Találatok a következő kifejezésre: Az élettársam hajlandó (5 db)

Az élettársam nem hajlandó utánam megfürödni a kádban. Normális ez?

Nincsen semmi bajom, ill. betegségem, egyszer?en azt válszolja, hogy ? "puncis vízben nem hajlandú beleülni, és megfürüdni". Már 5,5 éve együtt vagyunk. Milyen dolog ez?

Legjobb válasz: szerintem nagyon gáz. pláne 5 és fél év után. mondjuk ha telelenne punciszörrel a kád akkor megérteném, én sem ülnék bele.

szerintem nagyon gáz. pláne 5 és fél év után. mondjuk ha telelenne punciszörrel a kád akkor megérteném, én sem ülnék bele.
Nos, hát én most tág pupillákkal nézek. Ezt hogy gondolja? Mi az, hogy puncis vízbe nem hajlanó beülni?! Szeretkezni szoktatok? Olyankor bele meri rakni? Kicsi prûd az ilyen, én úgy vélem.
Én szívesen fürdök a párommal együtt de ha megfürdik akkor nem szívesen fürödnék utána, elvégre az a víz nyilván koszos ha már lefürdött benne.Sztem ez nem akkora gáz.Mondjuk ez a "puncis víz" tényleg elég fura.Én nem a fütyis vízben nem szeretek fürödni hanem a koszosban nem.Fura
Anyám...bezzeg a szexnél a punci nem gáz mi?!Ha nem vagy beteg akkor áááááá....bocsi de ez bunkóság!!!Puncis víííz?!Tudod mit?Mondd neki, hogy te pedig fütyis vízbe nem vagy hajlandó beleülni.ÁÁ öcsém 5, 5év után......
Az elottem szolonak van igaza szerintem. Én sem furodnék szívesen más után. Egyutt furodni az megint más dolog, de más után(még ha a párom is az illeto), nem teszik a dolog. Meg tényleg szerintem nem arrol van szo, hogy "puncis" víz, hanem nyilván az aznapi izzadság, kosz jon le az emberrol és abban a vízben nekem sem lenne kedvem megfurodni, ahogy nyilván megértem, hogy másnak se utánam!
akkor mért kérded ha tudod a választ. aztán meg mindenkit leértékelsz, ha véleményt mond! Nem is értem!
nevelés kérdése..(de sztem amúgy ez már túlzás ha régóta eggyütt vagytok.)
Mondd meg neki, ha legközelebb rád mászik (szex céljából :D )hogy ha puncis vízbe nem mászik, punciba sem mászhat! Nézd meg mit reagál, a többit meg te tudod! :)
Ha legközelebb rád akar mászni (szex céljából :D ) mondd meg neki, ha puncis vízbe nem mászik, punciba se másszon! Nézd meg a reakcióját, a többit meg te tudod! :)
Csatlakozom az elottem levoekhez. Mas egymassal furodni es egymas utan ugyanabban a vizben. az megint mas ha leereszti a vizet es ujra tolti a kadat. Mondjuk en sem szivesen furodnek mas utan mar hasznalt (kukis) vizben de egyutt furdok a parommal. Pedig nalunk allando vizkrolatozas van mert nincs viz itt aztan lehetne igy sporolni!!!!! de mondjuk a megfogalmazas az kivan nemit maga utan nem igy kellene azert eloadni h puncis viz. ez azert gaz!!!! Mondjuk nekem volt elozoleg ilyen kapcsolatom aki a WC-re ugy ult le h letekert egy kilo WC papirt letorolte az ulodeszkat es csak azutan ult le mert tisztasagmanias volt. Pedig minden heten kifertotlenitem a klotyot fertotlenitoszerrel tehat se nem koszos se nem poros, es csak en meg o hasznalta raadasul ket WC is van a hazban! Peldaul sexben oralisan sosem elegitett ki mert nehogy mar a puncim a szajaba vegye az gusztustalan ugyanakkor o elvarta h en orlaisan kielegitsem. az nem volt baj h nekem meg a kukit kellett a szamba venni aztan azt mondtam a nagy budos feneket en sem elegitem ki oralisan majd aztan kivagtam a fenebe mert igazan igy sexualis oromoket sem tudott okozni. Na ilyen pasit soha meg egyszer!!!!!
A kérdező hozzászólása: Tudjátok amikor még kicsi voltam, akkor mi 4en (anyu, apu tesóm, és én) megfürödtönk egy vízbe! Szegény apu volt az, aki utoljára fürdött, és elõtte már 3 punci is fürdött a vízben! :) )))))
Szerintem az együtt fürdés és a másik után való fürdés teljesen más! Én sem fürödnék a párom után, hisz az a víz, akárhogy is nézzük már koszos, és koszos vízzel nem lehet rendesen megfürödni! Én sem vagyok hajlandó a másik poharából inni, és szerintem ez nem mánia kérdése!!!
Ahogy ezt olvasom, van egy sejtésem. Nem lehet, hogy a barátod kicsit csendes, befeléforduló, inteligens, kicsit mániás férfi? Mert ha ez nagyon illik rá, akkor szerintem kicsit autisztikus egyéniség. Na de ettõl nagyon lehet õt szeretni, a mániáival együtt is. Amúgy meg nem kell ezen problémázni. Ha õ nem akar puncis kádban fürödni, akkor tarts a fürdõszobában egy flakon Domesztoszt. Amikor utánad bemegy, kicsit kimossa a kádat, és már nem is puncis :DD
A kérdező hozzászólása: Eddig még SOHA nem adtam senkinek negatív értékelést!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Nem vok ott szõrös, és nem vok se pisis, se kakis. Õ ilyen. Utánam, és más után sem iszik pl ugyan abból a pohárból ez van. Egyke gyerek vol, el lett kényesztetve.
vagy nem torlod ki a puncid és pisis vagy?:) ))
Furcsa! nem szoktatok együdt fürödni? akkor mit mond? Vagy akkor az õ kukis vize elnyomja a te puncis vizedet? ezt megkérdezném tõlle!

Hogyan szakítson egy anya az élettársával, ha az csak úgy hajlandó erre, ha a 8 éves kislányukat magánál tartja?

A lakás a férfié, a n? elköltözne onnan a gyerekével együtt, de a férfi ezt nem akarja engedni? Mit tegyünk, hogy végre boldogok lehessünk?

Legjobb válasz: -ez olyan érzelmi zsarolás tipikus jelei.. mert esetleg tudhatja az apa, hogy a gyermek nagyon kötödik az anyjához, és igy az anya is jobbnak látja, ha marad... /ez csak feltételezés!/ -a biróságon minden esetben anyapártiak, a gyermek érdekeit veszik figyelembe, abban az esetben marad az apával, ha az anya nem tudja felmutatni,hogy el tudja látni a gyermekét pl: lakás+kereset ha lakást biztosit a gyermeknek és jó /viszonylag/ anyagi körülményekkel hozzá tud járulni a gyermek fejlõdéséhez, akkor nincs mitõl félni, meg persze nincs veszélyeztetve a mostoha nevelõszülõtõl sem!

-ez olyan érzelmi zsarolás tipikus jelei.. mert esetleg tudhatja az apa, hogy a gyermek nagyon kötödik az anyjához, és igy az anya is jobbnak látja, ha marad... /ez csak feltételezés!/ -a biróságon minden esetben anyapártiak, a gyermek érdekeit veszik figyelembe, abban az esetben marad az apával, ha az anya nem tudja felmutatni, hogy el tudja látni a gyermekét pl: lakás+kereset ha lakást biztosit a gyermeknek és jó /viszonylag/ anyagi körülményekkel hozzá tud járulni a gyermek fejlõdéséhez, akkor nincs mitõl félni, meg persze nincs veszélyeztetve a mostoha nevelõszülõtõl sem!
Közös gyerek esetén a gyermekelhelyezés ugyanolyan bírósági ügy lehet, mint egy házasság szétválasztásakor. Ha nem tudtok megeygezni a gyermeketek elhelyezéséról, fordulhatsz bírósághoz. De ebben az esetben készülj fel rá, hogy fel kell mutatnod egy helyet, ahol élni fogtok, mert ennek hiányában azért ítélnék az apjának, mert nálad nem látják biztosítottnak a lakást. De ha van hol laknotok, munkád is van, akkor nagy eséllyel neked ítélik, az apjának meg láthatási joga lesz. Keress fel egy családsegítõ szolgálatot, biztosan tudnak segíteni!

Saját tulajdonú házamból hogyan tudom kitenni az élettársamat erőszak nélkül, ha önként, szépszóra nem hajlandó elmenni?

Több mint két éve élünk együtt, tavasszal eldöntöttük, hogy közös gyereket szeretnénk. Ez össze is jött, napokon belül szülni fogok. Nagyjából a terhességem második felét?l rohamosan és számomra teljesen váratlanul romlani kezdett a kapcsolatunk, amelynek oka, hogy anyagi bizonytalanságba kerültünk, ugyanis ? több hónapja semmihez nem járul hozzá, a gyereknek sem vett még semmit, úgy szedtem össze egyedül a kissrácnak a feltétlenül szükséges dolgokat használtan, innen-onnan. Utána még odaadtam a megtakarított pénzem is, mert gondjai támadtak. A viták általában azon vannak, hogy hogyan jutottunk idáig annak ellenére, hogy jóval többet keres nálam. Nekem elfogyott a pénzem, fogalmam sincs, hogy a kissrácot és magamat hogyan fogom eltartani a gyermek után járó összegekb?l, ? pedig nem hajlandó takarékoskodni, én viszont nem fogom tudni még az ? életfenntartását is finanszírozni. Még arra sem kérhetem meg, hogy próbáljon meg takarékoskodni a vízzel, villannyal, gázzal, mert kiröhög. Magam miatt nem is érdekelne, ha kikapcsolnák valamelyiket, de egy érkez? kis jövevény mellett nem tehetem meg, hogy hagyom, hogy kikapcsolják a villanyt. Persze már a fejemhez lett vágva, hogy ? nekem csak a gyerek miatt kellett, pedig ha nem lenne vak láthatná, hogy mennyire fáj nekem az, hogy nem tudunk egy család maradni. Megkértem, hogy költözzön el, mert nem bírom sem anyagilag, sem érzelmileg (utóbbi oka, hogy nagyon durva dolgokat mond a veszekedések alkalmával, amit a vita hevében nem vitatom, hogy néha én is viszonzok). Hogy tudnám elérni, hogy költözzön el?

Legjobb válasz: sztem vannak felnõtt barátaid akik segítenek egy ilyen férfival kapcsolatban ha kell akkor ráijesztenek ha nem bírod de ez sztem akk lenne jó amikor a orházban vagy h ne legyél otthon ha véletlen hazatéved... szal ne mehessen be hozzád(ezt el tudod intézni)csak ha nyugott és nem vitázni akar... az ajtón zárcsere cuccai ház elött(ahogy akarja elviszi) a barátaid gondoskodnak mindenrõ ilyenkor sztem... megszülöd a babát és utána kettesben ellesztek anyagilag pedig a család tud támogatni a leirtak alapján úgy gondolom h egy talpra esett kismama vagy ennek örülök és biztos vagyok benne h megfogod oldani a családodra és a barátaidra támaszkodhatsz és támaszkodj is!!! jó egészséget a babának és neked és szerencsét pussz

sztem vannak felnõtt barátaid akik segítenek egy ilyen férfival kapcsolatban ha kell akkor ráijesztenek ha nem bírod de ez sztem akk lenne jó amikor a orházban vagy h ne legyél otthon ha véletlen hazatéved... szal ne mehessen be hozzád(ezt el tudod intézni)csak ha nyugott és nem vitázni akar... az ajtón zárcsere cuccai ház elött(ahogy akarja elviszi) a barátaid gondoskodnak mindenrõ ilyenkor sztem... megszülöd a babát és utána kettesben ellesztek anyagilag pedig a család tud támogatni a leirtak alapján úgy gondolom h egy talpra esett kismama vagy ennek örülök és biztos vagyok benne h megfogod oldani a családodra és a barátaidra támaszkodhatsz és támaszkodj is!!! jó egészséget a babának és neked és szerencsét pussz
szerencsés vagy, hogy van saját lakásod! kérd a szüleid vagy ismerõseid segitségét, mert ezt egyedül+kismamaként nem egy ideális helyzet lenne elintézni.. természetesen zárcsere+biztonsági rács az ajtón és amit közösen vettetek annak a felét viheti ezt mindenképpen kapja meg, vagy igéretet kapjon egy luzer aki megpróbál a nyakadon élõsködni... ügyes vagy megoldod, ne aggódj hanem cselekedj!
Szia! Szerintem, ha így belátod a dolgokat, akkor tudod is, hogy mit lépj! Kérd a szüleid segítségét, vagy a barátaidét, de semmiképp ne engedj. Te ANYA leszel hamarosan, és nem lesz sem idõd, és energiád ilyen emberekre, mint a párod, aki csak élõsködik rajtad. NEKED CSAK A GYEREK LEGYEN FONTOS, ÉS SENKI MÁS!!! Ne szégyelj segítséget kérni.Gratula a picurhoz:) )
F/27 Valóban a gyerek legyen a fontos. Attól függ h be van-e hozzád jelentve. Ha igen, kissé gázosabb, mert a törvény szerint nem teheted csak úgy ki. Ekkor kompromisszumra kell jutnotok(hazudj!). Mondd hogy új faszid van, mondd hogy vége, mondd hogy eladod a házat, stb. Fiktíváltatni azt hogy hozzád van bejelentve nehézkes: két szomszéd tanúskodása kell. Ha õ másik kettõvel tudja bizonyítani hogy nem igaz, nagy bajba kerülhetsz.. Ha nincs hozzád bejelentve, elég könnyû dolgod van: lecseréled a zárakat és készenlétbe állítod a rendõrséget. Lehet hogy ügyvéd sem ártana a gyerek miatt is.
Vedd fel a kapcsolatot a szolgáltatójával elõször. Aztán az NHH-val és esetleg a rendõrséggel.
azt buktad akkor

Mi a véleményetek arról, hogy néhány anyakönyvvezető nem hajlandó regisztrálni az egynemű párok élettársi kapcsolatát?

július elsejét?l az egynem? párok is élhetnek regisztrált élettársi kapcsolatban.

Legjobb válasz: Azt, hogy ezek szerint megszegik a törvényt és ilyen esetet lehet jelenteni.

Azt, hogy ezek szerint megszegik a törvényt és ilyen esetet lehet jelenteni.
Már ne is haragudjatok, de hogy lehet ezt az abortusszal összehasonlítani? Ha törvényileg le van írva, hogy egy anyakönyvvezetõnek mit kell csinálnia, akkor azt kell tennie. Neki nincs választási lehetõsége, mint az orvosnak, hogy lelkiismereti okból nem jegyzi be. Mert õt miért sérti ez? Egy regisztrációtól nem hal meg egy élet, nem történik vele semmi, õt ez nem érinti. Hogy lehet az abortuszt idevenni? Nem értem...a lényeg, hogy az anyakönyvvezetõt jelenteném, mint a sicc. Milyen vallási meggyõzõdés az, amikor nem hagyjuk a másikat élni az életét? Annyira szeretem az ilyen begyepesedett embereket...szóval kérdezõ, nyugodtan jelentheted a területi hivatalnak. Én ezt tenném a helyedben.
Utolsó vagyok, egyszerre ment el az én válaszom, meg a Te kommented:) ) Semmit nem tudsz tenni, ezzel az okkal nem lehet vitatkozni, másik hivatalt vagy azon a hivatalon belül ha van, másik anyakönyvvezetõt kell keresni.
Ez olyan, minthogy nem kevés szülészoprvos van, aki lelkiismereti okból nem végez abortuszt. Az elsõ nõdokim is ilyen volt, amikor õt választottam, ez döntõ érv volt mellette. Másik anyakönyvvezetõt kell keresni, mert ilyen indokra hivatkozva megteheti, hogy nem adja ösze õket.
Nem már kérdés az abortusz sem, mert az emberek nagyrésze szerint nem gyilkosság. Ha az orvosok nagyrésze is annak tartaná, akkor valóban egyik sem végezhetne abortuszt, de mivel szerintük nem az... Orvosként azt én is megtagadnám az biztos és anyakönyvvezetõként ez is komoly kérdés lenne bennem...
Biztos ezert kapk lepontozast, de en megertem az ilyen anyakonyvezetoket, a helyukbe enis igy tennek. Nem tudnek a tukorbe nezni, ha a sajat elveimnek mondanek ellent.
Miért mindig arra lyukadnak ki sokan, hogy aki másként gondokodik az biztos annyira vallásos, szóval egyben elmaradott és hülye is? Másrészt miért kell lepontozni, lehülyézni azt, aki nem úgy gondolkodik, mint ahogy én? Muszáj meggyõzni itt a másikat, hogy én vagyok a tuti, modern, te meg vallásos, elvakult, begyöpösödött és akkor is nekem van igazam? Miért nem lehet egyszerûen elfogadni, hogy nekem ez a véleményem, neked meg az... Amúgy most volt a Kossuth Rádióban, hogy a melegszervezetek kiadtak egy könyvecskét az anyakönyvvezetõk számára, amiben leírják azokat a kérdéseket és megoldásokat, ami ennek a helyzetnek a kapcsán felmerülhet (pl. jogi és öröklési következménye a bejgyzésnek, megszólítások a regisztrálás alatt stb.) Kíváncsi lennék erre, nem tudom valahol hozzáférhetõ lesz-e halandók számára is:)
Vannak szakmák, ahol senkit nem érdekel, hogy az ember milyen vallási, politikai és egyéb beállítottságú, a feladatát akkor is el kell végeznie. Jól is néznénk ki, ha egy rendõrnõ nem motozna meg egy másik nõt, mert az erkölcsi értékrendjével nem egyeztethetõ össze, hogy "megfogdosson" egy nõt. Vagy ha egy titkárnõ nem írna a kínai tollal, mert bojkottálja a kínai termékeket. Vagy ha egy orvos nem adná be az akármi elleni oltóanyagot, mert azt állatokon kísérletezték. Ezt az adott embernek kell eldöntenie. Ahogyan ahhoz sincs senkinek semmi köze, hogy én a házasságomban hogyan élek együtt a férjemmel, ahhoz sincs senkinek köze, hogy az az egynemû pár miért akarja az élettársi kapcsolatát hitelesíteni. Megjegyzem, ha nekem nem lenne senkim a földön, inkább regisztráltatnám magam a barátnõmmel, legalább õt értesíteni tudják, ha velem valami történik, legalább õ kapjon felvilágosítást, hogy pl. miért kerültem kórházba.
Jó, én megértem, hogy vannak annyira vallásosak, akik ezt is ellenzik. De azok véletlenül se vigyék el a 17 éves terhes lányukat abortuszra, vagy véletlenül se lépjenek félre a házasságuk alatt, véletlenül se dolgozzanak vasárnap, ne lopjanak stb. Tartsák be az egész Bibliát, és ne csak a nekik tetszõ részeket.
Valóban nincs joga megszegni a tvt., azért írtam azt, amit.
10:20-nak, Valóban ha nem követed a csordát maradi hülyének néznek itt. Többször kipróbáltam már ha itt b*ziellens véleményt nyilvánítasz, lepontoznak leidiótáznak hogy miért nem vagy NYITOTT? Mindenesetre engem ez az egész meleg ill. b*zitéma nagyon zavar azért is mert nem kívánom hogy gyermekeim is nyilvánosan zacsipacsizó manusokat kell hogy nézzen majd. Régebben a társadalom kiszorította ezeket a beteg embereket ma viszont trendi b*zinak lenni. Ez van. Kedves 10:20-as egyetértek veled s figyeld meg hogy valóban ezt az oldalt általában meleg gyerekek látogatják mivel azonnal le lesz ez a válasz pontozva - általuk (nehéz itt azt írni hogy tisztelet a kivételnk).
Utolsónak (10.20-as vagyok): Nem csak itt, hanem mindenhol maradi leszel, ha nem követed az elvárást. Nem baj, itt sem érdekelt, máshol sem. Nem a homoszexuáliasok zavarnak, semmi bajom velük, de pl. múltkor akkor is csúnyán néztem, amikor egy fiú és lány fogdosta úgy egymást a villamoson, hogy SZINTE MINDENT láttatni engedtek. Egy középkorú pasi szólt is nekik, na erre még õ volt a... Igen, rászólok a középiskolás diákjaimra, amikor a lányokon olyan csípõszoknya van, hogyha leül a feneke minden milliméterét látom. Lehet, hogy begyöp ez is, de semmi baj, szép a gyep meg a fû:) )) Szóval nem az egynemûekkel van bajom, hanem általában azzal, amit a köznyelvben ma a "modernség" jelent. (30 vagyok, lány, van barátom, szóval egy percig sem az irigység beszél belõlem, mielõtt ez lesz a következõ beszólás tárgya:) ))
Ne térjünk már el a kérdés témájától! Nem az a begyöpösödött, akit zavar ha a villamoson a szerelmesen nyalják-falják egymást, vagy akit zavar a melegfelvonulás, hanem az, akit ez a bejegyzett élettársi kapcsolat zavar. Hol okoz ez neked kellemetlenséget, hol rontja ez a gyerekeid erkölcsi értékeit? Itt nem arról van szó, hogy fogják egymás kezét az utcán, vagy hogy csókolóznak, hanem az élettársi kapcsolatról. Ez senkit sem zavar, senkinek az értékeit nem sérti, ugyanis nem is tudunk róla. Tényleg nagy divat manapság melegnek lenni, amikor még egy ilyen bejegyzett élettársi kapcsolatot sem képesek az anyakönyvvezetõk rendesen betartani.
Az elõzõhöz még hozzáfûzném, hogy nem melegnek divat lenni, hanem emónak, metroszexuálisnak és rózsaszín vasalt hajú pávának. Lehethogy ezt egyesek nem tudják megkülönböztetni, de ezek nem melegek.
Jó, most azért harcol a sok meleg, hogy regisztrálják kapcsolatukat. Egy fél év múlva arról fogunk itt "társalogni" hogy miért is néhány anyakönyvvezetõ nem hajlandó elismerni az azaonosnemûek kérelmét, hogy gyermeket adoptálhassanak. Mert akkor majd már az lesz a trendi. Érdelkes lesz majd; Anyja neve: Józsi!
Nem arról van szó, hogy engedjék-e legalizálni az azonos nemûek kapcsolatát, ezen már túl vagyunk. A magyar törvény lehetõséget ad, hogy ha szeretnék, akkor regisztrálva legyenek, mint élettársak. Az anyakönyvvezetõ nem tesz eleget a munkaköri kötelességének. Ez kb. olyan, mintha én nem akarnám felvenni a férjem nevét, de az anyakönyvvezetõ úgy nem ad minket össze, hogy megtartom a lánykori nevemet. Röhej. Ha már az állami alkalmazott nem tesz eleget a törvényeknek, akkor mit várunk az átlag polgártól???
A kérdező hozzászólása: Azért ez egy kicsit más...ha az orvos nem lát el mondjuk egy roma szármozású embert(ha már sarkítunk akkor se jöjjünk abortusszal, mer nem analóg a helyzet), akkor mulasztás követ el, amiért perelhetik, megbüntethetik, felfüggeszthetik, kirúghatják. Az anyakönyvvezetõ szerintem mondjon fel, ha ennyire elvhû.Nincs joga megszegni a törvényt.
Megérett a helyzet arra, hogy az anyakönyvvezetõnek is megadják a jogot, hogy megtagadhassa hivatalos kötelességét. (mint az orvosnak) Valóban, egy hívõ akv. ilyet nem tehet, és ezt az államnak el kell fogadnia.
A kérdező hozzászólása: Igen.De mi van, ha azzal a védekezéssel jönnek, hogy ugye a lelkiismeret, meg a vallási meggyõzõdés...
A kérdező hozzászólása: Én úgy tudom, hogy ilyesmit csak a kerületi anyakönyvvezetõnél tehetsz.NEM házasság!Tehát nem kell összeadni. Egyébként én heteró vagyok, férjem és gyerekem van.:) Csak fura, hogy egy közalkalmazott tehet ilyet.A melegek is fizetnek adót, ergó tõlük is kapja a fizetését.
A kérdező hozzászólása: Az abortusz más kérdés.Az gyilkosság, és az orvosok SZAKMAI esküjében benne van, hogy ne árts!
A kérdező hozzászólása: Szerintem, ha valaki nem végzi a munkáját a TÖRVÉNYBEN elõírtak szerint azt rúgják ki.Vagy lelkiismereti okokra hivatkozva mondjon fel.Akkor elhiszem, hogy vannak elvei.
Nem tudom, össze lehet-e hasonlítani, de én végeznék abortuszt, egyrészt mert semmi rosszat nem látok benne, másrészt meg az abortusz elhatározása az õ DÖNTÉSÜK, elvégezni pedig az én MUNKÁM. Ugyanez vonatkozik az egynemû párokra. Õ döntésük, én munkám, és nincsen vele semmi baj. És szerintem ha ez törvény, akkor kötelessége megtenni. Senkit nem érdekelnek az elvei, az ilyen jogi dolgokba nem szokás belevinni az érzelmeket.
Imádom ezt a szót, hogy begyepesedett... :) )) Ha leírom azt, hogy hiszek valamiben vagy nem követem a csordát, ami ma "trendi" és elvárás ahhoz, hogy modern legyek (mindenki mindenkivel szexel, divat a homoszexualitás, nyugodtan öljük meg a gyereket, ha már a védekezéshez gondolkodni kellett volna és hasonlók) akkor begyepesedett vagyok. Hurrá... Na lehet nyomni az a piros ujjacskát, nyugodtan pontozzatok le, mert a gyepesítés fertõz ám....:) ))
10:20: én írtam a begyepesedettet. Nem értem, hogy más emberek hogyan ítélkezhetnek mások felett olyan dologban, amirõl nem tehetnek. Igen, a homofóbiáról beszélek. Mi közöd neked ahhoz, hogy egy meleg pár mit akar? Mikor, hol és hogyan bántottak téged? Egyébként én nem követem a trendet, csak nálunk a családban van meleg és jól tudom, hogy mirõl van szó. Egyébként vallásos ember vagyok és nem 10 éves, hogy trendekkel foglalkozzam. Te viszont úgy látom, hogy azt, aki nem ért veled egyet leszólod és nem foglak lepontozni, ne félj, nem vagyok olyan, mint te!
A kérdező hozzászólása: Az, hogy magánemberként valakinek mi a véleménye, az nem kéne befolyásolja a munkáját.Pláne, hogyha az törvényileg szabályozott, és ráadásul olyat hoz hátrányos helyzetbe, aki úgymond fizeti. Ja, és én nem pontozok.A MAGÁNVÉLEMÉNY szabad.
Én sem pontozok se le, se fel senkit, kicsit óvodás dolognak tartom, de látom az én hozzászólásom elérte a becses 0 %-ot. Nem is számítottam másra. Megkaptam már a begyepesedettet, amikor leírtam, hogy kicsit korai a szexuális élet 12 évesen vagy amikor nem értettem, hogy miért tartja cikinek egy 20 éves fiú, hogy eddig csak 3 lánnyal feküdt le. Nem vagyok homofób, több meleg barátom is van és ahogy a hetero barátaimat sem a szexuális szokásai alapján ítélem meg, így õket sem.
Most nem az a kérdés, hogy sok abortusz van-e, vagy hogy hány évesen kellene/illene elkezdeni a szexet, hanem hogy két azonosnemü párnak joga van élettársi kapcsolatba lépni egymással. Egyszerûen nem vagyok képes megérteni, hogyan tudják egyesek még ezt is ellenezni? Ez nem melegfelvonulás, itt nem sértik a közízlést, nem botránkoztatnak meg másokat. Nem is házasság, úgyhogy a valláshoz aztán meg végképp semmi köze. Aki ez ellen tiltakozik, az igenis begyöpösödött. Függetlenül attól, hogy mit gondol mikortól lehet szexelni, vagy hogy mit gondol az abortuszról, melegfelvonulásról stb.
A kérdező hozzászólása: Végre valaki megérti, mi az alapvetõ probléma.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!