Találatok a következő kifejezésre: Az éjjel nagyon tudtam (7 db)

Az éjjel nem nagyon tudtam aludni. sokszór felébredtem és ilyenkor éreztem a baba mozgását. /23hetes vagyok/vajon azért mozgott mert én is fenn voltam, vagy mindig mozog éjjel csak nem érzem mert alszom?

Legjobb válasz: ugyan úgy ahogy nappal, néha fenn van, néha alszik. Születése után is fel fog kelni éjszaka, nekik még ilyen a ritmusuk. Szerencsés vagy hogy amúgy tudsz aludni, sok baba nem is hagyja csak pár órát szundítani a mamát :) Minden jót!!

ugyan úgy ahogy nappal, néha fenn van, néha alszik. Születése után is fel fog kelni éjszaka, nekik még ilyen a ritmusuk. Szerencsés vagy hogy amúgy tudsz aludni, sok baba nem is hagyja csak pár órát szundítani a mamát :) Minden jót!!
Szia! Megérzi a bab ha nem alszol és õ is felébred. Én ezt már sokszor tapasztaltam. Olyankor mindig rugizza az oldalamat. Ha sétálsz egy kicsit a lakásban akkor elvileg õ azt érzi hogy ringatod és vissza fog aludni, így meg te is vissza tudsz feküdni. Nappal is ha járkál le- föl az ember azért érzi ritkábban a baba mozgását mert õ úgyérzi ott bent hogy ringatják. Üdv: 25 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: köszönöm, aranyosak vagytok és nagyon boldog babavárást és babázást kívánok nektek is!
Ezen már én is godnolkodtam, hogy nem alszik, vagy nem érzem? Mert ha alszom, én sem érzem, hogy mocorog, de amint felébredek, õ is rugdalózik kicsit. Szeritnem mindegy is, a lényeg, hogy szerencsések vagyunk, hogy tudunk aludni:-) 30 hetes kismama (most voltam egy hetet kórházban, mellettem egy 25 hetes kismama alig aludt éjjel, annyit rugott a picije)
szerintem valamit elnyomott a baba, de ha ennyire fájt órákon keresztül, lehet megnézetném az orvosnál!
Nekem ugyan így volt, valószínû akkor fordult be a baba.
Nekem így volt, amikor befordult, majd egy napot szenvedtem vele! :D
A kérdező hozzászólása: koszi szepen a valaszokat. hetfon voltunk uh-on, s be volt fordulva. na most vagy vissza fordult, vagy nyomott valamit. ha meg elofordul, akkor felkeresem az orvost. koszi mindenkinek!

éjjel azt álmodtam, hogy 4 évre börtönbe zárnak. Az okát ndm tudtam, és nem is volt nagyon kép, csak a tudat, h holnaptól börtönbe kell mennem. Mit jelenthet? 16/L

nagyon ki voltam, hisz jövőre a valós életben külföldre akarok menni tanulni, és a tudat, hogy ezt nem tehetem meg, szörnyű volt. azt kérdezgettem mindenkitől, hogy lehet-e jóvá tennem a dolgot, és akkor esetleg kiengednek elöbb.

Legjobb válasz: Ha nem követél el büncselekményt és a jõvõben nem is tervezed akkor nem igazán kell tartanod attól, hogy bevigyenek. nem csináltál valakinek mostanában rosszat? lehet a bûn tudat is. vagy hasonló témáju filmet néztél. vagy szimpla álom. én 2 szer álmodtam azt, hogy meghaltam. és hát még mindig élek...

Ha nem követél el büncselekményt és a jõvõben nem is tervezed akkor nem igazán kell tartanod attól, hogy bevigyenek. nem csináltál valakinek mostanában rosszat? lehet a bûn tudat is. vagy hasonló témáju filmet néztél. vagy szimpla álom. én 2 szer álmodtam azt, hogy meghaltam. és hát még mindig élek...
Én is álmodtam már ilyet párszor, fõleg azt, hogy bilincsben visznek el itthonról és letartóztatnak, de nem tudom, hogy miért. (L/20)
Nemsokára tömegesen megyünk a börtönbe, akik nem lesznek hajlandók az emberbe beültetett chipet felvenni.
Esetleg nincsenek pár dologban kétségeid, rossz érzéseid a külföldi úttal kapcsolatban? (itt hagysz valakit, akit nem szeretnél, hogyan fogod bírni, stb.)? Nekem az jutott eszembe, hogy talán tudatalatt ezek a dolgok munkálkodank az elmédben igy "ellened", ezért álmodsz ilyet. Vagy valami mást tettél, ami miatt ugy érzed, "vezekelned" kellene.
A kérdező hozzászólása: hát inkább az aggaszt, h édesapám nem tudom hogy elenged-e, másrészt pedig hogy édesanyámat itt hagyom egy évre..
#4 vagyok: ilyesmire gondoltam. Talán ezek az érzések valahol tudat alatt "gúzsba kötnek", úgy érzed, nem? Sztem ez lehet a megoldás. De ez természetes, ha igy érzed. :)
A kérdező hozzászólása: köszi a segítséget! :)


Nagyon fáj a fejem már 12 órája. Éjjel nem tudtam tőle aludni. Egy hete beteg vagyok és arra gondolok, hogy feszítheti-e a fejemet a nátha, illetve az orrváladék? MIt csináljak és mitől lehet ez?

Vettem be gyógyszert de nem használt, a vérnyomásom sem magas. És akkor fáj nagyon főleg hátul, ha köhögök, tüsszögök vagy lehajolok. Nem tudom mitől lehet ez. Nagyon erősen lüktet és olyan mintha késsel szurkálnák.

Legjobb válasz: Tarkómerevség?

Tarkómerevség?

A barátom nálunk aludt, anyu kedveli, csakhogy az éjjel nem vigyáztunk és túl hangosak voltunk, anyu meghallott minket és most nagyon mérges rám, mert ő úgy tudta, h még az ő kicsi lánya vagyok. De miért teszi eszt? Mit tegyek?

Azt mondta h elvesztettem a bizalmát borzalmasan érzem magam. Szeretem a barátom nagyon és ö is szeret engem H tudnám ezt megbeszélni vele? Vajon elenged még valaha a barátomhoz? Thx annak aki válaszol 17/L

Legjobb válasz: Szerintem beszéld meg vele. Próbálj elõször csak te beszélni anyukáddal, majd a barátoddal is beszélgessem egy kicsit, persze hármasban. Adjatok neki idõt. Ezt nehéz neki feldolgozni, de biztos sikerülni fog. Mondjátok el, hogy mindig védekeztetek és nem kell félnie emiatt. Persze az aggódás még egy kis ideig meg fog maradni, de biztos könnyebb lesz neki, és persze nektek is:)

Szerintem beszéld meg vele. Próbálj elõször csak te beszélni anyukáddal, majd a barátoddal is beszélgessem egy kicsit, persze hármasban. Adjatok neki idõt. Ezt nehéz neki feldolgozni, de biztos sikerülni fog. Mondjátok el, hogy mindig védekeztetek és nem kell félnie emiatt. Persze az aggódás még egy kis ideig meg fog maradni, de biztos könnyebb lesz neki, és persze nektek is:)
Ehhez a szülõknek hozzá kell szokniuk... ugyanmár õk is voltak gyerekek... meg fogja érteni. Amúgy meg attól hogy már nem vagy szûz még ugyan úgy a kicsi lány vagy...
Szerintem beszél vele, hogy ti komolyan és felelöségteljesen (remélem, igy van) gondoljátok, neki meg el kell fogadni a helyzetet.
Az én anyukám nagyon sokáig nem tudta hogy én lefekszem a abrátommal. Egyszer odajött hozzám még egy hosszabb utazásom elõtt hogy tudom e hogyan kell védekezni tisztában avgyok e ilyesmikkel. Azt modntam neki igen és azóta nyugodt ezzel a témával kapcsolatban és tudja hogy már nem vagyok szûz. Azt ajánlom beszéld meg vele hogy felelõsséget tudsz vállalnia tetteidért nem egy jött mentel teszed amit teszel és hogy tisztában vagy azzal hogyan kell védekeznie. NMem a bizalmát kell elvesztenie hanem inkább büszkének lennie rád hogy nem hülyeséget tettél. 18/L
ááá a szülök ilyenek ne kérj bocsánatot ne lássák hogy igazuk van mert tulajdonképpen nincs nem csináltál semmi rosszatt
Nehogy már õ legyen felháborodva. Ugyan nem ismerlek, sem anyukádat, de azért itt te lehetnél megsértõdve. Azt szeretné ha 40 évesen is anya pici kivénhedt lánya lennél, vagy mi?
OMG ha ilyen gyökér vagy akkor csinálod mikor ott vannak Õk is:D.. Ez kb olyan dolog mintha te meghallanád h "ez az anyuka szarj a mellemre és csapkodd szét egy strandpapuccsal"..lol:D
szerintem mutasd meg anuykádnak itt ezt a pár választ, akkor talán belátja..kedves anyuka: igy csak elveszti a lányát, inkább üljön le vele és beszélgesennek 1ütt a szexrõl! (am õ hány éves volt az 1. alkalommal?)ez igy lenne helyes! csókolom 31/N
Szerintem nyugi, csak ingerült volt. Várd meg a további fejleményeket. Csak nem fog megutálni ezért. Elõbb-utóbb rájön, hogy nem vagy már kisgyerek.. Úgy érezte, hogy nem bízol meg benne eléggé, amiért nem szóltál, hogy ilyesmire készültök. Hogy rosszul nevelt, rossz anya stb. Ja, meg persze illetlenség túl hangosan, mindenki által hallhatóan csinálni. Ez magánügy.
A kérdező hozzászólása: pff mekkora egy bunkó vagy...nah mind1 az ilyen köcsögökre nem pazarlom az idöm.. -.-...^^"
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat csak nem vagyok valami jó ebben a beszéljük meg dologban:S de azért meg próbálom:)
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom borzalmasan kivan rám akadva meg a barátomra is pedig kedvel(i)/te.. mégis mit mondhatnék neki ezek után?
A kérdező hozzászólása: igen mi tényleg felelõsségteljesek vagyunk... csak anyu nem akarja elfogadni ezt a szitut... pedig ö is volt fiatal.. mit tehetnék h újra megbízzon bennem?
és szerintem anyukád csak féltékeny mert neked jobb van mint amilyen neki van

6 hetes fiam nagyon nyugtalan tegnap este óta. Lehet, hogy az időjárás változás miatt? Éjjel alig aludt és délelőtt sem tudtam elaltatni. Most talán a teraszon a bébihordozóban ellesz a köv. Evésig.

Kicsit ráadásul hasfájós is, a lenyelt leveg?t nem mindig tudja kiböfizni, pedig sokáig paskolom.(Espumisannal is próbálkozom )A bébihordóban ugye nem feszül a pocija, gondolom ezért szeret benne.De nem lesz ebb?l baj? Nem lehet, hogy éjjel ezért nem akart aludni az ágyában ?

Legjobb válasz: az én fiam se nagyon akart aludni éjszaka, hajnal 2-kor még vigyorogva markolászta a ruhámat, ahogy feküdt mellettem, de nagy nehezen elaludt délelõtt nekem sem aludt, de hál istennek jó kedve van, nem nyûgös - és most végre elaludt a hintában lehet, hogy az idõjárás miatt van - én már éjszaka azon aggódtam, hogy elkezdi felcserélni a nappalt az éjszakával, de ha neked sem aludt, akkor van remény, hogy nem így lesz :P

az én fiam se nagyon akart aludni éjszaka, hajnal 2-kor még vigyorogva markolászta a ruhámat, ahogy feküdt mellettem, de nagy nehezen elaludt délelõtt nekem sem aludt, de hál istennek jó kedve van, nem nyûgös - és most végre elaludt a hintában lehet, hogy az idõjárás miatt van - én már éjszaka azon aggódtam, hogy elkezdi felcserélni a nappalt az éjszakával, de ha neked sem aludt, akkor van remény, hogy nem így lesz :P
hát ha hasafájos akkor mig kinem növi nyügösködtök salynos!Ha ott van csöndbe akkor jó neki én meg probálnám ki venni hátha nem ébred föl és a kiságyba tenném.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem tudom áttennia z ágyába, mert felébred rá és kezdõdik elõrõl... Egyébként én is azon aggódom, nehogy felcserélje a nappalt az éjszakával! Az elmúlt napok meleg idõjárása miatt nappal is kénytelen voltam behúzni a sötétítõt, hogy ne legyen a szoba 30 fokos. Remélem, nem ez keverte meg!De úgy látom, a front több babát is megviselt- úgyhogy reménykedem !


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!