Találatok a következő kifejezésre: Az én miért (2544 db)

Facebook-on egy alkalmazás közzétételénél (pl. szerencsesüti) ha megírom mit gondolok róla, akkor azt én miért nem látom megosztás után?

Van pl. a szerencsesüti, majd kiadja nekem, hogy 'holnap jó napod lesz' rákattintok a Megosztás gombra, majd van egy 'Megosztás!Mit gondolsz?' rész, oda ha írok, nem jelenik meg, legalábbis amit oda írok, azt nem látom megosztás után. Miért? Régen megjelent rendesen.

Legjobb válasz: próbáld meg mással megnyitni, mozzila, ie..

próbáld meg mással megnyitni, mozzila, ie..

Miert olyan "mas" mint a tobbi, az en baratom? O miert nem tartja "normalisnak" azt, amit mas srac igen?

1 ev es 5 ho-ja egyutt vagyunk.Szeretjuk egymast, de problemaink voltak, mivel nagyon fura a pasim!Zarkozott tipus, nehez az igazat kiszedni belole.En azt hittem en kerek sokat egy kapcsolatba, de rajottem h az a normalis.Nem tudom honnan szedi,de ami masnak a normalis az neki a sok!Azaz masnak teljesen normalis, h ha szeretjuk egymast, akkor viragot adunk, egyutt toltunk idot, megbizunk egymasba,szep dolgokat mondunk egymasnak.O meg nem mer megbizni mert lehet atverem, nem mond szep dolgokat, mert a fejembe szal,s kapok jobbat, s nem hisz nekem,feltekeny mikor rajon, pedig soha okot nem adtam ra h ketelkedjen.Na meg ha fel h elveszit(azt se tudom honnan jon neki)akkor egesz nap piszkal, ameddig jol osszeveszunk,ahelyett h elmondana, s lenyugtassam, h nincs oka ra.Es ha mondom h mas srac milyen rendes a baratnojevel, akkor h o azt soha nem tenne meg,mert nem erdemlik meg.Miert nem teszi meg ertem azt amit mas srac megtenne? Leheteseges h igy neveltek a szulei? Vagy neki miert tunik akkora aldozatnak, amit mas srac akar osztonosen is megcsinal?

Legjobb válasz: most, õszintén, segitene az rajtad, ha tudnád miért? Akkor jobb lenne? Ha 1,5 év alatt nem tudtad rávenni, hogy változzon, akkor azt hiszed ez a tudás lesz a Szent Grál, ami majd hirtelen lehetõséget ad neked megváltoztatni? Õ ilyen, és mindegy miért. A kérdés az, teneked jó ez így. Mert ha nem, akkor váltani kell (és ezzel persze bebizonyítani neki, hogy igaza volt), vagy bizonygatni tovább, hogy nincs igaza és vergõdni ebben a "kapcsolatban". Régi igazság, hogy a nõk abban reménykednek, hogy a párjuk megváltozik, a pasik meg abban, hogy nem. Jellemzõen egyikük számítása sem jön be. Nem tudom mennyi idõs vagy, de az írásod alapján fiatalnak tûnsz. 1 év 5 hónap a te korodban bõven sok vergõdni. A te dolgod, hogy keresgélj, tapasztaj, nem az, hogy leragadj egy (ráadásul rossz) embernél.

most, õszintén, segitene az rajtad, ha tudnád miért? Akkor jobb lenne? Ha 1, 5 év alatt nem tudtad rávenni, hogy változzon, akkor azt hiszed ez a tudás lesz a Szent Grál, ami majd hirtelen lehetõséget ad neked megváltoztatni? Õ ilyen, és mindegy miért. A kérdés az, teneked jó ez így. Mert ha nem, akkor váltani kell (és ezzel persze bebizonyítani neki, hogy igaza volt), vagy bizonygatni tovább, hogy nincs igaza és vergõdni ebben a "kapcsolatban". Régi igazság, hogy a nõk abban reménykednek, hogy a párjuk megváltozik, a pasik meg abban, hogy nem. Jellemzõen egyikük számítása sem jön be. Nem tudom mennyi idõs vagy, de az írásod alapján fiatalnak tûnsz. 1 év 5 hónap a te korodban bõven sok vergõdni. A te dolgod, hogy keresgélj, tapasztaj, nem az, hogy leragadj egy (ráadásul rossz) embernél.
Szia! Egyetértek az elõttem szólóval. Neked kell eldöntened, hogy megéri-e ez a kapcsolat a sok vergõdést. A pasik néha (fõleg fiatalon - nekem is úgy tûnik, hogy még elég fiatalok vagytok) valahogy nem nagyon tudják, hogyan viselkedjenek. Nekem nagyon úgy tûnik, hogy még nem érett egy komoly kapcsolatra. Annyit tehetsz, hogy mindezt, amit leírtál ide elmondod neki! Csak bátran :-) Mondd meg, hogy neked ez mennyire rosszul esik. Ha valóban szeret, boldognak akar látni és fog valamennyit változni!
A kérdező hozzászólása: 20ak vagyunk, a masodik komoly kapcsolatunk mindkettonknek.Es igen, erdemes, mert szeretjuk egymast, es jol rezzuk magunkat egyutt. Es ezt a viselkedest idovel vettem eszre.El lehetne erni h valaha normalis srac legyen belole?vagy fogadjam el igy?
Mindenki normális, csak más a mentalitása. pl én sem szoktam mindent megbeszélni a másikkal, mert attól sem nekem sem a másiknak nem lesz jobb. Azt hogy meg mennyire szeret valaki valakit arra szavak nélkül is rá kell jönni, ha meg ezzel a baromsággal húzod az agyát hogy próbálod megváltoztatni amit teljesen felesleges, és belekötsz mindenbe akkor ne csodáld ha mégolyanabb lesz, én sem díjaznám az ilyen viselkedést! Azzal meg hogy xy miket mond meg miket csinál a rosseb sem törõdik, õ nem más hanem önmaga és ezzel is csak idegesíted, én sem akarok úgy tenni ahogy mások, és nyilván volt elõtted pár tapasztalata ami rosszul sült el és ez rányomta a bélyegét arra ahogy a lányokkal bánik, mellesleg meg is tudom érteni amilyenek vannak köztetek, én sem a bizalom szobrát keresem egyikben sem...
Draga 20 eves, en 30(!!!!????!!!!!) evesen szakitottam egy emberrel, nem masfel ev utan... Azt mondta, nem erdemlem meg a viragot, mert nem cserelem alatta a vizet es azt, hogy en ugyis mindent elnezek neki....stb. Par evvel jarok elotted. A szerelem, az egy szep dolog. Felemelo, rozsaszin csoda. Csakhogy a szerelem mint olyan keves ahoz, hogy miutan elmult barki miatt is szenvedjunk!!!! Az ember ha valaszt - igy tapasztalat utan mondom - olyat valasszon akivel kozos tervei vannak, kozos ertekei es a kapcsolat inkabb szereteten es tiszteleten alapuljon, mint egeto szerelmen. Draga, nem fog megvaltozni, te pedig az idodet vesztegeted. Nehez, tudom - nekem is eltartott egydarabig - de adj neki igazat: menj es talalj valaki olyat aki ertekel, megolel, szeret nem pedig fikazik allandoan. En tok depresszios voltam a vegere. Meg el is hittem amiket ram mondott. Igazabol a maga nyomorultsagat probalta ram vetiteni. Eluntam. Eleg a lelki nyomorultakbol akik az edes kicsi csupasziv emberek energiajat es veret szivjak! Legyen az akar ferfi, akar no!
Osztozom az elottem hozzaszoloval! Tul fiatal vagy ehhez a teherhez!!!! most meg fiatal vagy de nem latod h rabolod az idodet. En 3 ev utan leptem ki egy lelki terhes kapcsolatbol ahol nalam sem volt jo semmi es nagyon csunyan volt banva velem. 33 eves vagyok es az engem annyira megviselt h ki tudok ugyan alakitani ujabb kapcsolatokat de remeket latok, h mi van ha o is ugyanolyan... eselyt adok az ujnak nem mondom meg nyitott vagyok uj kapcsolatra de ez egy lelki kuzdelem magamban amit egyre inkabb erzek h nehezen tudom legyozni... Tul fiatal vagy ehhez a lelki teherhez. Ne tedd. Hagyd ott!!!

Mondjátok már meg nekem miért ordít az én 17hónapos fiam miközben én mosogatok? Jó, tudom, mert nem vele foglalkozom, de vannak más elfoglaltságaim is, akkor nem szokott sírni.

de ahogy megnyitom a csapot, rángat és ordít.én meg?rülök.mit tegyek?

Legjobb válasz: gyerekkoromban berögzött félemem volt hogy ha anyukám kihuzza a dugót a kádból akkor lefolyok vagy a tesóm. mivel 3 éves koromig nem tudtam beszélni (én azt szoktam mondnai, hogy nem értettek meg) ezért csak késöbb derült ki hogy miért visítok ha kihuzta anyukám a dugót, én ugrottam ki szó szerint a vízböl és addig ordítottam míg a tesómat is kivették. én nem emlékszem rá de anyukám mindig meséli.

gyerekkoromban berögzött félemem volt hogy ha anyukám kihuzza a dugót a kádból akkor lefolyok vagy a tesóm. mivel 3 éves koromig nem tudtam beszélni (én azt szoktam mondnai, hogy nem értettek meg) ezért csak késöbb derült ki hogy miért visítok ha kihuzta anyukám a dugót, én ugrottam ki szó szerint a vízböl és addig ordítottam míg a tesómat is kivették. én nem emlékszem rá de anyukám mindig meséli.
a fiam azóta nem sír mióta odatettem a mosogató mellé, etetõszékbe. tettem elé ezt -azt, amit betehetett a vízbe. sztem az zavarta, h nem látta, mit is csinálok. volt olyan, hogy mosogatás közben etettem.
utolsó vagyok, 18 hónapos
nem lehet hogy õ pancsolna a vízben?kisfiamtól a fürdõkádat nem lehet kimosni mert õ akarna benne pacsálni a vízben.ordít és ezerrel tol férre a kádtól és nyújtozkódik hátha vizet ér:-)
én lányom mikor kicsi volt akkor ha bekapcsoltam a tv-t és ha a deviza árfolyam ment akkor sirt de ha elkapcsoltam abba hagyta és nem tudtam megfejteni amúgy 1-2 éves lehetett
A kérdező hozzászólása: húúú, megnyugodtam, hogy nem az én picim kattant be, én viszont befogok :)
11 hónapos szintén zenész. A miértre még én sem jöttem rá sajnos.én is inkább a fele hajlok, hogy a hátat fordítás zavarja, mert minden más tevékenységben tudunk rendesen kommunikálni, én erre tippelek.Te jó ég!ez el tarthat akkor még 6 hónapig is??
az enyém 15 hónapos lány, és üvölt, ha mosogatok :) ))))) ha takarítunk, vagy proszívózok, vagy bármi más, azt szereti, de ha mosogatok, azt gyûûûûlöli:) )))))
Te jó isten!!! Ez akkor valami 17 hónapos fiúkat jellemzõ viselkedés! Az enyém is ezt csinálja. Igaz õ már kb. 2 hónapja mûveli ezt. Én úgy gondolom, az a baja, hogy hosszabb idõre hátat fordítok neki. De ez csak tipp. Kikészít vele:(( Egyszer megpróbáltam, hogy felállítottam a székre, és hagytam, hogy mosogassa a kanalakat. Ne tedd:) Bár nagyon tetszett neki (még jó, hogy tetszett:) ), nem érte meg. Át kellett öltöztetnem, én is csupa víz lettem, a mosogatás kétszer tovább tartott, és utána végigüvöltötte, amíg megszüntettem a mosogató körül képzõdött cunamival felérõ természeti katasztrófát:)
A kérdező hozzászólása: de amikor csak a pulton teszek-veszek, akkor nem sír.és akkor is ugyanúgy állok mint a mosogatásnál.és tényleg amint megnyitom a csapot ordít, ha elzárom abbahagyja :S


Miért nem az én IP címemet mutatja az ingyenesen letölthetõ Platinum Hide IP program? Amikor megnyitom nem az én IP címem jelenik meg rajta, hanem egy orosz.

Figyelmeztetésként kiírja, hogy: you are currently not hidding your real IP. vagy is hogy jelenleg nncs meg a valós IP címem. Amikor viszont beírom a choose IP country-ba az IP címem és rányomok a keresõre akkor az én IP címemre Angliát hozza fel. Van valakinek ötlete?

Legjobb válasz: Ennek a programnak pont ez a lényege!!! Benne is van a nevében "HIDE IP" azaz elrejti az IP-d az oldalak elõl és esetedben pl. egy orosz szerveren keresztül kapod meg az adatokat. Ez arra jó, ha pl. letöltõoldalakon az ország tiltva van (pl. hellshare), akkor mégis tudsz letölteni más országokon keresztül. Ha nem tudod mire jó egy program, miért akarod használni?

Ennek a programnak pont ez a lényege!!! Benne is van a nevében "HIDE IP" azaz elrejti az IP-d az oldalak elõl és esetedben pl. egy orosz szerveren keresztül kapod meg az adatokat. Ez arra jó, ha pl. letöltõoldalakon az ország tiltva van (pl. hellshare), akkor mégis tudsz letölteni más országokon keresztül. Ha nem tudod mire jó egy program, miért akarod használni?

Miért akarnak az én gépemmel kapcsolatba lépni, kik ezek?

Letöltöttem a pc tools firewall plus-t és elég gyakran írogatja, hogy az én gépemhez próbálnak csatlakozni, gondolok itt ilyanre: macibolt.hu meniszkusz.hu, meg külön féle IP címek. Miért akarnak az én gépemmel kapcsolatba lépni, mit akarnak?

Legjobb válasz: Az interneten rengeteg szolgáltatás ún. sütikre, cookie-kra van felépítve. Ilyen az automatikus bejelentkeztetés, a kosár, az, hogy bejelentkezés nélkül is a neveden szólítanak, ha többedszer keresed meg az oldalt. Ezeket a cookie-kat beolvasni és/vagy írni "jönnek be" ezek a címek. Amennyiben olyan oldalakról van szó, amiket meglátogattál, illetve amit ha beírsz gugliba, nem rögtön úgy indul a keresési lista, hogy "miért akar ez belépni hozzám", akkor nyugodtan okézd le. Akkor van baj, hogyha ezek a címek .ru, .cn és egyéb (orosz, kínai, de még van sokfajta.) végzõdésûek, és soha nem hallottál róluk. Ha .com-osak, általában hirdetõk, ez ellen nem tehetsz sokat. Az egész folyamatot tulajdonképpen akkor tudod letiltani, hogyha a böngészõdben kikapcsolod a sütiket, ennek a menetét szintén guglizd ki. Ha utána is baj van - na, akkor ne engedd meg nekik a hozzáférést, vagy szerezz be egy jó vírusirtót, aminek a nevében az Internet Security vagy hasonló is szerepel, én az ESET Smart Securityt ajánlom (de avastot ne, ha lehet! Inkább valami fizetõset, legálisan) és vizsgáld át a gépet. Könnyen lehet, hogy zombiszerver részévé vált a géped.

Az interneten rengeteg szolgáltatás ún. sütikre, cookie-kra van felépítve. Ilyen az automatikus bejelentkeztetés, a kosár, az, hogy bejelentkezés nélkül is a neveden szólítanak, ha többedszer keresed meg az oldalt. Ezeket a cookie-kat beolvasni és/vagy írni "jönnek be" ezek a címek. Amennyiben olyan oldalakról van szó, amiket meglátogattál, illetve amit ha beírsz gugliba, nem rögtön úgy indul a keresési lista, hogy "miért akar ez belépni hozzám", akkor nyugodtan okézd le. Akkor van baj, hogyha ezek a címek .ru, .cn és egyéb (orosz, kínai, de még van sokfajta.) végzõdésûek, és soha nem hallottál róluk. Ha .com-osak, általában hirdetõk, ez ellen nem tehetsz sokat. Az egész folyamatot tulajdonképpen akkor tudod letiltani, hogyha a böngészõdben kikapcsolod a sütiket, ennek a menetét szintén guglizd ki. Ha utána is baj van - na, akkor ne engedd meg nekik a hozzáférést, vagy szerezz be egy jó vírusirtót, aminek a nevében az Internet Security vagy hasonló is szerepel, én az ESET Smart Securityt ajánlom (de avastot ne, ha lehet! Inkább valami fizetõset, legálisan) és vizsgáld át a gépet. Könnyen lehet, hogy zombiszerver részévé vált a géped.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tippeket, de csak azon csodálkozom, hogy még egyszer sem látogattam meg a fentebb említett weboldalakat, akkor, hogy kerül a sütije a gépre?...
Valószínûleg akkor reklámoldalak, mert a meglátogatott oldalakon õk tették ki a reklámjaikat/õk a reklámhálózat.

Miért ilyen tahók az emberek? Miért kell kinevetni ha a barátom alacsonyabb nálam? én így szeretem!

mindig mindenhol kinevetnek minket, pedig csak kb 10cm-el kisebb mint én, ( én 175 vagyok).. de engem nem érdekel, nagyon szeretem ?t, és nem érdekelnek a küls?ségek, ha le esne az egyik keze meg az egyik lába akkoris nagyon szeretném, és tudom hogy ? is így van ezzel, de folyamatosan pofáznak, röhögnek, beszólnak, kinéznek minket mindenhonnan... eleinte nem foglalkoztunk velük, de kicsit kezd kellemetlen lenni hogy nem tudunk sehova se elmenni anélkül hogy ne néznének össze az emberek, vagy röhögnének ki.. miért ilyen primitív mindenki???? :(((

Legjobb válasz: Az én férjem is alacsonyabb nálam pár centivel, ennek ellenére már 19 éve remekül elvagyunk.. Anno a beszólásokra csak annyit reagáltam: az ágyban nem látszik :P. Ha titeket nem zavar, ne foglalkozz vele, mit mondanak mások.

Az én férjem is alacsonyabb nálam pár centivel, ennek ellenére már 19 éve remekül elvagyunk.. Anno a beszólásokra csak annyit reagáltam: az ágyban nem látszik :P. Ha titeket nem zavar, ne foglalkozz vele, mit mondanak mások.
Csúnya általánosításnak fog hangzani, de az emberek igen jelentõs hányada nagyon sekélyes értékrenddel bír, teljesen mindegy nekik, hogy ti mennyire szeretitek egymást, bunkó és beszólogató megjegyzések mindig lesznek. Tényleg ne törõdjetek velük, sõt bizonyos szintig, mértékig örüljetek is, mert így egy nagyon megbízható és egybõl kéznél lévõ jelzésetek van, kikkel érdemes barátkoznotok, komolyabb beszélgetésbe elegyednetek. Rosszabb valahol az, amikor a pároddal csak késõbb késõbb, akár hónapok múlva jöttök csak rá, milyen felszínes vagy beszûkült taggal bõvült a baráti körötök nektek kettõtöknek viszont így szinte azonnali visszajelzésetek van. Fonák logika, meglehet. De mások tahóságának elviselése tényleg a ti hozzáállásotokon fog múlni.
Zsiráf és a kölyke
szerintem örülj neki! tudom kifordítva hangzik de látod magad? egyre jobban szereted emiatt... e sértések miatt még inkább inkább közelebb kerültök egymáshoz szorosabb kötelék alakul ki köztetek... bár engem röhögnének ezért :D de mondom ezt nem rosszindulatból mondom csak gondolkodj pozitívan h rosszat tesznek kívánnak nektek vagy csak lenéznek ennek ellenére pozitív dolog születik...
Tipikus "magyar" mentalitás.. Ha egy alacsony srácnak nagy nehezen sikerül összejönnie egy magasabb netán csinosabb lánnyal rögtön beindul az irigykedés feléjük. Én sem vagyok egy égimeszelõ a magam 172cm-el és sajnos nehéz normális, nem magasságmániás nõt találni. Egy ritka kivétel vagy és a barátod egy nagyom szerencsés srác...
Az eszeddel és a szövegeddel ellensúlyozhatod a magasságbeli hiányt.
Hát én megértelek titeket, én csak 165cm vagyok fiúként és nem csak, hogy nehéz barátnõt találnom, de a magasságom miatti hátrányokkal is folyton meg kell küzdenem az élet minden területén.
Sz.arj a nép fejére! Nektek kell jól éreznetek egymást, a többi mellékes. Tudat alatt lehet, h téged is zavar ez a dolog, ha ennyire érdekel mások véleménye.
A kérdező hozzászólása: persze, mindenkinek lehet véleménye, sõt gondolhatják felõlem azt is hogy milyen h.lyén nézünk ki, de mindenki tartsa meg magának! és tudatalatt sem zavar hogy alacsonyabb nálam, viszont az mindkettõnket zavarja, hogy egy tökéletes este után hazafele, mindig valaki 'belerondít'...
Nèzd, tény, hogy elég furán nézhet ki.De viszont én sose röhögnélek ki titeket, mert az bunkóság..
Nálam is alacsonyabb a barátom, igaz nálam kb csak 5-6 cm-el, és néha minket is kiröhögnek, de ne érdekeljen, és ha kiröhögnek, beszólogatnak csak annyit mondj nekik: Ha külsõ alapján álltok hozzá a dolgokhoz sosem találjátok meg az igazit.. :)
Ne törõdj velük! Én pikkelysömörös vagyok és ezért is néznek, mutogatnak, beszólogatnak. Hát na, nekem is lehet párom. Kitartást! :) 22/L
A kérdező hozzászólása: Igen, mennyire igazad van!!:) ) Köszönöm szépen a válaszokat:) )

Egy afrikai sráccal vagyok együtt és nem értek egy- két dolgot, miért nem fogja meg a kezem az utcán, miért nem csókolhat meg vagy én őt?

A külső tényezők talán, engem nem zavar.Sőt.

Legjobb válasz: Nekem voltak néger pasijaim, ezek engem is zavartak, én megkérdeztem. Azt mondták náluk testi érintés utcán nem szabad, az intim dolog. Ott a nõk is jobban vannak fogva, nem ilyen szabadelvûek mint az európai. És ha az utcán fogja a kezed, megölel vagy csókol, azt náluk a k*rvákkal csinálják. Ez okból is tértem vissza a magyar pasikra, én szeretem ha rámenõsek, meg lehet velük flörtölni. Négerek tényleg nem feltétlen a farkinca méret miatt tetszenek a csajoknak! Ez tipikus magyar pasi méretgondolkodás:) Hanem mert máshogy bánnak a csajokkal, egyenesek, kiszámithastóak, megbizhatóak, nem sunyik, tisztelik a nõket társként, nemcsak szextárgyként. Jó köztük is vannak rosszabb esetek. De ezek a dolgok a kulturájuk, miatt vannak, meg vallásosak! Sok boldogságot!

Nekem voltak néger pasijaim, ezek engem is zavartak, én megkérdeztem. Azt mondták náluk testi érintés utcán nem szabad, az intim dolog. Ott a nõk is jobban vannak fogva, nem ilyen szabadelvûek mint az európai. És ha az utcán fogja a kezed, megölel vagy csókol, azt náluk a k*rvákkal csinálják. Ez okból is tértem vissza a magyar pasikra, én szeretem ha rámenõsek, meg lehet velük flörtölni. Négerek tényleg nem feltétlen a farkinca méret miatt tetszenek a csajoknak! Ez tipikus magyar pasi méretgondolkodás:) Hanem mert máshogy bánnak a csajokkal, egyenesek, kiszámithastóak, megbizhatóak, nem sunyik, tisztelik a nõket társként, nemcsak szextárgyként. Jó köztük is vannak rosszabb esetek. De ezek a dolgok a kulturájuk, miatt vannak, meg vallásosak! Sok boldogságot!
Afrika nem magyarország, azért. : )
Más vallási és kulturális szokások!
függhet attól, h melyik részrõl jött meg milyen a vallása... az enyém megfogja a kezem, meg meg is csókol az utcán...
Mondjuk ezeket a dolgokat, hogy miért tilos a csók és a kézfogás, meg is lehetne kérdezni. Így gazdagodhatnál a kultúrája révén. Gondolom, ezek az iszlámmal függenek össze, a Korán, ha szigorúan értelmezzük, minden testi kontaktust, ami nem gyermeknemzésre szolgál, fajtalanságnak, és így paráznaságnak bélyegez. Megjegyzem, van is ebben valami. Minek csókolózni? Minek kézen fogva mászkálni? Csak mivel európai kultúránk foglyai vagyunk, azért csináljuk ezeket az értelmetlen dolgokat.
A kérdező hozzászólása: két ember közt is más szokás van. Egy afrikai ember sem tehetett arról oda született, és lehet boldog. De nem a nemi dolgok miatt érdekel.
törzsi szokások
Miért nem kérdezed meg õt? Mi honnét tudhatnánk!!
A kérdező hozzászólása: Különben már nem tini vagyok, de nekem nem a méretei miatt tetszik, nekem azért mert sokkal jobban érzem magam vele, de egyáltalán nem a szex miatt tetszik.
A kérdező hozzászólása: most viszont azt nem értem miért nem engedik meg, hogy fényképet készítsek róla.?

Az én szüleim miért nem akartak elválni?

Apám alkoholista,egész életemben gyűlöltem.Anyámat szeretem,és mindig is arra vágytam,hogy csak mi ketten éljünk valahol,még ha szegényebben is,de nyugalomban.Mégsem váltak el,pedig mindenkinek az lett volna a legjobb.Anyám mindenáron össze akarja tartani a családot,de itt sem én,sem ő nem vagyunk boldogok,csak apám.És gyűlölöm apámat,minden nap látnom kell sajnos.Nagyon vágytam arra mindig is,hogy eltűnjön az életemből.Tudni kell róla,hogy alattomos,rosszindulatú.Mindegy,nem sok beleszólásom van,csak bánt a dolog,nem volt jó gyerekkorom miatta.És egy válással meg lehetett volna ezt oldani. Csak az én szüleim ilyen töketlenek,hogy nem váltak el?Vannak hasonló történetek?

Legjobb válasz: Igen vannak hasonló történetek! Nálunk is teljesen ugyanez a felállás! Sok barátomnak elválltak a szülei és láttam,hogy mennyire megviselte ez a gyerekeket,de én még így is azt mondom,hogy nekem 100x jobb gyerekkorom lett volna,ha a szüleim elvállnak és nem kellett volna apámmal egy fedél alatt élni! Amúgy a kérdésre a válasz,hogy miért nem akartak elválni,az én anyukámnál az,hogy õ mindig reménykedett és azzal álltatta magát,hogy majd idõvel minden rendbejön!35 év házasság után döbbent rá,hogy ez már jobb soha nem lesz,csak mindig rosszabb,de akkor meg már úgy érezte,hogy nem lenne képes újrakezdeni az életét,ezért még mindig apám mellett szenved! 22/L

Igen vannak hasonló történetek! Nálunk is teljesen ugyanez a felállás! Sok barátomnak elválltak a szülei és láttam, hogy mennyire megviselte ez a gyerekeket, de én még így is azt mondom, hogy nekem 100x jobb gyerekkorom lett volna, ha a szüleim elvállnak és nem kellett volna apámmal egy fedél alatt élni! Amúgy a kérdésre a válasz, hogy miért nem akartak elválni, az én anyukámnál az, hogy õ mindig reménykedett és azzal álltatta magát, hogy majd idõvel minden rendbejön!35 év házasság után döbbent rá, hogy ez már jobb soha nem lesz, csak mindig rosszabb, de akkor meg már úgy érezte, hogy nem lenne képes újrakezdeni az életét, ezért még mindig apám mellett szenved! 22/L
Édesanyám szülei detto.Anyumnak elég szörnyü gyerekkora volt e-miatt.Végül elváltak mikor anyu már 26-28éves volt, a nagyim ujra férjez ment a vérszerinti tatám szintén uj párt talált(már házasság alatt is megvolt vele csalta a nagyim) mama máig azt sorolja hogy a gyerekek miatt maradtak együtt, hiba volt de nem ismeri el.

Segítség! Miért nem igazságos az anyám miért én vagyok mindig rossz?

Az anyámat sajnos nem tudom úgy szeretni mint ahogy kéne s?t néha úgy érzem hogy ? nem is akrt engem mint gyerekét.Mert a n?vérem azt csinál amit akar van már sok egyese pedig nekem még a 4-est sem engedik.

Legjobb válasz: Szerintem sok gyerek erezte/erzi azt, hogy nem szeretik a szulei. En is mindig ezt ereztem!!! Apukam a mai napig jobban huz a noverem fele, viszont anyukam inkabb az en oldalamon all(amit sokaig nem ereztem!!!) Van egy 14 evvel fiatalabb hugom aki a csalad kis kedvence. Nehez ebben a helyzetben okosat mondani.Nagyon remelem, hogy Te is csak rosszul erzed es idovel kiderul, hogy rosszul ertelmezted a jeleket mint nalam is volt. Annyit tudok tanacsolni, hogy probald a leheto legjobban szretni a csaladodat es remelhetoleg vissza fogod kapni ezt a szeretetet toluk.

Szerintem sok gyerek erezte/erzi azt, hogy nem szeretik a szulei. En is mindig ezt ereztem!!! Apukam a mai napig jobban huz a noverem fele, viszont anyukam inkabb az en oldalamon all(amit sokaig nem ereztem!!!) Van egy 14 evvel fiatalabb hugom aki a csalad kis kedvence. Nehez ebben a helyzetben okosat mondani.Nagyon remelem, hogy Te is csak rosszul erzed es idovel kiderul, hogy rosszul ertelmezted a jeleket mint nalam is volt. Annyit tudok tanacsolni, hogy probald a leheto legjobban szretni a csaladodat es remelhetoleg vissza fogod kapni ezt a szeretetet toluk.
A kérdező hozzászólása: köszi a tippet engem apa szeret jobban de anya.... sajnos nehéz kedvesnek lenni valakivel akit nem annyira szeretünk fõleg ha õ az anyukám...
Hány fps-sel és milyen felbontáson? Élsimítás és antisztropikus szûrés is maxon van?
nyomd fel Full HD-ba 1920 x 1080 felbontásra és kapcsolj mindent ON állásba, teljes élsimítással , teljes látótávolsággal, mindennel, akkor lesz Ultra grafikán a játék Én 26-29 fps-re tippelnék, de biztos néhol lemegy ez alá is.
4 giga memória. Kösz, most jót nevettem. 128bit-nem megy az ultrán. Talán úgy gondolod, hogy az elõre elkészített profiloknál az ultra tényleg jót jelent, de nem. Azt customban kell felhúzni.
A kérdező hozzászólása: 1920 x 1080 nem tudom mert monitorom nincs akkora 1600x1200 ra birom álítani . de csináltam egy képet print screenel [link]
A Battlefield 4 gépigénye: CPU: AMD: Athlon X2 2.8 GHz, Intel: Core 2 Duo 2.4 GHz RAM: 4 GB VGA: AMD: AMD Radeon HD 3870, NVIDIA: Nvidia GeForce 8800 GT Graphics memory: 512 MB Ezekhez képest a te konfigod: CPU: több mint kétszer olyan jó, mint amit fentebb írtam. RAM: Ugyanolyan jó, mint amit fentebb írtam. VGA: Kb négyszer olyan jó, mint a fent említett. Ráadásul a monitorod sem Full HD. A minimumot Full HD monitorhoz írják manapság. Ezek után nem értem, hogy min lepõdsz meg annyira.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!