Találatok a következő kifejezésre: Az édesanyám a macskámat (2 db)

Az édesanyám utálja a macskámat. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha edesanyad latogatoba jon,zard el a cicat egy masik helysegbe,ahova a mama nem jar be.

Ha edesanyad latogatoba jon, zard el a cicat egy masik helysegbe, ahova a mama nem jar be.
ha együtt laktok, akkor majd megszokja...
Költözz el
dobd ki... Mármint az anyudat. ^^,

Leszbikus vagyok? Az édesanyám most halt meg idén jobban szerettem őt mint édesapámat vele mindig kutya macska harcot folytatunk a mai napig.

Ráadásul lány testvéreim vannak.Azt vettem észre hogy jobban kijövök a lányokkal mint a fiúkkal.Barátom nem volt még

Legjobb válasz: Dehogy vagy az! én bratyómmal jobban kijövök mint édesapámmal mer õ soha nem ér rá semmire... Akkor én meg meleg vagyok. ? Ha nem vonzódsz egy lányhoz nem vagy leszbikus. Ha vonzódsz és képes lennél akár szexelni egy lánnyal na akkor az vagy.

Dehogy vagy az! én bratyómmal jobban kijövök mint édesapámmal mer õ soha nem ér rá semmire... Akkor én meg meleg vagyok. ? Ha nem vonzódsz egy lányhoz nem vagy leszbikus. Ha vonzódsz és képes lennél akár szexelni egy lánnyal na akkor az vagy.
Tudod, mit jelent kérdésed elsõ szava? Szerintem nem. Részvétem az anyukád miatt.
hány éves vagy kérdezõ?
A kérdező hozzászólása: 22
A kérdező hozzászólása: Tudom mit jelent de a làny tesóim az édesapámhoz jobban kötödnek .
Mindenki máshoz szülõhöz kötõdik jobban ha a szülöket nézzük én anyukámhoz mert vele mindent megtudok beszélni. A lányok általában az egyik része az apához kötõdnek jobban mert mellettük érzik magukat úgy mond biztonságban. De azért mert anyukádat jobban szeretted és jobban kijössz a lányokkal az nem jelent semmit! Részvétem.
Folyamatosan agyalok ezen a kérdésen és lehet, hogy nagyon hülye vagyok, de egyszerûen nem értem a két dolog közötti összefüggést. Vagy neked túl bizarr a logikád. Aki nagyon szereti az anyukáját és inkább lány barátai vannak, az leszbikus, vagy mi van???? Ilyen én még az életben nem hallottam! :O :O :O Jesszuuuuuus! XDDDDDD
Anyukád miatt részvétem! :(
jobban ki jössz a nõkkel , ennyi. leszbikus akkor vagy , ha szexuálisan CSAK õk izgatnak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!