Találatok a következő kifejezésre: Az éjjel hittem (7 db)

Az éjjel azt hittem indulni kell, most újra fájásaim vannak de mások. Ez mit jelent? Ideje készülődni, vagy akár el is indulni?

A tegnap porszívóztam és az éjjel nagyon fájt a derekam meg a lábszáram. Azt hittem itt az id?, de ha nem mozogtam, a derékfájás enyhült és el is múlt csak a lábam fájt. Reggelre enyhült mindkét fájdalom, kicsit aludni is tudtam, most meg a hasam alja kezdett el fájni, mintha meg akarna jönni. Még valami, az éjjel 3-4x is volt méhósszehúzódásom. Nem tudom mitév? legyek. Még lenne pár napom a kiírt id?pontig, de már 40. hetes vagyok.

Legjobb válasz: Én csak a saját élményemet tudom leirni: Nekem is a hasam alja fájt, de olyan menses szerû görcsölés volt, és pontos idõközönként, pl 5 perc, 10 perc. Méhösszehúzódásom nekem már a 20. héttõl volt, igy arra én nem adhattam. A fájás, ha ez már igazi, nem enyhül, legfeljebb pár perccel késõbb jön, de általában ahogy telnek az órák, egyre erõsödik. Ha ugy érzed, hogy akkor nyugszol meg, menj be inkább a kórházba. Az a biztos.

Én csak a saját élményemet tudom leirni: Nekem is a hasam alja fájt, de olyan menses szerû görcsölés volt, és pontos idõközönként, pl 5 perc, 10 perc. Méhösszehúzódásom nekem már a 20. héttõl volt, igy arra én nem adhattam. A fájás, ha ez már igazi, nem enyhül, legfeljebb pár perccel késõbb jön, de általában ahogy telnek az órák, egyre erõsödik. Ha ugy érzed, hogy akkor nyugszol meg, menj be inkább a kórházba. Az a biztos.
Szerintem menj be a kórházba, ez már a baba lehet. Az nem számít, hogy mikorra vagy kiírva ilyenkor már, mert a baba nem köteles akkor elindulni, amikorra mi várjuk. Az én fiam pl. a 38. hétre született, pedig neki is lett volna még egy kis ideje. Nekem ez úgy volt, hogy egyik reggel úgy ébredtem, hogy néha-néha éreztem valami kis fájdalmat, de még nagyon félálomban voltam, nem is gondoltam rá, hogy ez már az. Aztán amikor felkeltem, akkor már gyakoribb volt, na akkor már gondoltam, hogy indulni kell. Azért nem kapkodtam, még megreggeliztem, megfürödtem, és csak utána indultunk el.
A 38. héttõl mindennaposnak mondható egy kismama, tehát bmely pillanatban megindulhat.Szerintem hamarosan kibúlyik.A tegnapi dolog a derékfájás stb, az a takarítástól volt, nekem is szokott lenni, pedig csak 32 hetes vagyok.Elindulni csak akkor kell, ha elfolyik a magzatvíz, vagy 5-7 perces idõközökkel jelentkeznek fájások.Esetleg feküdj bele egy kád meleg vízbe.Remek fájdalomcsillapító, és a derekadnak is jót fog tenni.
A kérdező hozzászólása: Nyákdugó még nem ment el, magzatvíz sem, habár sokszor úgy tûnt már egy ideje, hogy szivárog, de ugy-e ezt nem lehet biztosra tudni, mert itt írtátok/írták sokan, hogy nem minden esetben az szivárog.
A kérdező hozzászólása: Azóta most nem fáj semmim a fejemen kívül, a babó is mocorog. Azért még teljesen nem nyugodtam meg, bármelyik pillanatban jöhetnek az igazi fájások, amik nem múlnak el, úgy mint ma ezek. Köszi a válaszokat.

Mennyi ideig mehet az inhalátor a 4.5 éves gyerekemnek? Most alszik már, amugy kruppos és nem akarom, hogy éjjel rectodel keljen neki. Már reked volt, és már hallani az ugatos köhögését is. Utoljára tavaly november volt neki, azt hittem kinötte.

Legjobb válasz: a hidegpárásító egész éjjel mehet! A kórházban is nyitva van az ablak, ahol alszanak a kruppos gyerekek, legalábbis nálunk nyitva volt,mikor elõször mentünk.. azóta hála nem kellett. Inhalátor? Azt csak ébren lehet nem?! Hogy inhalál álmában? De lehet félreértettem a kérdést? Ha nagyon ugatós a köhögése lehet nem ússzátok meg kúp nélkül.. de nem az a lényeg, hogy ne adjál neki kúpot, hanem hogy ne fulladjon!

a hidegpárásító egész éjjel mehet! A kórházban is nyitva van az ablak, ahol alszanak a kruppos gyerekek, legalábbis nálunk nyitva volt, mikor elõször mentünk.. azóta hála nem kellett. Inhalátor? Azt csak ébren lehet nem?! Hogy inhalál álmában? De lehet félreértettem a kérdést? Ha nagyon ugatós a köhögése lehet nem ússzátok meg kúp nélkül.. de nem az a lényeg, hogy ne adjál neki kúpot, hanem hogy ne fulladjon!
A kérdező hozzászólása: Már kellett neki kúp, a vezetéke hosszú az inhalátornak, az ágy leesésgátlója és a párnája tartotta tartályát.Pont a szája és orra közzé irányítottam sós levegõt.Fognom sem kellett.

Most esedekes a mensim. Tegnap ota rozsaszin folyasom van nem nagy mennyisegben. Azt hittem, hogy megjott/meg fog jonni, de meg most ejjel sem indult be. Ha ma megjon a rendes verzes, akkor a mensest a mai naptol szamoljam, vagy a tegnapitol?

Szoval elvileg ma vagyok a 28.napon, ha a tegnapit nem szamoljuk mensinek. Mult honapban a 27.nap delutan indult be barnas folyas (remenykedtem a terhessegben), de sajnos az ejjel beindult rendesen, tehat a 28.nap reggelre, ezert mult honapban ugy szamoltam, hogy a 28.napon jott meg, az elozo barnazast (27.napon) nem szamitottam annak.

Legjobb válasz: Szia Terhes nem vagy?? AMikor én lányommal terhes lettem, akkor nekem is volt 1-2nap rózsaszín, azt hittem meg fog jönni, de nem jött meg, hanem helyette teszteltem egy pozitívat:)

Szia Terhes nem vagy?? AMikor én lányommal terhes lettem, akkor nekem is volt 1-2nap rózsaszín, azt hittem meg fog jönni, de nem jött meg, hanem helyette teszteltem egy pozitívat:)
A kérdező hozzászólása: Jo lenne, ha az lennek, de a parom gyereke nalunk volt ket hetig, es nem igazan volt akcio. Mensi elott volt par nappal, meg a ciklus elejen, de alig voltunk egyutt. Mensi elott meg azt mondjak hogy nagyon kicsi az esely terhessegre. Ha osszejott a mensi elott, akkor meg be sem agyazott. Vajon ilyenkor is megjon, ha vki mensi elott esik teherbe par nappal?
A kérdező hozzászólása: be sem agyazodott* Nem akarom beleelni magam, hisz nem nagy esely van ra, biztos nem vagyok olyan mazlis hogy ilyen ciklusban osszejojjon. Lehet hogy kesobb, vagy holnap fog megjonni, de akkor nagyon merges leszek, mert meg az is jobb, ha megjon, minthogy ideig-oraig rozsaszines folyas van , az ember remenykedik aztan megis beindul. Plusz minel hamarabb beindul, annal hamarabb lesz vege. Amugy mar kb. kedd ota van mindjart megjon erzesem.
Szia! Én ugyanebben a cipõben járok: kedden kéne (nem)megjönnie, és ma reggel óta rózsaszínes, barnás a váladékom. egy hete alhasi fájdalmaim vannak, olyan mindjárt megön érzésem, de most meg semmi. Én is reménykedek a babában, bár szerintem meg fog jönni, mert semmi más jele nincs, mellfeszülés vagy ilyesmi. neked van?
A kérdező hozzászólása: Szia. Nekem sajnos megjott masnap, vagyis penteken. Csutortokon (szept. 4) volt a rozsaszines egesz pentek reggelig, de akkor a delelott folyaman beindult, szombaton pedig eleg eros volt, pedig az elozo mensim teljesen mas volt, sokkal gyengebb, rovidebb. :( Na, igy jartam... Majd ird meg veled mi lett, kivancsi vagyok.


Éjjel 3-szor keltem erős derék és alhasi fájdalomra. Komolyan azt hittem megszülök. Ezek egyértelmű jóslók vagy csak a front miatt? Esetleg baj van?

Azt még hozzáteszem, délután együtt voltunk a párommal és el?játék alatt behatolt az ujjával. Nem tudom mihez ért hozzá, de borzasztóan kellemetlen érzés volt. Õ is mondta, úgy érezte, mintha beleakadt volna az ujja egy "madzag" szer?ségbe. Nem volt maradandó a fájdalom, 3 perc alatt elmúlt. Ennek lehet köze az éjjeli a fájásokhoz?

Legjobb válasz: Ha elmúlt, akkor egyértelmûen jósló volt. Amikor tényleg beindul a szülés, a fájások nem múlnak el, hanem egyre rövidebb idõközönként és egyre erõsebben fognak jelentkezni. A jóslók erõsségét, jelentkezését a front is befolyásolhatja. Megfigyelhetõ (nekem a szülésznõk mondták), hogy 1-1 erõsebb front hatására sokkal több kismamánál indul be a szülés, ilyenkor a kórházak szülõszobáin valódi nagyüzem ven .)D Amikor é szültem, akkor is elõzõ éjjel front volt, 5 szülés volt az éjszaka! (ez egy kis kórház, ahol néha napokig nincs szülés)

Ha elmúlt, akkor egyértelmûen jósló volt. Amikor tényleg beindul a szülés, a fájások nem múlnak el, hanem egyre rövidebb idõközönként és egyre erõsebben fognak jelentkezni. A jóslók erõsségét, jelentkezését a front is befolyásolhatja. Megfigyelhetõ (nekem a szülésznõk mondták), hogy 1-1 erõsebb front hatására sokkal több kismamánál indul be a szülés, ilyenkor a kórházak szülõszobáin valódi nagyüzem ven .)D Amikor é szültem, akkor is elõzõ éjjel front volt, 5 szülés volt az éjszaka! (ez egy kis kórház, ahol néha napokig nincs szülés)
Nem akarlak megijeszteni, de nekem így kezdõdött a szülés. Éjjel 1-kor ébredtem fájásokra, kb. 5 percig tartottak, óránként. 6-kor bementünk a kórházba, megvizsgált az orvos és mondta, hogy ez bizony már tágulási szakasz. Mivel ikreket vártam, 8-kor megcsászároztak. Amúgy állítólag az orgazmus is beindíthatja a szülést. Remélem, tudtam segíteni. Jó egészséget kívánok Nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Igazából az elsõ volt nagyon fájdalmas, a másik kettõ enyhébb. Néztem az órát, annyira nem volt sûrû, de azért megijesztett. Így napközben viszont nem fáj semmim, se a derekam, sem az alhasam. De figyelni fogom most már a fájásokat, hátha elõbb érkezik a manó. Köszi még egyszer.

Éjjel a mobilom bemondta az unalmast. Azt hittem lemerültem, de tévedtem. Semmire nem reagál, nem lehet bekapcsolni. Kivettem az akkumulátort is, de se kép, se hang. Mi baja lehet?

Valami trükk vagy okosság? Szerviz szagú a dolog?

Legjobb válasz: Köszi! Milyen készülék (gyártó), ha szabad kérdeznem?

A kérdező hozzászólása: Köszi! Milyen készülék (gyártó), ha szabad kérdeznem?
A kérdező hozzászólása: Jah, már elvittem. Én is a szoftverfrissítésre gondoltam, de nem adott esélyt, egyszerûen nem lehetett bekapcsolni sehogy, a hard reset-re se reagált. Egyébként ez még a sima Desire, a Froyo-s fajta SLCD kijelzõs változat.
Enyém is ezt csinálta pár napja. Töltõre raktam, de nem reagált, meg azt jelezte, h töltés kész. De bekapcsolni nem lehetett. Ráraktam az adatkábelt, azzal észhez tért. Próbáld másik töltõvel.
Motorola.
A kérdező hozzászólása: Az enyém nem, valószínûleg azért nem jött be. Azért köszi! Semmilyen próbálkozás nem tetszik neki, meghalt. Lemerülni biztos nem merült le, meg amúgyis be hagyná kapcsolni halott akkuval is, csak épp a PIN bepötyögése után vége lenne. Régebben is csinált már hülyeséget, mint pl. azt, hogy töltõn nem tudtam bekapcsolni néha, ugyanis a HTC logónál nem jutott tovább. Ez lehet szoftverhiba, nem foglalkoztam vele, de most?!
A kérdező hozzászólása: Érdekes, hogy mostanában sok HTC problémáról olvasni pl. itt is, pedig az egyik olyan gyártónak állítják be, amely a legalacsonyabb romlási aránnyal rendelkezik.
Melyik htc?
Hát akkor szoftver frissítés lesz belõle. Mindenesetre vidd a töltõt is, ha szervizelteted.
Van baja?
Nem hiszem, hogy lehet baja a gépnek. Velem is volt ilyen, de azóta is tökéletesen mûködik.
nem tesz neki jót, de 1-2 alkalommal nem lesz semmi baja.. Én éppen játszottam amikor anyám elkezdett felsöpörni, és sikerült neki kinyomni a hosszabbítót amire a gép van kötve.. enyhén szólva [email protected] kaptam :D
scandisk-eld
persze hogy lehet neki baja. sõt méghozzá igen nagy és borzalmas baja. újra kell nézned a filmet :D:D elvileg lehet neki gyakorlatilag pár ilyen alkalom miatt nem. de azért ne csináljon anyuka ebbõl rendszert.
A kérdező hozzászólása: Rendesen beparáztam, mert amikor bekapcsoltam iszonyat lassan akart felállni, meg a tegnapi film be volt hozva meg a net meg volt nyitva, szal minden úgy volt ahogy hagytam.De már olyan gyors mint ezelõtt szal talán megúsztam.

Ma éjjel mikor feláltam, mert kimentem inni, elkezdett folyni belölem vmi, azt hittem magzatviz, elmentem wc-re, és láttam barna folyás. Ez mit jelezhet? Valami gond lehet a babával?

persze tegnap voltam méhszáj vizsgálaton,és kenetvételen,leet attol?most ilyenkor mivan,ma vissza menjek az orvoshoz?már aludni sem tudok,olyan ideges vagyok.36 hetes kismama

Legjobb válasz: Szia, szerintem csak hívd fel a dokidat. Nagy valószínûsége, hogy a nyákdugó egy része, vagy az egész ment el. Ez kb a szülés elõtt pár héttel elmehet. Lehet hogy a vizsgálat következtében, de lehet, hogy amúgy is pont most történt volna mindez. Minden esetre a dokit hívd fel, ne csak az itt válaszolókra hallgass :) További jó egészséget és vigyázzatok magatokra!

Szia, szerintem csak hívd fel a dokidat. Nagy valószínûsége, hogy a nyákdugó egy része, vagy az egész ment el. Ez kb a szülés elõtt pár héttel elmehet. Lehet hogy a vizsgálat következtében, de lehet, hogy amúgy is pont most történt volna mindez. Minden esetre a dokit hívd fel, ne csak az itt válaszolókra hallgass :) További jó egészséget és vigyázzatok magatokra!
Szia! Lehet, hogy elment a nyákdugód. Ez nem baj, mert nem azt jelenti, hogy már most szülni is fogsz. Vagy lehet, hogy a vizsgálattól van egy kis barnázás. Megnyugodni úgyis akkor, és attól fogsz, hogy beszélsz az orvosoddal, vagy védõnõddel.
A kérdező hozzászólása: de nekem ez nekem ez nem nyákos, ragados volt, hanem inkább vizszerü, de barna szinü.szerinzetek?na mindegy szerintem mindenképpen megkérdezem az orvost.
nyákdugó volt.
Nekem is ilyen állagú volt a nyákdugó. Én is beparáztam elõször, hogy véres a magzatvíz, de megvizsgáltak, és csak a nyákdugó volt.
Nyákdugó?Az nem vízszerû, hanem darabos-nyákos, azért nyák dugó!Biztos a kenetlevétel miatt volt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!