Találatok a következő kifejezésre: Az én miért nem csinál (45 db)

Az én orvosom miért nem csinál már ultrahangot? A 32-ik héten csinált utoljára és most vagyok a 40-ik hétben.

Hetente járok szívhangra ami tökéletes, meg a méhszájat szokta megnézni ami most ceruzányira van nyitva, de ultrahangot azt nem csinál. Olvastam,hogy a kötelez? utolsó uh. az tényleg a 32-ik héten van, de itt sokan írjátok,hogy a 39-ik heti uh-on..., a 40-ik heti uh-on... csak ezért nem értem???

Legjobb válasz: Nekem 35 hetesen volt utoljára UH és azt mondta a dokim,hogy már csak akkor csinál,ha terminus túllépés lesz. (Remélem nem):). Szerintem õk tudják,bár én sem értem. Boldog babavárást! 37 hetes kismami

Nekem 35 hetesen volt utoljára UH és azt mondta a dokim, hogy már csak akkor csinál, ha terminus túllépés lesz. (Remélem nem):) . Szerintem õk tudják, bár én sem értem. Boldog babavárást! 37 hetes kismami
Kötelezõ utolsó uh. a 36. v. 37. héten van. Nekem a 36. héten csinálta meg, és ott meg is állapították, hogy 3-as érettségû a lepény, ami azt jelenti, hogy nem húzzuk a 40. hétig. Kérdezz rá az orvosodnál, hogy neked miért nem csinált!
Szia. Én nem magán dokihoz járok, és nekem volt a 30. héten és lesz a 38 héten is. Tényleg kérdezz rá. Üdv, 35 hetes kismama
Én 3 hetente járok, s minden alkalommal megnézi a méhszájat, szivhangot, és ultrahangot is csinál.. Nézi a baba méreteit, nyomon követi, hogy fejlõdik.. Szerintem is kérdezz rá!! Amúgy magándokid van?
A hivatalos protokoll szerint ez elég. Amúgy sok orovs szerint árt a túl gyakori UH, én nem is hagytam volna, hogy háromhetente nézegessenek.
A kérdező hozzászólása: Maszek dokihoz járok és amúgy nagyon meg vagyok vele elégedve! Utánnanéztem és tényleg a hivatalos utolsó UH a 32-ik héten van. Ha minden rendben van és nincs panasz, akkor talán így a normális. Köszönöm a válaszokat!!!

Én miért nem lehetek olyan mint az osztályomból a többi lány? Õk csinálnak valamit rosszul, vagy én? 18/L

Nekik megvan a nagy baráti társaságuk, a fiúk tapadnak rájuk, szinte minden hétvégén buliznak, mennek valahova. Szüleiktől megkapnak mindent, és ráadásul szépek is nagyon. Én meg itt vagyok 18 évesen és még egy barátom sem volt, visszahúzódó is vagyok meg csúnya is.. és amikor őket meglátom mindennap a tökéletes megjelenésükkel.. mindig rossz belül :(

Legjobb válasz: Járj te is bulizni, és idd le maga minden hétvégén, és akkor neked is lesz baráti társaságod. Ha erre vágysz akkor ezt kell tenni.

Járj te is bulizni, és idd le maga minden hétvégén, és akkor neked is lesz baráti társaságod. Ha erre vágysz akkor ezt kell tenni.
írtam privit :)
kedves elsõ. én is hasonló gondokkal küzdök, csak srác.. de akkor mit lehet csinálni, magányosnak lenni? vagy elmenni a könyvtárba aztán beszélgetni petõfi sándorrol mert ott vannak az értelmes emberek vagy mi? :D
18:37 Inni kell meg bulizni, meg a lányokat kihasználni, ez a mai fiatalság. Ha nem követed a marhacsordát akkor bizony ki fogsz lógni a sorból. vagy követed vagy élsz magányosan. Én inkább magányosan élek - megjegyzem én nagyon élvezem ezt az életet és nem cserélném el semmiért - minthogy beálljak a marhacsorda közé füvet zabálni. amúgy én is fiú vagyok.
még vmi. az élet nem igazságos ezt el kell fogadni és kihozni a legtöbbet amink van "Õk csinálnak valamit rosszul, vagy én?" ha azt mondom õk, akkor jobb? nem..mert egyedül vagy, de ez van.. Einsteinnek is volt egy mondása :"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" najó nem húzom, sok sikert az élethez:D
21:06 válaszom Einstein kérdésére, az hogy mindenki más -10enévesen nemi életet élni -10enévesen rinyálni hogy még nem csókolózott -20onévesen rinyál hogy még szûz ki a tökömet érdekli hogy szûz e valaki vagy sem. Nem attól lesz jobb/rosszabb ember hogy megdugott e valakit vagy sem. Dugás után is ugyanolyan nyomorék marad mint elõtte, csak azután azért fog rinyálni hogy teherbe e ejtette a csajt.
Én is egy ½marhacsordába½ tartozok de mi elmegyünk fagyizni, szórakozunk és igy is mindenki ugy néz ránk mint hogy ha olyan menõk lennénk!!!Szóval semmi szesz meg ilyesmi!!!:)
Boccs az elõzõ vok!!!!!Ha tudsz akkor csinálj egy ilyen fajta csordát, de hanem akkor válassz, ez a te döntésed!!!! :)
Nézd, nekem 22 éves koromig kellett várni, hogy olyan emberekre találjak, mint én. Addig nem nagyon barátkoztak velem - és a velem egy évfolyamba járók most is alig. De most már megtaláltam a nekem való embereket, akiknek nem a bulizás/dugás/facebook hármas tölti ki az életét, hanem értelmes dolgokkal foglalkoznak. Szóval türelem. Tanulj szorgalmasan, ha nincs mit csinálnod, és majd az egyetemen megtalálnak a barátok.

A barátom és én két hónapja vagyunk együtt és 1hónap után feküdtünk le (már nem vagyunk tizenévesek). Én már az elején mondtam neki, hogy még nem volt soha hüvely orgazmusom, csak csikló ingerlésével. Miért nem csinálja nekem?

Õ nem hitte el... És hiába mondom mai napig, ? nincs kibékülve ezzel és nem is elégít ki. Õ elévezz a szeretkezés alatt, de én nem és utána se csinál nekem semmit... Volt, hogy én csináltam el?tte, de hagyta hogy csináljam magamnak. És orálisan sem elégít ki. Normális ez? Kicsit el vagyok keseredve, jó érzés lenne, ha a párom elégítene ki... Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Mondd meg neki, hogy ha nem foglalkozik a csiklóddal, bünti lesz, és te sem nyúlsz hozzá. A férfiak értenek az egyenes beszédbõl.

Mondd meg neki, hogy ha nem foglalkozik a csiklóddal, bünti lesz, és te sem nyúlsz hozzá. A férfiak értenek az egyenes beszédbõl.
Ez a pasi téged nem szeret, egyértelmû a képlet. Önzõ dög, aki csak szexuális segédeszköznek tart téged. Én olyan pasival találkoztam, aki azt nem hitte el nekem, hogy fáj, ahogy a kezével a csiklómat ingerli. Abba sem hagyta, hiába mondtam...Szakítás lett a vége.
Az utolsó hozzászóláshoz annyit, teljesen igaz, ne hidd azt hogy a szex minden. De a szexben kitudnak jönni a párodnak hozzáállásai az egészhez. Én azt mondom õ nálad önzõ, nem tudom a kapcsolatban milyen, ahogy leírtad az ágyban elsõsorban magára figyel. Innen viszont neked kell dönteni. Ha nem akarsz szakítást légy erélyesebb, állj ki magadért ne engedj meg mindent neki. A szexben is két személy kell.
Szia! (Második vagoyk megint.) Az nem igaz, hogy a kapcsolatok mozgatórugója a szex, viszont fontos része! A probléma nálatok nem a szexszel van szerintem, az már csak egy KÖVETKEZMÉNYE a párod önzésének, nemtörõdömségének. Gondolj csak bele, olyan nincs, hogy szeretek, tisztelek, becsülök valakit, azt akarom, hogy boldog legyen, de sz*rok rá, ha elmondja, hogy mi bántja... :((((
A kérdező hozzászólása: Biztos sok az igazság, amit írtok és tudom, hogy így van és el is vagyok keseredve, mert sajnos a kapcsolatok mozgatórugója a szex... ha az nem megy, akkor egy idõ után a többi sem...
Az a baj, hogy a szexben csak magára gondol ez viszont önzõség. Én ilyenkor mindig arra próbálok menni, hogy a lány eljusson elõbb az orgazmushoz mint én és lehetõleg bármi áron. :) 25/F
Szia! (Második válszoló vagyok) Akkor próbálj meg vele mégegyszer beszélni! Meséld el neki, hogy mit szeretnél, mit csináljon veled, hogy nagyon fontos lenne neked, hogy õ elégítsen ki, stb. Bizony nagy probléma ez, és sajnos valóban a nemtörõdömség, szexuális kulturálatlanság jele. Megkockáztatom - nam akarlak megbántani - de én abban sem vagyok biztos, hogy szeret. Aki szeret minket, az partner abban, hogy a problémákat közösen megoldjuk. Neki kellett volna a kérésed nélkül is ragaszkodni akkor, hogy valamilyen formában kielégítsen, az, hogy tojik rá, sõt, a kifejezett kérésedre is, az nagyon nem jó... :((( Nem az a baj, ha probléma van egy kapcsolatban, hanem ha nem akarja mindenki a megoldását. Aki nem akarja megoldani, annak nem fontos a kapcsolat, sem pedig a másik ember. :(
hát pedig ez nem normális ha te csinálod csinálja õ is ez ilyen egyszerû... ilyen bunkó férfiak miatt vannak beskatulyázva a normális férfiak akik hiába próbálnak meg mindent hogy jó legyen de sajnos nem mindíg ugy jön össze...de az ilyen kretének meg semmit sem tesznek meg azért hogy a nõ boldog legyen... szerintem gondolkozz azon hogy õ kell e neked...mer aki a szexben ilyen nemtörõdöm alaqk az az életben is ilyen... 24/F
Szerintem ha õt nem érdekli, hogy neked jó-e, akkor inkább most hagyd a francba az egészet! Megpróbáltad megbeszélni is vele, tojik rá. Ne ámíts magad, késõbb se lesz jobb, nem fog egy nap úgy ébredni, hogy "Drágám, azt szeretném, hogy neked is jó legyen!Mondd, hogy tehetnélek boldoggá?" Ilyen nincs. Ha ez nem magától értetõdõ, akkor szerintem kár a gõzért. Aki tapló, az tapló is marad. Hidd el, jobbat érdemelsz!
MEgint csin vagyok. Értem én a problémát, de nem lehet mindent egy emberre hárítani. Ha szar-szemét alak lenne, akkor nem tenne meg mindent a hálószobán kivül a lányért és gyerekéért. Annyit mondtam, hogy praktikákat kell bevetni, hogy felcsigázzuk a másikat és ezáltal mindenkinek jó legyen.
Elõzõnek: nem elsõsorban és nem kizárólag az orális dologgal van a baj, hanem azzal, hogy a pasi nem foglalkozik azzal, hogy a lányt kielégítse semmilyen módon (kézzel pl.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és, hogy aki írt az csak segíteni szeretne a saját gondolatai ill. tapasztalatai szerint. Az orális dolgot nem szeretném vele erõltetni, bár az elõzõ páromnak nem volt gond...sõt imádta csinálni nekem és mindig is volt orgazmusom... viszont valóban kézzel sem szeretné és azt mondta nekem, hogy az elõzõ barátnõi mind úgy élveztek el, hogy szeretkezés közben, hüvely általi orgazmussal. viszont az már valóban rosszul esik, hogy õ elvárja hogy orálisan elégítsem ki! De én ilyen vagyok szeretek adni, csak a kérdés az meddig lehet így csinálni ezt a dolgot! Remélem idõvel jobban hozzászokik és kedvet kap hozzá, vagy tényleg elválnak útjaink, ami nagyon nem szeretnék...:(
Szia! Sajnos nagyon sok férfi egyszerûen nem szereti az orális dolgokat, ennek számtalan oka lehet, akár a múltban nem volt jó tapasztalata. Gondolj bele, hogy lányoknál is van olyan akit nem izgat. (Akkor meg azért hõzöngenek egyesek, hogy a lányok miért csinálják, ha egyszerûen nem kívánják?!) Nekem a mostani párom mesélte, hogy egyedül engem kényeztetett mert a többi lánynak nem tetszett az "íze". Nem azt mondom, hogy most is ez áll fent. Csak azt, hogy adott esetben tiszteletben kell tartanunk, hogy a párunk valamit nem szeret. DE..bizonyos pratikákhoz folyamodhatsz:) kis tejszínhab mindig segít... vagy az ujjait irányíthatod..azzal csak nincs baja:) Sok sikert! CSin
Ez hosszú távon nem mûködhet.HA már valakit unszolni kell rá, akkor az ott már régen rossz.2 hónap nem olyan sok idõ, ilyenkor még kevésbé fáj az esetleges szakítás, mint mondjuk évek múlva, arról nem is beszélve, hogy így teljesen boldog úgysem leszel (és kielégítve sem), szóval szerintem mérlegelned kéne és inkább most kiszállni ebbõl a kapcsolatból még mielõtt jobban belemélyednél...Így nagyobb esélyt adsz magadnak arra, hogy hamar boldog legyél, de inkább mással! Persze még tehetsz egy-két utalást, de nem szabad a végtelenségig húzni és könyörögni, mert azt fogja érezni, hogy úgy sincs következménye, minek strapálja magát! HA nem ért szép szóból, azt talán majd észreveszi, hogy otthagytad és más boldoggá tud tenni, úgy, hogy megad neked mindent amit megérdemelsz! HAjrá, Kitartást és sok erõt kívánok Neked! /Szmötyi/
A saját hibájának érzi, hogy nem tud neked örömet okozni és ezért nem hiszi el, amit mondasz.
Szia! (Második vagyok.) Lány vagyok, 25 éves leszek. :) Nagyon sajnálom egyébként, hogy ilyen problémával küzdesz! Bárcsak helyre lehetne tenni a pasid fejében a dolgokat! :( Olyan hihetetlen számomra, hogy miért vannak így gondolkodó emberek! Hidd el, ha nem tudjátok megbeszélni és nem változik a dolog, akkor jobb még most az elején továbblépni! Együtt laktok? Mennyire függsz tõle anyagilag, lakhatásilag? Ha nem, akkor tegyél még egy-két próbát a megbeszélésre és ha nem érti meg, mit akarsz, akkor ne kínozd magad tovább, és kezd új életet! Biztos, hogy elõször nagyon rossz, de hosszútávon megéri! Nem szabad lealacsonyítanod magad, a Te vágyaid ugyan oylan fontosak, mint az övéi! Ha hagyod, hogy ezt figyelmen kívül hagyja, akkor semmibe fog tekinteni! Nekem is jópár tapló pasival volt dolgom, sokszor megalázkodtam, kepesztettem érük, csak hogy ne legyek egyedül. És ennek megfelelõen is viszonyultak hozzám és én csak annál értéktelenebbnek éreztem magam. Aztán megismertem a mostani páromat, és a poros lába nyomába se ér egyik majom sem, akikért annak idején napokig zokogtam! :) Hidd el, egész másként látja az ember a kapcsolatát, amikor benne van és másképp utólag.
A kérdező hozzászólása: Vannak igényeim, de én úgy éreztem eddig, hogy alap az egy kapcsolatban az adok és kapok érzés...
A legfontosabb egy kapcsolatban, hogy felvállald az igényeidet!!!!Ne fojtsd magadba a dolgaid!
szerintem is probald megbeszelni vele. nem muszaj hegyibeszed legyen, szex kozben egyszeruen kerd meg h "dragam, mi lenne ha most.....csinalnank/csinalnad?" vagy h "nagyon szeretnem ha...." vagy h "nekem ugy jobb lenne ha..." ha az ilyen keresekre nemet mond, akkor tenyleg nagy taplo.
A kérdező hozzászólása: A második válaszolónak írom a kérdésem :) Lány vagy fiú? Csak kíváncsi vagyok...amúgy kedves tõled, hogy érdekel ez az egész...
A kérdező hozzászólása: Lehet valamilyen szinten igazad van és köszi a válaszod, csak itt az a probléma, hogy szeretem õt! Az igaz, hogy a szexben ilyen, de a hétköznapokon mindent megtesz értem és a gyerekemért!
A kérdező hozzászólása: De nem szeretném, ha azt érezné ez kényszer, ha õ nem érzi magától, akkor lehet baj van... Nem?
Azért azt is tisztázd vele, hogy ha õ nem elégít ki orálisan, akkor te sem fogod. Ez ennyire egyszerû, csak oda kell neki mondani. Sajnos amúgy nem igazán érzem át a helyzeted, az én párom teljesen odaadó, elõbb elégít ki engem, utána jön õ, bár nagyon-nagyon ritkán elõfordul, hogy „elfeledkezik” rólam. Én néhanapján be szoktam vezetni pl. ilyen oktató napokat: Na, és most hogy csináljam neked, hogy jó legyen? Ez így tetszik? És akkor most rajtad a sor, hogy ezt-meg azt csináld nekem. De az nekem is furcsa, hogy hogyan lehet kívülrõl odaadóés felelõsségteljes, ha a sexben ilyen önzõ? Mióta vagytok együtt?

Kisfiam nem eszi meg amit én csinálok neki (krumpli-almával) öklendezik tőle. Kipróbáltam az Univer alma-burgonyával. Ez ízlik neki. Tápanyagtartalma ugyanaz? Az enyémet miért nem eszi meg?

Legjobb válasz: Amiért az enyém sem pedig már 8 hónapos. Minden héten többször is próbálkozom az általam készített ételekkel de neki nem kell. Köpi ki és fuldoklik. Adjál neki üvegeset. Én még sírtam is ez miatt, de ez az õ választásuk. Nagyon okosak ám. Nyugi az üveges is nagyon jó csak állati sokba kerül. De ez van. Semmit sem szabad erõltetni és siettetni mert akkor utálni fog enni. Próbáltam már az enyémet keverni az üvegessel de úgysem kell neki. Hát ez van. Várom a csodát. Sok sikert.

Amiért az enyém sem pedig már 8 hónapos. Minden héten többször is próbálkozom az általam készített ételekkel de neki nem kell. Köpi ki és fuldoklik. Adjál neki üvegeset. Én még sírtam is ez miatt, de ez az õ választásuk. Nagyon okosak ám. Nyugi az üveges is nagyon jó csak állati sokba kerül. De ez van. Semmit sem szabad erõltetni és siettetni mert akkor utálni fog enni. Próbáltam már az enyémet keverni az üvegessel de úgysem kell neki. Hát ez van. Várom a csodát. Sok sikert.
Szia az üveges sokkal pépesebb mint amit saját magunk készítünk lehet, hogy ezért nem kell neki.Hogy készíted neki el?
Szió! Én mostanában arra szoktam rá, hogy az üveges bébi ételeken megnézem az összetevõk arányát, és annak megfelelõen csinálom az itthonit. Sajnos a botmixer nem pépesít tökéletesen, ezért gyakran átpasszírozom szûrõn is. Akkor már általában megeszi. Zita (8, 5 hónapos kislány anyukája)
nyugodj meg, az án fiam sem eszi meg amit fõzök. õ is mindjárt 8 hónapos, de csak az üveges kaja kell neki, ez van... bár én nem bánom, mert nem tudnék annyi bio kaját beszerezni, mint amit üvegesben így meg tud enni. a fiam HIPP-et eszik, és nagyon, de nagyon szereti. bár az is igaz, hogy azon kívül sem eszik meg semmi más cég által gyártott kaját:)
Elsõ vagyok és lányok megtörtént a csoda! A kislányom ma banánt evett az ujjamról, és ahhoz képest hogy elõször evett darabosat elég "nagy" falatkának számít amiket csipkedtem neki! Nagyon boldog vagyok. Ezek szerint sok türelem és próbálkozás után sikerülni fog nektek is. Tehát a tejberizsem és a banán már ok! Úgyhogy ne adjátok fel! Sok sikert!
én is azt csinálom, h megnée a bébiétel arányát és olyan aányban próbálom én is megcsinálni. és a turbofoozaton pépesítek (az én babóm még csak 4.5 hós). sõt ha vmi olyat kap amitõl tudom, h kiborul (pl. répa) akkor egy inciripiciri babánt teszek hozzá pürésítés elõtt

Valamit én rosszul csinálok? Mindenhol azt olvasom, hogy a gyerek 8-kor 7-kor esetleg 9-kor ébred. Reggel. Addig alszik. Az enyém miért nem? :-)

Van egy fiam, 8 hónapos. Így néz ki egy napja. Reggel 5 óra kukorékolás, azonnal kaja, mert amúgy zeng a ház. Nem alszik vissza. 9-kor ha minden jól megy, eszik valamit, ha nem akkor szunya, olyan fél 11-ig. Ebéd. Séta játék stb. van, hogy elalszik 14-kor, 1vagy 2 órára, esetleg 15-kor 2 órára. Ébredés, kaja, játék. 19-kor fürdés, mert álmos, nyűgös. Próbáltam később fürdetni, nem megy, semmivel nem tudom lefoglalni, csak sír, ha esetleg kitolom a fürdetést akkor olyannyira fáradt lesz, hogy nem vacsorázik, ezért éjjel eszik, tehát ezt kihagyom. tehát 19 fürdés, tápszer, 10-20 perc önálló dünnyögés a kiságyban, alvás. 3-kor felébred, iszik, vagy nem ébred, alszik. Reggel 5-kor ébred megint. MIÉRT?? Mit csinálok rosszl? Nekem miért nem tud 8-ig aludni?

Legjobb válasz: Semmit nem csinálsz rosszul. A gyerkõcöd megalussza a 13-14 órát naponta ami tökéletes. Valahogy át kellene variálni a napotokat, nem drasztikusan csak mindig egy 20-30 perccel késõbbre idõzíteni a napi eseményeket. Jön a jó idõ, próbáld meg alvás elõtt egy kicsit kivinni ami leköti a figyelmét, ezzel is tudsz egy kicsit csúsztatni. Nagyon sokszor alakult át nálunk is az alvás, volt hogy éjfél elõtt nem került ágyba, de olyan is hogy már 7-kor aludt. Most 1 éves korára mondhatom azt, hogy úgy néz ki egy jó idõre beállt. Este 8-tól reggel 8.-ig. Kitartást neked! :)))

Semmit nem csinálsz rosszul. A gyerkõcöd megalussza a 13-14 órát naponta ami tökéletes. Valahogy át kellene variálni a napotokat, nem drasztikusan csak mindig egy 20-30 perccel késõbbre idõzíteni a napi eseményeket. Jön a jó idõ, próbáld meg alvás elõtt egy kicsit kivinni ami leköti a figyelmét, ezzel is tudsz egy kicsit csúsztatni. Nagyon sokszor alakult át nálunk is az alvás, volt hogy éjfél elõtt nem került ágyba, de olyan is hogy már 7-kor aludt. Most 1 éves korára mondhatom azt, hogy úgy néz ki egy jó idõre beállt. Este 8-tól reggel 8.-ig. Kitartást neked! :) ))
Az én babám is valamikor 5.30 és 6 között kell, viszont õ már ágyban van legkésõbb 7-kor, néha már 6 kor, és nem ébred éjszaka. Én próbáltam kitolni az esti fürdést, lefekvést, mint azt valaki korábban javasolta, de nekünk nem vált be. Ugyanúgy felébredt korán, viszont este sokkal nehezebb volt vele. Ez van, én is örülnék ha kicsit késõbb menne aludni és késõbb ébredne, de ha nem hát nem. Én egyébként mindig szundizok még egy kicsit reggel a kanapén, fél szemmel õt figyelve :)
A kérdező hozzászólása: nagyon nagyon szépen köszönöm:)
Most lehet, hogy kinevettek és piros kezeket kapok: de lehet, hogy a kiságy van rossz helyen, azaz vízérben, Hartmann zónában! Nem hülyeség, olvass utána és próbáld ki.
Nem csinálsz semmit rosszul.Ha megnyugtat nekem 3 gyerekem van és mind korán kel.Hiába próbálom õket átszoktatni nem megy.Ilyenek és kész! Az hogy napirend szerint éltek szerintem tök jó mi is úgy élünk.Szerintem másként nem is lehet kell a gyerekeknek a kiszámíthatóság!
Nemsokára óraátállítás, na majd az még jól bekavar! ;) :)
A kérdező hozzászólása: ááááá!tényleg!!óraátállítás!falnak megyek:) remek lesz, azaz 19óra helyet 18-kor lesz álmos:D
nem olvastam el a válaszokat, azért reagálnék, majd átolvasom :) magát a kérdést sem értem :D ha 7 körül fekszik, hogy a csudába aludna 8ig? :) enyém most feküdt le, pici korától ez nagy gond, mert férjem 8-f9 között ér haza, így egyszerûen nem tudom elõbb letenni. reggel se találkoznak mert 7kor indul dolgozni, szóval ez így alakult. 8-9 között ébred, 2 éves
A kérdező hozzászólása: 7 kor fürdetem, az azt jelenti, hogy 7:30 körül vacsizik, még a kiságyában dünnyög egy keveset, és mondjuk 20-kor már alszik, de legkésõbb 20:15-kor.
A kérdező hozzászólása: Most ez az óraátállítás nekem fog kedvezni nem? Elõre kell állítani 7-rõl 8-ra. Az [email protected]:-) Nem is kell nagyon bolygatnom szegény gyereket :-))
A kérdező hozzászólása: Köszi éjjeli bagoly:-) De irigyellek...ha éjjel ébren vagy, hogy tudsz nappal is ébren lenni? Én borzalmasan sokat vagyok képes aludni.. Talán ezért is veszem zokon, hogy a gyerekem meg nem :-) Én is azt szoktam, hogy beveszem magunkhoz, de hát õ nehogy azt hidd, hogy vissza alszik. Bulizik ezerrel. Jön megy, dobálja a párnát, apja orrát rágcsálja stb. Ma felébredt 3-kor ivott, felébredt 5-kor evett, de vissza aludt, most hallom a bébiõrt, hogy már bulizik, játszik a katicájával a kiságyban. De ez nagyon ritkán fordul elõ, hogy õ vissza alszik. Mindegy, megnyugodtam a válaszoktól, hogy nem én csinálok valamit nagyon rosszul, hanem õ egyszerûen ilyen:-) A napirendet én is kb 2 hónapig erõltettem ( a szigorú napirendet) aztán rájöttem, hgy ez nálunk nem mûködik, nincs értelme. Rugalmasabban kezelem a dolgokat, és így gördülékenyebbek a napjaink. De mint írtam, azért most is van idegbaj, mert ugye a foga miatt (remélem amiatt) nem hajlandó enni, csak 3-4 kanál ételt. De nyilván a gyermekneveleés ilyen, valami beáll egy jó kis kerékvágásba, anya-baba nyugodt, akkor jön egy fogzás, vagy egy növekedési ugrás, vagy egy nagy mozgás megtanulása, rossz esetben betegség, és borul minden.
Szia! Szerintem minden reggel a tápi után próbáld meg visszaaltatani!Mond neki, hogy korán van még, sötét van még, Anya Apa is alszik még majd puszi és gyere ki a szobából!Egy kicsit hagyd(ha nem sír)Ezzel próbálkozz egy idõ után rájön, hogy még nincs játékidõ és hidd el visszafog aludni mert a bioritmusa beáll arra hogy olyan korán még aludni kell!Ha magatok közé veszitek akkor azthiszi játék van! Nekem ez a módszer bevált!
Kislányom elalszik este 8-kor és reggel 8 kor kel. Már több hónapja, vagy talán 1 éve ez van...és soha nem etettem éjjel (nem kérte soha), sõt vacsorára eszi a legkevesebbet, mégis alszik éjjel. Nem azért írtam, hogy most még rosszabb legyen a kedved, hogy a lányom is egy jó alvó, hanem azért, hogy kaja nélkül is képes végigaludni az éjszakát, tehát õ ilyen gyerek. Független attól, hogy éjszakára bekajál-e vagy sem. Most 17 hónapos. Szerintem a te babád "egyszerûen" ilyen. De idõvel biztos jobb lesz. Unokaöcsém 1, 5 éves koráig kb. 5-kor fél 6-kor kelt reggel. Most 2 éves, és olyan 9-ig alszik! Anyukája meg most nem tudja mi lesz velük, mert hamarosan bölcsibe megy, és jóval korábban kel majd kelteni õt!
A kérdező hozzászólása: ég egy utolsó kérdés! Bocs:-) Akiknek "emberi" idõpontban ébred már a gyermekük: Ti etettétek éjjel? Azért kezdett késõbb ébredni? Vagy egyszerûen Õ csinálta így magána a dolgokat?
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi:-) Próbálok nem pánikba esni:-) Nagyon szépen köszönöm, nagyon hasznosak a válaszok:-)
Az én lányom 17-hós, most már napi 1x alszik délután 2-3 órát és este 8-9 közt elalszik éjjel min. 3x kel inni ennél csak többször, és reggel 7-8-kor kel mivel nem alszik rendesen.Minden gyerek más, Pl:barátnõm fia 6hetes kora óta 19:30 kor elalszik és reggel 7-kor kel végig alussza az éjszakát.Orvosomat is kérdeztem ez baj-e, hát NEM BAJ majd eljön annak is az ideje mikor szépen átalussza az éjszakát. Nem a te hibád, õ ilyen, majd neki is beáll az önálló alvás rendje.
A kérdező hozzászólása: Õsszel kezdett átálni erre a 19 órai alvásra, egész nyáron 20-ig vígan ébren volt. Aztán egyszer csak azt vettük észre, hogy 7-8-ig sír, csak ölben van el stb. Így átálltunk a 19-es fürdetésre és ez vállt be. Igen jön a jó idõ jó volna ha lehetne kicsit húzni az idõt. Mondjuk még nem tudok vele kint maradni, mert sötét is van, meg még hideg is. A lakásban nincs el egyáltalán. Azt szoktuk, hogy átszaladunk a kis barátjához esténként néha, de hát ugye abból sem lehet rendszert csinálni, hogy én visszaélek a család idejével, csak azért, hogy az én gyerekem késõbb kerüljön ágyba:D Meg ugye nem is túl jó, mert ha ébren is bír maradni akkor annyira elfárad fürdés utánra, hogy egyáltalán nem vacsizik. Az meg ugye "cumi", mert ébred éjjel enni, és az senkinek nem jó.
Esetleg megpróbálhatnád azt is, hogy este 11 körül még megetetnéd álmában, lehet, hogy úgy kihúzná reggelig.Az én babám reggel 8 körül ébred, eszik 8-kor, 12-kor, 4-kor, (7-kor fürdés), 8-kor, utána szinte rögtön el is alszik és még 11-kor megetetem álmában.6 hetes kora óta végigalussza az éjszakát.
A kérdező hozzászólása: Próbáltam:-) De nem kért enni. Szegény csak fulladozott. De ez még korábban volt, ahogy elkezdett ébredni éjjel (számomra rejtély, hogy miért), mert ugye addig végigaludta az éjjelt, bár reggel 6-kor akkor is kukorékolt, és azonnal evett. Szóval lehet, hogy megpróbálom megint ezt az etetsét, de nem 11-kor, mert akkor én már tuti alszom, inkább korábban, olyan 10 óra felé...mondjuk már akkor is alszom..szóval tökmindegy mikor, majd ébredek és etetem:-)
Hát, akkor valószínû, hogy ez a baj, azért egy 8 hónapos babának már valamennyire kialakult napirendjének kellene lennie.Az nem jó, ha nem tudja magát egy rendszerességhez kötni, nincs mihez igazodnia, meg neked is könnyebb lenne, ha kiszámíthatóbb lenne a napotok, fõleg, ha menni kell valahova.Ha szépen kialakítasz neki egy rendszert, akkor szép lassan fog hozzá igazodni és arra fog beállni.Az én babám is akkor kap enni, amikor éhes, az más kérdés, hogy rendszerhez van szoktatva és tartja is a 4 óránkénti evésidõt, nem éhezik meg elõbb, mert szépen ráállt erre az igénye.Persze nem éheztetve meg drasztikusan kell erre szoktatni, errõl szó sincs.5-ös voltam
Elsõ vagyok! Nem úgy értettem, hogy este menjetek ki, vagy szomszédolni. Hanem a nap folyamán, mondjuk a második alvása elõtt. 13-14 óra körül már nagyon jó az idõ és kint hátha elfelejtkezik az álmosságról! Ha már azzal csúsztok, akkor elméletileg az esti fürdetéssel és alvással is, így várhatóan késõbb is fog ébredni. Valahogy így gondoltam. :) ) A napirend fontos volna. Nem kell túlzásba sem vinni, de ha legalább a legalapvetõbb dolgokat betartanátok szerintem könnyebb lenne a dolgod.
Megint az elsõ vagyok. Most olvastam végig a kommentedet. Van napirendetek és ez tök jó. :) Szerintem a szomszédasszonyod nem normális ha ennyire komolyan veszi. Azért kel korán mert korán is fekszik. Ha kiszámolod fél 8-tól fél 5-ig alszik (9 óra hossza) Kipiheni magát és ébred. A maradék 4 órát két részletben alussza le. Vagyis én tényleg nem látok más megoldást csak azt ha valahogy apródonként elcsalsz 20-30 perceket a nap folyamán. Elõször biztosan nyûgösebb lesz, de lassan hozzászokik az új menetrendetekhez. :)
Ne aggódj nálunk is ez volt, most 18 hós és végre 7-ig alszik. Mindig azon nevetünk, hogy lesz idõ, amikor az lesz a probléma, hogy még aludni akar.
A kérdező hozzászólása: Értelek...pont a második alvása elõtt vagyunk kint, próbálom húzni, de jobban oda fogok rá figyelni, és tényleg apródonként kitolni a fürdetést. Mondjuk most itt játszik mellettem, már most jelzett, hogy unja a banánt aludni kellene menni. Ilyenkor sírdogál, szemét dörzsöli, fülét vakarja, késõbb pedig látványosakat ásít. Szóval tuti nem értem félre a jelzéseket.
A kérdező hozzászólása: Ódejó, akkor már csak 10 hónap hajnali ébredés! :-D Köszönöm, nyilván elõbb utóbb megszûnik, csak én eléggé paramami vagyok, és mivel folyton azt hallom, 8-ig alszik, addig anyuka megfõz kitakarít, berakja a haját stb, 9-kor eszik a gyerek stb..szóval olyan ideális, ezzel szemben az én gyerekem, meg 5-kor max 5:30-kor kukorékol, azonnal enni kér, és ilyenkor betojok, hogy valamit nem jól csinálok. Nem adok neki eleget enni, sokáig hagyom aludni nappal stb. Ezért ide írok és próbálom magam másokkal megnyugtatni:-)
/1/ Ne pánikolj az én kisfiam 11 hónaposan átállt az egy alvásra. Onnantól nincs gond. Elõtte nálunk is volt olyan idõszak hogy hajnalban kelt. Az én fiam a végletek embere, már mindent megéltünk vele. Én mindig ezzel a módszerrel próbáltam alakítgatni a napjainkat. Volt hogy sikerült volt hogy nem. :) Szóval nem biztos, hogy 10 hónapot várnod kell!
A kérdező hozzászólása: Mindent ki fogok próbálni:-)

Nyugtassatok meg, hogy nem csak az én 11 hónapos fiam ilyen, minden egyes étkezésnél botrányt csinál. De miért?

egyszer?en a második falat után nem hajlandó normálisan enni, játszik ugrál ez még hagyján ki üti a kanalat a kezemb?l meg ami a kanálon van ez megy a földre, falra rám minden hova jut bel?le, utána kiveszi a kanalat a kezemb?l persze mikor rajta van a kaja,de olyan er?vel, hogy egyedül nem tudom kivenni a kezéb?l pedig kap ? is egy kanalat, hogy tet?ze a dolgot mindig ledobja hogy vegyem föl, minden evés után öltöztetnem kell, hiába el?ke, s?t van olyan el?kénk is ami bebújos, de akkor is úgy eszik mint egy malac, ha nem tetszik valami köpdösi ki az ételt, már nem tudom mit tegyek.

Legjobb válasz: Szia! Az én kislányom is ezt csinálja.Pont most olvastam ,hogy ebben a korban nem tudnak nyugodtan megülni, mindig mennének. Néha nálam is elszakad a cérna. Nálunk az jött be ,hogy evés közben szórakoztatni kell. Anyukám itt van velünk és vagy én ugrálok neki evés közben vagy Õ. Vagy ha épp nem érünk rá ugrálni akkor keresünk reklámot a tv-ben azt szereti, amíg nézi nyugodtan eszik. Vagy valami mûsort a mesecsatornákon amit szeret. Vagy elõvesszük a babáját és azt is etetjük, egyet a babának egyet a lányomnak. Hát ilyen trükkökhöz kell folyamodni.

Szia! Az én kislányom is ezt csinálja.Pont most olvastam , hogy ebben a korban nem tudnak nyugodtan megülni, mindig mennének. Néha nálam is elszakad a cérna. Nálunk az jött be , hogy evés közben szórakoztatni kell. Anyukám itt van velünk és vagy én ugrálok neki evés közben vagy Õ. Vagy ha épp nem érünk rá ugrálni akkor keresünk reklámot a tv-ben azt szereti, amíg nézi nyugodtan eszik. Vagy valami mûsort a mesecsatornákon amit szeret. Vagy elõvesszük a babáját és azt is etetjük, egyet a babának egyet a lányomnak. Hát ilyen trükkökhöz kell folyamodni.
Mintha én írtam volna a kérdést :-) A kisfiam 11, 5 hónapos, 2 hete csinálja, hogy minden falat után elkezdni kiköpni az ételt és odanyúl a kezével, piszkálja, szétkeni. Amúgy õ elõtte is nagyon izgága volt, még etetni is nagyon nehéz volt, mindig ledobálta a kanalat, könyvet nézegettünk míg evett, eltereltem a figyelmét míg sikerült megetetnem. Eddig még mûködött is, de most nagyon izgatja, hogy ezt is tudja már, megfogdossa az ételt amit kiköp, szétkeni, stb. Nem kell részleteznem, hiszen ti is tudjátok. Kész kabaré az etetés. Már át sem öltöztetem, mert minden evés után azt tehetném. Remélem hamarosan ráun és kitalál valami más szórakozást :-)
Nálunk is ez volt, ezért én kivettem az etetõszékbõl és futtában etettem, úgy normálisan evett. mondjuka lányom 11 hósan már járt. Ide-oda szaladgált és közben nyomtam a szájába a kaját. Viszont minden egyes nap újra megpróbáltam az etetõszékben, mert féltem, hogy annyia rászokik, hogy nem hajlandó sosem asztalnál enni. És egyik nap szépen evett újra a székében. Persze azóta van más gond, önállóan akar csak enni, és ami leesik a kanálról azt szétkeni. De szerintem ez is olyan átmeneti mint az elõzõ probláma volt. Ha valami lecsöppen akkor azonnal kéri a papírtörlõt és fel kell törölni. Nem részletezném a dolgot, de tuti a papírtörlõgyáras rajtunk fog meggazdagodni..-)

Miért van az h kérdezek valamit pl h ezt meg ezt nem csinálja a babám baj e, és akkor jönnek a szuperanyuk h "nem tudom h baj e de az én gyerekem ezt már 100 éve csinálja"?

Mindha valami verseny lenne h kinek ügyesebb a gyereke.

Legjobb válasz: Szia.Szerintem te versenyzel,mert eggyátalán nem biztos,hogy rosszindulatból irnak neked ilyeneket.De tény az anyukák többségébe ez benne van.Ha kérdezel valamit és rosszulesik a válasz akkor te érzed magad versenyhelyzetben.Pedig nem kéne.Minden baba más és más,szuperanyukák meg nincsenek.semki.mégha nagyon akarja is.Szuper gyerekek sincsenek.Csak anyukák akik elfogultak.Nem bántásbó irtam ezt neked,gondolom le leszek pontozva,csak kérdeztél és nekem ez a véleményem.

Szia.Szerintem te versenyzel, mert eggyátalán nem biztos, hogy rosszindulatból irnak neked ilyeneket.De tény az anyukák többségébe ez benne van.Ha kérdezel valamit és rosszulesik a válasz akkor te érzed magad versenyhelyzetben.Pedig nem kéne.Minden baba más és más, szuperanyukák meg nincsenek.semki.mégha nagyon akarja is.Szuper gyerekek sincsenek.Csak anyukák akik elfogultak.Nem bántásbó irtam ezt neked, gondolom le leszek pontozva, csak kérdeztél és nekem ez a véleményem.
Szerintem ha valakinek a babája valamit elõbb kezd el csinálni, arról nem az anyuka tehet. Lehet hogy Gizike lánya 3 hónappal elõbb ül fel az én babámnál, de attól még sem én, sem a babám nem vagyunk rosszabbak náluk. Csak mindenki szeret dicsekedni ennyi az egész. Ne érezd magad kevesebbnek, egyszerû oka lehet ezeknek. Pl.az én fiam 9 kg, és bizony 1, 5 hónappal késõbb sikerült felemelnie a popót mint a vele egyidõs kislánynak.
Nagyon egyszerû. Ha téged ennyire zavar, hogy esetleg mások babája kicsit elõbb csinál dolgokat, mint a tiéd, ne kérdezz olyan kérdést. ott a védõnõ el fogja mondani, mi jó, mi nem. különben a baba ilyen szintû fejlõdéséhez, tényleg semmi köze az anyukának. nem én mondom meg, hogy mikor kezdjen el járni, vagy hogy mennyit hízzon egy héten, kicsit gondolkodj, és nyugodj meg....
Szia! Ezen az oldalon pont az a lényeg, hogy megosztjuk egymással a tapasztalatainkat.Ehhez hozzátartozik az is, hogy mindenki leírja, hogy náluk hogy volt a dolog.Ezt nem dicsekvésbõl írják az anyukák.

Miért van az, ha a barátom csinálja akkor jó, de ha én csinálom akkor nem?

Amikor a barátom ujjaz meg, majd meghalok, annyira jó, de hogyha itthon én magamat, az már nem jó.Pedig próbálkozok mindenfélével és úgy próbálom, ahogy ő csinálta.De valahogy mégse jó.Mert azt mondják,a nőknek meg kell tanulniuk az orgazmust, de ha egyedül csinálom, már nem olyan.Ez miért van?

Legjobb válasz: Ez velem is így van sajnos :/ 19/L

Ez velem is így van sajnos :/ 19/L
Barátnõm is így van vele ezért szoktam neki mondani elõttem csinálja!!!
szerintem azért, mert jobban felizgat minket az a tudat, hogy a szerelmünk csinálja.
A szex azon kevés dolgok egyike, amit egyedül csinálni nem igazán kellemes, igazán tökéletesen csak közösen, kettesben lehet csinálni. Népiesen szólva közösülés, mert közösen csináljuk.
Vannak ilyen lányok. Ez normális dolog. Akkor kellemetlen, ha a párod mondjuk elutazik, és te nem tudsz masztizni, de ha ott van melletted, akkor nincs semmi gond. Hagyd rá az ujjazást, és élvezd, hogy ki vagy szolgáltatva neki! :)
Én is olvastam anno a szakirodalomban, hogy a lányoknak magukon is érdemes gyakorlatozni, de én még akkor megkértem a páromat, hogy had' tanuljunk meg engem ketten, mert számomra nagyon lelketlen az önkielégítés. Belement :-) Ezek szerint a pároddal van orgazmusod?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat!Még nem volt, mert igazából mostanában kezdtük el, de nagyon jóóó :D

Miért szidja mindig az anyámat a párom? Miért nem jó neki semmi? Miért van mindig baja azzal amit én csinálok?

Nagyon rosszul érzem magam, amikor a párom egy nap kb 5-8 alkalommal le seg**ejezni, le idi*tázzal és hasonló csúnya dolgokat mond rá. Igaz anyám idegileg kikészít engem is, hiszen nincs más dolga, mint azzal foglalkozni hogy én mit csinálok, vagy apám, tesóm, párom mit csinál és folyton kérdezget, és sokszor hazudnom kell anyámnak dolgokról, hogy ne cirkuszoljon vele. De van néhány olyan dolog, amit elmondok páromnak is. De nem csak ilyenkor mond rá csúnyákat, hanem sokszor! Hogy anyám milyen segg*ej, hogy le**arja az én fejemet, az én jöv?met, hogy mindenemet elszedi. Ezenkívül párom engem is leidi*táz, ha valamit nem úgy csinálok ahogy neki tetszene. Miért akarja, hogy mindenki megfeleljen az ? elvárásainak? Közben meg szemrebbenés nélkül, magát egy csodának állítja be, azt mondja magára, hogy ? tökéletes, és hogy én alkalmazkodjam hozzá! Leh*lyéz, hogy f?sulira járok, hogy inkább abban a 3 évben elmentem volna dolgozni! Lenne pénzem, és tudnánk a közös jöv?nket alakítani. Lesenkiz, hogy 21 évesen alig van valamim. Miért ilyen? Hogyan kezeljem ezt? Közben meg mosom a ruháit, süt?k-f?zök neki, kedvében járok, este ha fáradt mindig "ápolni" kell és mindig azt kell csinálni amit ? akar. Néha már olyan fáradt vagyok, hogy ahhoz sincs energiám, hogy adjak magamra. Ekkor elkezdte a küls?met kritizálni, ez volt fél éve. Hogy kövér vagyok, 165 cm és 63 kg. Elkezdtem az utóbbi fél évben fogyókúrázni, új hajat csináltattam, mindig mindenem rendben van, veszek olcsón, nagyon szép ruhákat ( 600 ftért fels?t turiba!!), napozok ha van egy kis id?m (kb heti 3 szor 20 perc!). A szexben is már minden igényét kielégítem stb! Aztán ha fennt hagyok a szobámban 2 poharat, és 1 napig elfelejtkezem róla hogy levigyem, a fejemhez vágj,a hogy "milyen n? vagy te, hogy lehetsz ilyen trehány. Már néha a sírás kerülget, hogy nem lehet neki megfelelni. Ha suliba bejárok minden órára, az a baja hogy estére érek haza, ha szombaton dolgozni megyek az a baja, hogy miért nem vele vagyok. Ha nem megyek dolgozni és suliból is hamarabb hazajövök kihagyok néhány órát, hogy délután vele legyek, akkor az a baja, hogy csináljam a saját dolgom ? most nem ér rá. :( Egyébként egy gazdag pasiról van szó, akinek 2 kocsija van (egyik bmw) jó munkája, jól keres nagyon. 6 éve vagyunk együtt, mellettem lett gazdag, mert korábban ugyanolyan szegény volt mint én. Mit tegyek??

Legjobb válasz: NÉHA? Ha ez neked elég...de akkor meg ne panaszkodj. Ha akarsz tûrj csendesen, v hagyd el, rajtad áll.

Normális embernek nincs ilyen oldala, hogy alázza a másikat, meg nem tudja, még mibe kössön bele kínjában. Gazdag? Ki nem [email protected] le? Mert abban biztos vagyok, hogy a gazdagságát sem osztja meg veled. Meg néha még rendes is? Hajajj, el ne olvadjak. Rúgd ki olyan nagy ívben, ahogy csak bírod!
NÉHA? Ha ez neked elég...de akkor meg ne panaszkodj. Ha akarsz tûrj csendesen, v hagyd el, rajtad áll.
Hagyd ott. Nem szeret.
Mert az viszont nagyon tetszik neki benned, hogy úgy alázhat, ahogy a debil agya éppen kívánja. Vedd tudomásul, hogy minden mocskolódása hazugság, le akarja törni az önbizalmadat, millió ilyen kérdést olvashatsz ezen az oldalon is. Kérlek szépen, ne hagyd magad, adj esélyt magadnak arra, hogy összefuss egy normális férfival! Szívem szerint jól megráználak, hogy ébresztõõõõõõ! Fiatal vagy, egy életed van, nem köt hozzá gyerek, szakíts vele!
Köhöm..na én ott elakdtam h így beszél anyudról és még vele vagy? Nem jövõk anyámmal jól ki, de az anyám és senki ne merje a szájára venni! Nálam ez itt bukta 1x anyámat a szájára veszi megmondom soha többet ha mégis megteszi másodiknak is mehet a fenébe, ugyani én úgy vagyok vele, hogy a párom akit szeretek, imádok, akitõl gyekereket akarok, akivel lefogom az életem élni mégis az a nõ hozta a világra, így becsülöm mindenképp és tisztelem a párom édesanyját akármilyen is! A többirõl már nem is beszélek..hab a tortán..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Csak olyan nehéz szakítani, azt sem tudom mi lenne velem, sohasem szakítottam még senkivel
A többi cselédnek fizetni kellene... És talán még neki sincs annyi pénze, amennyiért egy idegen eltûrné mindezt. Ha gazdag, vihetne étterembe, vásárolni, ha ruha kell (ne turkálóba), mosodába vihetné a ruháid, és ha már megy, a tieidet is stb. Érted, megosztozhatnátok azon, amitek van, anélkül, hogy számon kérnétek, ki mennyit adott a közösbe.
Te egy nagyon rendes kis csaj lehetsz, sajnos már most erõs függõség és megfelelési kényszer alakult ki benned. A világ csak a hapsin keresztül létezik számodra. Fõsulin nincsenek barátaid, akikkel el tudnád terelni a gondolataidat? Vissza kellene rázódnod a saját bõrödbe, a saját életedbe. Nagyon remélem, hogy még idõben megtörténik.
Szia! Menekülj, ahogy lehet! Sajnos tényleg csak arra kellesz neki, hogy érezhesse, õ micsoda f*sza gyerek, hiszen senki hozzá fogható nincs. Valóban arra vágysz késõbbi életedben, hogy csak azt lesd, mivel teszel a kedvére? Olyan állást találj, ami neki tetszik, úgy nézz ki, ahogy neki tetszik, azokkal állj szóba akik neki tetszenek, csak azt mond ki, ami neki tetszik... Te, a véleményed, az igényeid, a vágyaid hol vagytok? Egy igazi kapcsolat nem errõl szól. Közös jövõ? Gondolj bele, mi lesz, ha esetleg babát vársz és nem csak a most "divatos" 5 kg-ot szeded fel, hanem mondjuk 10-et? Mi lesz ha a gyerek többet sír, vagy nyûgösebb mint azt az apja elvárná? Mi lesz, ha 25 év múlva rájön, hogy öregszel és nálad csinosabb 20 évesek rohangálnak a "jó fogást" keresve? Hogyan lehetne vele szakítani? Emlékezz vissza egy olyan alkalomra, amikor éppen lehülyézett, semmibe vett, megalázott és mond meg neki, hogy ennyi volt. Eddig tûrted, de betelt a pohár. Menjen és keressen magának másik rabszolgát.
kihasznál.. nem normális ez.. (én 3x annyi ideje nem hallottam egyetlen csúnya szót sem a páromtól!!! soha! mindig kedves hozzám, gyöngéd..) Kérdezõ, keress egy emberibb, méltóbb társat magadnak! nem fog megjavulni..
A kérdező hozzászólása: De egyébként ahhoz képest hogy gazdag, nem szórja el a pénzt. Nem jár bulizni, nincsenek káros szenvedélyei, nem szokott hazudni sem, megbízhattam benne mindig is. De ha ennyi minden van ami nem tetszik neki benne, akkor miért nem hagyott már õ ott?
Ja, meg akármilyen az anyád, nincs az a birka, aki les.ggfejezheti. Ezt is jegyezd meg egy életre. Mekkora egy tahó lehet ez a pasi, atyaég.
A kérdező hozzászólása: De néha megy olyan aranyos, és van hogy 2-3 hónapig szinte idilli ahogy elvagyunk. Nagyon tõle függ, hogy milyen irányba halad a kapcsolatunk!
azonnal elmenni, bármennyire is nehéz, hiszen régóta tart és nagyon fiatalon kerültél mellé.. 21 éves vagy -miért is kell egy agresszív, hedoniszitikus férfi rabjává válnod??? Ez nem általános, ritka agresszív!!!!
hagyd ott!
Vannak ilyen férfiak. Nem tudom, mi a kórkép neve, de nem egészséges, az biztos. Talán nem kellene 100%-ban kiszolgálnod, és lemondani a saját igényeidrõl.
Micsoda egy p.öcs! Szerintem lapát!
Nos...MENEKÜLJ!!! Amúgy a nézd meg h bánik a saját anyjával...veled is úgy fog, bár már az is beszédes ahogy most bánik veled. Lépj le.
Sajos igazuk van az elõttem válaszolóknak. Ez a apalinem fog megváltozni. Kis dolgokban változnak az emberek, de az alapvetõ jellemvonások megmaradnak. Az, hogy anyukádról így beszél...Honnan veszi a bátorságot? Onnan, hogy az elsõ alkalommal nem merted azt mondani neki, hogy ezt meg ne hallajd mégegyszer, igaz? Nem mertél rászóni, õ meg úgy érzi, szabad utat kapott. Innentõl kezdve már árd is mondta, itt sem szóltál vissza... Vagy mondtad már neki, hogy "te vagy az idióta"? Ha annyira jól áll anyagilag, akkor miért mondja, hogy ha dolgoznál, akkor alapozhatnátok a közös jövõt, ha NEKED lenne pénzed. Akkor mégsem áll jól annyira. Ha már most kiakadsz, és jogosan, akkor szerinted mi lesz pár év múlva? Mikor esetleg lesz 1-2 gyerek? Összevesztek, gondolj bele, ez az embertípus még azt sem engedné, hogy láthatsd a gyerekeidet, nemhogy neveled. Csak vele érthetnél egyet, mindig le lennél ugatva, mint egy kis senki. És kb. ennyibe is venne. Isten ments azoktól, akik meg vannnak gyõzõdve saját tökéletességükrõl, és rajtuk kívûl, aki mást mond, az mindenki hülye. Ha jót akarsz, hagyd ott, amíg lehet, mert pár év múlva majd itt kérdezed, hogy hogyan menekülj el a férjedtõl, mert már a gyerekek is semmibe vesznek téged.....

A barátom szakított velem 2és fél év után. Azzal az indokkal h nem szeret már annyira. Azóta is mindennap beszélünk msn-en ír, h h vagyok meg minden. De ha szakított velem miért csinálja ezt velem? Miért ír rám?

annyira rossz így is nélküle..:(

Legjobb válasz: Hát ha azt mondta hogy nem szeret annyira az nem azt jelenti ,hogy utál!Szóval kiváncsi lehet rád meg minden!De ha neked ez nem esik jól,sõt csak rosszabb,akkor kérd meg hogy hagyjon egy kicsit,hiszen két és fél év az már elég hosszú idõ!

Hát ha azt mondta hogy nem szeret annyira az nem azt jelenti , hogy utál!Szóval kiváncsi lehet rád meg minden!De ha neked ez nem esik jól, sõt csak rosszabb, akkor kérd meg hogy hagyjon egy kicsit, hiszen két és fél év az már elég hosszú idõ!
Szia. Tapasztalatból mondom, jobb ha megszakítasz vele minden kapcsolatot, fõleg ha Te még érzel bármit is felé. Most kell egy kis idõ, hogy feldolgozd a történteket, de ha õ állandóan belemászik a lelkedbe akkor nem fogod tudni kiheverni. Én is voltam már így, csak úgy mûködött, hogy véget vetettem mindenfajta kommunikációnak. Nehéz lesz nagyon, sajnálom.
Azért beszélget még veled, mert megszokta a közelségedet. Egyszer én is szakítottam egy barátommal két év után, mert már nem voltam belé szerelmes. De még hónapokig minden nap beszélgettünk vagy találkoztunk. Én kérdeztem tõle, hogy neki ez gond-e, de én azt vettem észre, könnyebb volt ez a fokozatos elválás egy ilyen hosszú kapcsolat után.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!