Találatok a következő kifejezésre: Az én addig eszik amíg (3 db)

Az én babám addig eszik amíg van előtte, mit tegyek?

4 hetes és mostmár kezd ráállni a 130grammra, de van hogy nem jut annyi. csak 85-90g és akkor jön a pótlás. No meg ebben a melegben szomjas is és gyakrabban kéri. De két óra alatt meg nem termel?dik 130g...

Legjobb válasz: Azt tedd, hogy ne méregess, CSAK anyatejet adj neki, a tápszer teljesen felesleges. Nem apad a tej magától csak a hozzátáplálástól. Anyatejet igény szerint és kizárólagosan!!!!!! Nem lehet túltáplálni anyatejjel, tedd sokat cicire! És ne mérd! Kislányom lassan 6 hónapos, gõzöm nincs hány ml-ket eszik. Nyikkan egyet és kap cicit, max, ha nem az a baja kiköpi. Sok sikert!

Azt tedd, hogy ne méregess, CSAK anyatejet adj neki, a tápszer teljesen felesleges. Nem apad a tej magától csak a hozzátáplálástól. Anyatejet igény szerint és kizárólagosan!!!!!! Nem lehet túltáplálni anyatejjel, tedd sokat cicire! És ne mérd! Kislányom lassan 6 hónapos, gõzöm nincs hány ml-ket eszik. Nyikkan egyet és kap cicit, max, ha nem az a baja kiköpi. Sok sikert!
Ja még annyit, hogy a kizárólagos azt jelenti, hogy egy korty vizet és teát sem. Cumisüveg, cumi az nem jó.
Az én kisfiam 4 hónapos, és én sosem mértem, csak havonta egyszer, amikor találkozunk a gyerekorvosunkkal. teljesen felesleges a méricskélés, gondolj bele, te sem eszel mindig ugyanennyit. Van amikor éhesebb vagy, és többet eszel, van amikor kevesebbet. A babák is ezt teszik :-) Én azért szoktam neki adni cumit (ha nagyon nyugtalan, és nehezen alszik el), és nagy melegben gyermekteát, máskülönben egész nap a cicimen lógna...
szerintem is fölösleges 4 hetes babának bármi mást adni mint anyatejet! Te igyál nagyon sok folyadékot, hogy legyen tejed, de neki nem kell más mint anyatej, napjában annyiszor ahányszor kéri. méregetni lehet, én két hónapos koráig mértem a fiam, aztán sosem többet, szépen fejlõdött. De nem áll meg a világ, ha nem méred mennyit evett. a lényeg, hogy egyen :) Szoptatni meg bárhol lehet, BÁRHOL: otthon, parkban, étteremben, bárhol ahol vagy! ebbõl sose csinálj problémát! ha a babád ilyen melegben szomjas, nyugottan szoptassd meg bárhol is vagytok. Az, hogy hol kevesebbet, hol többet eszik az meg teljesen normális. Fogod látni késõbb, ha átalsussza az éjszakát, akkor reggel sokkal többet fog enni mint 10-óraira, vagy uzsonnára :) ez így van rendjén.
Ja és még annyi, hogy a tej szoptatás közben is termelõdik. szóval amikor már azt hiszed, hogy nincs is semmi, õ még mindig fog tudni enni. Csak tényleg figyel oda, hogy eleget igyál!
Elöttem már mindent leírtak, így csak egyetérteni tudok velük!:) Ne mérd és ne pótold, meglátod rendezõdni fog.Ha éhes maradna úgyis sírna.Akkor meg tedd vissza cicire.
Ugyanez a problémám, ma lett 3 hetes a babám és 120 ml-t eszik/alkalom. Nekem sem termelõdik két óra múlva ugyenennyi, aztán megint, stb. Nem tudok mit kezdeni azzal a tanáccsal sajnos, hogy tegyem mellre, úgyis van annyi amennyi a babának kell, ugyanis nincs! A baba sír, mert nincs mit kiszopiznia! Én szedem a More Milk Plus kapszulát, már jóval több a tejem tõle mint azelõtt, illetve figyelek a folyadékbevitelre. A More Milk kapszulára sokan esküsznek, remélem nekem is bejön, ill. Neked is, ha kipróbálod.Sok sikert!
Próbáld ki a laktoherb szoptatós teát ha még nem tetted.Napi 4-6 poháraz elõírt adag és sokkal több a tejem tõle nekem.Lehet nekedis segít.Ráadásul nem is drága (500 Ft).
Vannak ilyen idõszakok, majd elmúlik, nem kell velel foglalkozni. Adj neki olyat, amit megeszik, és 2 naponta próbáld be a fõzit megint.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
erre csak a tesód tudna válaszolni. Kérdezd meg tõle!
A kérdező hozzászólása: Igen, igazad van , viszont õ nem mondd olyankor semmi használható infót.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!