Találatok a következő kifejezésre: Az én 11 hetes, és (6 db)

Az én cicám 11 hetes és hullik picit a szőre. Mikor fog ez megállni nála illetve normális ez? Egyébként szoba cica.

Legjobb válasz: Hát mennyire? Mármint fûtötök rendesen? nem járkál ki néha...egyébként a szobacicákra is van lehelletnyi hatással az évszakváltozás...de ha kisjákál vagy fázik odabenn akkor válthatja a bundáját... mellesleg milyen fajta? mondjuk én a szobacica dolgot maximum perzsáknál tartom állatbarátnak mivele gy macskának elég nagy tér kell...

Hát mennyire? Mármint fûtötök rendesen? nem járkál ki néha...egyébként a szobacicákra is van lehelletnyi hatással az évszakváltozás...de ha kisjákál vagy fázik odabenn akkor válthatja a bundáját... mellesleg milyen fajta? mondjuk én a szobacica dolgot maximum perzsáknál tartom állatbarátnak mivele gy macskának elég nagy tér kell...
A kérdező hozzászólása: Nem nagyon hullik, de azért egy két helyen ott hagy egy kicsit.Fûteni fûtünk max az ablak, ha nyitva van akkor fázhat.Csak bennt van és perzsa macska.
Ez teljesen természetes dolog, leváltja a kölyökszõrét. Pont a 10-12-ik héten aktuális, gyakran keféld a szõrét, az elhalt szõrszálakat ugyanis ki kell szedni a késõbbi csomósodások miatt.
Bár még "friss" cica, készülj fel arra, hogy a benti cicák egész évben vedleni fognak (a kinti cicák tavasszal+õsszel szoktak) :) nekem is van cicám, fehér. Így alap, hogy otthon nem vehetek fel fekete vagy mágnesként mûködõ cuccokat :)
Hát valószínûleg most vedli a szõrét ezt napirendszerességgel 1 -2 alkalommal kifésülöd akkor megál!
Ha megnyúzod, biztosan nem hullatja többé a szõrét... :D (csak vicc)
A Perzsa cicaknak is mindig hullik a szore. Naponta 2x kell kikefelni, igy kevesbe lesz minden szoros a lakasban viszont a cica szore sokkal szebb lesz. Nekunk valaha volt ezust perzsank, veletlenul vettuk eszre, de o imadta a vizet, lehet ennek koszonhetoen kevesbe hullott a szore?!
lehet, hogy rühes, én elvinném állatorvoshoz

Az én babám 11 hetes, és borzasztó nyűgös, amúgy egy nagyon nyugodt baba. Lehet az időjárás miatt?

Legjobb válasz: Igen, lehet. A fia is megérzi a frontátvonulásokat, még most is, pedig már 7 hónapos. Szeles idõkben nehezebben pukizik (!), ha jön a hidegfront, akkor nagyon nyûgi.

Igen, lehet. A fia is megérzi a frontátvonulásokat, még most is, pedig már 7 hónapos. Szeles idõkben nehezebben pukizik (!), ha jön a hidegfront, akkor nagyon nyûgi.
szia küldtem neked privát emailt, én is angliában vagyok, én is fizikai munkát végzek és én is terhes vagyok a teszt alapján.

Ma reggel óta kedvtelen és étvágytalan a 11 hetes csivavám. Hányt is. Egy hete van nálam eddig semmi gond nem volt. Most kissé kedvtelen és alszik. Mi lehet ennek az étvágytalanságnak az oka?

F?tt csirke farhátat eszik. Nagyon aggódom. Forduljak állatorvoshoz?

Legjobb válasz: azonnal vidd orvoshoz!!! és nem mellesleg csirkefarhát helyett nem ártana kölyöktáppal etetni....remélem, a csontot nem eszi meg!!

azonnal vidd orvoshoz!!! és nem mellesleg csirkefarhát helyett nem ártana kölyöktáppal etetni....remélem, a csontot nem eszi meg!!
A kérdező hozzászólása: ja és nem 10 ezres hanem 60 ezres...
A kérdező hozzászólása: 2 oltása van. A 2.-at 16-án kapta akkor még a tenyésztõnél volt. és azt mondta az utolsót(ami a második ismétlése) két-három hét múlva kell hogy kapja. Féreghajtás is volt.
A kérdező hozzászólása: Felhívtuk a dokit, azt mondta, hogy lehet valami fertõzés, vagy gyulladás, és ha nem javul mára, akkor vigyük el. De szerencsére tökéletesen jól van és rosszalkodik. :) Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
kennelneve van annak a tenyésztõnek???? törzskönyve van a kutyának? hány oltása van? 11 hetes kutyának a csirkefarháton kívül másra is szüksége van....
Azt mondta a tenyésztõ, hogy csak a csirke farhátat eszi meg, és mást nem? Mindezt egy 11 hetes kutyánál? Na ne...etesd táppal, meg fogja enni. Csak elõtte vidd el orvoshoz!!
A kérdező hozzászólása: A tenyésztõ nevét nem szeretném elmondani.. :) Pécsi.. Az oltásai megvannak. Csak nem értem mi ez a hirtelen változás. Tegnap, és elõtte is jól evett játszott egész nap. Ma pedig kedvetlen és nem eszik..Csak alszik... Pedig az éjszakát is átaludta..
azért hívd fel a dokit, ok? az nem árthat ...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm azoknak akik hasznos tanácsokat írtak. Amúgy már jól van. Evett a tápból amit adtam neki, aludt és most játszik :D
2 oltás rohadt kevés, még nem alakult ki normálisan a védettség lehet szopornyica vagy parvó is ... azonnal orvos kellene
csivava 2 oltással, chippel, tk nélkül 60 ezerért? jól átvertek...
A kérdező hozzászólása: Azért adok neki csirkefarhátat, mert a tenyésztõ azt mondta, hogy azzal etette, és csak azt eszi meg.
A kérdező hozzászólása: Csontot nem kap egyáltalán.
nem mellesleg már 3 oltásának kéne lenni és az általad emlegetett utolsó, gondolom veszettség oltás nem az utolsó kéne legyen.... féreghajtás volt egyáltalán neki?
egy 11 hetes csivavát még egy hordtáskában a buszon is el tudsz vinni orvoshoz...vagy kihívod az ügyeletest..de gondolom sajnálod a 10 ezres korcsodra az 5 ezret rákölteni... amúgy sehol nem írtad, hogy észhez tértél volna, és orvoshoz viszed, hanem hogy veszel neki tápot.... nem mellesleg akár ásót is vehetsz, mert egy 11 hetes kistestû kutya pá óra alatt is visszafordíthatatlanul ki tud száradni, ha hány....
Honnan vetted, melyik kennelbõl? Remélem tényleg tenyésztõ és nem szaporító, mert ellenkezõ esetben valószínûleg nem kapott meg minden oltást és ez akár parvo is lehet! :S Sürgõsen doki!!!
Pécsi vagyok.. Nem sok csivava tenyésztõ van felénk, de annál több szaporító. Szóval ha tenyésztõtõl vetted, kitõl? Melyik kennelbõl van a kutya? Kizárt, hogy tenyésztõ így enged el egy kiskutyát, hogy azt mondja adj neki farhátat 11 hetes korban. Ilyen nincs, ha tenyésztõtõl vásároltad 100 forintért vagy többért. Egyébként meg sûrgõsen orvoshoz kéne vinni, kicsi még, bármit elkaphatott (szopornyica stb) és egy ilyen idõs kutyánál komolyan kell venni ha egyik pillanatról a másikra hirtelen levert lesz s csak alszik..
b+ , ha aggódsz érte, akkor vidd már el orvoshoz azt a szerencsétlen állatot!!!! 11 hetes, kistestû kutya, nem eszik és hányt + kedvetlen....tuti, hogy beteg....ha valóban érdekelne a sorsa már rég az orvosnál lennél vele.... amúgy meg, ha már a kutyát leszarod, akkor legalább a 100-120 ezer forintos befektetésedet óvjad, vagy kifizetted a kutya árát és nem maradt 2000 ft-od az orvosra????
A kérdező hozzászólása: A törzskönyv meg van igényelve. két oltást kapott. kb 2 hét múlva kapja az utolsót. Most megyek és veszek valami junior tápot és ha azt sem eszi meg akkor megyünk orvoshoz.. :( Nagyon aggódom nehogy nagy baj legyen.. :(
A kérdező hozzászólása: 10:16-os4 Ba+ Milyen jó, hogy Te ilyen okos vagy... ! Szerinted ha lett volna rá lehetõségem nem vittem volna azonnal orvoshoz?? Délelõtt nincs az állatorvosunk, és autó sincs, hogy el tudjam vinni. És képzeld ha nem javul a helyzete délután el fogom vinni... Észlény...
Ha voltál már bárányhimlõs akkor nem eshet bajotok.
ha voltal mar akkor tutira nem kapod el.en nem voltam gyerekkoromban es pont most estem at rajta, a magzatra nincs veszellyel, sokan at estek mar rajta terhesen es senkinek sem szuletett beteg babaja. a rozsahimlo a veszelyes, az kihat a magzatra
Nem akarok bunkó lenni de már rengeteg ilyen kérdés van.Másrészt ha átesel a bárárnyhimlõn akkor az védettséget nyújt és a magzatnak is ugyanúgy védettsége lesz.Másrészt meg tök mind1 hogy megkérdezed mer ha esteleg nem lettél volna az akkor már nincs mit tenni.Hiába oltod magad az nem rögtön hat.
Játszál vele az udvaron.Etesd ott.Tedd számára az udvart pozitív hellyé!:)
Teljesen normális, hogy az udvaron van. most még lehet, hogy az emberek közelsége miatt akar bent lenni. játsz vele sokat kint, és ne engedd, hogy bemenjen. :) ja, és persze ne bent etetsd, mert akkor nyilván oda akar majd menni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!