Találatok a következő kifejezésre: Az ékszerteknősök természerben hova rakják (1 db)

Az ékszerteknősök a természerben hova rakják a tojáasikat? és mit csinálnak vele?

Nekem van 2 ékszertekn?söm, már 3 éve hogy nyáron 2 tojást tojik. (nemtudjuk meik, mindig csak megtaláljuk a vizükben a megsérült /:'(/ tojásokat) már kidobtuk, mert megsérült, de egyébként hova tojnak a vizbe vagy a szárazföldbe? hideg vagy melegbe? Nemtudjuk. Minden évben baja lessz a tojásoknak, jöv?re felszeretnénk készülni:D

Legjobb válasz: www.teknosforum.hu ha keresnél találnál. Na PÁÁÁ

http://www.teknosforum.hu ha keresnél találnál. Na PÁÁÁ


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hol és mikortól meddig lehet frissenkelt leopárdgekkőt venni?

Frissen kelt alatt azt értem ami még elég pici és még csíkos.

0

Nappali gekkó vedlése? (bővebben lent)

A segítségeteket szeretném kérni. Közel két hete tartok egy fiatal madagaszkári nappali gekkót. Egészséges, és jól eszik. A hőmérséklet a terráriumában nappal 27-30 C° közötti. Táplálékát Sera reptimineral C-vel szórom, ill exo terra repti glo 5.0 UVB-vel is világítok, a páratartalom 80%, amit spricceléssel és növényekkel biztosítok. A kérdésem az, hogy tegnap vedlett a kis drága (nálam először), és nem vagyok teljesen biztos abban, hogy minden régi bőrétől megszabadult. A háta mintha sötétebb volna, pont min vedlés előtt, s itt-ott bőrmaradványok láthatóak rajta. Reggel még dörgölőzött a hátával a berendezési tárgyaknak, de nem léáttam, hogy jött volna-e le róla még valami...kicsit aggódom, mivel ha rajta marad, tudtommal fertőzést (pl. gombát) kaphat. Megfogni nem szeretném (feleslegesen nem akarom stresszelni ill gyors, plusz nem akarom hogy önnyúzza magát). Szerintetek ezek csak foszlányok, vagy nagyobb összefüggő régi bőrfelület is van rajta? (bocsi a képek minőségéért). Köszi a segítséget!

2

Két leopárd gekkonak elég egy 65*30*40 cm (hossz, mélység, magasság) terkó?

vagy kell nekik egy 65*35*35 ös?

2

Szakim a vizes táljában gubbasztott és mikor kivettem hogy vizet cseréljek nála láttam hogy nagyon sötét árnyalatú lett a farka illetve az álla és a szeme körül egy kis csíkban teljesen fekete lett + nagyon gyengének tűnt. Ez mitől van?

(Tegnap még semmi baja nem volt tehát 1 napja csak hogy ilyen)

2

A teknősbékát szabadon engedni? De hogy?

kb. 1 hete kaptunk 1 teknőst. eléggé nagy már. (kb. tenyérnyi) és egy akváriumba tettük, de az nagyon kicsi neki. Láthatóan nem érzi jól magát. Még a fajtáját sem tudom.

El akarom engedni (nálunk folyó is van és holtág is). De hova és hogyan? Vagy mit csináljak? Nagyon sajnálom a kis életet, hogy nem érzi jól magát és állandóan kaparja az üveget.

Segítség! Minden válaszolónak zöld!

14

Mikor lesz legközelebb terrarisztika börze? Nézelődtem az interneten, de sehol sem írják.

5

Milyen égő jó a két leopárdgekkónak egy 65*35*35 os terráriumba?

a pénz nem számít

3

Az ékszerteknősnek hogyan kell berendezni az akváriumot, hogy jól érezze magát?

4

Hogyan kell megszelídíteni egy sajnálatos módon elvadult, alábbiakban leírt fajú siklót? Illetőleg, hogyan kell két nőstény alábbiakban leírt fajú siklót egymáshoz szoktatni?

Szegényemnek néhány napig ki volt száradva a tálja, nem volt párája és vize, valószínűleg ezért történt hogy elvadult, jelenleg nem tudom megfogni mert rögtön összetekeredik, a fejét megemeli és készül rá hogy marjon ha megmoccanok.

Hatalmas dolog történt ma. Megleltem, (pontosabban a macska) a több mint 7 hónappal ezelőtt eltűnt siklómat. Él, virul és jó erőben van, (jól tud harapni (tapasztalat)) azonban azóta már több mint fél éve van egy másik ugyanilyen, Lampropeltis Triangulum Sinaloe (Vörös Királysiklóm).

2

Azért ilyen mert fél?

Ma vettem egy kis ékszerteknőst, beleraktam az akváriumba és egy követ is tettem bele amire fel tud mászni. Mióta itt van, kb azóta a kő alatt van, amikor 1 pillanatra kimászik és közelebb megyek behúzza a fejét. Fél vagy esetleg valmi baja lehet? Õ volt a legaktívabb az összes közül és szépen úszik.

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!