Találatok a következő kifejezésre: Az én lányom 14 (62 db)

FIÚK, LÁNYOK! Mi a véleményetek az én testalkatomról? 14/L

10-es skálán hány pontot adnátok? Írjátok ki, fejtsétek ki bővebben, hogy melyik testrészemben mi nem tetszik! Köszönöm. Itt vannak a képek (néhányon táncos ruhában vagyok, azon ne csodálkozzatok!)! :) Amiken az egész testem rajta van (majdnem): 1.

Legjobb válasz: Nem egyszerûbb lenne fognod egy fényképezõgépet, készíteni három fotót (elölrõl, hátulról, oldalról) mondjuk bikiniben, és azt feltenni? Az egész alakos képeket leszámítva a többibõl szinte semmi se látszik. Az alapján: magas, vékony, szögletes, már-már fiús alakod van. Egy tipikus gyereklány alkata. Látszik, hogy sportolsz. Hajlékony vagy, és szálkásan izmos is. Még nagyon fiatal vagy, gondolom még bõven fogsz nõiesedni.

Nem egyszerûbb lenne fognod egy fényképezõgépet, készíteni három fotót (elölrõl, hátulról, oldalról) mondjuk bikiniben, és azt feltenni? Az egész alakos képeket leszámítva a többibõl szinte semmi se látszik. Az alapján: magas, vékony, szögletes, már-már fiús alakod van. Egy tipikus gyereklány alkata. Látszik, hogy sportolsz. Hajlékony vagy, és szálkásan izmos is. Még nagyon fiatal vagy, gondolom még bõven fogsz nõiesedni.
Ne 14, hanem inkább 20 évesen mutass magadról képeket, ha már megnõtt rendesen a melled, kialakult a csípõ- és derékvonalad és formásodott a lábad, karod. Ez még csak egy gyerek test, semmi egyéb.
Hát a lábas képekrõl semmit sem lehet megállapítani. Az egész testesekrõl sem, mert farmerban vagy pl meg pólóban.. fürdõruhában még oké lenne. A hasadnál laposabbra számítottam a vékony alkatodból kiindulva. A hátas kép meg megint csak nagyon kicsi, nem sok minden állapítható meg róla, csak az, hogy van egy kis csípõhájad, ami 14 évesen már sok sztem, késõbb még rosszabb lesz. Egyébként egy 14 évesnek miért ezzel kell foglalkoznia?
Csinos vagy! F16
Szerintem jó az alakod fõleg az elsõ képen látszik (nekem) a legjobban. Meg tök jó hogy magas vagy.. Én elég kicsi vagyok... MÉÉG.. :D:D Én 10es skálán adok a 9-est mert nem mindent lehet látni... Ha az arcodat lehetne "csekkolni" akkor biztosan meglenne a 10 pont ;)
vékony vagy, ciciddel nincs gond, de leheetne formásabb feneked és kicsit szélesebb csípõd.... 10/7
Átlagos tinitested van, feszes vagy és vékony
Nem kell a negatív kritikákkal foglalkozni kicsilány. Amúgy az alakod még nagyon sokat fog változni, nõiesedni fogsz, ami jó. 2-3 év múlva biztos szép alakod lesz. Most sincs vele különösebb probléma, csak még nem kezdett el nõiesedni. :)
Fejletlen, fiús test.Se mell, se derék...oszloptest.
Kapsz egy 7est, mert pipihusi vagy.
Azért az sokat elárult, hogy a "cickód" igazából egyik képen sem "kivehetõ". Miért takargatod?
vannak látó emberek errefelé...csipõháj.:DDDDDD elég vak lehet szegény..:DDDDD
szerintem teljesen jó(: vékony vagy és sehol nincs felesleg ha jól látom(:
Szerintem kicsit túl izmos a pocid, de amúgy nagyon szép vagy!

14 hónapos gyereknek hányszor "kell" aludnia egy nap? Az én lányom amióta elindult megint kétszer alszik. Nem sok ez?

Legjobb válasz: Ahányszor álmos.Ha még csak most indult el,és sokat megy,akkor valószínûleg elfárad.Ha az éjszakát átalussza,akkor nem sok a nappali több alvás.

Ahányszor álmos.Ha még csak most indult el, és sokat megy, akkor valószínûleg elfárad.Ha az éjszakát átalussza, akkor nem sok a nappali több alvás.

Lehetséges lenne egy 18-19 éves fiú és egy 13-14 éves lány között bármi is? Erről mi a véleményetek? Most nem pont az én esetemben. Csak úgy általánosságban! 14/L

Legjobb válasz: elsõ:azért az durva, akkor 25 éves srác szedett össze egy 13 évest, leégne a bõr a képemrõl kb még az ismerõsök elött is, nem hogy a családja elõtt például. És szerintem a 13-14 éves és fiatal még a 18-19-hez,mondjuk 14 az még talán határeset...de inkább legyen már közelebb a 15höz.

elsõ:azért az durva, akkor 25 éves srác szedett össze egy 13 évest, leégne a bõr a képemrõl kb még az ismerõsök elött is, nem hogy a családja elõtt például. És szerintem a 13-14 éves és fiatal még a 18-19-hez, mondjuk 14 az még talán határeset...de inkább legyen már közelebb a 15höz.
õszintén megmondom hogy helyzettõl függ. nagyon ritkán de olyanok is léteznek, mint ismerõsömék. 28 éves fiú, 16 éves lány. kb 50 km távolság. 3 éve együtt.
Én 13-14 éves lány vagyok, és tetszettem egy 18-19 éves fiúnak, de komolyabb dolog nem lett belõle:)
Hát így gondolom..:D nem hiszem hogy ez pedofília lenne, (14 év után semmiképp), meg a fiú sem annyira öreg, én csak azt gondolom, hogy nem valami jó párosítás inkább szellemileg:D de meg kell próbálni, aztán majd rájönnek:D
A kérdező hozzászólása: szerintem ez nem az.. mert ha nemtörténik meg akkor nem pedofil..
Ha a fiú pedofil, akkor lenne, bármi!
A kérdező hozzászólása: hát utolsó:D ahogy gondolod.
a 16 és a 21 már nem ugyanott van, mint a 13-18 szerintem. Még a legérettebb 13 éves, akit ismerek is túl éretlen egy normális kapcsolathoz lelkileg és szellemileg, fõleg 5 évvel idõsebb fiúval. (És mondom, nem a hülyébb fajtából van pedig.) Pár év múlva egészen megváltozik egy mostani 13 éves érdeklõdési köre, több közös lesz benne egy huszonévessel, mint egy 12-14 évessel:D De mindig vannak kivételek, sajnos én még nem láttam erre példát. 17/L
A kérdező hozzászólása: nem rólam van szó!:) odaírtam, hogy nem az én esetemben.. és tök mind1 h ha vár a lány 2 évet akkor a fiú már 21 lesz õmeeg 16! ugyanott vagyunk.. hát ezzel viszont egyet értek .. 25évesen egy 13éveessel elég ciki.. még ha 18-14 lenne akkor segáz..
Ha rólad van szó, akkor szerintem inkább várj még 2-3évet.
A kérdező hozzászólása: de ha nem történik semmi olyan. vagy úgy történik h a csaj is szeretné és nem mondják el senkinek akkor nyugivan nem?
pedofilizmusnak mondanám inkább.
A kérdező hozzászólása: Na az széép:|:D tehát végülis szerintem minden lehetséges csak az a fontos, hogy szeressék egymást.. de viszont sztem egy 14éves lány még nemáll készen másraa....mint amik a fiú igényei:|
A kérdező hozzászólása: 22: 54 :) adom ! utolsóó. hát akkor ez ilyen kb.

Az egyik lány osztálytársam (14 évesek vagyunk) 3 hónapi járás után lefeküdt az ugyancsak 14 éves pasijával. Mi azóta elég durván nézünk rá (én pl. eléggé lenézem őt). Ti mit gondotok?

amúgy a csajszi nem hülye, ? a 2. legjobb tanuló az osztályból és jóformán nem is tanul....

Legjobb válasz: ha muszáj gondolni valamit, akkor veled értek egyet. korai 14 évesen. ráadásul túl jó sem lehetett. két kezdõ gyerek egymást vezetgeti be a szexbe.... nem lesz túl nagy élmény sosem...

ha muszáj gondolni valamit, akkor veled értek egyet. korai 14 évesen. ráadásul túl jó sem lehetett. két kezdõ gyerek egymást vezetgeti be a szexbe.... nem lesz túl nagy élmény sosem...
nem lehet, hogy van egy kis féltékenység a "sikerére"? te nem szeretnél szeretkezni/szexelni már végre? esetleg pont azzal a sráccal, akivel õ? ha annyira okos, akkor felmérhette, hogy milyen kövekezményei lesznek, hogy védekezzenek stb. ha nem, akkor nem is annyira okos.
Jól tette, élje az életét!, mi a francot kell mindenen görcsölni, csak a nagy képmutató erkölcsi sz.rokat sulykolni egy életen át magunkra, és a másikra?
Azt, hogy ki fog égni. nekem is volt hasonló osztálytársam, folyton csak a szexen járt az esze, az kapta meg, aki akarta. 18 évesen 30-nak látszott, nagyon elhasználódott.
Elsõ vagyok, semmit sem gondolok errõl.
igaza van, nincs ebben semmi rossz.
Nem ismered te sem, szóval kár az erõlködés... A sok idõmilliomos erkölcs-csõsz mindig megjelenik mindig... Rohadt unalmas, hogy szinte minden kérdés arról szól, mennyire gáz x évesen szûznek/nem szûznek lenni. De az még gusztustalanabb, hogy mások p*nájában turkáltok, és ítélkeztek. Mindenkinek a maga dolga, kivel, hol, mikor, hogyan, és miért veszíti el, le lehetne szállni egymás szüzességérõl (akkor is, ha már nincs...)
Védekeztek?Ha ige akkor egészségükre.Mi rossz van ebben.Én 16 évesen vesztettem el, ugyanavval a pasival vagyok. 25/L
Az erkölcs csõsz aki enm támogatja hogy kislányok keféljenek, nagyon értelme sés intelligens ember lehetsz, kérdezte a véleményünk, sok idióta, mint te is biztatja a fiatal naív éretlen kislányokat a szexre amirõl kb fogalmuk sincs, és máris rossz aki szerint nem kéne, lehet nálad nem fontos ha az embernek van tartása, önbecsülése, és normális értékrendje, ugyanis akinek van nem fekszik senki alá még "szerelembõl" sem 13-15 évesen. Errõl ennyit.
Ha intelligenciáról akarsz beszélgetni, nem ártana figyelni, mert tele van a válaszod hibákkal (nem erre vagyok ráállva, csak megjegyeztem, ha már felhoztad.) Nem bíztattam senkit. Csak szánalomra méltó, hogy egyeseknek nincs jobb dolguk, mint más szüzességével foglalkozni. És nem kell azzal jönni, hogy "csak jót akarnak", azt egyértelmûen nem ilyen stílusban tennék. (Vannak, akik azért dugnak minél elõbb, mert menõnek akarnak tûnni, ettõl érzik nagynak magukat, meg le ne maradjanak semmirõl. De sok csökött agynak felfoghatatlan, hogy NEM MINDENKI tartozik ebbe bele attól még, hogy nem szûz...)
az hogy vannak hibáim nem intelligencia kérdése, dizgráfiás vagyok, hiába nézem át elõfordul, csökött agyú vagy te 14 éves fruska 3 hónap után megdugatja magát biztosan nem menõzésbõl tette, nem az a legfontosabb ki szûz ki nem én csak válaszoltam egy kérdésre, és utálom, hogy sok marha még meg is tapsolja õket, ha lányod lesz és 14 évesen már megdugatja magát akkor nem ez lesz a hozzáállásod az biztos
Én 2 hónap járás után feküdtem le a barátommal, 3 hónappal a 15. szülinapom elõtt (2003.07.13) Nem menõzésbõl tettem (elõtte végeztem az általánossal, örültem, hogy megszabadultam tõlük, szóval nem is lett volna ki elõtt vagizni, de nem is ez volt a célom.) Azóta is együtt vagyunk, nem vagyok [email protected], nem vagyok kiégve, nem lett lelki, sem testi károsodásom. 15 évesen is tudtam, mi az a védekezés, alkalmaztam is. Amíg szükséges volt. Van már egy lányom, igaz még kicsi, de ha eljön az idõ, nem tiltani fogom minden [email protected]ól, hanem felvilágosítani, ne kövessen el olyan hibákat, mint sok függöny mögött nevelt lány, általában azok esnek teherbe és hazudoznak a szülõknek... Ha nem tudtok különbséget tenni a körülmények között, hogy hogyan történik meg, csak számok alapján ítélkezni, az már a saját problémátok. Nevezhetsz, aminek akarsz... (Lehet, hogy a lány az életét éli le a barátjával, vagy ha nem is, de többéves kapcsolat lesz belõle, a kérdezõ meg 20 évesen majd több [email protected] fogott, mint kilincset... Majd akkor nézzen ide vissza ;-)) 24L
Én most vagyok 25, 16 évesen vesztettem el.az osztálytársaimhoz képest még késõn is.Ma meg 14-15 évsen szexelnek a lányok, ez van!Nekem is van egy 1 éves lányom, a két kezem összeteszem ha olyan típus lesz, hogy azt mondja várni akar vele, de ha nem akkor mit tegyek???A lényeg hogy az ember védekezzen, és lehetõleg olyannal feküdjön le akivel jár, akivel szeretik egymást.A ku.rválk.odást én sem csípem akárhány éves is az illetõ, de a fent említettek 3 hónapja már járnak!
Mindig vannak kivételek ezt nem kétlem, 3 hónap az nem idõ.Agyereknek nem mindent megengedni kell, hanem felvilágosítani és elmagyarázni milyen következményei lehetnek a korai szexuális életnek, ha úgy van nevelve fel sem merül benne 14-15 évesen.Az hogy konkrétan te nem bántad meg és nem jártál rosszul az egy kivételes eset.Az a baj, hogy manapság abszolút eltûnnek az értékek a tinik az a fontos minél hamarabb szexeljenek, nagyrészüknek fogalmuk sincs róla, elsietik, 14-15 évesen érzelmileg, lelkileg és agyilag is éretlen a gyerek a szexhez is és a komoly kapcsolathoz.
A kérdező hozzászólása: ti mit gondoltok errõl?
A [email protected]ÉRT KELL MÁS DOLGÁVAL FOGLALKOZNOD.irigykedsz rá talán?:D
utolsó mosd ki a szád
gyere mosd ki nekem ;D
nincs igaza az a válaszoló egy tipikus, éretlen, erkölcstelen, neveletlen kis p*cs
Azt, hogy egy kis buzgómócsing vagy, aki szereti beleütni az orrát mások dolgába, ami persze fikarcnyit sem tartozik rá. Amúgy hiába pontoztátok le az elsõ oldal utolsó válaszát, attól, hogy fáj nektek, még igaza van...
A kérdező hozzászólása: ha nem érdekel akkor ne kommentelj!!
Szerintem nincs ebben semmi rossz. 5.: Elsõnek nem is igazán élmény, inkább csak vicces :D
nem kell lenézni senkit, egyszerûen le kell tojni :) a helyedben ezt tenném.
Kislány még a szexhez, de ebben a mai romlott társadalomban semmin nem lehet csodálkozni. Ne ítéld el, és ne is nézz rá csúnyán. Ha megbánja, az az õ baja lesz, nem a tiéd.
semmi közötök hozzá
irigyek....
Szerintem semmi baj ezzel, legalábbis a mai világban. Legalább nem az 1. jött-menttel feküdt le hanem azzal akivel legalább már 3hónapja együtt van és feltételezem hogy "szereti".
jaj édes istenem. elõször is mért fogalkozol más dolgával? semmi közöd hozzá és a tanulmányi eredményihez sincsen köze. az pedig természetes dolog ha valaki kívánja a párját. a legjobb barátnõm 14 évesen feküdt le elõször a barátjával, fél év után és azóta is boldogan együtt vannak 4 éve, és soha nem nézte le érte senki aki ezt tudja.
Ha nekik ez kell, hát hajrá! Sõt, már el is késtek, mért nem inkább óvodában kezdték, vagy bölcsiben? Úristen hová fog ez így vezetni? :S
A társadalom egyre szánalmasabb fõleg a tinik(tisztelet a kivételnek) kefélnek jobbra-balra éretlen gyerekként, erkölcs, tartás, önbecsülés nuku.Ne nézd le majd rájön mennyire hülye volt, a lényeg, hogy te ne csináld, 13-15 éves taknyosként sõt sok estben 16 évesen sem kéne még szexelni.sajnos egyre jobban romlik a helyzet, a sok buta birka tini ráadásul még utánozza is a többit.
Én meg egyik este láttam kijönni a bokorból egy ilyen párocskát. Olyan éjfél lehetett. Lemaradtak a többiektõl, hogy dugjanak egyet. Aztán miután végeztek(ezzel szembesültem már csak) elõjöttek és amint próbálták utolérni a többieket ott ordibáltak a galeri után, hogy mekkorát b.sztak és hogy milyen állat volt. A fiú is meg a lány is. Persze be voltak csiccsentve, így elég õszinték voltak.
amúgy komolyra fordítva, ha tényleg szeretik egymást, had csinálják.3hónap után én is lefeküdnék a barátnõmmel ha õ is akarná :D 14f
H a francba vagy duci......én 180 vok 95 kilóval:DDD és van némi hasam:D
Nem vagy duci, nagydarab vagy, testes, de nem duci. Beszélj vele sokat, beszélj, beszélj éééés ki nem találod de beszélj vele.
Ezért rossz olyan lánynak lenni, akit szépnek tartanak... Egy csomó fiú nem mer odajönni. Aztán évekkel késõbb derül ki, hogy a srác, akiért totál odavoltam, igazából viszonozta az érzéseimet csak úgy gondolta "szép lány" vagyok, neki meg nem volt önbizalma... :( A mostani párommal is ez volt. Nemrég egy munkahelyre kerültünk, kicsit bátrabb lett és elhívott randizni, kiderült, hogy középsuli óta odáig van értem, csak azt hitte, nekem másfajta fiúk jönnek be, mert õ duci.... én meg éjszakákat sírtam át miatta, mert azt hittem nem érdeklem õt. :D Így csak most jöttünk össze. Pedig milyen régóta együtt lehetnénk már.
Merj kockáztatni!! Legyél BÁTOR!! a lányok csípik ha magabiztos vagy ;) Mutasd meg neki hogy neked többet jelent:)
Dehogy vagy duci :) 14 èvesen mèg nincs acèlos, kifejlett izomzata senki. Keep calm! Legyèl vele kedves, figyelmes ès beszèlgessetek. Ja ès mellesleg èn 175cm, 74kg ès fantasztikus vagyok. Ne kiloban mèrd a szèpsèget! L17
A kérdező hozzászólása: Ó fuck. Bocsi, de elírtam mert csak 168cm vagyok és nalá 180cm a min. De egy magasak vagyunk. :-((( Esély így is nulla ?
Igen

én egy 14 éves lány vagyok aki, 165 cm magas és 80 kg. Hogyan foggyak le 5 hónap alatt úgy hogy átlagos legyen az alakom is és a súlyom is? A bunkó emberek kíméljenek! SOS

Legjobb válasz: "Az "átlagos" ebben a korban inkább az erõsen vékony, kifejezetten törékeny alkatot jelenti az ilyen korú lányoknál, kb. 30 kilót kéne fogynod. " Akkor hányan vagyunk, akik nem vagyunk/voltunk átlagosak... Qrva messze voltam az 50 kg-tól 14 évesen (most is), mégis itt vagyok xD 60-65-re ha le tudsz fogyni, akkor az már jó!

"Az "átlagos" ebben a korban inkább az erõsen vékony, kifejezetten törékeny alkatot jelenti az ilyen korú lányoknál, kb. 30 kilót kéne fogynod. " Akkor hányan vagyunk, akik nem vagyunk/voltunk átlagosak... Qrva messze voltam az 50 kg-tól 14 évesen (most is), mégis itt vagyok xD 60-65-re ha le tudsz fogyni, akkor az már jó!
mozogj sokat, sokszor egyél keveset.Ha tudod kerülni a közlekedést akkor mindenhova gyalog menjél ne busszal, torna, stb ja és a legfõbb hogy hidj magadba mert az az ami erõt ad :-) F/18
Gondolj bele mennyi idõbe telt amíg felszedted a súlyodat. Ne akard most ezt pár hónap alatt leadni. Ha õrült fogyókúrába kezdesz, hamar megutálod. Inkább válassz egy olyan étrendet amit hosszú hosszú idõn át képes vagy betartani szenvedés nélkül. Lassan, de tartósan fogyj, és sportolj.
Sport, diéta és akaraterõ. 5 hónap alatt simán sikerülhet, ha kitartasz
Naa, most miert vagytok ilyenek? Hogyhogy sehogy? Igenis, lefogsz tudni fogyni. Hogyha nem 5 honap alatt, akkor 10. De ugyis sikerulhet. Es amikor a kituzott datum fele haladsz, es nem ment le annyi amennyit szerettel volna, akkor se add fel. SPORTOLJ SOKAT, EGYEL KEVESEBBET(kisebb adagokat), minimalis edesseg, erosito gyakorlatok, legy aktiv. TARTS KI A CELOD MELLETT, es hidj magadban. :) Es amikor a 'szakadek szelen' fogsz allni, kerj segitseget anyukadtol, vagy valakitol akiben bizol, jol eltudsz beszelgetni, es tamogat. :) Sok kitartast es akaraterot!
Sehogy, ez egyszerûen lehetetlen. Az "átlagos" ebben a korban inkább az erõsen vékony, kifejezetten törékeny alkatot jelenti az ilyen korú lányoknál, kb. 30 kilót kéne fogynod. Az kb. heti két kilós fogyást jelent. Ha sikerül, olyan lesz a bõröd, mint a sharpei kutyának. Ha az alakodra vigyázol, és lassabban fogysz, az max. 20 kg fogyást jelent, heti 1 kilót, tehát még mindig inkább a duci kategóriában leszel. Sajnálom, de muszáj lesz hosszabb idõt szánnod a fogyásra. Ha most megnyúlik a bõröd, lógni fog a melled, azon már csak a szike segít, soha nem lesz az igazi, feszes, szép nõi test. Még nem is vagy felnõtt, elõtted az élet, ne cseszd el az alakod valami hü1ye dátumra fogyás miatt! (És a szokásos refrén, ha abbahagyod, és "normálisan" eszel, a dupláját szeded vissza. Soha többé nem ehetsz úgy, mint most, mert amitõl egy 80kg-os test nem hízik, egy 50 kg-os igen!)
miert vagy ilyen* elnezest. :)
szia!sokszor egyél keveset.legyen reggeli 10 órai ebéd uzsonna és 6 ig vacsora.nem mondom hogy 1 hét alatt fogyni fogsz, de ha ezt betartod , és mindíg egy idõben eszel akkor tuti hogy fogyni fogsz.én is így fogytam.egyszóval legyen rendszere az evésednek.sok sikert.anett
Én éppen 14 éves voltam, amikor 85 kilóról kb. 6-7 hónap alatt lefogytam 65 kg-ra. Nem ettem édességeket, rendesen reggeliztem, ebédeltem fõtt kaját és délután négykor még valamit hamiztam. Sokat ittam, és heti 2-3-szor jártam aerobicra. Ja, és a tornára is futva mentem, kb. 1 km-re van tõlünk a suli ahol tartották. Én is 165 cm magas vagyok. Szerezz barátnõket, akikkel járhatsz. Kitartással sikerülni fog!
nem 30-at henem 25 harmincat ne
Am ballagásr akarsz lefogyni?
"Este ne egyél"=> Lefekvés elõtt 2-3 órával ne egyél. És estére ne egyél szénhidrátot. Ideálisak: túró, tojás, joghurt, sovány húsok, mellé valami zöldség.
Én zöldet adtam neked :) Viszont szerintem a kérdezõ igenis tûzzön ki maga elé határidõket, vagy legalábbis mérföldköveket, nem muszáj idõben nézni, hisz ezeknek az elérése majd eufóriával tölti el, ha meg nem sikerül betartani (pedig egy reális elvárás volt) akkor változtatni fog. Nem kell ezeket a mérföldköveket megszállottan hajszolni, de ha egyben nézzük a dolgot, hogy fogynia kell 20 kilót, hát az elég gáz. Nekem pl anno volt csomó pólóm ilyen olyan okból amibe nem fértem bele, úgy hogy eldöntöttem, hogy ha törik ha szakad én ezt fel fogom venni, és 1-2-3-4 hónap alatt úgy is lett, és akkor nagyon boldog voltam :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek!!:) hasznosak azok amiket irtatok.:D ki fogom próbálni.:)
Heti 2 kiló x 5 hónap az 40 kiló, számolni tudni kéne :) Egy havi 5 kiló ha sportolsz is akkor menni fog, 55 kilósan meg már bõven jó leszel.
"Hát te lányom már sehogy"
165 cm-hez 80 kg elég sok! Most ezt nem azért mondom, hanem azért, mert az egészségedre is káros, és cukorbeteg lehetsz :(( Én most 161 cm-hez 63 kg vagyok, és a 90 napos diétát használom, talán az segíthet. Link: http://www.90naposdieta.hu/a-90-napos-dieta-leirasa--cikk
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm nektek a sok vállaszt(): nagyon hasznosak számomra:d már fogtyam egy csomotLÁTVÁNYLAG de a sulyom megmaradt..nem értem...mért lehet lehet hogy csak nõttem és azrét van mert az nem látezik hogy látványosan fogyok de asulyom nem csökken...:D köszönöm még egyszer Puszika:Picurka***
Egy 14 évesnek szerintem ne ajánljunk 90 napos diétákat, meg ilyen sz*rokat, már bocs... Mesterséges anyagokkal telenyomott cuccokat, cukros dolgokat, fehérlisztes ételeket iktasd ki, vagy csak nagyon ritkán fogyassz, vacsorára pedig csak fehérje. Ilyen konkrét fogyókúrákkal ne próbálkozz, mert az egészségednek árthat, és nem is használ, mert ha visszatérsz az elõtte lévõ étrendhez, akkor 2x annyit szedsz vissza!
hát én mindig a sportot ajánlom, hisz az természetes. A diéták közül meg sok csak kidobott pénz az ablakon.. mert nem is használnak a legtöbbjük!!
Ami még nem hangzott el, pedig fontos: ne hagyj el teljesen semmi olyat, ami fontos a szervezetnek! 14 évesen az ember még fejlõdik, a koplalásnak komoly következményei lehetnek. Az igaz, hogy a 80kg sok, de nem szabad hirtelen fogyni! FONTOS, hogy LEGYEN MEG a napi szükséges kalóriabevitel. Neten találhatsz ilyen táblázatokat pl http://dieta-abc.hu/tapanyagtablazat.php a lényeg, hogy magas kalória mellett alacsony szénhidráttartalom legyen az ételben. Sok sikert, de kérlek, vigyázz magadra, légy megfontolt.
Amikor még volt akaraterõm 1, 5 hónap alatt 11 kg-t adtam le..ennek függvényében cselekedj. Ui. Visszaszedtem :) egyéb okok miatt
Nem szeretnélek megbántani, de gondolom ezt te is tudod hogy a 165 cm-hez nagyon-nagyon sok az a 80 kg...:( Én ugyanennyi cm vagyok és hozzá 63 kg én is 14 éves és rajtam is sok felesleg van:( Én azt ajánlom neked hogy a mostani kaja adagodat csökkentsd a felére vagy ha tényleg nagyon asok akkor a negyedére.Egy nap max.3-szor egyél vagy többször(4-5)nagyon kis adagot:) Ha nassolni van kedved GYÜMÖLCSÖT egyél. Minden nap fuss 10-15 percet, csinálj 100 felülést délben és este minden nap, végezz különféle tornagyakorlatokat mint például:törzskörzés guggolások stb...Csinálj még törzsemeléseket is:) !!És nem szabad túlzásba vinned a fogyást mert nagyon csúnya bõröd lesz utána, ha viszont megcsinálod ezeket amiket írtak minden nap, betartasz mindent és ha nagyon éhes vagy nem esel neki a hûtõszekrénynek és megsezel 1 tábla csokit és egy zacskó gumicukrot:) SOK SIKER A FOGYÁSHOZ!!:)
elõzõ vagyok szóval ha nem eszel csokit és egy zacsi gumicukrot ha éhes vagyok és betartasz mindent akkor szépen fokozatosan lefogyhatsz!! nem fejeztem be bocsi...:DXD
Reggeli: nagyon fontos, ekkor indul be az anyagcsere. Ha nem reggelizel, akkor izomból fogsz fogyni és nem zsírból. Reggelire igyál egy bögre zöld teát(gyorsítja az anyagcserét), és egyél teljes kiõrlésû gabonából készült müzlit. Tízórai csak egy gyümölcs. Ebédre ehetsz egy tányér levest, esetleg csirkemellfilét zöldségkörettel. Uzsonnára teljes kiõrlésû kekszet, gyümölcsöt, teát javasolnék. Vacsorára maximum gyümölcs vagy zöldségsaláta. Nagyon oda kell figyelned, hogy egészségesen fogyj le. Sok zöldséget és gyümölcsöt kell fogyasztanod, de semmit nem mértéktelenül. Édességet, kenyeret a legkisebb mértékben sem szabad fogyasztani. Testmozgásként javasolnám a hetii 4-5 aerobicot. Komolyan. 1-2 pilates és 3-4 zsírégetõ torna nagyon hatásos. Eleinte nagy fizikai megterhelés lehet, de késõbb hozzá fogsz szokni és látványos lesz az eredmény. A lényeg, hogy ne egyedül csináld, hanem edzõhöz járj (akár egyénileg, akár csoportosan). Remélem sikerül! Ha rossz, akkor se add fel, írj privát üzit, ha segítségre lenne szükséged!
Kedves kérdezõ, szerintem 14 évesen teljesen normális a súlyod és nem bunkóságból vagy genyóságból mondod
"Ha az alakodra vigyázol, és lassabban fogysz, az max. 20 kg fogyást jelent, heti 1 kilót, tehát még mindig inkább a duci kategóriában leszel. " Ki ne találd már, hogy 60 kilósan duci kategóriába tartozik az ember!?! Túlzásokba sem kell esni! :) Amúgy meg a kérdésre a válasz: Ne egyél fehér lisztet, vagyis minden olyan ételt zárj ki az életedbõl, amiben liszt található, pl kenyér, péksütemény, pizza, tészta, süti... Az édességet is hanyagold el, csak semmi cukor, csoki! Helyette egyél gyümölcsöt, de csak nappal, este már ne, mert az is tartalmaz cukrot, viszont ennyi kell, meg rengeteg vitamint tartalmaz, ezért napi egy gyümölcs megengedett! Ha lehet, akkor inkább fõtt párolt ételt egyél, nem pedig olajban sültet! Ha nehéz kivitelezned, mert látom fiatal vagy és nem feltétlenül tudod suli mellett megcsinálni magadnak a diétás ételeket, akkor megfelelõ (heti min. 3szor) sport mellett egyelõre elég az is, ha csak a lisztet és a cukrot hagyod el! Napi 2 és fél liter vizet viszont meg kell innod, mert jó az anyagcserének, meg a méreganyagokat is segíti kivinni a szervezetbõl, kevesebbet eszel, ergo gyorsabban fogysz! Tényleg hatásos! Én már attól is fogytam egy keveset, mert megittam az elõírt mennyiséget! :) Egyet ne felejts el, mindennek az alapja a sport! Tényleg! Jobban is érzed magad tõle( lehet, hogy az elsõnél nem is lesz így, de a többinél biztosan), másrészt feszesen fogsz fogyni, nem ereszkedik meg a bõröd, és átalakul a tested! Kevesebb zsír lesz rajtad és több izom! Én azt javaslom neked, hogy kardiózz sokat, min fél órát, de ink háromnegyed óra lenne a legjobb! Ez lehet biciklizés, sífutás, taposógépezés és gyorsgyaloglás, kicsi emelkedõn! Ne fuss! Felesleges, csak az izületeid mennek szét, mivel nagyon gyorsan kell felhasználnia a szervezetünknek közben az energiát, azért NEM a zsírból megy le, hanem az izomból, mert abban több az energia, vagyis a fehérje! Igaz fittség miatt jó a futás, de másra nem! Helyette 6-os fokozaton gyalogolj körülbelül 4-5ös emelkedõn! Aztán utána, kicsit súlyzózz mellre, karra, külsõ-belsõ combra popsira, persze ezt váltott edzésprogramban, egyik nap deréktól lefele dolgozol, másik nap felsõtestre dolgozol rá. Elsõre biztos soknak tûnik, de heti 3X másfél óra meghozza a várt eredményt! Menni fog, hidd el! Csak higgy benne, légy kitartó, és ezt a pár egyszerû szabályt tartsd be! No liszt, no cukor, no kaja este 6-7 után, heti 3 sport! Sok sikert hozzá! Ja, és légy pozitív, mert agyban dõl el minden!!!! :)
A kérdező hozzászólása: 18:47 Nem tudsz olvasni tán?..minek irsz a kérdésemhez hacsak unatkozol?..-.-BUNKÓK KIMÉLJENEK!!!
Szerintem ne azzal törõdj, hogy mennyit fogysz és hogy mire, hanem hogy csökkenjen az a súly, és akkor már nem haladsz rossz felé...ezeknek a határidõs dolgoknak sosincs jó végük...viszont ha igazán akarod menni fog!! Én 2 év alatt 15 kgot szedtem fel, mert folyton beteg voltam, és volt hogy hetekig nem tudtam enni, utána meg jöttek a falási rohamok...84 kg voltam nyár elején(168 cm-hez), amikor elhatároztam, hogy ideje "felállni", most már 75kg alatt vagyok, és bár még fele út hátra van sokkal boldogabb vagyok :) Kitartást kívánok neked!
válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 18:30 Miert kellett lepontozzatok? Most komolyan... ilyen idiota tarsasagot.
ne hallgass a 6 után ne egyél szövegre, az már rég lejárt hiedelem... lefekvés elõtt 3 órával legyen az utolsó étkezés, ennyi :) én hajnalban fekszek, addig tanulok, vajon mennyire fogna az agyam, ha fél 6kor bevacsiznék és onnantól kezdve koplalás?
sportolj sokat, kerüld az édességet és diétázz. 30 kilót ennyi idõ alatt nem hinném hogy letudsz fogyni de a változáss meglesz. (:
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a vállaszokat(: hasznosak :)
Rendszeresség, betartott mértékek, evéshez zöld tea, és SPORT!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a vállaszokat(: aranyosak vagytok(:
Na most tisztázzuk... Egészségtan szerint amit e.ü.söknek tanítanak, a havi fogyás max egészséges mértéke 5kg. Hagyd el a szénhidrátokat, szaunázz, fuss (ha lehet puha futópályán, h a térded ne küld szét) egyél zöldségeket és ne túl sokat. este ne egyél. Önsanyargatásnak hangzik. de használ
Lehet, hogy izmot szedtél fel, az izom nehezebb mint a zsír. Egy idõ után majd több zsír fog lemenni, ne aggódj. Sok sikert és kitartást!

Jó az én nézőpontom? ! Nekem az, , anya-lánya" kapcsolattal van bajom. Én egy 14 éves lány vagyok, sokszor mondja, hogy ha valami gondom van mondajm el neki.

de ez csak a,,látszat" mikor elszeretnék neki mondani valamit akkor az a válasz, hogy nem érek rá, mert takarítok majd ha ráérek, és rossz azt hallani, hogy neki a takarítás fontosabb mint a saját lánya...Mert mesélte h az ? anykája (mamám) és ? közte nem volt jó a kapcsolat...nem lehetett a mamának semmit se elmondani...Anyunak elmondtam h most bejön egy fiú...és ki az....és hogy péntekre gokartot tervezük a barátokkal, és ? is ott lesz, zömmel 16-17 évesek. (de ottlesz az eggyik bn?m aki szintén 14) és anyu nem akar elengedni...mert h 14éves vagyok és így meg úgy..hol ? ilyenkor már a disco-ba nyomta...én pedig csak egy napot szeretnék a barátokkal...:S és ma mikor mondtam neki mondta hogy persze öt lesz biztos a ....ikéd is ?! és anynira rossszúl esett, hogy elmondom neki h van egy srác, és így visszavág...meg az, hogy nem tudok vele semmit megbeszélni..pedig nekem fontos lenne, hogy valakinek ki önthessem a szívem..és már mondtam neki de ugyanolyan...meg mindig azzal jön h más örülne ha ilyen sorsa lenne h megkap ennyi mindent, és mondtam neki, hogy inkább ne vegyen meg semmit csak legyen jó anya, és elsírtam magam:S...? meg csak kiabált tovább =( Kérlek segítsetek, bármilyen tanácsot elfogadok(: Remélem értitek a lényeget. (: Szerintetek én kérek sokat? Vagy amit kérek t?lle, az lenne a normális ?

Legjobb válasz: Nem kell anyukának semmit mondani,majd mikor 18. szülinapodon boldogan csomagolsz rájön ,hogy elkúrta...

Nem kell anyukának semmit mondani, majd mikor 18. szülinapodon boldogan csomagolsz rájön , hogy elkúrta...
Nem szeretnelek megbantani, de nem hiszem, hogy feltetlen elkell oda menned, foleg amikor a mamad nem engedelyezi. En nem tudom, hogy mi tortenik, hogy a mai gyermekek ennyire a szulo ellen fordulnak, ahelyett, hogy szofogadoak lennenek es segitenenek talan. Mert ha igy viselkednenek akkor talan a szulo is jobban elengedne, mivel megerdemelte pl. Szerintem ez a dolog csak Rad es Mamadra tartozik, amikor En ugy dontok, hogy nem engedem el a gyermekemet, akkor tudom azt, hogy miert nem. Biztosan van olyan, amikor a mamad nyugodtabb talan olyankor kellene Vele beszelgetni, es akkor tudnad elmondani azt, amit szeretnel kozolni Vele. Hivd meg kozos setara pl, vagy irjal Neki levelet!
18.16 Gondolom Tibikéd, Petikéd vagy valami ilyen lekicsinyítõ képzõzött fiúnév, aki a kérdezõnek tetszik. Ezért szégyen nem szégyen fel tudtam volna anno rúgni anyámat, mikor nekem valami/valaki fontos és akkor Tibikéd, Katikád stb. Mintha lefikázna azzal együtt, ami nekem fontos.
Azért a mai világ nem olyan mint az édesanyádé volt. Mi nagyobb biztonságban voltunk. Kábítószer egyáltalán nem volt az országban, inni nem ittunk, néhányan kipróbálták a cigit, és a sex is csak jóval késõbb jött mint manapság. Anyád félt. Nem akart bántani.Szerintem a 16-17 éves fiukkal van baja. Ha egyet is ismerne közülük , vagy többen mennétek barátnõk talán engedékenyebb lenne. Nem veszítesz semmit. A világ megvár. De még erõsödj egy kicsit.
Miert, ti 14 evesen nem voltatok szerelmesek senkibe???Az osszes baratnom szerelmes volt velem egyutt, volt, hogy tobben ugyanabba a sracba.Es mentunk egyutt parkba, jatszoterre bandazni, fiuk is jottek, es senki nem lett terhes, sot a szuzessegunket sem vesztettuk el.Hagyjuk mar ezt!
Hiába tiltod, akkor majd titokban lesz a pasival egy vc-ben....
Nem azt mondtam, hogy nem engedném el a barátaival, de nem egy olyan pasival, akire hajt. Bocs, nem tartom magam konzervatívnak, de 14 évesen egy lány még nem érett komoly kapcsolatra, lelkileg semmiképp.
En a 14 eves lanyomat siman elengednem a baratokkal.Nem este diszkozni akar, hanem bandazni egy kicsit, gondolom delutan.Ebben mi a rossz?Meg miert ne beszelgethetne fiukkal?Ebbol nem kovetkezik egybol az, hogy le fog veluk fekudni.amugy kerdezo, en nem tudok tanacsot adni, mert en Anyanak soha nem mondtam el semmit, mivel mindenen ki volt akadva, amit csinaltam.
18:36-> erre ellenpélda Én elengednélek, engedném hogy pasizz, mivel tudom, hogy a fiúknak is vannak érzelmeik (mivel én is az vagyok), és hogy nem mindegyik csak a szexre hajt. Nekem olyan szüleim vannak, hogy le se sz.arták, hogyha elmentem valahova. Ezt ne úgy vedd, hogy le a játszóra, vagy ki haverokhoz, hanem kemény 200km-es utazásokat is levágtam már 16 éves koromban úgy, hogy a szüleim nem is tudnak róla. Tapasztaltam igazából, nekem bevált, sok szép várost megismertem, sok embert megismertem. Mindegy, mindenesetre azt nem engedném még meg, amit én csináltam akkoriban, de azért egy ilyet megengednék. 19/f
mi az az ....ikéd?
Jogos, hogy ki vagy bukva ezen az egészen. Mondjuk én is nagyon félteném a 14éves lányomat a nagyobbfiúk között, még ha ott lenne az ugyanannyi idõs barátnõje, akkor is :) viszont meg kell hogy bízzon benned, fõleg ha semmi durva dolgot nem tettél ezelõtt. :) Talán amikor anyukádnak sincs nagyon dolga (pl hétvégén, ha nem dolgozik) és jó hangulatban van, akkor kéne nyugodtan megbeszélned vele ezt, vagy esetleg ha van rá lehetõség apukádnak elmondani (bár nem tudom, vele milyen kapcsolatba vagy).
Na ilyenkor látszik hogy az élet igazságtalan, az én anyám meg pont hogy folyamatosan azt szajkózza hogy mondjam el neki mi van velem, milyen napom volt, akarok-e valamirõl beszélni...? És leül hogy akkor most meghallgat.. Én meg soha nem érzek rá semmi kényszert hogy bárkinek is elmondjam mi van velem, szerintem tök fölösleges, szívesen cserélnék veled, érzelmi téren mindent megkapnék ha kellene, csakhát nekem nem kell. -_- 19L
Én szófogadó voltam, mégse engedtek soha sehova, mert nem, én meg 17 éves koromban megelégeltem és hagytam egy levelet, hogy elmentem egy hétre szórakozni majd jövök. Biztos frászba voltak, de nem érdekelt és ma sem bánom, sose tudták megmagyarázni, hogy én miért nem mehetek sehova, csak nem, nekem meg elegem lett, hogy én mindig mindenbõl kimaradok, szinte már nem voltak barátaim és inkább meg sem kérdeztem, mert akkor csak megtiltja és keresztbe tesz, hanem elmentem. Utána odamentem, ahova akartam, csak szóltam, hogy megyek és majd jövök. Persze ez 14 évesen nem járható út.
Esetleg nõvéred nincs? én velük tudok beszélni...
1.tanulj megírni 2. keress olyan lányt aki szabad
Javasold nekik hogy fogják meg egymás kezét...
1.erõsen ajánlott nyelvtan óra 2.ne vedd el más barátnõjét 3.ilyenkor nem suliba kéne lenned? Szóval az a véleményem, hogy keress másik lányt.
Egymás fülét megfogták már? :P
csak a rideg és sötét aszfaltburkolatot érintik még közösen oly zsenge lábacskáikkal....bocsánat:((((
Azzal még nincs is akkora probléma, de ezzek a "vok, h, naon, teccik" "szavak" nem is rossz helyesírásra utalnak, hanem túl sok msn-ezésre, vagy r****cosulásra.
A kérdező hozzászólása: Viccelsz? Pocsék a helyesírásom. De büszke vagyok a magyarokra és a magyarságra. Nagyon jó fogalmazásokat írok de a helyesírásomon még van mit csiszolni. Senki sem tökéletes.
Akkor miért nem írsz helyesen? Szégyelled az anyanyelved, vagy mi van veled?
A kérdező hozzászólása: Am tudok en rendesen is irni. És egébként nem lógtam. Ithon kellett maradnom. Amugy igazatok van ki vagyok én hogy elvegyem más barátnõjét.
Biztosan a nyelvtan óráról lógott.
A kérdező hozzászólása: ok.. Már tanultam belõle. :) kössz

Én egy 14 éves fiú vagyok. Nagyon tetszik nekem egy lány aki nagyon szép. Csak az a baj hogy én szerintem nem vagyok annyira "jó pasi" hozzá. Ezt abból gondolom hogy ő is velem egykorú de 18, 19 éves barátai szoktak lenni. Segítettek?

Mi mondhatni barátok vagyunk, de én többet szeretnék tőle csak én nem merem neki ezt megmondani.Néha iskolába mellé szoktam ülni ( néha ő kéri ) és néha haza is szoktam kísérni de ennyi.. Szerintetek van nála esélyem, és ha igen akkor mit csináljak?

Legjobb válasz: beszélgess vele sokat. bókolj neki, nevess vele, ne rajta. néha "véletlenül" hozzáérhetsz, és ha zavarba jön, akkor nyert ügyed van. ha nem, akkor keress mást

beszélgess vele sokat. bókolj neki, nevess vele, ne rajta. néha "véletlenül" hozzáérhetsz, és ha zavarba jön, akkor nyert ügyed van. ha nem, akkor keress mást
mond meg neki, elvégre mégis már ismeritek egymást jó ideje!
A kérdező hozzászólása: HOnnan tudod hogy régóta ismerjük egymást??
Ha osztálytársak vagytok, ez elég egyértelmû, nem? :-)
Azt ajánlom, lassan itt a nyár, hívd el sétálni, beszélgessetek! Egy próbát megér!
hello :D nem szeretenk rossz lenni de te mibol gondolod azt hogy rossz pasi vagy?? hivd el egy filmre es ha szuletesnapja van adjal egy szal viragot neki mert azt nagyon fogja pontozni. 14/L

Ki felvételizik a budapesti József Attila gimibe? Én az angol nulladikra.14/lány /2013-as tanév/

Hány pontos felvételit írtatok és melyik szakra szeretnétek jönni? :)

Legjobb válasz: Én spanyol NYEK-re szeretnék menni de megjelöltem a humán és az általános tantervûeket is :D remélem felvesznek 116 a vitt pontom*-* és neked? :D

Én spanyol NYEK-re szeretnék menni de megjelöltem a humán és az általános tantervûeket is :D remélem felvesznek 116 a vitt pontom*-* és neked? :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!