Találatok a következő kifejezésre: Az én 11 hetes, (16 db)

Van két macskánk az orvos azt mondta h kerüljem az állatokat! De én nem simogatom csak oda ül mellém vagy a lábamhoz! Attól nem lesz semmi baja a babának? Most vagyok 11 hetes terhes!

Legjobb válasz: Fertõzéseket csak az ürülék terjeszt!!!!! Nekem is van cicám, nem kell ebbõl olyan nagy ügyet csinálni ... Ha már régóta megvan a cica, akkor úgyis átestél a toxon, ha meg eddig nem, akkor most sem fogsz már, mert tiszta a cicád! Úgyis rendszeresen van szûrés. Én is mondtam még az elején a dokinak, hogy cica van, baj? Azt mondta, hogy dehogy baj, csak ne én takarítsam az almot! Simogatom, etetem, beszélgetünk, odabújik, melegíti a pocim (amit a babám nagyon szeret), s semmi bajunk nincs! 34 hetes kismama

Fertõzéseket csak az ürülék terjeszt!!!!! Nekem is van cicám, nem kell ebbõl olyan nagy ügyet csinálni ... Ha már régóta megvan a cica, akkor úgyis átestél a toxon, ha meg eddig nem, akkor most sem fogsz már, mert tiszta a cicád! Úgyis rendszeresen van szûrés. Én is mondtam még az elején a dokinak, hogy cica van, baj? Azt mondta, hogy dehogy baj, csak ne én takarítsam az almot! Simogatom, etetem, beszélgetünk, odabújik, melegíti a pocim (amit a babám nagyon szeret), s semmi bajunk nincs! 34 hetes kismama
nekem is van kettõ és mióta az eszemet tudom mindig volt cicánk...ha van akkor attól nem valószínû hogy pont a terhességed alatt lesz toxo.-d hacsak nem szeretgetsz idegen cicát... tény hogy az ürülék a forrás ezért azt most ne te takarítsad! de ezen kívül minden mást csinálhatsz ugyan úgy mint eddig ... azok akik azt mondják kerüld el vagy passzold a saját cicádat azok eleve korlátoltak a témában! az én Pici-vacakom most is itt dorombol a lábam mellett és ezt már 13 éve teszi...ha most kitenném a szûrét akkor egy szemétláda lennék!
Én csak "messzirõl" találkoztam a cicáinkkal, mégis kimutatták a véremben a toxoplazmózist. Szerintem kérj tesztet, én is kértem így derült ki!!! 34 hetes km.
Én azt mondom, jobb félni, mint megijedni. Ha csak a lábadhoz dörgölõzik, nem lehet baj, de inkább kerüld, véletlenül is odakaphat, szeretetbõl. Velem számtalanszor fordult elõ. Csináltass tesztet. Én is macskapárti vagyok, de nem éri meg kockáztatni a babit. Egy ideig kórházban voltam, és ott volt ilyen baba, akit ez a baj ért. Szóval egy állatpárti sem tudhatja, hogy az õ macskája mit hordoz, nem igaz hogy nem lehet baj. És a gyümölcsöket is jól mosd meg. :)
En ugy hallottam, hogy a macskak a legveszelyesebbek a terhes nokre, tehat en nagy ivben kerulnem oket(foleg, hogy nem is vagyok oda a cicakert).Szerintem ne nagyon simogasd oket. Boldog babavarast! :)
Hát én is messze elkerültem õket! Az almot ne te takarítsd! Sõt naponta kell takarítani.
Szerintem attól, hogy odaül melléd, nem lesz semmi bajod.De az nem igaz, hogy ha régóta van macskád, tuti átestél a fertõzésen.Tesómnak van régóta, és szó szerint tesóm mosta ki a kakiból, pisibõl egy mûtét után amikor még az altatás hatása alatt volt.Mégis negatív lett a tesztje!Azóta havonta nézik nála, hogy terhes.Tehát folyamatosan figyelik, ami azért jó.Neki azt tanácsolta az orvosa, hogy ha nem akarja addig elajándékozni, akkor a cica ne menjen be a házba, vagy ha bennt van, ne engedjék ki.Mert ezt kintrõl szedik össze!Jól teszed, hogy nem simogatod.Mert bár a széklete fertõz, de azt nem tudhatod, hogy nem maradt -e a szõrén valami, ami a te kezedre kerül.Én szeretem a macskákat, de terhesen nem nyúlok hozzájuk.Nem kockázatnék semmi pénzért.A gyerekemrõl van szó, aki 100 milliószor fontosabb.
Én valahol azt olvastam, hogy aki cicát tart terhessége elõtt az úgyis átesik ezen a betegségen és védettséget élvez, így a babát elvileg nem veszélyezteti. De ettõl függetlenül inkább kerüld a cicót. Nekem is van, néha azért megsimogatom, ha nagyon könyörög. :S De kerti cica, így a kaksijával abszolút nem érintkezem.
Ha helyesen kezeled semmi gondod nem lesz tõle. Nekünk is volt amikor terhes voltam, 10 hónapos volt a babám, amikor a cicát elütötte az autó :( Õ benti cica volt, az almot a párom takarította. Én simogattam is. A toxoplazma vizsgálat jó lett, többször is nézték, Semmi gondunk nem volt tõle.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek!!! Nekünk kint vannak ugyhogy nem kell almot takarítani meg ilyenek!!! De kicsi koromtól kezdve mindig volt macskánk!!!!!! Még egyszer köszi a segítséget!!!
Ha szobacicák és nem nyershúson és egeren élnek, akkor túl nagy gáz nincs.
Habár mikor én terhes voltam, nem volt cicánk, de egy barátnõmnek ugyanúgy be járt a házba a cicája, mint régen, simogatta, etette stb, még sem lett semmi baja a picinek, egészségesen született.
Ahhoz, hogy meg is fertõzõdj a bacival a szájadhoz kell kerülnie, és nem csak macskáktól lehet megkapni, illetve macskaürüléktõl, hanem nyers hústól, mosatlan gyümölcstõl vagy földdel való érintkezéssel is, úgymint kapálás, virágültetés, etc. Ha mindig kezet mosol utána, nem valószínû, hogy megkapod. Egyébként a macskák sokat tisztítják magukat, úgyhogy kicsi a valószínüsége, hogy a hátáról vagy a fejérõl macskaürüléket szedsz össze. Kézmosás és tesztelni a toxot terhesség alatt, ennyi. Nem kell parázni és nem kell kidobni a cicákat. Az enyém is megvan :-)
szia küldtem neked privát emailt, én is angliában vagyok, én is fizikai munkát végzek és én is terhes vagyok a teszt alapján.

Ez az első terhességem. 11 hetes kismama vagyok, mikor fogant meg a baba, ha október 22-én volt az utolsó menszeszem?

Legjobb válasz: Szia ha okt 22-én volt az utolsó menses elsõ napja és 28 naponta volt mensesed akkor a baba nov 5-én fogant gratula vigyázz magadra és jó baba várást

Szia ha okt 22-én volt az utolsó menses elsõ napja és 28 naponta volt mensesed akkor a baba nov 5-én fogant gratula vigyázz magadra és jó baba várást
Én nem értek egyet az elõttem válaszolóval. Nagy valószínûséggel akkor volt peteérésed, de spontán peteérést kiválthat az orgazmus is.Én is így jártam, és a csiklusom 3.hetében fogant meg a kicsi a második helyett.Errõl közelebbit majd a genetikai UH alapján lehet kiszámolni.(Ott megadják, h a mér értékek alapján hány hetes a babád, és azt kell viszonyítani a naptári hetekhez.)De az esetek nagy részében tényleg félidõben van peteérés.De az érett pete ott van még a méhben.
Ha 11 hetes a terhesség, a magzat 9 hetes, tehát október 22-bõl számolj vissza 9 hetet és kb. akkor! Ez tuti, dokid is ezt fogja mondani.

11 hetes kismama vagyok, most tudtam meg, hogy RH negatív a vércsoportom. Én eddig abban a hitben éltem, hogy RH pozitív vagyok. Ez az első terhességem. Kell valamitől félnem?

Az anti-d tesztemhez ezt a választ írták: ellenanyagot kimutatni nem sikerült.

Legjobb válasz: Nem hiszem hogy elcserélték volna,bár ott is emberek dolgoznak.Szerintem kérd meg a védõnõt, hogy csináltassatok egy újabbat ha ennyire gyanús hogy tévedtek.Az jó ha ellenanyagot nem mutattak ki!!!Úgyanis ha a baba és a te vércsop. rh része különbözik,akkor a baba ellenanyagot termel,ami az anyára nézve veszélyes.Én RH+ a baba pedig RH- lett, de nem termelt ellenanyagot és nem is lett gond.Egyébként késõbb is fognak nézni ellenanyagtermelõdést.

Nem hiszem hogy elcserélték volna, bár ott is emberek dolgoznak.Szerintem kérd meg a védõnõt, hogy csináltassatok egy újabbat ha ennyire gyanús hogy tévedtek.Az jó ha ellenanyagot nem mutattak ki!!!Úgyanis ha a baba és a te vércsop. rh része különbözik, akkor a baba ellenanyagot termel, ami az anyára nézve veszélyes.Én RH+ a baba pedig RH- lett, de nem termelt ellenanyagot és nem is lett gond.Egyébként késõbb is fognak nézni ellenanyagtermelõdést.
Szia....az elozo valaszadonak uzenem, hogy nem a baba termeli az ellenanyagot hanem a kismama szervezete...:-) Semmi okod aggodalomra......ha az ellenanyag nincs jelen akkor azt jelenti, hogy nem termeli a szervezeted.... En rh negativ vagyok...a parom meg pozitiv....elso ellenanyag szurest most vegeztek az 5 honapban..s ezutantol minden honapban.Ha nincs gond akkor szulesnel megnezik a baboca rh-at es ha a baboca is negativ akkor minden rendben..ha meg kesobb termelodik ellenanyag a szervezetedben akkor kapsz majd egy inj. ami semlegesiti ezeket az anyagokat a szervezetedbol.Ez amiatt kell, mert a masodik terhessegnel ez az adag megno es kilokheti a babocat a szervezeted= vetelessel:-(....de ne aggodj...a dokik tudjak mit csinalnak es kuldenek vizsgalatokra..te csak szolj mindenhol, hogy rh negativ vagy! Boldog babavarast es egeszseges kisbabat kivanok neked:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat!
Szia! Én is rh neg vagyok, és a 3-ik babámat várom. Mindenféle beavatkozásnál(pl:amniocentézis), szülésnél, vagy bármilyen vérzésnél kapsz antiD injekciót. A fiam az elsõ gyermekem az én vércsoportom örökölte, de általában az elsõ tehességnél nem is okoz semmilyen galibát. A kislányom RH pos lett.De nála már az elsõ vérvételnél is néztek ellenanyagot, és nem árt a terhesség elõrehaladásával egyre sürûbben nézni.Addig jó, amíg nem mutatnak ki semmit.Ellenkezõ esetben, ha nagyon magas a szint, be kell felyezni a terhességet, mert életveszélyes állapotot idézhet elõ. Kérd az orvosod, vagy a védõnõd, hogy világosítson fel errõl, ami egyébként ugye a kötelességük lenne. Boldog babavárást, üdv

Az én cicám 11 hetes és hullik picit a szőre. Mikor fog ez megállni nála illetve normális ez? Egyébként szoba cica.

Legjobb válasz: Hát mennyire? Mármint fûtötök rendesen? nem járkál ki néha...egyébként a szobacicákra is van lehelletnyi hatással az évszakváltozás...de ha kisjákál vagy fázik odabenn akkor válthatja a bundáját... mellesleg milyen fajta? mondjuk én a szobacica dolgot maximum perzsáknál tartom állatbarátnak mivele gy macskának elég nagy tér kell...

Hát mennyire? Mármint fûtötök rendesen? nem járkál ki néha...egyébként a szobacicákra is van lehelletnyi hatással az évszakváltozás...de ha kisjákál vagy fázik odabenn akkor válthatja a bundáját... mellesleg milyen fajta? mondjuk én a szobacica dolgot maximum perzsáknál tartom állatbarátnak mivele gy macskának elég nagy tér kell...
A kérdező hozzászólása: Nem nagyon hullik, de azért egy két helyen ott hagy egy kicsit.Fûteni fûtünk max az ablak, ha nyitva van akkor fázhat.Csak bennt van és perzsa macska.
Ez teljesen természetes dolog, leváltja a kölyökszõrét. Pont a 10-12-ik héten aktuális, gyakran keféld a szõrét, az elhalt szõrszálakat ugyanis ki kell szedni a késõbbi csomósodások miatt.
Bár még "friss" cica, készülj fel arra, hogy a benti cicák egész évben vedleni fognak (a kinti cicák tavasszal+õsszel szoktak) :) nekem is van cicám, fehér. Így alap, hogy otthon nem vehetek fel fekete vagy mágnesként mûködõ cuccokat :)
Hát valószínûleg most vedli a szõrét ezt napirendszerességgel 1 -2 alkalommal kifésülöd akkor megál!
Ha megnyúzod, biztosan nem hullatja többé a szõrét... :D (csak vicc)
A Perzsa cicaknak is mindig hullik a szore. Naponta 2x kell kikefelni, igy kevesbe lesz minden szoros a lakasban viszont a cica szore sokkal szebb lesz. Nekunk valaha volt ezust perzsank, veletlenul vettuk eszre, de o imadta a vizet, lehet ennek koszonhetoen kevesbe hullott a szore?!
lehet, hogy rühes, én elvinném állatorvoshoz

Hány naptól számít székrekedésnek a kaki mentesség egy 11 hetes tápszeres babánál? Valami javaslat az orvoslásra? 3nap alatt 1x volt egy kisebb adag. Nem szenved tőle de én aggódom. Félek hogy bélcsavarodást kap vagy ilyesmi.

Legjobb válasz: Ha nem szenved, akkor nem kap bélcsavarodást sem. Mióta tápszeres? Nem mindegyik baba bír minden tápszert. Nálunk a 3. féle vált be, mert vagy székrekedése lett, vagy nem ette meg. Igazából tápszeres babáknak 2 naponta kellene kakilni, de 3 naponta sem akkora gond, amíg nem görcsöl a hasa. Adj neki 1-2 korty almalevet. Ha nem megy, akkor lehet kapni glicerines kúpot a gyógyszertárban, azt próbáld. Bár amíg neki nem kellemetlen, hogy nem kakil, addig ne piszkáld.

Ha nem szenved, akkor nem kap bélcsavarodást sem. Mióta tápszeres? Nem mindegyik baba bír minden tápszert. Nálunk a 3. féle vált be, mert vagy székrekedése lett, vagy nem ette meg. Igazából tápszeres babáknak 2 naponta kellene kakilni, de 3 naponta sem akkora gond, amíg nem görcsöl a hasa. Adj neki 1-2 korty almalevet. Ha nem megy, akkor lehet kapni glicerines kúpot a gyógyszertárban, azt próbáld. Bár amíg neki nem kellemetlen, hogy nem kakil, addig ne piszkáld.
A kérdező hozzászólása: születése óta tápszeres eddig nem ot gond minden nap 1x volt kaksi ma vettem a gyógyszertárban dulcolackot az 1órán belül hatott, a glicerines kúpot nem mertem mert azt írja 3 éves kortól fél kúp.õ szerintem még nagyon pici hozzá

11 hetes terhes vagyok, hogyha baj van a babával azt én megérzem?

Legjobb válasz: nem érzed meg. vagyis nem felétlen. Ami rossza za z, ha vérzel, görcsölsz. Amúgy pedig sokszor olavstam, hogy elmentek a 12. heti vizsgálatra, és már nem élt a baba. De ilyenre ne is gondolj.

nem érzed meg. vagyis nem felétlen. Ami rossza za z, ha vérzel, görcsölsz. Amúgy pedig sokszor olavstam, hogy elmentek a 12. heti vizsgálatra, és már nem élt a baba. De ilyenre ne is gondolj.
A kérdező hozzászólása: jövõhéten kedden megyek uh-ra.21-én pedig genetikai ultrahangra.Már alig várom hogy túllesek rajta!Remélem nem lesz baj vele, mert nem tudom, hogy egyáltalán kibírom-e, ha baj lesz vele.
A kérdező hozzászólása: Én nem görcsölök, se nem vérzek, csak aggodom!
Szerintem megérzi az ember, ha gond van. Alapból úgy kell hozzáállni, hogy nincs. Jó pocakosodást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Szépen!
Ha nagyon aggódsz és van rá módod, menj el uh-ra és pillants rá a picúrodra. De 12.heti genetikai uh már úgyis a "kert alatt" van, úgyhogy addig nyugi!!:) Vigyázz magadra, minden jótkívánok Nektek!
Szia! Ezt a kérdést akár én is írhattam volna....11+4 hkm vagyok, és minden napom aggódással telik...fõleg az elmúlt kettõ, mert annyi rosszat lehet olvasni mindenhol, hogy az szörnyû...de egyszerûen nem lehet baja...muszáj jól lennie!!!! Én jövõ hét szerdán megyek genetikaira, már tûkön ülök....2, 5 hetet várni a következõ pillantásig nagyon nehéz....
Mibõl gondolod h baj van? Amúgy én is félek, mert kb 2 hétig voltak tüneteim és most az égvilágon semmi sincs, minden elmúlt. Viszont abban bízom, h nem görcsölök és nem vérzek. Én 10 nap múlva megyek uh-ra. most 8 hetes vagyok.van már egy 15 hónapos kisfiam és vele a 17. hétig hánytam.
A kérdező hozzászólása: Nekünk még az elsõ babánk lesz, és talán ezért is aggódom érte annyira.Még csak 23 éves vagyok.Sok minden szörnyûséget lehet hallani, és szerintem normális ha féltem.Bár az is igaz, hogy csak pozitívan kell hozzá állni.Már hétfõn látni fogom, és majd megnyugszom.

Ma reggel óta kedvtelen és étvágytalan a 11 hetes csivavám. Hányt is. Egy hete van nálam eddig semmi gond nem volt. Most kissé kedvtelen és alszik. Mi lehet ennek az étvágytalanságnak az oka?

F?tt csirke farhátat eszik. Nagyon aggódom. Forduljak állatorvoshoz?

Legjobb válasz: azonnal vidd orvoshoz!!! és nem mellesleg csirkefarhát helyett nem ártana kölyöktáppal etetni....remélem, a csontot nem eszi meg!!

azonnal vidd orvoshoz!!! és nem mellesleg csirkefarhát helyett nem ártana kölyöktáppal etetni....remélem, a csontot nem eszi meg!!
A kérdező hozzászólása: ja és nem 10 ezres hanem 60 ezres...
A kérdező hozzászólása: 2 oltása van. A 2.-at 16-án kapta akkor még a tenyésztõnél volt. és azt mondta az utolsót(ami a második ismétlése) két-három hét múlva kell hogy kapja. Féreghajtás is volt.
A kérdező hozzászólása: Felhívtuk a dokit, azt mondta, hogy lehet valami fertõzés, vagy gyulladás, és ha nem javul mára, akkor vigyük el. De szerencsére tökéletesen jól van és rosszalkodik. :) Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
kennelneve van annak a tenyésztõnek???? törzskönyve van a kutyának? hány oltása van? 11 hetes kutyának a csirkefarháton kívül másra is szüksége van....
Azt mondta a tenyésztõ, hogy csak a csirke farhátat eszi meg, és mást nem? Mindezt egy 11 hetes kutyánál? Na ne...etesd táppal, meg fogja enni. Csak elõtte vidd el orvoshoz!!
A kérdező hozzászólása: A tenyésztõ nevét nem szeretném elmondani.. :) Pécsi.. Az oltásai megvannak. Csak nem értem mi ez a hirtelen változás. Tegnap, és elõtte is jól evett játszott egész nap. Ma pedig kedvetlen és nem eszik..Csak alszik... Pedig az éjszakát is átaludta..
azért hívd fel a dokit, ok? az nem árthat ...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm azoknak akik hasznos tanácsokat írtak. Amúgy már jól van. Evett a tápból amit adtam neki, aludt és most játszik :D
2 oltás rohadt kevés, még nem alakult ki normálisan a védettség lehet szopornyica vagy parvó is ... azonnal orvos kellene
csivava 2 oltással, chippel, tk nélkül 60 ezerért? jól átvertek...
A kérdező hozzászólása: Azért adok neki csirkefarhátat, mert a tenyésztõ azt mondta, hogy azzal etette, és csak azt eszi meg.
A kérdező hozzászólása: Csontot nem kap egyáltalán.
nem mellesleg már 3 oltásának kéne lenni és az általad emlegetett utolsó, gondolom veszettség oltás nem az utolsó kéne legyen.... féreghajtás volt egyáltalán neki?
egy 11 hetes csivavát még egy hordtáskában a buszon is el tudsz vinni orvoshoz...vagy kihívod az ügyeletest..de gondolom sajnálod a 10 ezres korcsodra az 5 ezret rákölteni... amúgy sehol nem írtad, hogy észhez tértél volna, és orvoshoz viszed, hanem hogy veszel neki tápot.... nem mellesleg akár ásót is vehetsz, mert egy 11 hetes kistestû kutya pá óra alatt is visszafordíthatatlanul ki tud száradni, ha hány....
Honnan vetted, melyik kennelbõl? Remélem tényleg tenyésztõ és nem szaporító, mert ellenkezõ esetben valószínûleg nem kapott meg minden oltást és ez akár parvo is lehet! :S Sürgõsen doki!!!
Pécsi vagyok.. Nem sok csivava tenyésztõ van felénk, de annál több szaporító. Szóval ha tenyésztõtõl vetted, kitõl? Melyik kennelbõl van a kutya? Kizárt, hogy tenyésztõ így enged el egy kiskutyát, hogy azt mondja adj neki farhátat 11 hetes korban. Ilyen nincs, ha tenyésztõtõl vásároltad 100 forintért vagy többért. Egyébként meg sûrgõsen orvoshoz kéne vinni, kicsi még, bármit elkaphatott (szopornyica stb) és egy ilyen idõs kutyánál komolyan kell venni ha egyik pillanatról a másikra hirtelen levert lesz s csak alszik..
b+ , ha aggódsz érte, akkor vidd már el orvoshoz azt a szerencsétlen állatot!!!! 11 hetes, kistestû kutya, nem eszik és hányt + kedvetlen....tuti, hogy beteg....ha valóban érdekelne a sorsa már rég az orvosnál lennél vele.... amúgy meg, ha már a kutyát leszarod, akkor legalább a 100-120 ezer forintos befektetésedet óvjad, vagy kifizetted a kutya árát és nem maradt 2000 ft-od az orvosra????
A kérdező hozzászólása: A törzskönyv meg van igényelve. két oltást kapott. kb 2 hét múlva kapja az utolsót. Most megyek és veszek valami junior tápot és ha azt sem eszi meg akkor megyünk orvoshoz.. :( Nagyon aggódom nehogy nagy baj legyen.. :(
A kérdező hozzászólása: 10:16-os4 Ba+ Milyen jó, hogy Te ilyen okos vagy... ! Szerinted ha lett volna rá lehetõségem nem vittem volna azonnal orvoshoz?? Délelõtt nincs az állatorvosunk, és autó sincs, hogy el tudjam vinni. És képzeld ha nem javul a helyzete délután el fogom vinni... Észlény...
Ha voltál már bárányhimlõs akkor nem eshet bajotok.
ha voltal mar akkor tutira nem kapod el.en nem voltam gyerekkoromban es pont most estem at rajta, a magzatra nincs veszellyel, sokan at estek mar rajta terhesen es senkinek sem szuletett beteg babaja. a rozsahimlo a veszelyes, az kihat a magzatra
Nem akarok bunkó lenni de már rengeteg ilyen kérdés van.Másrészt ha átesel a bárárnyhimlõn akkor az védettséget nyújt és a magzatnak is ugyanúgy védettsége lesz.Másrészt meg tök mind1 hogy megkérdezed mer ha esteleg nem lettél volna az akkor már nincs mit tenni.Hiába oltod magad az nem rögtön hat.

13 hetes vagyok! Az én picim CRL:58mm BPD:22 mm NT:1.6mm Fl:11 mm Ezek jó eredmények?

Legjobb válasz: Teljesen jók az értékek. Itt nyomon követheted a picikéd fejlõdését: http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 http://dilidomino.freeblog.hu/archives/2008/02/16/1857_Magza..

Teljesen jók az értékek. Itt nyomon követheted a picikéd fejlõdését: http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 http://dilidomino.freeblog.hu/archives/2008/02/16/1857_Magza..
http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 Itt tudod megnézni, de ezek is csak irányadóak, nekem sem mindis egyezik. Boldog babavárást.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, most már tudom, hogy hol nézzem meg és ez jó!
Jó eredmények nagyon. És ami nagyon fontos, hogy az NT: 1, 6 mm. EZ a nyaki redõ mérete, ami jelzést adhat a Down-kórrol. Ha 3 mm feletti érték lenne, akkor már gyanakodni lehetne, hogy beteg a baba, de ez az eredmény egyszerûen tökéletes! EGÉSZSÉGES! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!