Találatok a következő kifejezésre: Az éjjel érzésre ébredtem, (2 db)

Az ejjel arra ebredtem, hogy szinte teljesen a hasamon alszom. Nagyon rossz erzesem volt, es most van egy kis lelkiismeret furdalasom. Mas is volt mar igy?

Beszeltem ma a dokimmal, azt mondta semmi gond, söt, inkabb hason, mint haton. 28 hetes km. vagyok, es mar jelentös hasam is van... De bizom a dokimban, ha azt mondta, hogy nem csinaltam semmi artalmasat.

Legjobb válasz: pont most olvastam az áprilisi baba magazinban,hogy semmi baj nem lehet a hason alvásból,a babát teljesen megvédi a magzatvíz + izmok,ne aggódj! ha úgy aludtál,úgy volt kényelmes,kárt nem tudsz tenni benne!

pont most olvastam az áprilisi baba magazinban, hogy semmi baj nem lehet a hason alvásból, a babát teljesen megvédi a magzatvíz + izmok, ne aggódj! ha úgy aludtál, úgy volt kényelmes, kárt nem tudsz tenni benne!
Persze, ilyenkor még nincs baj. Majd lesz olyan, mikor nem is tudsz megfordulni. Ha a dokid ezt mondta, akkor ne aggódj!
szia! Semmi ártalmasat nem tettél. A kisbabádat odabent úgy kell elképzelni, mint egy nejlonzacsiba zárt valamit . a nejlonzacsit jól betekerték, hogy minden oldalról kemény legyen, de ne feszülésig , csak úgy hogy õrizze a rugalmasságát. Ha elkezded nyomogatni , vagy az asztalhoz préselni nem lesz baja, mert megvan az a tulajdonsága , hogy "összenyomhatatlan" .Na, ilyen helyen van a babád is:) Én eleve nem szeretek ugyan hason aludni , a kedvenc pozícióm a hátonfekvés . Képzelheted, eleinte félve olvastam , hogy az oldalt fekvés a legideálisabb , merthogy háton nem kap elég vért a méh , meg feszül... 37 hetes vagyok, babó jól van köszöni , és továbbra is a fõ alvási irányom a hátonfekvés:) A hason fekvés egy idõ után a még nagyobb pocid miatt lesz kellemetlen , de azt úgyis észreveszed! :) 1 másik kismami
szia volt hogy a 40.heten is majd teljesen hason voltam...a baba ugy helyezkedett hogy neki is nekem is jo legyen :) ne aggodj, ha valami nem jo neki azt a tuttodra hozza...volt hogy arra ebredtem hogy olyan iszonyatos rugdosasba kezdett, mert nem volt neki kenyelmes, hogy majd leesett a pocakom :D

Az éjjel olyan érzésre ébredtem, amit eddig még nem éreztem. mi lehetett ez? 25hetes terhes vagyok. mintha begörcsölt volna a hsam és a derekam, a hátam is, de ez a görcs olyan szúros érzéssel párosúlt.

nemtudtam felkellni pár-percig.aztán kicsit jobb lett, a rend kedvéért bevettem egy magneb6-ot.aztán elaludtam.most minden oké, a baba is mozgolódik.mi volt ez?

Legjobb válasz: Lehetséges, hogy rosszul feküdtél és valamit megnyomhattál vagy a babó nyomott meg egy ideget, a biztonság kedvéért említsd meg a dokidnak! 32 hetes kismama.

Lehetséges, hogy rosszul feküdtél és valamit megnyomhattál vagy a babó nyomott meg egy ideget, a biztonság kedvéért említsd meg a dokidnak! 32 hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, egyébként azt vettem észre, hogy eddig többnyire a jobb oldalamon rugott és ma a bal oldalon csinálja.talán épp fordult egyett és azt csinálta nem épp szerencsésen :D
A kérdező hozzászólása: további boldog babavárást és babázást kívánok neked


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!