Találatok a következő kifejezésre: Az én addig (540 db)

Hogy kell rákeresni olyan számokra, hogy csak az éneket adja ki, de az alatta lévő gitárt, vagy dobot, egyéb hangzást ne? (több magyarázat lent)

Ugye vannak olyanok, hogy beírom egy szám címét és mellé, hogy "instrumental", akkor kiadja a számot úgy, hogy csak a zene, de az ének része ki van vágva. Na most ugyan ezt akarom, csak pont a zene van kivágva és csak az ének szól, ugyanis gitárral szeretnék eljátszani egy számot, de ugyebár a számban van ének és így felvenni ilyen kis itthoni környezetben elég fapados megoldás, mert a zene így összefolyna. Nem tudom értitek e mire gondolok. Várom a válaszotokat.

Legjobb válasz: acapella

acapella
ha csak az ének kell, akkor acapella :D ha a teljes számot akarod, ének nélkül, akkor backing track

Hogyan tudnám az autóm visszakapni? Az én nevemen van, válás közepette vagyok, a volt párom nem adja oda! Neki nincs jogsija!

Legjobb válasz: Olyan nincs!! Menj segítséggel, nem hiszem hogy senki sem áll melletted! Az a TE tulajdonod! Én egy barátnõmnek adtam oda a kocsimat, hónapokra, sok volt a törlesztõ, és így egymáson akartunk segíteni, erre mindig jött az sms banktól, hogy elmaradás van. Adtam egy határidõt, hogy ha nem adja vissza addig a napig, következménye lesz. Hozta.

Olyan nincs!! Menj segítséggel, nem hiszem hogy senki sem áll melletted! Az a TE tulajdonod! Én egy barátnõmnek adtam oda a kocsimat, hónapokra, sok volt a törlesztõ, és így egymáson akartunk segíteni, erre mindig jött az sms banktól, hogy elmaradás van. Adtam egy határidõt, hogy ha nem adja vissza addig a napig, következménye lesz. Hozta.
Adj egy jobb horgot a verébnek, hagy tudja meg, ki hordja a gatyát!
Ha a házasság alatt vettétek, akkor az autó értékének a fele a párodat illeti, hiába van a Te neveden.Ha viszont elõtte vetted, akkor az autó tied, olyan nincs, hogy nem adja oda.Egyszerûen rendõrséghez kell fordulni, mert ez lopásnak számít.
Ha a te tulajdonod a kocsi, és már nem laktok egy címen se, akkor nyugodtan kérhetsz hatósági segítséget is.
Az autó CSAK akkor a tied, ha még a házasság elött vetted a saját pénzedböl, ha kölcsönre, és az együttélés alatt fizettétek ki, akkor már nem, illetve ha a házasság alatt vettétek, akkor függetlenül attól, hogy kinek a nevén van, közös tulajdon. Ha bizonyitani tudod, hogy a tied (házasság elött teljesen kifizetve), akkor követelheted, hogy odaadja, ha nem, akkor a vagyonmegosztás során kérd, hogy a közösböl ez a tied legyen.
komolyan mondom az emberi szegénységnek nincsen határa.Csak azért tarja a kocsid, hogy szívasson? Gratulálok, jól teszed, hogy elválsz. Amúgy már írták, de ha még a házasság elõtt vetted a tied, ha nem, közös. Küzdhetsz érte, de csak a fele a tied...
Ha vannak papírjaid állj a kocsi mellé és hívj rendõrt, mond hogy az exed elopta, ami igaz is.

Csak az én babám "feneketlen" gyomrú? Már 10 hónapos, de még mindig annyit eszik amennyit én adok. Soha nem mondja elég. Megenne 2x ennyit is. Azt hittem ilyen korra elmúlik, de nem. Még mindig mérnem kell az adagját. Változni fog ez?

Legjobb válasz: az enyém is az :-) én csak fohászkodom a jóistenkéhez, h ez maradjon is igy. De mindenki azzal riogat, h ez meg fog változni és nagyon rossz evõ lesz. Lehet. De az is lehet, h csak irigyek a hasonló korú , rossz evõ babák anyukái, hogy az én babám ilyen nagyon jó evõ. én nem mérem az adagját. Úgy csinálom,hogy van egy tálkája, és abba szemre annyit teszek, mint egy 8 hós bébiételes üveg adag. plusz desszert annyi,mint pl. a humanas puding. két fõ étkezés között gyümölcsöt adok amikor csak akarja. vacsira is annyit eszik mint ebédre. majdnem két üvegnyi kaja.

az enyém is az :-) én csak fohászkodom a jóistenkéhez, h ez maradjon is igy. De mindenki azzal riogat, h ez meg fog változni és nagyon rossz evõ lesz. Lehet. De az is lehet, h csak irigyek a hasonló korú , rossz evõ babák anyukái, hogy az én babám ilyen nagyon jó evõ. én nem mérem az adagját. Úgy csinálom, hogy van egy tálkája, és abba szemre annyit teszek, mint egy 8 hós bébiételes üveg adag. plusz desszert annyi, mint pl. a humanas puding. két fõ étkezés között gyümölcsöt adok amikor csak akarja. vacsira is annyit eszik mint ebédre. majdnem két üvegnyi kaja.


Csak az én 17 hónaposom nem ad puszit?

Legjobb válasz: 4-iknek ez a puszi nála, ennél egy ekkora gyerektöl ne várj többet. a lányomnál is hasonló, néha hagyja az ölelgetést, de néha nem. és ha puszit ad akkor kitátja a száját és így oda nyomja az arcomhoz. ennyi. ö így tudja és mi ennek örülünk.

4-iknek ez a puszi nála, ennél egy ekkora gyerektöl ne várj többet. a lányomnál is hasonló, néha hagyja az ölelgetést, de néha nem. és ha puszit ad akkor kitátja a száját és így oda nyomja az arcomhoz. ennyi. ö így tudja és mi ennek örülünk.
Nálunk különbözõ idõszakok váltják egymást. 18 hónapos a fiam, nem egy túl ölelgetõs, bújós fajta. Van, amikor magától is odajön puszit adni, és volt olyan idõszak, amikor hiába kértük, senkinek nem adott puszit. Én sosem erõltetem, ha van kedve, ad, ha nincs, nem ad.
Szia! Az én lányom sem ad, pedig én (sajnos) lépten-nyomon puszilgatom mert imádom. Mikor odateszi az arcomhoz a fejecskéjét, akkor mondom neki, hogy puszi és óvatosan a száját az arcomhoz nyomom, de elkapja a fejét és szabadulni akar :( Mint ahogy azt sem bírja ha túl sokáig ölelgetem. Nem tudom ez mitõl van :( Simogatni viszont már tud, mikor elkezdene ütni, akkor rászólok, hogy simi-simi és simogat. A puszit nem tudom miért nem akarja megtanulni. most 6.-án volt 1 éves 5 hónapos.
Igen
A kérdező hozzászólása: Köszi:)
Ha nem tanítod vagy "szoktatod" rá, akkor nem is fog:) Ne várd meg, hogy magától tanulja meg ezeket. Vagy ha próbáltad akkor biztos látod rajta ha nem szereti.(Valamilyen oknál fogva...) Gondolom nem te vagy az egyedüli, szóval nyugi:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! Az én lánykám is nagyon szeret bújni, de a puszi az csak úgy megy hogy ha mondom neki, hogy puszi akkor ha olyan kedve van idenyomja az arcát vagy a fejecskéjét, hogy adjak rá puszit:) 1 éves kora körül adott "puszit"nyitott szájjal.Meg egyszer volt mostanában, hogy odajött hozzám megfogta kétoldalon az arcom és kaptam egy nagy cuppanósat:) )))Na ezt akkor jól beosztom:) ))Úgy látszik akkor õ nem egy pusziigényes gyerkõc:)

Most leszek első éves az egyik egyetemen, de nem értem a neptun-rendszert. Az egyetem ad nekünk egy órarendet úgynéztem, akkor most nekem semmi dogom nincs, vagy pár tantárgyat én variálhatok, hogy van ez?

köszi a válaszokat

Legjobb válasz: Neptun rendszerben a te dolgod, hogy felvedd az adott tárgyat, amit akarsz. Általában félévre osztva megtalálod a tárgyakat- mely félévben ajánlott- ezen belülül a mintatanterv tárgyait- un. kötelezõ tárgyak- valamint vehetsz fel szabadon választható tárgyakat is. Ezekre bejelentkezel- ha be tudsz, de általában olyan keretszámot adnak, hogy beférsz-. Késõbb aztán tologathatod, ha akarod, h nem veszel fel annyit, a naptun egy ajanlas, hogy azadott képzési idõt idõben befejezd- uh de ezt majd ugyis látni fogod. Elsõ félévben vegyél fel mindent szerintem! Reg héten adnak majd egy órarendet, ezekre menj be..sok tanár ilyankor mág átvariálja a pl a kezdési idõpontokat..szüneteket..ahogy Nektek, Nekik jó..stb. nyugi ez ugyis letisztázódik!

Neptun rendszerben a te dolgod, hogy felvedd az adott tárgyat, amit akarsz. Általában félévre osztva megtalálod a tárgyakat- mely félévben ajánlott- ezen belülül a mintatanterv tárgyait- un. kötelezõ tárgyak- valamint vehetsz fel szabadon választható tárgyakat is. Ezekre bejelentkezel- ha be tudsz, de általában olyan keretszámot adnak, hogy beférsz-. Késõbb aztán tologathatod, ha akarod, h nem veszel fel annyit, a naptun egy ajanlas, hogy azadott képzési idõt idõben befejezd- uh de ezt majd ugyis látni fogod. Elsõ félévben vegyél fel mindent szerintem! Reg héten adnak majd egy órarendet, ezekre menj be..sok tanár ilyankor mág átvariálja a pl a kezdési idõpontokat..szüneteket..ahogy Nektek, Nekik jó..stb. nyugi ez ugyis letisztázódik!
Ez attól függ, melyik egyetemen. Van ahol a gólyáknak felveszik a tárgyakat, akkor abba ne piszkálj bele. Leginkább egyelõre várj, a gólyatáborban és a regisztrációs héten választ fogsz kapni a kérdéseidre.
Nekünk is adott az órarendünk, és az abban található tárgyakat kell magunknak felvenni a neptunban. Helyettünk nem csinálják meg, de állítólag van ahol igen. Kérdezd meg a suliban inkább.

Ha egy ingatlanban kb 1/8-ad részem van, én nem lakom ott és az ott lakó másik tulajdonos (akinek nagyobb része van az ingatlanból kb 3/8-ad) közüzemi tartozásokat halmoz fel, akkor azt az én részemre is ráterhelhetik ha a mérők az ő nevén vannak?

Még csak nem is vagyok/voltam oda bejelentve.

Legjobb válasz: Jelen esetben két dolgot külön kell választani. A közmûszolgáltató a szerzõdõ féllel áll jogviszonyban, az esetleges tartozást elsõ körben rajta próbálja behajtani különféle módon (fizetés letiltás, foglalás stb). Amennyiben ez nem sikerül, akkor a tartozást kamatokkal és végrehajtási költséggel együtt a szerzõdõ fél tulajdonában álló ingatlanra terhelik (Bírósági eljárás), ami nem azt jelenti, hogy Te is automatikusan adóstárssá válsz, csak annyit, hogy eladás esetén az õ vételár részébõl a végrehajtó levonja a fenti összeget. Természetesen egy ilyen tulajdoni lappal rendelkezõ ingatlan nehezebben értékesíthetõ.

Jelen esetben két dolgot külön kell választani. A közmûszolgáltató a szerzõdõ féllel áll jogviszonyban, az esetleges tartozást elsõ körben rajta próbálja behajtani különféle módon (fizetés letiltás, foglalás stb). Amennyiben ez nem sikerül, akkor a tartozást kamatokkal és végrehajtási költséggel együtt a szerzõdõ fél tulajdonában álló ingatlanra terhelik (Bírósági eljárás), ami nem azt jelenti, hogy Te is automatikusan adóstárssá válsz, csak annyit, hogy eladás esetén az õ vételár részébõl a végrehajtó levonja a fenti összeget. Természetesen egy ilyen tulajdoni lappal rendelkezõ ingatlan nehezebben értékesíthetõ.
Az 1-essel teljesen egyetértek. annyit tennék még hozzá, hogy neked azért lehet károd, mert ha végrehajtó az ingatlant eladja, azt csak nyomott áron tudja megtenni. Így a te 1/8-adod forintban kifejezve nem annyit fog érni, mint tartozásmentesen.
Nem veheti igénybe az adókedvezményt.
Nem veheti, mert nem vagytok házasok. Ha összeházasodtok, akkor viszont igénybe veheti az adókedvezményt.
Bejelntkeztek ma és 1 hónap múlva házasok vagytok. És azonal kérheti. Innentõl ti döntötök...
Üdv! Hivatalosan élettársként kell szerepeljen, az már elég, és akkor meg tudjátok osztani.
Élettárs nem kérhet a nem saját gyerek után, csak a házastárs. Épp ezért javasoltuk a házasságot...
Családi kedvezményt az kaphat, aki családi pótlékra is jogosult, függetlenül attól, hogy Õ vagy a mási szülõ kapja azt. Családi pótlékra pedig kizárólag a vér szerinti szülõ, az örökbe fogadó szülõ, a szülõvel együtt élõ HÁZASTÁRS ... jogosult, ha saját háztartásukban gyermeket nevelnek. Tehát az élettárs nem. Az adótörvény szerint még engedi a családi kedvezményt érvényesíteni akkor, ha a gyermek még nem született meg, de már útban van (magzat), tehát a várandós nõ és a vele közös háztartásban élõ HÁZASTÁRSA esetén.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! és év közben is lehet ezt a családi kedvezményt kérni? pl.ha én találok munkát!
Persze, nyilatkozhatsz akkor majd.

Válás pontos menetére lennék kíváncsi! Két gyerekkel, 2 év különélés. A férjem adja, be. Lehet az én tartózkodási helyemen a tárgyalás?

Legjobb válasz: Köszönöm a válaszokat,még esetleg arra lennék kíváncsi kérvényezni nem e lehet ,hogy ahol most tartózkodunk a két gyermekemmel ott legyen a tárgyalás?A férjem adja be ,tehát õ az alperes ,én a felperes ,jól tudom?

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, még esetleg arra lennék kíváncsi kérvényezni nem e lehet , hogy ahol most tartózkodunk a két gyermekemmel ott legyen a tárgyalás?A férjem adja be , tehát õ az alperes , én a felperes , jól tudom?
A jogi személy nem ember! (Hanem pl. egy cég.) Az ember természetes személy.
Az alperes lakhelye a mérvadó-nem tudom a tartozkódási hely esetén ez hogy van.
Az illetékesség a pert elindító jogi személy állandó lakhelyéhez, ennek hiányában tartózkodási helyéhez igazodik.
Az ALPERES lakhelyéhez igazodik, nem a felpereséhez. Kivéve ha pl. gyermektartási per, ahol a gyermek Budapesten él az anyjával, ott is született, és az apja Sopronban él:ilyenkor a gyermek születési helye a döntõ.
Szia! Aki beadja, az a felperes, az õ bejelentett lakcíme szerinti illetékes bíróságnál lesz a tárgyalás (ha közös megegyezés, teljes egyetértés van köztetek, összesen 2 lesz, tekintettel a kiskorú gyerekekre, gyerekre), ezen nem lehet változtatni, de közös megegyezéssel nem egész napos dolog, várakozással együtt a bíróságon fél órát, max. egy órát töltötök majd. Biztos hétköznap délelõttre teszik, olyankor gondolom a gyerekek úgyis oviban, suliban. Közös megegyezéshez kell a közös megegyezõs papír, sok helyen van a neten iratminta, vagyonelosztási nyilatkozat, 12000Ft illetékbélyeg, amit pl. postán megvehetsz, és még a közös megegyezõs iratminta végén szerepel, talán anyakönyvi kivonat kell, vagy nem is tudom...

Az én fiam sokat csuklik, főleg büfi után, Nagyon idegesíti. Citromot adok neki. Más is van így?

Legjobb válasz: Szia!Én nem citromot adnék neki a helyedben,mert a citromsav tönkreteszi a fogakat és a fogcsírákat.Inkább teát(citrom nélkül) vagy baba vizet adjál neki.

Szia!Én nem citromot adnék neki a helyedben, mert a citromsav tönkreteszi a fogakat és a fogcsírákat.Inkább teát(citrom nélkül) vagy baba vizet adjál neki.
Szinte minden újszülölött sokat csuklik! Már a pocakban is. ez teljesen normális, egy idõ után kinövik. Egyébként legtöbbször evés után szoktak csuklani, mert a teli gyomor nyomja a rekeszizmot. A citrom elég drasztikus, hisz a picik ízérzékelése még sokkal finomabb a miénknél, így minden ízt erõteljesebben éreznek... Inkább tedd vissza a cicire néhány korty erejéig vagy adj neki néhány korty vizet! Ezektõl is elmúlik a csuklása. Egyébként a babákat általában nem is zavarja, csak a felnõtteket :) Néhány hónapos korra kinövik ezt a sokat csukó korszakot!
1 éves a fiam és még mindig sokat csuklik, pocakban is sokat csuklott. Én nem adok neki semmit. Kis vizet... de ha nem múlik el tõle... majd elmúlik magától. (Citromot én sem javaslom.)
Az én kislányom is sokat csuklott mikor pici volt, rá is kérdeztem a gyerekorvostól, hogy mit tehetek és a citromot határozottan megtiltotta, mivel a hirtelen inger gégegörcsöt okozhat a babának. Azt mesélte, hogy épp egy orvos kollégája rohant a kórházba a picivel emiatt. Én nagyon megijedtem, szóval inkább vízzel próbálkoztam mindig. Egyébként kinövi idõvel, most 10 hónapos lesz és már csak akkor csuklik mikor mi, vagyis pl. ha hideg van.
5 honapos a babam en kezdettol fogva adok neki citromot, volt hogy nem adtam de egyszeruen nyugos volt, nem hiszem el aki azt mondja oket nem idegesiti, dehogynem!citrom utan semmi baja. es C-vitamin
Déli gyümölcsöket nem is lehetne adni legalább 6 hós korig (sõt inkább 8 ), a citrom is az, így szerintem nem kellene. Azért válik be a citrom, mert savanyú íze miatt a babák megijednek és emiatt elmúlik a csuklás. De ugyanezt az eredményt lehet elérni egy pár korty vízzel, vagy bármivel, aminek más az íze, mint az anyatejnek. És a babát nem hinném, hogy idegesítené, inkább csak téged zavar. Minden baba sokat csuklik, ez így van rendjén. de hidd el, ha pl. álmos, így is el tud aludni. Egyáltalán nem érdekli õket.
Nálunk nem vált be sem a citrom, sem a víz, a tea, mivel ha nem kéri, nem tud úgy egyenletesen (nagyokat) nyelni belõle. Én sem adok neki semmit, bár sokszor már tényleg idegesít és sajnálom is õt, de mindig elmúlik a legváratlanabb pillanatokban. (csak azt vesszük észre, hogy jééé, elmúlt a csuklás) Vagy ha nem, és felidegesíti magát, akkor elkezd bõgõzni, ordítani, ilyenkor egy kicsit hagyom "mérgelõdni" mert a sírástól rendszerint el szokott múlni. (gondolom a nagy levegõvételek, ahogy a felnõtteknél is) Ez nem azt jelenti, hogy hosszú ideig hagyom sírni, mielõtt még valaki az gondolná, hamar elmúlik tõle a csuklás. Mikor meg még kicsike volt, ekkorra idõzítettem az arcmosás, mert azt utálta. Most 6 hónapos, és általában úgy csuklik, hogy ha reggel büfi úgy jön vissza, hogy utána csuklik, akkor aznap általában vagy 3-szor fog csuklani. Egyébként meg nem.
Szia! Nekem is elég sokat csuklik a 3 hónapos babám, de már jóval kevesebbet mint újszülött korában. Sosem adtam neki citromot, mert hallottam, hogy nagyon nem tesz jót a fogaknak, fogcsíráknak. Állítólag rosszabb, mint a cukor. Ha csuklik, mindig cicire rakom egy pár korty erejéig, az hatásos szokott lenni. Ha mégsem, akkor hagyom, hogy felbosszantsa magát a csuklással és akkor tuti elmúlik. :) Jó babázást!
Én is ugyanúgy járok el, mint a 10:57-es. :-) Hatásos!

Kezdő anyukák ti is szoktátok érezni úgy, hogy alkalmatlanok vagytok a gyerek ellátására? Az én babám hét hetes, de mindig adódik valami ismeretlen, új probléma, amiről addig nem hallottam, állandó félelmbe élek, hogy mi jön.

Még napirendünk sincs, mikor azt hiszem beáll, akkor mindig történik valami.

Legjobb válasz: Nagyon remélem,hogy "kedves" elsõnek nem hiszel.Alkalmas vagy,de ez is egy új és igen nehéz szerep,bele kell tanulni.Belejössz majd meglátod,de váratlan helyzetek mindig adódnak.A másodiknál már könnyebb lesz:)Én gyakorlatilag naponta gondolok rá (mert nem nagyon alszúnk mostanság).Remélem ez vigasztal:)

Nagyon remélem, hogy "kedves" elsõnek nem hiszel.Alkalmas vagy, de ez is egy új és igen nehéz szerep, bele kell tanulni.Belejössz majd meglátod, de váratlan helyzetek mindig adódnak.A másodiknál már könnyebb lesz:) Én gyakorlatilag naponta gondolok rá (mert nem nagyon alszúnk mostanság).Remélem ez vigasztal:)
Ez teljesen normális, szerintem mindenki ezt érzi az elején, akinek azelõtt nem volt tapasztalata. A napirendre ne görcsölj rá, az késõbb is folyton változni fog. ;)
mármint alszunk
Szerintem nincs anya, aki ezt nem éli át... Én is mindig féltem, hogy evett-e eleget, ha sír, jót teszek-e ha megetetem, nem lehet, hogy fázik, vagy melege van, tegyek-e még rá takarót, vagy ne.... De ezek majd elmúlnak, olyan 60 év mulva..:-)) Mindig van valami, de emiatt ne élj rettegésben, ez az élet:.)
7 hetesen napirend?? Nekünk még 3 hónaposan sem volt. Még most is csak erõs túlzással nevezném napirendnek, pedig már 6 hónapos. Tarts ki, a 3. hónap után minden sokkal könnyebb lesz!!
Alkalmatlan vagy, ettõl még nem dõl össze a világ, nyugi!
A kérdező hozzászólása: NAGYON KÖSZÖNÖM! Nehéz, mert a szülõk nem itt élnek, így pozitív megerõsítést nem nagyon kapok, a párom meg jóval idõsebb nálam és Õ meg állandóan görcsöl dolgokon és nevel minket
Szeresd a babádat, és tegyél meg minden tõled telhetõt! :) Ne érezd rosszul magad ha néha elfáradsz, vagy nem tudod hogy csináld, mindenkivel elõfordul, de ha szereted a babádat és elfogadod hogy vannak könnyebb, nehezebb napok akkor minden rendben lesz! Tökéletesnek ne próbálj lenni mert az lehetetlen, de a babádnak akkor is RÁD van szüksége, te vagy az anyukája, ezt senki és semmi más nem helyettesítheti, õt csak az érdekli hogy ott legyél vele és szeresd :) 3 hós kislány anyukája
Szia! Ne félj, ezen minden anyuci átesik az elején.Csak egy jó tanács ami szívbõl érkezik:-Ne akarj tökéletes anya lenni, ismerd meg picinyed, és éljetek úgy ahogyan jól esik.Nem számít mit írnak a könyvek, a kicsid még nem olvasta a szakirodalmat a babákról! :D
Nekem 5 hónapos a lányom és néha még most is alkalmatlannak érzem magam.Amikor nem tudom mije fáj vagy ha hirtelen nem tudom mi a baja, vagy amikor megyünk el és nem tudom h mit adjak rá h se ne fázzon se ne legyen melege.Vagy amikor türelmetlen vagyok vele mert egész éjjel sírt na akkor kifejezetten rossz anyának érzem magam.Szóval ne aggódj nem vagy egyedül és pláne nem vagy alkalmatlan.
Jó anya vagy, szerintem aki "rossz" Anya annak eszébe sem jut, hogy valamit rosszul csinálna, tapasztalat Pl.: az egyik barátnõm mindig mást hibáztat, ha gond van a gyerekkel és ha én megmondom neki, hogy nem úgy van akkor betörik a feje. Nekem már "nagyok" a gyermekeim, de néha nekem is vannak kétségeim, hogy mindent jól csinálok e.
Az én fiam 1, 5 éves, most jön a második, de én is sokszor érzek így. A gyerekek, fõleg az ilyen pici babák, folyamatosan változnak, így új probléma mindig lesz. Napirendrõl pedig egyelõre még jó sokáig csak álmodozhatsz. Nálunk kb 10-12 hósan lett, persze apró változások így is mindig vannak, hónapról hónapra.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!