Találatok a következő kifejezésre: Az éjszakai mennyire (179 db)

Akinekba baba atalussza az ejszakat, mennyi idosen kezdte, hanykor ettek utoljara, hanykor keltek es mennyit ettek egesz nap?

Legjobb válasz: Az enyém pont 6 hetes volt, amikor átaludta az éjszakát. El sem hittem. Igény szerint szoptattam, így nem tudom, mennyit evett egész nap. 6 hetesen az esti utolsó evés 22h körül volt, és reggel 6h-ig aludt. Most 6 hónapos, és 20h-kor eszik utoljára, az átállás miatt 5-6h között kel fel enni, és alszik tovább kb.7h-ig.

Az enyém pont 6 hetes volt, amikor átaludta az éjszakát. El sem hittem. Igény szerint szoptattam, így nem tudom, mennyit evett egész nap. 6 hetesen az esti utolsó evés 22h körül volt, és reggel 6h-ig aludt. Most 6 hónapos, és 20h-kor eszik utoljára, az átállás miatt 5-6h között kel fel enni, és alszik tovább kb.7h-ig.
Két hónapos volt a kislányom, amikor elõször átaludta az éjszakát, ez tartott kemény 2 napig. Onnantól olyan 6 hónapos koráig egyszer- max kétszer ébredt éjjel, addig csak szopizott. Ahogy elkezdtük a hozzátáplálást + fogzás +mozgásfejlõdés, sokat romlott a helyzet, napi 4-5 ébredés volt, 10 hónapos korára besokalltam, mert hulla voltam a fáradtságtól, a védõnõ tanácsára végigcsináltuk az aludj jól gyermekem módszert, azóta alszik éjjel. Most 20 hónapos.
Az enyém tápszeres vlt, és kereken 2 hónaposan aludta át az éjszakát elõször. Este 10-kor kapta a cumisüveget, és reggel 5-ig aludt, megkajált, és nyolcig visszaaludt. Fél évesen elhagyta a reggel 5 órás kelést is. Most két és fél éves, és 8-kor fekszik, és reggel hét és fél nyolc körül ébred.
Lanyom csak 5 honaposan aludta at eloszor az ejszakat. 6* 180/220 ml tapszert evett.5 honapos volt amiko elkezdtuk a kostoltatast es azota 10-12 orat alszik ejjel.Igaz nappal csupan 2*20-30 percet, de ejjel alszik. Sokszor ebred most is de nem ehseg miatt. 9 honapos
Nálunk születése óta átaludta az éjszakákat. Eleinte próbálkoztam megetetni éjszaka is, nehogy baj legyen. Õ pedig ilyenkor evett vagy 10ml-t nagy keservesen. Így aztán utolsó evés 11 körül volt és reggel 5-6-ig durmolt. Jelenleg is nagy alvó. Bár az elsõ gyermekünk alvásával sem volt soha gond. :)
csak anyatejes babám 6 heten átaludta az éjszakát, 8 hónaposan volt pár hét amikor nem, aztán megint aludtunk 11 hónapos koráig. azóta eltelt 3 hét és minden éjszaka pont 4-kor kér tápit :(
egy hónapos koráig kétszer ébredt, két hónapos koráig egyszer három körül úgy, hogy este nyolc-fél kilenc körül aludt el.Aztán a három fokozatosan kitolódott ötre, de utána visszaaludt mindig nyolcig.Egy ideig nem kelt fel fél hétig, de akkor már nem aludt vissza, majd visszajött az öt órai evés és visszaalvás.Nappal két óránként evett fél éves koráig anyatejet.Akkor alussza át az éjszakát a baba, ha hat órát alszik egyhuzamban, tehát ha így nézzük, a fiam azonnal átaludta, de olyan, hogy nyolc órát vagy többet aludt két hónapos korától volt.Most 14 hónapos, és már nagyon régóta este nyolctól reggel fél nyolcig alszik ébredés nélkül.
3 hónaposan kezdte, este 9tõl reggel 8ig, fél9kor evett utoljára, és összesen kb 800 grammot evett

Egy westie kibírja pisilés nélkül az éjszakát? Mennyi idő alatt lesz szobatiszta?

nappal3-4óránként vinnlm le,meg este,és reggel:)

Legjobb válasz: az én westie-m mellettem alszik és kibírja. de reggel 6kor már kelt engem hogy ki kell mennie. ha nincs az ágyban pl a földön van akkor bepisil =/

az én westie-m mellettem alszik és kibírja. de reggel 6kor már kelt engem hogy ki kell mennie. ha nincs az ágyban pl a földön van akkor bepisil =/
bármelyik kutya kibírja...nem mellesleg alvás közben te se jársz vizelni...
a kutyákat úgy lehet megszoktatni arra hoyg szobatiszták legyenek, hogy naponta 6-szor kiviszed az elõtérre vagy a kertbe és ott megcsinálja meg este és reggel fontos a hosszú séta is!reggel a spekrtumon szokott menni 13:10-kor hogy Victoria stilwell kutya nevelési tanácsadó akinek van egy mûsora a Póráz két végén.szombaton és vasárnap nem adják!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:)

3 hós baba, aki átalussza az éjszakát mennyit és hányszor eszik napközben?

Legjobb válasz: szia, minálunk úgy van, hogy kb 6kor eszik miután ébredt, ezután még alszik kb három órát szóval eszik 10körül, 2kor, 6kor és fürdés után 9-10körül, utána alszik reggelig. szóval így ötször eszik, ha nagyon nyügi valahol még egy etetés becsúszik, de általában így alakul a napunk

szia, minálunk úgy van, hogy kb 6kor eszik miután ébredt, ezután még alszik kb három órát szóval eszik 10körül, 2kor, 6kor és fürdés után 9-10körül, utána alszik reggelig. szóval így ötször eszik, ha nagyon nyügi valahol még egy etetés becsúszik, de általában így alakul a napunk
Balázs fiam is átaludta az éjszakát három hónaposan. Reggel 5 körül kelt, akkor már nagyon éhesen, aztán 8-9 körül ismét evett, majd "ebédelt" 12 körül, aztán délután 3-4 órakor uzsi és fürdés után 7-8 órakor vacsi. A délutáni és az esti etetés közt elõfordult, hogy egy kicsit még szopizott, de az inkább szomjúság volt, mint éhség. A "fõétkezések" olyen 20-25 percig tartottak nála, a szomjasságnál csak kb. 10-15 percis csüngött a cicin. Mennyiséget nem tudok neked írni, mert szopizott, de nem méregettem a babát folyamatosan.
Kislányom általában 8 körül ébredt 3 hónaposan (még most is), de akkor még sûrûbben evett nappal. 3 hónapos korában nappal 2, 5 óránál többet nem bírt ki, ez általában 6-7 evést jelentett. Most fél éves már 3 óránként eszik általában 5ször, esetleg 6szor.
Szia! Mi 5x eszünk egy nap.Kb. 1, 5 hónapja állt be a rendszerünk. Reggel 7tõl szopizik 3 óránként. Csak azt tudom, hogy este 180-210 milliket eszik, mert minden éjjel 1 körül felkelek és ennyit tudok neki lefejni, amit aznap este adok oda a babónak. De valószínû, hogy a délután 4-es evéskor sokkal kevesebbet tud enni, mert akkor elég hamar végzünk.


2 hós babátok hány kg-os? Mennyit eszik és kb mennyi időt van ébren egy nap? Mikor alszik el és mikor ébred? Mikortól alussza át az éjszakát?

Legjobb válasz: Az enyém ekkor volt kb 4800 gramm, 3200 grammal született. egy nap ilyenkor még 17 órát aludt. az éjszakát 6 hetes kora óta átalussza, fél 10tõl reggel 8ig. most már 3 hónapos, annyi változott, hogy most már 5500 gramm, olyan 14-15 órát alszik, 10tõl csak 7ig alszik :) egyébként újszülött korától alussza át az éjszakát, akkor csak enni kelt fel, hat hetes kora óta nem kér enni éjszaka.

Az enyém ekkor volt kb 4800 gramm, 3200 grammal született. egy nap ilyenkor még 17 órát aludt. az éjszakát 6 hetes kora óta átalussza, fél 10tõl reggel 8ig. most már 3 hónapos, annyi változott, hogy most már 5500 gramm, olyan 14-15 órát alszik, 10tõl csak 7ig alszik :) egyébként újszülött korától alussza át az éjszakát, akkor csak enni kelt fel, hat hetes kora óta nem kér enni éjszaka.
Az én babám 3450 grammal született, 2 hónaposan 6 kiló volt. Este 8-9-tõl aludt reggel 7-8-ig, éjszakai ébredés és evés nélkül. Naponta kb 7-8 alkalommal evett és rajtaütésszerûen idõnként aludt 20-30 percet.
Az én lányom 4890 gramm volt 2 hónaposan (sz: 3950), de az éjszakákat csak mostanában 3, 5 hóanposan aludja át. Bár tegnap meg tegnapelõtt, felkelt éjjel is enni. Este 1/28- 8 körül alszik el és reggel 7-8 között ébred. Eszik egyszer 4-5 körül és ahogy írtam, vam amikor még éjjel is.
4980 elõzõ
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Egy kicsit aggódom, mert mi már 6 kg-osak vagyunk. Nagyon sokat alszik, szinte egész nap, és az éjszakát is végigalussza. Lehet h túletetem? Vagy vmi baj van?? Nálatok mennyi kaki volt/van egy nap? Nekünk még minden peluban van, a doki azt mondta, már ritkánnan kellene lennie.
A kérdező hozzászólása: Ja, és normál súllyal születtünk, 3400 g-mal.

Mennyire hatásos az éjszakai fogszabályzó? Kb. mennyibe kerül?

-18 alatt vagyok még.

Legjobb válasz: Ahogy elõttem is írták, a fogász elõbb felméri a fogaidat, hogy helyrehúzhatóak-e éjszakai fogszabályzóval, vagy pedig állandót kell-e viselned. És hogy a kérdésre válaszoljak: nekünk azt hiszem, 30.000 forint volt, bár elég drága az orvos. Szégyellem, de én nem igazán hordom (mellette van állandóm is), de egyszer mikor letört az állandó, hordtam minden este, és amit nappal elmászkáltak, azt éjszaka tökéletesen rendbe tette.

Ahogy elõttem is írták, a fogász elõbb felméri a fogaidat, hogy helyrehúzhatóak-e éjszakai fogszabályzóval, vagy pedig állandót kell-e viselned. És hogy a kérdésre válaszoljak: nekünk azt hiszem, 30.000 forint volt, bár elég drága az orvos. Szégyellem, de én nem igazán hordom (mellette van állandóm is), de egyszer mikor letört az állandó, hordtam minden este, és amit nappal elmászkáltak, azt éjszaka tökéletesen rendbe tette.
Hasznos. Én már csak tudom kb 1 év alatt fél centit beljebb ment a fogsorom, csak borzalmasan kényelmetlen. Éjszaka nyáladzol, és állandóan idegesít. Bocs, hogy ilyen dúrván fogalmazok, de én már csak tudom :) De legalább tényleg hasznos, ajánlom. Az árát nem tudom pontosan. Bocs.
Hááát... Barátnõmék a harmadik északainál jártak, amikor rádöbbentek, h. az állandó okosabb döntés. Az éjszakaival semmit nem javult a fogsora, pedig tényleg rendszeresen hordta.
Háát három éjszaka nem elég szewrintem. Állandót horott a nõvérem, aztán hihetetlenül fájt neki mindig, mikor meghúzták. Alig tudott enni. Éjszakaival, csak reggel van ilyen.
A fogdoki dönti el, hogy helyrehozható-e egyáltalán éjszakaival a fogsorod. nekem nem lehetett éjszakaival megoldani a problémát. 5 évig volt állandóm, utána éjszakait kaptam, de nagyon utáltam, nem tudtam nyelni eléggé fájt... volt, hogy ki is esett reggelre... persze az állandó is fájt, amikor állítottak rajta, de kényelmesebb volt sokkal. 21/N

Ha 2hónapos babád átalussza az éjszakát napközben hányszor és mennyit eszik?

most úgy t?nik beállt a kislányom, este 8tól reggel 7ig alszik,napközben meg 4óránként igényli az etetést.így egy nap csak 4x eszik.ez nap végére kb. 500-600ml csak tápszer.5 kg a kislányom.nem lesz ez hosszútávon neki kevés?

Legjobb válasz: 6 hetesen aludta át elõször az éjszakát, bár elõtte is csak 1× keltünk fel hozzá. Nekünk így indult: 1-2 hét: 8 étkezés, abból 1 éjszakai 3-5 hét: 6 étkezés, abból 1 éjszakai 6 héttõl pedig napi 5 étkezés: 06:00 reggeli 09:00 tízórai 13:00 ebéd 16:00 uzsonna 19:30 vacsora, majd alvás. Magától alakította ki ezt a 'napirendet' és percre pontosan tartja most is. Most 5 hónapos.

6 hetesen aludta át elõször az éjszakát, bár elõtte is csak 1× keltünk fel hozzá. Nekünk így indult: 1-2 hét: 8 étkezés, abból 1 éjszakai 3-5 hét: 6 étkezés, abból 1 éjszakai 6 héttõl pedig napi 5 étkezés: 06:00 reggeli 09:00 tízórai 13:00 ebéd 16:00 uzsonna 19:30 vacsora, majd alvás. Magától alakította ki ezt a 'napirendet' és percre pontosan tartja most is. Most 5 hónapos.
Mennyiség pedig 120 ml-k voltak, este meg 150 körül.
Megtömni nem tudod, ha nem fogadja el. Ha megkínálod és elfogadja, akkor oké, akkor tudnál neki többször is adni, de ha nem kéri, akkor bizonyára elég ez neki. Lányom sem evett sokkal többet ilyenkor. Most már 14 hónapos és tök jól fejlõdött, végülis jó étvágya van, mindent megeszik, de soha sem sokat és nem is sokszor. Mégis szépen nõtt. Ha babádnak ennyi most az adagja, akkor ennyi. Lehet egy hét múlva már többet fog igényleni. Kínálgasd, és meglátod mit szól hozzá.
Most 4 hónapos a fiam. 2 hónapos kora óta alszik 8tól hatig. Délelõtt egy órát, délután 1, 5-2 órát alszik(néha megbontva 2x1órára). De még most is 3óránként eszik!

Mennyi idősen kezdtétek el teával itatni a babátokat éjszaka hogy leszokjon az éjszakai evésről? Bocsi a szóismétlés miatt!

Legjobb válasz: Vizet adj neki éjszaka. Az enyémek most álltak le az éjszakai evésrõl. 8 hósak.

Vizet adj neki éjszaka. Az enyémek most álltak le az éjszakai evésrõl. 8 hósak.
15:21-es irja jól! Adj vizet, ha megint felkel vagy nem fogadja el, akkor éhes szegény, tehát etetsd meg!
a teával pont az ellenkezõjét éred el! éjszaka nem szabad teát itatni egy babával, egyrészt rászokik és sokkal többször kelhet, másrészt elromlanak a fogai! vizet szoktak nekik adni! ha azért kel mert szomjas, elfogadja a vizet is és alszik tovább. viszont ha éhes etesd meg, nem szabad "éheztetni" a babát! 6 hónapostól meg nem is lehet elvárni, hogy 12 órán keresztül ne egyen. adj neki este lefekvés elõtt tejpépet aztán szoptasd meg még, ettõl el fog telni :) sok sikert
A kérdező hozzászólása: Szia kedves 18:27 es.Mi eddig 2 étkezést váltottunk ki a tízórait és az uzsonnát.16-17 kor van az uzsi ami fõzelék akkor hánykor adjak neki tejpépet?Fürdés után és még kínáljam meg tápszerrel sajnos tejcsim már nincs:-(
9, 5 hósan, de én vizet adtam neki. Viszont ahogy leszokott az éjszakai szopiról 2 hét múlva már az estit sem kérte:-(.
3 hónapos kora óta átalussza a kisfiam az éjszakát, párszor elõfordult, hogy cici helyett a tea vagy a víz kellett csak neki, tehát szomjas volt, nem éhes. Én nem eröltettem, õ nem igényelte már az éjszakai cicizést. Este 9-kor evett utoljára és fél 6-kor kelt újra. Keltegetni sem keltegettem soha sem. Nem hinném, hogy a teával az ellenkezõjét éred el, nem lesz ettõl teafüggõ és nem emiatt fog többször felkelni. Sõt, még a fogai sem emiatt fognak elromolni. Szerintem egyértelmû, hogy ha nem elég neki a víz, akkor az ember vagy cicizteti vagy táperszert ad neki. ha azért kel mert szomjas, elfogadja a vizet is és alszik tovább. Szerintem meg egy hat hónapostól már igen is el lehet várni, hogy átaludja az éjszakát. Fél évesen este tejpép volt a vacsi, aztán lefekvés elõtt még cicizés és alvás reggelig.
Fel eves koraig szpott aztan kezdtem adni teat neki de ez ket elu dolog, allandoan felebred ejjel teazni es hajnalban pedig nagyon ehes.
upsz akkor nekem még van egy kis idõm...:-)
A kérdező hozzászólása: anno édesanyám is így csinálta velünk most pedig a barátnõm mesélte hogy így szépen fokozatosan leszoknak az esti felkelésrõl.az õ kisfia is így szokott le egyre kevesebbet ivott és egyszer csak már fel sem kelt.gondoltam 2 hét múlva 6 hós és megpróbálom én is hátha beválik.
Én nem is tudtam hogy ezt így is szokták...az én skacaim 3 hónaposak lesznek 7-én d éjszaka minimum 4-szer kelnek , gondoltam én is hogy egy-két cicizés helyett teát adok nekik hogy hátha nem kelnének ilyen sûrûn de akkor meg éhesek maradnak.Nem?Jó lenne ha valaki tapasztalt írna ide és nekem is megoldódna a problémám:-)
csinálhatod azt, hogy fürdés elõtt tejpéppel megeteted aztán fürcsi után megkapja a tápiját :) így nem is váltotok ki étkezést csak pótlod a vacsit :) na meg a tejpép nem is feltétlenül kiváltott étkezés egy tápis babánál mert szinte uaz az összetevõje :) 6 hónapos kortól van jó éjt tápszer, az is laktatóbb állítólag, mi azt nem kóstoltuk soha, nálunk ez a tejpép+tápi vált be. lehet kapni HA rizspépet, babámnak az volt a kedvence :)

Mennyi ideig kéne a nappali fogszabályozó? És az éjszakai?

A bölcsességfogaim úgy 2 éve kin?ttek és emiatt az elüls? fogaim kicsit "összecsúsztak". Nem olyan borzasztó, nem szégyellem magam miattuk vagy ilyesmi, csak mégis, szeretném ha megint szép, rendezett lenne a fogsorom. Ha a kor számít, 19 éves vagyok:D

Legjobb válasz: Szerintem ha amúgy szépek voltak, csak emiatt torlódtak, akkor nem kell évekig. Viszont lehetséges, hogy fogat kell húzni hozzá, ha nem férnek el szépen egymás mellett, így kicsit tovább tart. Simán kivehetõt már nem hinném hogy ad felelõsségteljes fogorvos, hisz a fogazat olyan szinten "beállt" erre a korra már, hogy ezt éjszakaival nem nagyon lehet szabályozni. Persze gondolom egyén függõ. Nekem két fogamat húzták felül, így másfél évig volt fogszabályzóm, az éjszakai sínem azóta is használom (3 éve vették le az állandót), majd egy évig minden éjszaka kellett, aztán fokozatosan egyre kevesebbszer. Mostmár elvileg nem kéne, de ha úgy érzem elmozgolódtak, akkor még használni szoktam (hetente egyszer, vagy két hetente) 19/L

Szerintem ha amúgy szépek voltak, csak emiatt torlódtak, akkor nem kell évekig. Viszont lehetséges, hogy fogat kell húzni hozzá, ha nem férnek el szépen egymás mellett, így kicsit tovább tart. Simán kivehetõt már nem hinném hogy ad felelõsségteljes fogorvos, hisz a fogazat olyan szinten "beállt" erre a korra már, hogy ezt éjszakaival nem nagyon lehet szabályozni. Persze gondolom egyén függõ. Nekem két fogamat húzták felül, így másfél évig volt fogszabályzóm, az éjszakai sínem azóta is használom (3 éve vették le az állandót), majd egy évig minden éjszaka kellett, aztán fokozatosan egyre kevesebbszer. Mostmár elvileg nem kéne, de ha úgy érzem elmozgolódtak, akkor még használni szoktam (hetente egyszer, vagy két hetente) 19/L
Az állandót kb 1, 5-2 évig kell hordani, az éjszakait utána még akár évekig. Nekem még a fogaim belsõ felszínére is tettek fel rögzítést, hogy ne álljanak vissza eredeti helyükre. Ja és a bölcsességfogaidat ki fogják húzni elõtte.

Mennyit alszik átlagban 7-8 hó közötti babátok? Mennyi ebből az éjszakai alvás és mennyi a nappali?

Mostanában nagyon kevésnek találom amennyit éjjel alszik. lehet, hogy megszoktam ,hogy kiskorában sokat aludt. éjszaka 10 órát alszik átlagban, nappal pedig kb fél órát, van mikor háromnegyedet. de nappal összeszámolva, max 3.5 órát. elég ez neki ebben a korban?

Legjobb válasz: Az én kislányom 8 hós és nappal össz. alszik 3 órát, de nem egyszerre!!! Éjszaka alszik 9-tõl reggel 7-ig.Vagy addig sem!!

Az én kislányom 8 hós és nappal össz. alszik 3 órát, de nem egyszerre!!! Éjszaka alszik 9-tõl reggel 7-ig.Vagy addig sem!!
sztem elég nekik, ha nem fáradts stb, ennyi az igénye nem leht mit tenni.Enyém is nappal 3 óra(két részletben)éjjel 10óra
Szia! 7 hós kisfiam éjszaka 11-12 órát alszik, napközben kb. 2 és fél órát elosztva.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszotokat, akkor ezek szerint ez így jó nagyjából:-)
Az én kisfiam ma lett 8 hónapos, napközben alszik kétszer egy órát, este meg szenvedünk az elalvással ami azt jelent, hogy elalszik 9-10 körül és reggel6-7ig aszik!

Mennyi idősen lett gyermeked szobatiszta? Mennyi idősen hagytátok el a délutáni-és az éjszakai alvásnál a pelenkát? Kislány vagy kisfiú?

Legjobb válasz: Kisfiu,2 éves és 5 honapos korára,1 hét alatt.Nem engedte alváshoz sem a pelust felrakni.Éjszaka 1x sem volt baleset,csak nappal,de az kb.2x.

Kisfiu, 2 éves és 5 honapos korára, 1 hét alatt.Nem engedte alváshoz sem a pelust felrakni.Éjszaka 1x sem volt baleset, csak nappal, de az kb.2x.
Kisfiú. 2 év 2 hónaposan kezdtük. A délutáni alvásnál nagyon hamar lekerült a pelus, de a stabil nappali szobatisztaságig 3 éves koráig várni kellet. Most 3 év 2 hónapos, két hete nincs pelus éjszaka, mert folyamatosan szárazon vettem le róla. Azóta volt pár éjjel, hogy baleset történt, de az éjszakák többsége szárazon telik.
Kisfú. Két évesen kezdtük el. Alsóruházat nem volt rajta, jó meleg volt idebent. Sokszor volt baleset, kaksi a szoba közepén. Volt hogy "direkt" viccbõl pisilt össze mindent, pedig már a bilibe akkor szépen csinálta a dolgát. Éjjelre ekkor még bugyipelus volt, közvetlen alvás elõtt pisilt. Bugyipelust adtam rá ha mentünk valahova, de szólt hogy pipi, és lehúztam ugyan úgy mint egy gatyót és elintézte a dolgát. Két-három hónap múlva már alváshoz sem kellett a pelus. Megesett többször hogy éjszaka bepisilt, de egy idõ után már magától felébredt ha pisilni kell. Volt olyan idõszak hogy minden éjjel keltünk pisilni, ez kb egy hónap volt. Teljes szobatiszta éjjel-nappal úgy hogy be sem pisil kb két éves 4hónapos kora körül lett. Természetesen mai napig elõfordul hogy annyira belemerül a játékba hogy becsurog egy pici..:)
5
Kislányom december végén lesz 2 éves. 3 hete nem engedi, hogy pelust adjunk rá, és nem is pisil be nappal sem és éjszaka sem. Mindig szól. A kakit már 4 hónapja bilibe végzi el.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!