nem kell edzeni minden nap, mert pihenéskor nõ az izom. Neked kéne utánaolvasni kisgyerek.

Nekem ne magyarázz kisgyerek. 26 éve edzek és tudom mit beszélek. A fekvõtámasszal nem sok izmot építesz, ha csak úgy simán a saját testsúlyodat nyomogatod. Ahhoz terhelni kell. pl. egykezes fekvõ vagy hátizsákban súly a hátadra. És nem kell edzeni minden nap, mert pihenéskor nõ az izom. Neked kéne utánaolvasni kisgyerek.
Mert ez már nem erõsítés, hanem állóképességi edzés. Erõnövelésre és izmosodáshoz, akkora terheléssel kellene végezni, amibõl alig megy 4*12 ismétlés. És nem kell minden nap edzeni ugyanarra az izomra. Amúgy az izomláz nem feltétele a fejlõdésnek.:)
Montez ne haragudj de evvel a válasszal mélységesen felborzoltál hogy finoman fogalmazzak. A fekvõ támasznak rengtetek fajtája van nézz utána neten és ne gyorsan nyomj le pl50et hanem szépen lassan lemész majd vissza nem kell sietni ha lassan csinálod biztos hogy lesz hatása. Én úgy gondolom azért nincs izom lázad mert lehetséges hogy gyorsan csinálod a fekvõtámaszt és mivel gyorsan mozog a karod és rajta van a súlyod egyszerûen besavasodsz és nem megy több ami érthetõ lassan szépen nyugodtan.
az, hogy nincs izomlázad nem jelenti azt, hogy nem fejlõdik az izmod és fordítva sem.

Miért van az hogy a barátom sokszor "leutánoz" engem? Pl ha én kitalálok egy új szót magamnak, pl azt hogy oki, (oké helyett) akkor pár nap elteltével ő is használja, már 1 éve vagyunk együtt, nekem nem baj hogy ezt csinálja, csak nem értem miért van

Legjobb válasz: Ember, párkapcsolatban természetes hogy közös dolgaitok vannak. -.- oh shit. Mi egymás aranyköpéseit, meg poénjait, hülyeségeit is átvesszük, és társaságba ha én, v Õ mondja/ vágja rá vmire, nincs az, hogy ne lopd a szövegem..ugyanúgy röhögünk..

Ember, párkapcsolatban természetes hogy közös dolgaitok vannak. -.- oh shit. Mi egymás aranyköpéseit, meg poénjait, hülyeségeit is átvesszük, és társaságba ha én, v Õ mondja/ vágja rá vmire, nincs az, hogy ne lopd a szövegem..ugyanúgy röhögünk..
Uh, ez most komolyan fájt...
Lány te nagyon gáz vagy :D az egyetlen szerencséd hogy valószinüleg a barátod is hozzád hasonlóan értelmes, ezért követi a szánalmas és nevetséges szokásaidat :D
A kérdező hozzászólása: menjetek a fenébe! egy értelmes választ nem tudtok adni! látszik a kultúra!
Tipikus idióta Gyk-s kérdezõ. Ha mi nem az õ kénye-kedve szerint válaszolunk, és bólogatunk mint a birkák, akkor õ van felháborodva..na neked meg tessék, értelem..

Miért van az, hogy a riasztó bejelez? Vagy én nem tudom mit csinál nem riaszt csak bepittyeg 2tőt azt k*ssol. Vagy van hogy 2x egymás után bepittyeg és utána már rendesen szirénázik .

És minden ok nélkül nincs a közelben semmi, nincs szél , autó hogy az el menne melete leteszem a kocsit 8 kor és hajnal 2-3 között jelez be . ( és nem az akkumlátor gyenge ) talán túl érzékeny ? vagy én nem tudom mi lehet + miért csaj jelez és nem szirénázik ?

Legjobb válasz: * CSAK

A kérdező hozzászólása: * CSAK


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!