Találatok a következő kifejezésre: Az ébredési melyik napokon (2 db)

Az ébredési hőmérsékletet melyik napokon kell mérni? És peteéréskor lesz magasabb, vagy amikor terhes valaki?

Legjobb válasz: Elvileg a ciklus elsõ napjától az utolsóig mérni kell, mert akkor kapsz világos képet a dolgokról! A peteéréskor emelkedik meg és menstruáció elõtt 1-2 nappal esik vissza. De ha bekövetkezik a terhesség, akkor magasan marad!

Elvileg a ciklus elsõ napjától az utolsóig mérni kell, mert akkor kapsz világos képet a dolgokról! A peteéréskor emelkedik meg és menstruáció elõtt 1-2 nappal esik vissza. De ha bekövetkezik a terhesség, akkor magasan marad!
Egy picit pontosítanám az elõzõ válaszolót: a peteérés UTÁN emelkedik a hõ. A többi stimm.
Minen reggel ugyanabban az idõben, felkelés elõtt mérd! ez a legfontosabb. Ha hétvégén nem szeretnél elõbb ezért felkelni, akkor azt a napot hagyd ki. (én kihagytam. És a peteérés azon a napon van, amikor a hõ leesik a kontroll vonal alá. a ciklus.hu-n tudod vezetni.

Babát tervezünk! Melyek a termékeny napok? Mi az az ébredési hőmérséklet?

most találtam rá erre az oldalra, olvastam már a neten ezt is azt is csak nem igazán értem főleg ezt az ébredési hőmérséklet dolgot :) valaki felvilágosítana?

Legjobb válasz: Én innen tanultam, amit tudok :) sok sikert! http://www.pocaklako.hu/ha-nem-jon-a-baba/hogorbe/

Én innen tanultam, amit tudok :) sok sikert! http://www.pocaklako.hu/ha-nem-jon-a-baba/hogorbe/
Az ébredési hõmérséklet amikor reggel felébredsz, nem csinálsz semmit csak kinyúlsz az ágyból a hõmérõért és megméred a hõmérsékletet nyelv alatt vagy a hüvelyben.Termékeny napok amikor van peteérésed, elõtte utána pár nap.Ez általában a ciklus közepe.28 napos ciklusnak ez általában a 14.napján történik.De ez nagyon változó.Keresgélj a neten, amit az elõttem író küldött linket, ott valóban sok mindent megtalálsz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!