Találatok a következő kifejezésre: Az én a tengerben (8 db)

Az én bőrtípusomnak melyik szappan a jobb: holt tengeri iszap szappan vagy holt tengeri sószappan?

http://bolthely.hu/arcanum/id/00200_Holt_tengeri_iszap_szapp..

Legjobb válasz: Az iszap mindenképpen,kiválóan tisztít és a faggyútermelõdést is szabályozza.

Az iszap mindenképpen, kiválóan tisztít és a faggyútermelõdést is szabályozza.
Arcra nem ajánlott szappant használni, mert bármilyen összetevõ van is benne, kivétel nélkül mindegyik szárít. Ha lemosót szeretnél én mindenképp arctisztító habot javaslok, mert nagyon kíméletes és nem szárít, viszont érdemes lenne elmenned kozmetikushoz, aki személyre szabottan ajánl neked arcápolókat.
A kérdező hozzászólása: nekem volt már egy arcradírozós szappanom, az azért volt jó, mert mindig ledörzsölte a bõröm és nem jöttek ki pattanások, utána persze bekentem az arcom krémmel azt ajándékba kaptam és nem tudom hol lehet kapni, azért gondoltam, hogy maradok a szappannál, de valami mást próbálok ki

Mi a véleményetek a Tescos Pangasius most akciós halfiléről? Én meg vagyok győződve róla, hogy az nem is tengeri halfilé!

Szombaton vásároltam, és rántott halfilét készítettem bel?le. Annyira zsíros volt, amennyire egy tengeri halfilé szerintem nem lehetne, és az íze is inkább egy tóban él? pontyra emlékeztetett. Szerintem ez átverés!

Legjobb válasz: Rosszul tudtad! Ez nem tengeri hal. Ez egy ázsiai harcsaféle, amit tavakban tenyésztenek a Távol-keleti országokban.

Rosszul tudtad! Ez nem tengeri hal. Ez egy ázsiai harcsaféle, amit tavakban tenyésztenek a Távol-keleti országokban.
Pontosan, és mint tudjuk a harcsa zsíros hal. Én szeretem a pangasiust. Ha nem ízlik, hogy ennyire zsíros, akkor csak simán hekket vegyél.
tényleg nincs tengeri hal íze. harcsapaprikásnak viszont fölséges.
az a véleményem róla hogy inkább veszek dupla annyiért normális halat, de nem eszem a világ egyik legszennyezettebb folyójában tenyésztett "szemetet"..
az a véleményem hogy mikor kinyitottam az élelmiszerboltomat és eljött hozzéánk a köjál, és a Megyei Mezõgazgatási Szakigazgatási Hivatal hatósági állatorvosa, Pest megyének, azt mondta meg ne próbáljunk venni uilyen áruházakban Hentes árut mert borzalom ami ott van.Hozzátette:a nap 24 órájában ellenõrizne ott akkor se lenne elég, a sok gusztustalan hentes áru miatt. akkor nyílt itt 2 db Tesco Expressz is Na hát úgy is tettem
Az lenne a meglepõ, ha tengeri hal-íze lenne, ugyanis a hozzánk kerülõ pangasius tavakban tenyésztett hal. "...A cápaharcsa - vagy köznapi nyelvén pangasius - a harcsafélék családjába tartozik és Délkelet-Ázsiából származik. Erõteljes teste sötét szürkéskék, hasa ezüstös. Színárnyalatok különbözhetnek egymástól az életkoruk szerint: a kisebb példányok háta sötétebb szürke az idõsebbekké pedig barnásabb. Kifejletten a szabadban elérheti a 130 cm-ert is és a 44 kg-ot. Nagy mennyiségben kerül hazánkba is vietnámi tógazdaságokból fagyasztott állapotban. Közkedvelt fogyasztásra való hal lett belõle..., a balatoni halsütõk új sztárhala."
A kérdező hozzászólása: Akkor én valamit nagyon benéztem! Nincs is odaírva, hogy tengeri, csak az , hogy halfilé. Mondjuk tök átlátszó zacskóban árulják, mindenféle leírás nélkül.

Az én pasim a tengerben akarja éjszaka. Annak lehetnek negatív következményei?

Legjobb válasz: Nem hiszem. Szerintem a sós víz tisztít amúgy is. Bár ha kicsit érzékenyebb vagy, akkor lehet egy kicsit csípni fog. De végülis ha bikiniben mész be a tengerbe, akkor is akár a hüvelyedbe is kerülhet víz, tehát ugyan az. De a párod vigyázzon, nehogy ráharapjanak a cápák :)))

Nem hiszem. Szerintem a sós víz tisztít amúgy is. Bár ha kicsit érzékenyebb vagy, akkor lehet egy kicsit csípni fog. De végülis ha bikiniben mész be a tengerbe, akkor is akár a hüvelyedbe is kerülhet víz, tehát ugyan az. De a párod vigyázzon, nehogy ráharapjanak a cápák :) ))
Csak a helyet válasszátok meg, mert én már jártam úgy az éjszakai fürdõzéssel, hogy nappal semmi, éjjel meg tele lett az öböl csalánozókkal, és jól agyonmartak, másnap meg viszkettem össze vissza:)
tengerben? milyen tengerben?
hát meg ugye hazánknak nincs tengere, szal tudakozódjatok a célország törvényeiben h mi jár a nyilvános szexért... mondjuk egy kasztrálásért nem érné meg... vagy két nap albán fogda se:D


Milyen sűrűn fordul elő hogy beteg lesz a tengeri malac? Értem én azon hogy gomba, atka stb? Neked volt valamilyen baja a malackádnak? Vitted orvoshoz? Mennyibe került az orvosi ellátás?

Legjobb válasz: Az én malackám 4 éves, és még soha nem volt ilyen gondja, szóval nem feltétlenül betegednek meg. Ha valamilyen bõrbetegséget észlelsz a malacodon, akkor mindenképpen vidd állatorvoshoz, mert komoly gond is lehet belõle. Az orvosi ellátás összege pedig dokitól függ. Egyik kevesebbet, másik többet kér.

Az én malackám 4 éves, és még soha nem volt ilyen gondja, szóval nem feltétlenül betegednek meg. Ha valamilyen bõrbetegséget észlelsz a malacodon, akkor mindenképpen vidd állatorvoshoz, mert komoly gond is lehet belõle. Az orvosi ellátás összege pedig dokitól függ. Egyik kevesebbet, másik többet kér.
Nekem már sajnos nincs malacom, de régebben több is volt és nem emlékszem, hogy betegek lettek volna egyszer is, a bõrükkel biztosan nem volt gond. Azonnal vinném orvoshoz, amint valami baja van. Az én állatorvosom árai (nyuszihoz) Ha nem igényel beavatkozást, csak megvizsgálja vagy kontroll, az ingyenes. Fog, köröm vágása 500. Ha gyógyszert is kell beadni, az változó, de eddig maximum 3500 Ft volt. (szegény sokat beteg)
egyik malacom több mint 2 éves, sose volt semmi baja. másik malackám fél éves. pár hete nagyon vakarózott, és elkezdett kihullani a szõre is. elvittem orvoshoz és akkor kapott 2 szurit, rá egy hétre meg megint 2 szurit. most már szerencsére semmi baja. összesen a 4 injekció + a vizsgálati díj került 3000 ft-ba.
Bõr nyavalyákkal vittem õket dokihoz, kaptak szurit vagy cseppet. Elõfordultak még náluk bélproblémák, ilyenkor már nem viszem, mert van rá jól bevált gyógykezelésem. Meg már kissé paranoiás vagyok és folyton a székletüket figyelem. Ha a legkisebb rendellenességet látom rajta, azonnal nyomatom a probiotikumot és a korpatablettát, mielõtt nagyon levert állapotba kerülnének, abbahagynák az evést és gubbasztani kezdenének. Ha ilyen bajuk van minden nap mérem a súlyukat, figyelem, hogy esznek-e vagy csak úgy csinálnak, és igyekszem mindent megtenni azért, hogy ne rosszabbodjon az állapotuk. Az én dokim a vizsgálatért nem kér semmit, de ha gyógyszer kell vagy eszközös beavatkozás történik akkor olyan 2-3 ezer.

Van Marynek egy száma, de csak a szövegét tudom. "Az én rózsám olyan szép, szeme színe tenger kék. " Mi lehet a címe?

Legjobb válasz: Én ezt ismerem. :D http://video.xfree.hu/?n=timcso45|f7183574e8c4ec1be0723362df..

Én ezt ismerem. :D http://video.xfree.hu/?n=timcso45|f7183574e8c4ec1be0723362df..
Am ez MC Hawer & a Tekknõ száma. :) :D

Az oreg halasz es a tengert kaptuk haziolvasmanykent, en el is olvastam /nem nagy figyelemmel/ es tudom hohy egyszeruek a szempontok, de szobeli lesz igy ilyenkor osszezvarodom. Mik lennenek a rovid valaszok a kovetkezo kerdesekre?

Mirol szol a tortenet?

Legjobb válasz: persze hogy elolvastad, tudjuk mi :D nézd meg a filmet szerintem, itt megnézheted: http://www.magyarvagyok.com/videok/28-Film/79267-Az-oreg-hal..

persze hogy elolvastad, tudjuk mi :D nézd meg a filmet szerintem, itt megnézheted: http://www.magyarvagyok.com/videok/28-Film/79267-Az-oreg-hal..
"Mi a konyv eszmei mondanivaloja? " Az élet egy nagy küzdelem
Vagy nem olvastad el, tehát lusta vagy és hazudsz is. Vagy (még rosszabb) a szövegértésed ilyen alacsony szintje alkalmatlanná tesz bármiféle értelmiségi pályára, de ettõl függetlenül kiváló szakmunkás lehetne belõled. Én tíz éve olvastam, és tudom még, hogy kivel harcolt az öreg halász...
Kedves utolsó! Kár, hogy bántottad a kérdezõt! Valszeg diák még, és csak könnyíteni akart a dolgán. Meg aztán lehet, hogy elolvasta a könyvet, akár egy szép mesét, de ettõl még nem tud a kérdésre válaszolni. Pl. ez az eszmei mondanivaló! No meg az öreg halász elemzése! Ez csúcs.

A Karib-tenger kalózai - A világ végén című filmben, amikor Jack a világ végén azt mondja, hogy ". közületek 4-en már megpróbáltak megölni. ", kire gondol 4-ikként?

Barbossa, Will, Elizabeth, eddig világos, de ki még?

Legjobb válasz: találtam egy angol magyarázatot. "I believe Terry has cleared this up on Word player. The four people are indeed, Will, Tia, Elizabeth and Barbossa. Will has tried to kill Jack twice. The first time is in COTBP. He hits Jack in the head with an oar, and leaves him at the mercy of the pirates who want to kill him. The second time is on the Isle Cruces during the three way sword fight. He flat out threatens Jack's life. In the script for the third movie, it's insinuated that Tia tried to kill him."

találtam egy angol magyarázatot. "I believe Terry has cleared this up on Word player. The four people are indeed, Will, Tia, Elizabeth and Barbossa. Will has tried to kill Jack twice. The first time is in COTBP. He hits Jack in the head with an oar, and leaves him at the mercy of the pirates who want to kill him. The second time is on the Isle Cruces during the three way sword fight. He flat out threatens Jack's life. In the script for the third movie, it's insinuated that Tia tried to kill him."
Calypso-ra gondol, a tenger istennõjére, akit Tia Dalma testébe zártak.
Calypso a tenger istennõje volt, tõle függött minden kalóz élete. És ezért zárták be egy ember testbe a kalózok, mert ha úgy akarta akármikor elpusztíthatott bárkit a tengeren, és ezért zárták be a testbe. Így nem volt hatalma fölöttük.
A kérdező hozzászólása: De miért? Calypso mikor akarta megölni õt?
A kérdező hozzászólása: Egy pillanat, de hát az hogy van hatalma megölni az még nem jelenti hogy megakarja ölni, pedig Jack ezt mondja. Valamint amikor Calypsot emberi testbe zárták Jack még nem is élt valószínûleg így lehetõsége sem volt megölni Jacket.
Igen, de Jack általánosságba gondolt rá. Calypso a kalózokat akarta megölni, akik az õ tengereit járta.
A kérdező hozzászólása: Igen, a sztorit én is ütöm-vágom. Ellenben ha valóban Calypso a 4-ik, ami valószínû hiszen rajta kívül nem igazán marad potenciális jelölt, akkor elég el vont az ok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!