Találatok a következő kifejezésre: Az éjszakai melyek (49 db)

Azok a tápszeres babák, akik korán átaludták az éjszakát, melyik fajta tápszert kaptak?

Legjobb válasz: 5hetesen aludta át az éjszakát Milupa Ha tápszert kapott ha jól emlékszem! De ez nem ettõl függ! A hugi szopizott mikor már hulla fáradt voltam tápszert adtam hátha. ......minden fajtát kiprobaltunk! 16hos és a mai napig ébred! Gyerek függõ meg szerencse!

5hetesen aludta át az éjszakát Milupa Ha tápszert kapott ha jól emlékszem! De ez nem ettõl függ! A hugi szopizott mikor már hulla fáradt voltam tápszert adtam hátha. ......minden fajtát kiprobaltunk! 16hos és a mai napig ébred! Gyerek függõ meg szerencse!
Humana 1. De ez sajna nem ettõl függ. :)
Nestlé Lactogen. :)
A fiam 4 hónapos kora óta alussza át az éjszakát õ Milumil HA start Optimát ivott de szerintem se ettõl függ.
2 hetes kora óta alussza át az éjszakat. Milumil ha start optima
Milumil HA start Optima!

Melyik az olcsóbb? Az éjszakai- vagy az állandó fogszabályozó?

Legjobb válasz: Az éjszakai általában olcsóbb. De ha fogszabályzóra van szükséged, úgyis az orvos mondja meg, hogy milyet kell hordanod. Ha nem olyan vészes a fogaid állapota, akkor éjszakait kapsz. Sztk-ban 15 körül volt az éjszakai, 30-45-60 a nappali, 18 év alatt.

Az éjszakai általában olcsóbb. De ha fogszabályzóra van szükséged, úgyis az orvos mondja meg, hogy milyet kell hordanod. Ha nem olyan vészes a fogaid állapota, akkor éjszakait kapsz. Sztk-ban 15 körül volt az éjszakai, 30-45-60 a nappali, 18 év alatt.

Melyik tápszert ajánlanátok 5 hónapos babának, hogy végigaludja az éjszakát?

Eddig a Humana Ha-t kapta, de még mindig felkel 1-szer vagy kétszer éjszaka. Szerintem a tápszer lehet a ludas. Valahol hallottam, hogy a ha tápszerek nem elég laktatóak, de sajna muszáj lenne, mert apuka allergiás.

Legjobb válasz: Gyereket vállaltál,egyben azt is hogy éjjel felkelsz hozzá ha kell.Az én lányom 9 hónapos.SOHA egy éjszakát sem aludt még át.Most is 4-5x ébred,de van hogy 10x is akár.Nem adok neki azért más tápszert,hogy átaludja az éjszakát!

Gyereket vállaltál, egyben azt is hogy éjjel felkelsz hozzá ha kell.Az én lányom 9 hónapos.SOHA egy éjszakát sem aludt még át.Most is 4-5x ébred, de van hogy 10x is akár.Nem adok neki azért más tápszert, hogy átaludja az éjszakát!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat!
próbáld ki vacsira a sinlac, vagy sinemil pépet! ha az éhség a ludas, ez meg fogja oldani, jó sûrûre lehet keverni és kifejezetten allergénszegény. mi is ezt vacsizzuk :) nappal eszik eleget a babád?
12-es vagyok. Még az jutott eszembe, hogy az én gyerekeim pl. sûrûbben felkeltek éjszaka, ha túl meleg volt a szobában, tehát szomjasak voltak. A pici nekem is most 5 hós, és ahogy megkezdõdött a fûtésszezon, újból felkelt éjszaka. Kitapasztaltuk, ha 20 fok van a szobában, akkor alszik nyugodtan, ha több, akkor bizony felébred. Nem szereti a meleget...
Nekem is HA-st ettek a fiaim mind a 3 születésüktõl és ettõl függetlenül az egyik egy hónaposan már reggel 6-ig aludt, a másik meg 5hetes korától aludta át az éjszakát. TEjpépet tudsz venni recept nélkül is, a dm-ben rossmannban- egy-két kanállal rakj az esti tápszerébe és kicsit sûrûbb lesz, attól hátha jobban alszik. Csak olyan cumit tegyél a cumisüveg végére, amibõl a sûrû folyadék is átmegy.
Az én kisfiam a Milupa Ha 1 tápszert kapja, nem tudom attól-e de alszik reggelig.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm még egyszer a sok hasznos választ! Még annyi kérdésem lenne, hogy pl. x mennyiségû tejpép felér tápanyagtartalmát tekintve ugyanannyi mennyiségû tápszerrel?
Szeritem nem, de én a helyedben úgy csinálnám, hogyha pl eddig este megevett 6kanalas tápszert, akkor az 180ml víz, 6kanál tápszer, akkor adnék neki 210ml vizet 5kanál tápszert és 2kanál tejpépet. Egyébként meg ki kell majd tapasztalni a babádat, hogy hogy ízlik neki, meg alszik-e tõle, vagy egyátalán elfogadja-e így? (ja- az egyik válasz, hogy apuka allergiás és félreértte a válaszadó, hogy a gyerekre allergiás az apuka.... hát szinte vicces volt. Elég egyértelmûen írtál. Nálunk én vagyok allergiás- nem a gyerekre, ezért ettek-ittak az én gyerekeim is HA-s tápszert)
a tejpépet szerintem már nyugodtan adhatod kanállal. lassan úgyis elkezditek a hozzátáplálást, és akkor már nem lesz idegen neki a kanalazás :) a tápszer mennyiség maradjon és a tejpépbõl elõször csak 2 tápszereskanállal készíts (a dobozon teáskanálhoz mérik a mennyiséget)- és amennyi vizet felvesz. a tejpépet érdemes egy kicsit (1-2 percig) állni hagyni, mert különben besûrûsödik. én tejfölsûrûségig és simaságig szoktam kevergetni, de lehet hígabbra is. ha sûrû lesz, akkor esélyes, hogy szomjas lesz rá éjszaka a kicsi. vannak 4 hónapos kortól adható tejpépek, mi a milumil vaníliással kezdtük. nézz szét rossmann/müller/dm-ben, hogy milyen tejpépek vannak még :) és írd majd meg, hogy alakult az éjszakátok!
http://szentkozmapatika.hu/index.php?p=online_termek&id=0031.. Én is ezzel próbálkozom, mondjuk biztos van többféle recept nélkül is kapható.Én ezt adom vacsira, mondjuk, nem biztos, hogy ettõl átalussza az éjszakát, azt majd csak akkor fogja, ha az idegrendszere átáll arra, hogy éjszaka ne keljen fel, mert nemcsak a jóllakottság, egy kis babusgatás is kell neki, vagy jön majd a foga. De a lényeg, hogy tejpépekkel is nyugodtan próbálkozhatsz, és abból olyan adagot készíthetsz, amennyit a babád igényel!
Az én kisfiam Beba tápszert eszik, a HA 1-est. Most 5 hónapos és 3 hónapos kora óta kapja. Kezdetben egyszer ébredt, most pedig már átalussza az éjszakát. Nem eszik sokat pedig, vacsira 120 ml-t szokott meginni.
Mibõl gondolod, hogy tápszert kellene váltanod? Az én fiam a mai napig is felkel többször is éjszaka. Én is sokféle tápit kipróbáltam, még az éjszakaikat is, de nem jött be. Lehet, hogy csak szomjas, vagy mamahiánya van, vagy fog van a dologban. 5 hónaposan is felkelt a fiam, de nem etettem már meg. Inkább csak ringatásra vágyott..
én tejpépet adok cumisüvegbõl.7-8ig alszik.de elõfordul hogy felkel, az viszont ritka
A kérdező hozzászólása: Köszi, de tanácsot, tapasztalatot kértem, nem kioktatást... Más fórumokon olvastam már, hogy sima (nem ha-s) tápszerre váltás után jobban aludt éjszaka a baba, elsõsorban erre lettem volna kiváncsi.
lehet, hogy a fogacska is ludas a dologban, hogy felébred éjszaka. próbáld meg, hogy este nem csak tápszert adsz neki, hanem tejpépet is. nekünk ez vált be. és tuti, hogy kell a HA tápszer?vagy csak a biztonság kedvéért adsz neki ezt ?
Próbáld meg a tejpépet. Biztos nem lehetne kipróbálni a sima tápszert? Az pedig, hogy egy tápszeres 9 hónapos baba tízszer is felkel éjjel az egyáltalán nem normális, érdemes lenne azért foglalkozni a dologgal. Mondjuk gondolom azért õ sem eszik minden alkalommal, mert az már elég nagy gond lenne.
Off: A kérdés felkeltette az érdeklõdésem, hogy mégis ki az az anyuka és miért ragaszkodik ahhoz, hogy túletesse a gyereket, hogy este 8-9 után meg ne ébredjen reggelig...nem akartam a kérdéshez írni de az utolsó pár szavad, hogy "de sajna muszáj lenne, mert apuka allergiás", nem hagyott, hogy szó nélkül elmenjek a kérdésed mellett... mi az, hogy at apuka allergiás??! Nem tetszik a gyereksírás? Akkor miért kellett gyerek? Egy baba velejárója, hogy sír..aki ezt nem bírja, pláne ha SAJÁT gyerekétõl ideges lesz, mert az sír, annak nem való gyerek...sajnállak titeket és a gyereket is..
A kérdező hozzászólása: A gyerekorvos elég rugalmatlan és csak ezt a HA-s tápszert hajlandó felírni és eddig még pépet sem írt fel. Minden tápszernek van tejpépe is? Tehát ha pl. Humana tápszert használtok, akkor az annak megfelelõ Humana tejpépet adjátok a babátoknak? Vagy recept nélkül kaphatót vásároltok? Tudnátok írni pár márkát, ami bevált nektek?
Utolsó. Ennyire nem megy a szövegértelmezés??? Apuka allergiás, ezért a baba csak HA tápszert kap, mert esélyes, hogy õ is allergiás lenne. Hogy lehetett ezt ennyire félreértelmezni? Most teljesen ledöbbentem, szavakat alig találok!
A kérdező hozzászólása: Igen, parlagfû allergiája van, és ha a családban van allergiás, akkor szoktak a babának hipoallergén=HA tápszert felírni, mert öröklõdhet az allergia. Tehát szó sincs arról, hogy a gyerekére lenne allergiás a kislányom apukája! Remélem boldog vagy, hogy jól kiosztod itt ismeretlenül az embereket, akik segítséget próbálnak kérni!!!
6.-os. Inkább menjél vissza és más kategóriába válaszolgassál, mert fogalmad sincs az egészrõl.

Hogy lehetne megtudni hogy a padláson futó két fekete vezeték közül melyik az éjszakai áramé?

Legjobb válasz: gondolom nem látszik egyiknek sem a vége. az ugynevezett éjszakai áramnak külön mérõórája van és külön biztosítékjai a villanyóraszekrényben. a legegyszerûbb módja egy speciális ugynevezett lakatfogó segitségével megmérni melyikben folyik áram ha lekapcsoljuk az egyik biztositékot lekapcsoljuk. nem tudom mire készülsz mégis óva intenélek a vezeték szigetelésének megbontásától. csúnya balesetek lehetnek belõle. az áramütéstõl a lakástûzig.

gondolom nem látszik egyiknek sem a vége. az ugynevezett éjszakai áramnak külön mérõórája van és külön biztosítékjai a villanyóraszekrényben. a legegyszerûbb módja egy speciális ugynevezett lakatfogó segitségével megmérni melyikben folyik áram ha lekapcsoljuk az egyik biztositékot lekapcsoljuk. nem tudom mire készülsz mégis óva intenélek a vezeték szigetelésének megbontásától. csúnya balesetek lehetnek belõle. az áramütéstõl a lakástûzig.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Ti milyen betétet használtok? és jók az éjszakai betétek? Melyik a legjobb?

Legjobb válasz: Nem tudok márkát mondani mert kb leveszem a polcról az elsõt ami a kezembe akad... így vásárolok. Nem volt még gondom egyikkel sem. Az éjszakai betétek hosszabbak mint a többi... kábé ennyiben különbözik. Az elsõ napokban jól jön.

Nem tudok márkát mondani mert kb leveszem a polcról az elsõt ami a kezembe akad... így vásárolok. Nem volt még gondom egyikkel sem. Az éjszakai betétek hosszabbak mint a többi... kábé ennyiben különbözik. Az elsõ napokban jól jön.
Igen tényleg mûanyag, de énszerintem nehezebben ázik át. Van olyan always is ami direkt érzékeny börre van
Én is nagyon utálom az Always-t. Libresse éjszakait használok, nekem sajna nagyon erõs a vérzésem. Ez sokkal hosszabb és jobb nedvszívóbb, mint a sima vagy a super.
Miért lenne kamu ? A Libresse-hez képest tényleg mûanyag a borítása, nekem kényelmetlen, és idegen, ráadásul viszketek is tõle.
A kérdező hozzászólása: nem rossz az always?mert azt hallottam, hogy muanyag, ez igaz, vagy csak kamu?
Always, bár én 2óra alatt simán átázok az elsõpár napban, még éjszakaival is.
Nekem a NAturella jött be.Vékony, de jól sziv és kényelmes. Éjszakára meg mindig változó mit használok. Van hogy Bellát(csomagolás nélkülit). De nekem is az allways jött be éjszakaiból.
Alwayst használok már évek óta. Elõtte Libresst vettem. Szerintem az Always éjszakai nagyon jó.
hát, igzából éjjel tampont használok, de mindig always betétet. Az éjjeli szerintem semmivel nem jobb, mint a sima.
Hát én elõször always-t használtam, mert még fiatalabb voltam és amit vett anya azt használtam, de most hogy már ismerem a márkákat csak is Libresse-t használok

Arckrém kérdés! Mi a különbség az éjszakai krém és az éjszakai emulzió között? Melyik jobb, és miért?

Legjobb válasz: Az emulzió könnyebb állagú,a krém zsírosabb,töményebb.Ha fiatal a bõröd én mindenképp az emulziót ajánlom.Nem terheli a bõrt,a hatóanyagtartalma is megvan.

Az emulzió könnyebb állagú, a krém zsírosabb, töményebb.Ha fiatal a bõröd én mindenképp az emulziót ajánlom.Nem terheli a bõrt, a hatóanyagtartalma is megvan.

Az éjszakai szopiról hogy szoktattátok le a babátokat? Melyik módszer vált be?

9 hós a lánykám és már szeretném leszokatni az éjjeli cicir?l, mert 2 óránként kel, én meg minden reggel fejfájással.Éhesnek nem éhes, foga sem jön most, egyszer?en csak így tud vissza aludni.Az én hibám, mert mindig cicit kapott amikor csak felkellt.

Legjobb válasz: Mi már akkor leszoktunk az éjjeli cicirõl amikor elérte a 6 kg-ot. Azóta 6 helyett már csak kétszer kel, ilyenkor kap 2-3 korty sima vizet és visszaalszik. Sztem még sok idõ, mire majd átalussza kelés nélkül az éjszakát, mert nagyon megszokta 5 hónap alatt is az éjjeli cicizést.

Mi már akkor leszoktunk az éjjeli cicirõl amikor elérte a 6 kg-ot. Azóta 6 helyett már csak kétszer kel, ilyenkor kap 2-3 korty sima vizet és visszaalszik. Sztem még sok idõ, mire majd átalussza kelés nélkül az éjszakát, mert nagyon megszokta 5 hónap alatt is az éjjeli cicizést.
Mintha csak én írtam volna a kérdést!! :) a fiam 10 hós, detto a helyzet! 2x-3x kel, és csak cicin alszik vissza. ringatni nem bírom, már 9kg. Víz / tea nem kell neki. Õ is eddig a 10 hónap alatt max ha 10x aludt úgy hogy szinte fel sem kelt. Együtt érzek veletek csajok! :) )
Nálunk is ez a helyzet :-( 11 hónapos. Már 1 kelésrõl (éjfél elõtt) sikerült leszoktatni, sajnos csak sírás árán. Bár szerencsénk volt, mert csak 2-3 percig sírt, és 2 nap alatt leszokott. Mostmár "csak" 2x kel éjszaka (1-2 között és 4-5 között), most ehhez gyûjtöm az nergiát, hogy errõl is leszoktassam. Félek, hogy ez nehezebben fog menni, mert pici kora óta így ébredt, csak a fogak miatt kezdett többször kelni.
11:39-es vagyok Mivel igen hasonló cipõben járunk, így csak biztatni tudlak. Nálunk tényleg gyorsan és kevés sírással járt az eslõ kelésrõl való leszoktatás. Gyûjtöm a lelkierõt a többihez. Hétfõn lesz 11 hónapos a kisfiam, addig adok haladékot, aztán kemény leszek :-) De valóban csak fokozatosan lehet. Szerintem kegyetlenség lenne megvonni tõle egyszerre az öszes ébredésnél a cicit, ráadásul akkor aztán tényleg egész éjjel nem lenne alvás. Sok sikert neked is!
Amelyik szopit szeretnéd tõle megvonni, abban az idõben apa menjen be hozzá visszaaltatni. Egy idõ után megszokja hogy nincs cici, és nem fog felkelni. Nálunk ez jött be, szintén 4-5-6alkalommal kelt éjjel, de csak cumizott rajta és nem evett. Akkor elkezdtem ahoz szoktatni, hogy éberen teszem az ágyba, simizem a hátát amíg el nem alszik. Ahoz szoknak hozzá amit mi csinálunk velük. Tehát ha mondjuk cici helyett teát adsz neki, akkor azért fog felkelni... Nehéz, de nem lehetetlen. Gondolj arra, neki is jobb lesz ha 5-6helyett csak 1-2alkalommal kel éjjel és megszokja hogy a cicin nem visszaaludni kell.
Mi is így vagyunk. 8, 5 hós. Bár mi csak 2x kelünk, de engem nem zavar. De azért kíváncsi vagyok. Kipróbáltam, hogy vizet kapott, hát olyan fejet vágott neki:)
Ekkora marhaságot rég hallottam mint amit 17, 35 írt le:-))))Nekem is 3 gyerekem van, mindhárom átalussza az éjszakát 2-4 hós kora óta este 8-reggel 8-ig.És nekem szörnyû fárasztó volt amíg szopiztak éjszaka, és fel kellett egy éjjel 1-2x kelnem.Állandóan fáradt kialvatlan voltam, mert nem tudtam egyhuzamban aludni 6-7 órát legalább.Ha felébredek nem vagy csak nehezen tudok vissza aludni.És nem is itattam sosem a gyerekeimet éjjel, mert feleslegesnek tartom amire szintén felébred és rendszer lesz belõle.Viszont én is adtam adok cumit nekik, és nem tartom rossznak.Egyik sem lelki beteg, mert hagyom, hogy kipihenjék magukat és nem éjjel dencölöm õket.Ez nálunk nappal szokás, és így is marad.Meg van a megfelelõ kötõdés mindhárommal, imádjuk egymást maximálisan kialakult a bizalom anya-gyerek kapcsolat.És sosem hagytam sírni egyiket sem még 5 percig sem!!!Nem ezért alszanak éjjel, hanem mert ez a normális.Ha valamelyik felsír éjjel azonnal a szobájába vagyok, de szerencsére ilyen nálunk összesen talán 2 havonta 1x fordul elõ a 3 gyereknél.És sosem aludtak a mi ágyunkban, és nem is fognak, mert nem tartjuk jónak.Csak reggel van közös hancúr.Kiegyensúlyozott vidám mosolygós gyerekek, az oviba szoktatással semmi problémánk nem volt, kedvesek közvetlenek barátkozóak mind, könnyen beilleszkednek társaságba is, még egyikkel itthon vagyok Õ 1 éves. Szerintem ha azt szeretnéd, hogy nyugodt legyen a családotok éjszakája kezd az alvással, és ne a cici megvonással elõször.Az altatott babák ébrednek fel teljesen éjszaka, és keresik azt az állapotot ahogy elaludtak.Amelyik maga alszik el, Õ nem kel fel.Ébren kell letenni az ágyába aludni.Persze én sírni nem hagynám, de boztosan tiltakozni fog, a megszokottat szeretné.Én akkor is átszoktatnám, mert ezt nem is bírnám, hogy éjszakázzon ekkora gyerek.Sok sikert.
Kedves 18.10.Akinek nem inge ne vegye magára.
az alvást a vegetatív igedrendszer vezérli, vagyis nem tudjuk befolyásoilni. nem direkt ébred, neki sem jó, nem lehet befolyásolni, maximum szoktatás, esti rutin, napközbeni rend, nyugalom...ennek ellenére lehet, hogy csak négy-öt éves kora körül rendezõdik a helyzet. a friss levegõ, testmozgás, pl. úszás, késõbb nagy séta, játék sok gyerekkel, rohangálás fárasztó és jobban alszanak...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Mindegyikbe van hasznos dolog. Az a helyzet, hogy szopizik, de soha nem hagyom elaludni a cicin.Hiába ébren alszik el ugyanúgy felkell.Vacsizunk is este.Ezért nem tudom mi tévõ legyek!Tiszta cicifüggõ! Egyszerûen csak a cicit fogadja el nyugtatásúl.Hosszú idõbe fog telleni, azt hiszem mire nyugi leszéjjel. Köszönöm mindenkinek!!!
Arra gondoltam még, hogy próbáljátok az ágyát máshová tenni ha még ezt nem próbáltátok.Panelban nem jó sarokba tenni.Talán vizéren hartman vonalon alszik, vagy radiátorhoz túl közel.Egyszer átrendeztem az egyik gyerek szobát, és a nagyobbik gyerek nem tudott jól aludni.Máshová kellett tennem az ágyát, de kb 2 hónap után javasolták.Bejött, de ehez is kellet 1 hét mire megszokta.Azóta nem ébred fel.Csak 1 tipp, hátha bejön. Cumit nem próbáltátok?Vagy nem szeretnéd?
A kérdező hozzászólása: Az ágyat még nem rendeztem át máshova.Egy próbát megér! Cumizni nem cumizik, most meg már nem akarnám rászokatni, de már ez is megfordúlt a fejemben.
Nálunk is az vált be hogy apa ment át éjszaka!!! Mi az hogy de hajnalban kel???? És te meg 24 órában a gyerekkel vagy....
Mit kap este vacsira enni? Az én babám 8 hónapos és õ is rendszeresen felkelt amikor még szopizott este (mert ugye azt tanácsolják, hogy azt hagyjam el legkésõbb). szóval úgy döntöttem, hogy ez nem jó így se neki, se nekünk. Kb 2 hete ráálltunk arra, hogy éjszakára a milupa tejdarapépet kapja (olyan mint a tejbegríz) utána még kicsi szopi és alvás. Nagyon meghökkentem, mert amint megevett egy egész adag darát, reggel 5-kor kelt legelõször. Persze ez babafüggõ, de nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan menni fog. Azóta ezt vacsizzuk és 6-6 körül kel rendszeresen.
prbáld mindig legalább negyed órával eltolni az etetést. A gond az, hogy jelez neki már a szervezete, hozzászokott, hogy ilyenkor mindig enni kap és a vércukor szint leesik nagyon, ezért jelez a szervezete, ideje enni. Ha folyamatosan kitolod, egy idõ után (lehet beletelik egy pár napba) nem fog már felkelni. Ennyi idõsen már egyáltalán nincs szüksége éjszaka evésre, tényleg csak a megszokás.
Én semmilyen szakkönyvet nem olvastam, de a 11, 39-el tökéletesen egyet értek.Lehet, hogy szerencsés vagyok, de mindhárom gyerekem 2-3 hósan átaludták az éjszakát este 8-9-tõl reggel 7-8-ig.Én amikor már nem kifejezetten evés céljából szopiztak nem adtam cicit éjszaka.Cumit adtam nekik, kettõ még most is cumizik de nem bánom, nem is akarom elvenni tõlük.(Hozzá teszem én nem vagyok sem a cumi sem a cumis üveg ellen, semmilyen hátrányát nem láttam látom, és elõbb-utóbb minden gyerek leszokik róla.)Viszont amikor már nem ettek éjszaka, nem adtam sem teát sem vizet sem egyebet helyette, mert erre ugyan úgy rászokik és felkel érte minden éjjel mint a ciciért.És én is ébren tettem teszem le mindig a gyerekeket aludni az ágyukba.Meg vannak az esti rituálék, fürdés, vacsi, mese, szeretgetés, zene, és alvás.Lehet, hogy megkínlódjátok a szoktatást, de szerintem megéri.A gyereknek is jobb ha kiegyensúlyozott kipihent.És nehezen tudom elképzelni, hogy lehet kipihent amikor egy éjjel 4-5x felkel.Vannak az alvásnak fázisai, amikor éberebben alszunk mi is ahogy a gyerekek is.Az alatott babákkal az a baj, hogy azt az állapotot keresik ilyenkor, ahogy elaludtak.Amelyik egyedül alszik el az ágyában az ilyenkor mocorog kicsit és alszik tovább, mert elalváskor is úgy volt minden, aki altatva vagy cicin aludt el, az azt keresi.Én minden képen az alvási szokások kialakításában látom a hibát.ÁÉs szerintem igaz, hogy olyan szokásokat vesznek fel a gyerekek amilyenre a szülõk anyuka szoktatja õket.Persze vannak babák akikkel nehezebb, van akikkel könyebb.Nekem sem volt egyforma a három.De az alvást sikerült úgy alakítanunk, hogy az egész család éjszakái nyugalomban teljenek szerencsére.Szerintem próbáld elõször is ébren az ágyában elaltatni ne cicin, és ha felkel éjjel nem cicizzen, máshogy vígasztald.Tiltakozni fog a megszokás ellen az tuti, remélem nem lesz nagyon nehéz.Sok sikert.
Nem a cicizéssel van a baj, hanem az alvással. Olvasd el az "Aludj jól , gyermekem" c, könyvet, nekem bevált. Lányom leszokott a cumiról, a cicirõl, és az éjjeli ébredésekrõl, emelett azóta egyedül alszik el éjjel és nappal is. Csak ajánlani tudom!
A kérdező hozzászólása: Sajnos apa hajnalban kel minden reggel, így csak szombat éjjel tud segíteni.Már kértem töle, segít, de a többi rám marad.
A kérdező hozzászólása: Nekem is éjfél körûl kel elõször és arra gondoltam hogy elõször errõl szokatom le.Majd fokozatosan a többirõl.Ezek szerint így sikerrel járhatok?Még ha egy pár napig is cirkusz lesz belöle, de tennem kell valamit.
A kérdező hozzászólása: Soha nem volt jó alvó.1 kezemen megtudnám számolni hányszor aludt át éjszakát.
A kérdező hozzászólása: 1x próbáltam a vállamon kicsit ringatni, hát olyan ordításba kezdett... Lehet, hogy másképp nem fog menni?
Az elején én is azt gondoltam, hogy jó szoktatás függvénye, és az tuti igaz, hogy minél kisebb, annál könnyebben megszokja az új dolgokat. De ha valamiért nem lehetséges, neki meg erõsebb az akarata (ez is gyerekfüggõ), akkor csak drasztikusan megy, ami viszont a babának árthat. (Nem gyerekként derül ki ez, majd ha felnõttként õ is úgy látja, akkor elhiszem, hogy harmónikus a gyerek-anya kapcsolat!) Az apával alvást már az elejétõl akartuk, pont amiatt, hogy ne "cicifüggõként" szokja meg a kinti világot, de mint írtam, nálunk másért nem mûködött ez. Viszont amióta éber, és tudomást szereztem errõl a módszerrõl, úgy csináljuk, hogy a nappaliban szopi lefekvés elõtt, majd apával mennek aludni, cumival. Mégis felébredt eddig. 20.52es

Az éjszakai fogyitabletták, melyek megemelik az éjjeli hőmérsékletedet, hatásosak?

A párom ezt szedi minden este lefekvés el?tt, plusz még almaecetes tablettát is minden nap. Szerintem ez nem túl jó a szervezetének. Kinek mi a véleménye?

Legjobb válasz: Igen, hatásos, de nem értem miért éjszakai, ugyanis a thermogén (hõtermelõ) zsírégetõk közös mellékhatása például az álmatlanság, szapora szívverés, satöbbi. Emiatt ezeket lefekvés elõtt már nem szabad szedni. A megemelkedett testhõmérséklet a zsír energiává alakulásából származik, (kb. 1fok) ami álltal az alap anyagcsere 5-7 % -al gyorsul. Magas vérnyomásúaknak TILOS szedni! Amúgy semmi baja nem lesz tõle, ha sikerül belõni az adagolást a testsúlyhoz képest. Azért kell néha szünetet tartani, mert hozzászokik a szervezet, és már nem hat egy idõ után.

Igen, hatásos, de nem értem miért éjszakai, ugyanis a thermogén (hõtermelõ) zsírégetõk közös mellékhatása például az álmatlanság, szapora szívverés, satöbbi. Emiatt ezeket lefekvés elõtt már nem szabad szedni. A megemelkedett testhõmérséklet a zsír energiává alakulásából származik, (kb. 1fok) ami álltal az alap anyagcsere 5-7 % -al gyorsul. Magas vérnyomásúaknak TILOS szedni! Amúgy semmi baja nem lesz tõle, ha sikerül belõni az adagolást a testsúlyhoz képest. Azért kell néha szünetet tartani, mert hozzászokik a szervezet, és már nem hat egy idõ után.

Melyik könnyebb az éjszakai árufeltöltés egy Tesco-nál, vagy a McDonald's -es munka!?

azért ki nem akarom hajtatni a belem nem is váromel ,hogy könny? munkáért megfizessenek.Akkor inkább könyebbbet kevesebbért.

Legjobb válasz: nincs tapasztalatom de én az éjszakai árufeltöltést választanám.fogok is jelentkezni ha hirdetnek....

nincs tapasztalatom de én az éjszakai árufeltöltést választanám.fogok is jelentkezni ha hirdetnek....
Az éjszakázásnál nincs sz*rabb ezt elhiheted, egész nap nyomott vagy nem is kicsit. Én régebben mekiztem nem egy húhde megerõltetõ, valamint a fizu is jobb.
a tescos árufeltöltés ezerszer jobb mint a meki.persze fontos szempont h mennyire bírod az éjszakázást.de árufeltöltésnél el lehet játszani az idõt dolgozhatsz a magad tempójában, de a mekibe pörögni kell ott nem mondhatod h majd fél óra múlva kész lesz a big mac .

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!