Találatok a következő kifejezésre: Az ékszerteknősöknek fülük Hallanak minket vagy (1 db)

Az ékszerteknősöknek van fülük? Hallanak minket vagy más hangokat?

Legjobb válasz: Van fülük, a mély hangokat hallják, illetve olyanokat is, amiket mi nem. Nézd meg a fejét, két oldalon van egy-egy kis lapos bemélyedés, na az a fülük. Az én drágáim pl. félnek a porszívótól.

Ez elõttem szólónak igaza van. tényleg ott a fülük
Van fülük, a mély hangokat hallják, illetve olyanokat is, amiket mi nem. Nézd meg a fejét, két oldalon van egy-egy kis lapos bemélyedés, na az a fülük. Az én drágáim pl. félnek a porszívótól.
nekem is van ékszerteknösöm, 16 éves.és van fülük és halják ha szolunk nekik.Mikor hivjuk akkor jönn.az hülyeség hogy nincs fülük és hogy csak a rezgéseket halják.figyeld majd meg......
Van fülük mert az enyém felfigyelt mikor hozzákezdtem doblni. :D nemtok dobolni csak a ceruzával hülyéskedtem
csatlakoznék az elõttem szólókhoz, h igenis hallanak. pedig azt írta az egyik könyvem h nem. pedig hozzám is odajön ha szólok neki
Nem tudok tudományos magyarázatot adni, de tapazstalataim alapján van fülük, hallják a hangokat.
A teknõsök hallása nem túlságosan kifinomult. Ismerik a magas és a mély hangokat, de különbözõ hangok között nem tudnak különbséget tenni. Inkább a mélyebb hangtartományt hallják.
Nah itt van minden! (ezzel senkit nem akarok megsérteni) Nekem 15 éve van Ékszerteknõsöm, és ugy gondolom van fülük. Ha hallják hogy megyek be a szobába akkor elkezdenek moozgolódni. és ha különbözõ hangokat adunk ki, akkor arra odafigyelnek. legyen a hang mély vagy magas... szóval a tekik hallanak hangokat, és nem a rzgésektõl függ... SZERINTEM
Nincs fülük és a rezgéseket érzékelik.
elõzõ vok am van fülük mert este aludtak én hozzá kezdte zenét hallgatni (telón) HANGOSAN és felébredtek rá.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen növényeket lehet akváriumba tenni, amelyek vízszűrőként is funkcionálnak?

Egy pici ékszerteknős mellé keresek vízszűrő növényt. A philodendronról olvastam, de az mérgező, ezt valahogy ki lehet küszöbölni, vagy vannak más biztonságos növények amelyek tisztítják a vizet?
És hogyan kell a növényt beültetni az akváriumba?
Csak a gyökerük lehet bent, vagy a teljes növény víz alatt élhet? Hogyan lehet majd tisztítani az akváriumot ha növény is lakik bent? :)

1

Hogyan lehet megkülönböztetni hogy hím vagy nőstény a teknős?

ékszerteknős

4

A 4 cm kis bébiteknősömet hány naponta kell etetni?

3

Mi van akkor ha egy görög teknősnek nincsen lámpája?

10

Van egy teknősöm aki 2 éve van nálam, de lehet kb.3-3, 5 éves a teknős, és gond van a páncéljával?

Észrevettem nemrég,hogy néhol a páncélja széle felvált egy ilyen hártyaszerű izévé,és nem tudom hogy ez normális vagy vmi betegség lehet,mit adjak neki (kaját,cseppet) amitől javulhat??

3

Nem fogják bántani a teknőseim?

Holnap kapok egy ékszerteknőst ő lesz a harmadik van 2 egy lány egy fiú a lányt 3 éve kaptam meg a fiút egy éve a lány nem bántotta a fiút akkor őt nem fogja bántani ha lány le és mégegy kérdés meddig van nyitva az aszódi kisállat kereskedés?

2

Görögteknőst szeretnék tartani testvéremmel, mind a kettőnknek eggyet-eggyet szeretném ha válaszolnátok a tartására, ill. igényeire?

azt is megszeretném tudni 2 db. görögteknősnek mekkora terrárium kell?.

2

Szerintetek az óriáskígyók zsákmánynak tekintik a tigrist?

És bírnának is vele?

2

Egy ékszerteknősnek tud hámlani a bőre?

2

Mennyi ideig legyen bekapcsolva az UV-b?

Sziasztok. Görög teknősöm van. Ma üzemeltük be neki az UV-b világítást, egy EXO-TERRA REPTI GLO 10.0 UVB típusú, 15W-os fénycső formájában. Ha nem kap természetes napfényt, naponta nagyjából mennyi időre érdemes bekapcsolni neki? (Kiegészítő fénye is van, normál Spot lámpákkal).
Illetve még azt hallottam, hogy ezek a fénycsövek idővel vesztenek az UV-b fénykibocsátásukból. Igaz ez?
A sima pénzellenörző (8W-os Phipils) fénycső milyen tartományban bocsáj ki UV-t? Használható Terráriumban?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!