Találatok a következő kifejezésre: Az átlagosnál vagyok, (44 db)

Ikres kismamák, anyukák! Nektek terhesség alatt mindig nagyobb (volt) a hasatok az átlagosnál? Vagy volt olyan vki, akinél normális v kis hasa volt mégis ikreket várt?

Legjobb válasz: Nekem elõbb elkezdett látszódni. Most vagyunk 19 hetesek. Valaki azt mondja hogy milyen nagy a hetekhez képest valaki meg azt mondja hogy ahhoz képest hogy ikrek nem is olyan nagy. Szóval változó.

Nekem elõbb elkezdett látszódni. Most vagyunk 19 hetesek. Valaki azt mondja hogy milyen nagy a hetekhez képest valaki meg azt mondja hogy ahhoz képest hogy ikrek nem is olyan nagy. Szóval változó.
Szerintem alkatfüggõ is. Én magas vagyok és széles csípõjû (bár keskeny derekú), amikor az elsõ babát vártam , sokáig egyáltalán nem is lehetett szinte észrevenni, hogy várandós vagyok, késõbb is végig kicsi pocakom volt, a sokik szerint is, amikor szülni mentem még a kiskönyvemet is elkérték, mert 6 hósnál nem néztem ki többnek, nem akarták elhinni, hogy 39.hétben vagyok... pedig normál méretû volt a babám. Ezek után az ikrekkel kb félidõig nem volt semmi extra a méreteket tekintve, pedig szépen nõttek. Én éreztem-tudtam, hogy most nagyobb vagyok valamivel, mint anno az egy gyereknél, de mindenkitõl azt kaptam, hogy ahhoz képest, hogy ikrek, milyen kicsi a hasam. Aztán nagyjából félidõ után elkezdett változni a dolog, hirtelen megugrottak a méreteink és a végére azért már éreztem , hogy naagy vagyok. De annyira nem voltam mégsem, mint általában az ikrekkel szoktak, legalábbis mindenki ezt mondta...
Az elsõ terhességemnél jöttek az ikrek, és igen, nekem nagyon nagy hasam volt. Második terhességnél egy baba volt, és vele is nagy volt a pocóm, de közel sem akkora, szóval igencsak érezhetõ és látható volt a különbség. Amúgy azzal egyetértek, hogy alkati kérdés is.
Nem volt nagy hasam, sokan csodálkoztak, hogy 2 baba volt benne. Igaz magas vagyok.
Az elsõ (egy babás) terhességemnél nagyobb volt, de alapban kicsi. A lányomat 38hétre szültem, 103 cm-es pocakkal mentem szülni és 2800 gr lett. Az ikreket nem egész 36 hétre szültem 106 cm-es pocakkal, 4, 5 kg volt a két fiú összesen. Mikor bementem velük szülni, a szobában öltöztem át a leendõ szobatársaim elõtt. Mikor lekerültem szülés után a szobába, mondták a csajok, hogy nem értették miért mentem, nem is látszott a hasam, legalábbis addig, amíg a felsõmet le nem vettem. Nem néztek még egy babával vajúdó kismamának sem, nemhogy ikresnek. A doki is ledöbbent mikor megszülettek, elõtte 3 nappal kb 3, 5 kg-ra becsülték a két kicsit összesen. Amúgy genetika az egész, anyukám is kicsi pocakkal ment szülni mindkétszer. Igaz egy-egy babát.
Lódarázs.
"apadarázs" - ez jó :) ) Vsz. lódarázs lehet, nézz utána a gugliban.
túlméretezett lódarázs, láttam már ilyet elég félelmetes!!és hidd el a csípése a nagyságához igazodik! nagggyon fájdalmas lehet ÕSIELLENSÉGEIM
Nem biztos, hogy lódarázs. Lehetnek különbözõ fenyõfürkészek vagy másféle fürkészdarazsak, vagy fenyõdarazsak amik nagyobbak mint a lódarázs. Van pl az Óriás fenyõdarázs, ami veszélytelen, mert akkor sem szúr ha megfogod! :) http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/54/Uro..
hat ha lodarazs akkor elmondom hogy engem egyszerre harom db csipett meg negy helyen. egy a fejemen a homlokom felett , na hat akkor azthittem meghalok ugy fajt. ha fogtam a fejem fajt ha nem fajt. aztan egy fennt a combomon annak meg mindg megvan a helye pedig tobb mint egy eve tortent es ket helyen a terdemnel belul. engem egybol bevittek a korhazba. ja es nekem ezek a csipesek kb fel evig tartottak pedig mindig kentem fenistillel..es ha vakartam akkor piros lett es felholyagosodott. szoval.szerintem keruld el oket.

Kinek mekkora volt a babájának a bpd-je, mielőtt megszültetek volna? És nektek is mondták azt a vége felé, hogy az átlagosnál kevesebb, vagy csak kevesebb a magzatvíz? Ez miért van?

Legjobb válasz: BPD-t jelenleg nem tudok mondani, két hete, 38 hetesen 91 mm volt. Négy nappal utána nekem is azt mondták flowmetrián, hogy az átlagosnál kevesebb a magzatvíz (holott elõtte még átlagos volt), ami azóta is változatlan, emiatt hetente kétszer kell járnom áramlásvizsgálatra. Megkérdeztem a szonográfust, azt mondta, hogy ez ilyenkor már viszonylag gyakori, kicsi a hely a babának, és a magzatvíz kezd el fogyni, hogy jobban férjen. A mennyiségét viszont ilyenkor folyamatosan vizsgálni kell, hogy ne csökkenjen le kritikusan - ezért is járok hetente kétszer. Holnapra vagyok kiírva, remélem, hamarosan vége lesz... :) 39+6 khm

BPD-t jelenleg nem tudok mondani, két hete, 38 hetesen 91 mm volt. Négy nappal utána nekem is azt mondták flowmetrián, hogy az átlagosnál kevesebb a magzatvíz (holott elõtte még átlagos volt), ami azóta is változatlan, emiatt hetente kétszer kell járnom áramlásvizsgálatra. Megkérdeztem a szonográfust, azt mondta, hogy ez ilyenkor már viszonylag gyakori, kicsi a hely a babának, és a magzatvíz kezd el fogyni, hogy jobban férjen. A mennyiségét viszont ilyenkor folyamatosan vizsgálni kell, hogy ne csökkenjen le kritikusan - ezért is járok hetente kétszer. Holnapra vagyok kiírva, remélem, hamarosan vége lesz... :) 39+6 khm
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, és könnyû szülést neked:)
Nekem is mért kevesebb magzatvizet a doki, azt mondta, azért lehet, mert kevesebbet ittam.
A kérdező hozzászólása: Én úgy tudom, nincs összefüggés aközött, hogy te mennyit iszol, meg hogy a baba körül mennyi a magzatvíz. Napi 2 litert minimum megiszok, hanem többet amúgy, meg nekem már nem elõször mondták, hanem már egy huzamba folyamatosan.... A babám is nagyobb a koránál. Mensi szerint 36 hetes vagyok, uh szerint pedig 39-40 hetes....

24 terhes vagyok, az mai Uh a következőket mutatta: Jobb magzati pyelon (vesemedence) 9x14 mm-re tágult, bal magzati pyelon 8 mm. Magzatvíz mennyisége az átlagosnál több. Aggódnom kell?

van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?

Legjobb válasz: Szia! Hát azt nem tudom én sem,hogy kell-e aggódnod,de ha kéne akkor szerintem már szólt volna az orvosod.Nekem az elsõ gyerkõcnél átlagosnál kevesebb volt a magzatvíz,de nem lett semmi gond.A második babónál nekünk is volt némi pyelon tágulat 24 hetesen.De azt mondták az ultrahangon,hogy ne aggódjak,mert általában mire megszületik a baba,addigra ez eltünik.És ez a tágulat a fiú gyerekekre a legjellemzõbb.És láss csodát tényleg fiú lett.:))))) Remélem sikerült kicsit megnyugtatnom. Egy 22 hetes.

Szia! Hát azt nem tudom én sem, hogy kell-e aggódnod, de ha kéne akkor szerintem már szólt volna az orvosod.Nekem az elsõ gyerkõcnél átlagosnál kevesebb volt a magzatvíz, de nem lett semmi gond.A második babónál nekünk is volt némi pyelon tágulat 24 hetesen.De azt mondták az ultrahangon, hogy ne aggódjak, mert általában mire megszületik a baba, addigra ez eltünik.És ez a tágulat a fiú gyerekekre a legjellemzõbb.És láss csodát tényleg fiú lett.:) )))) Remélem sikerült kicsit megnyugtatnom. Egy 22 hetes.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, nekem is fiam lesz. :)
Nekünk is volt kb. ennyi idõsen pyleon tágulat, kisseb kicsit, 8mm aztán lett a másik oldalon is 6, 5mm. De a doki mindig megnyugtatott, hogy el fog múlni a terhesség alatt. A 28.hétre el is múlt teljesen. És tényleg fiúknál léggé gyakori.Annyi hogy 3hetente hivott ultrahangra. És egyszer nekem is volt az átlagosnál több a magzatviz, de az mindig változik azt mondta.Aztán az is norm.lett. Ne aggódj, biztos hogy el fog múlni. De megnyugtatott engem ha esetleg nem múlna el a hasmban akkor sem nagy gond, akkor elmúlik a születése után. Sok boldogságot kivánok! 36hetes kismama
Nekünk is ez van most! 19 hetesek vagyunk, elsõ baba, és kisfiú :) Nekem is azt mondta a doki, hogy ne aggódjunk, kisfiúknál ez gyakori, és még méhen belül kinövik. Hát reméljük így lesz. Ne aggódj, minden rendben lesz.

Az átlagosnál szőrösebb vagyok, mert magas a férfi hormon szintem. Mivel tudnám ezt csökkenteni?

Legjobb válasz: férfi vagy nõ vagy? Ha férfi ez van nem olyan gáz, de ha nõ akkor valamilyen orvos biztos tud ebben segíteni!

férfi vagy nõ vagy? Ha férfi ez van nem olyan gáz, de ha nõ akkor valamilyen orvos biztos tud ebben segíteni!
A kérdező hozzászólása: Nõ vagyok.
végülis tök hülye vagyok mert "Npk egészsége" kategóriába van, csak nem figyeltem a "Véletlen kérdés miatt" Szóval ha Nõ vagy akkor csak az orvost tudom ajánlani, és ne félj emiatt biztos megleht oldani valahogy!
Szerintem is fordulj orvoshoz, ezen már tudnak segíteni különbözõ készítményekkel.
Túl sokat segíteni nem tudnak. A meglévõ szõrszálakat nem lehet kiirtani. Marad a gyanta, borotva egyéb praktikák. Én is ezzel küzdök, de hidd el csak ezek vezetnek eredményre! Gyszert nem kaptam, annyira nem volt felborulva a hormonháztartásom, arról nem tudok írni milyen eredménye lehet!
Velem is ez van. Én villanófényes szõrtelenítésre járok, és elmentem egy endokrinológushoz. Azt mondta, hogy fogamzásgátlóval lehet enyhíteni a tüneteket+kozmetika. Persze a szõrösödének sok oka van...nekem pl. pcos-em van.

Ha nagyobb vagyok az átlagosnál akkor alul is nagyobb vagyok?

Vagy mekkora az átlag a 15-17 éves fiúknál?

Legjobb válasz: 1 - 1,2 m

1 - 1, 2 m
Nincs semmilyen összefüggés a pénisz és a többi testrész mérete között.
Ahogyan a kettes válaszoló is írta, egyáltalán nincs semmi összefüggés a magasság és a pénisz mérete között.

Kedves Doktor Úr! Középkorú nő vagyok, mindeddig – szerintem – az átlagosnál sokkal szebb és harmonikusabb nemi élettel. Már 10 hónapja elmaradt a menstruációm, pár hónapja a szexuális együttlétekkor kénytelenek vagyunk síkosítót használni. Eddig ez segít

Kedves Doktor Úr! Középkorú nő vagyok, mindeddig – szerintem – az átlagosnál sokkal szebb és harmonikusabb nemi élettel. Már 10 hónapja elmaradt a menstruációm, pár hónapja a szexuális együttlétekkor kénytelenek vagyunk síkosítót használni. Eddig ez segített is, de most ennek ellenére is behatoláskor kellemetlen, fájdalmas feszítést érzek. Kérdésem, hogy ez (mármint a rugalmatlanság, a tágulás hiánya) szintén lehet az ösztrogénhiányos állapot következménye, vagy rosszul értelmezem a helyzetet, és valami másra gyanakodjak? (Fertőzésem nem hiszem hogy volna, se folyás, se viszketés, ami ilyenkor lenni szokott.) Ha ez valóban változókori tünet, akkor mit javasol ellene? A Cikatridina lehet-e erre is megoldás, vagy hormonpótlás kellene? A hormonpótlást nem nagyon szeretném, de nagyon ragaszkodom a jó szexualitáshoz…És meg is ijeszt a fájdalom. Előre is köszönöm tanácsait. K.E.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az Ön által említett panaszok esetében a Cikatridina kúp rendszeres használata nagyon jó hatású szokott lenni, ezért elsősorban ezt javaslom. A készítmény segíti a hüvelyhám regenerálódását, illetve a kisebb sérülések gyógyulását, amik esetleg a szárazabb környezet miatt jöhetnek létre. A Cikatridina hüvelykúp nem tartalmaz hormont, csak természetes összetevőket, így kockázattal nem kell számolnia! …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! Az Ön által említett panaszok esetében a Cikatridina kúp rendszeres használata nagyon jó hatású szokott lenni, ezért elsősorban ezt javaslom. A készítmény segíti a hüvelyhám regenerálódását, illetve a kisebb sérülések gyógyulását, amik esetleg a szárazabb környezet miatt jöhetnek létre. A Cikatridina hüvelykúp nem tartalmaz hormont, csak természetes összetevőket, így kockázattal nem kell számolnia! … Olvass tovább »

Kedves Doktor Úr! Középkorú nő vagyok, mindeddig – szerintem – az átlagosnál sokkal szebb és harmonikusabb nemi élettel. Már 10 hónapja elmaradt a menstruációm, pár hónapja a szexuális együttlétekkor kénytelenek vagyunk síkosítót használni. Eddig ez segít

Kedves Doktor Úr! Középkorú nő vagyok, mindeddig – szerintem – az átlagosnál sokkal szebb és harmonikusabb nemi élettel. Már 10 hónapja elmaradt a menstruációm, pár hónapja a szexuális együttlétekkor kénytelenek vagyunk síkosítót használni. Eddig ez segített is, de most ennek ellenére is behatoláskor kellemetlen, fájdalmas feszítést érzek. Kérdésem, hogy ez (mármint a rugalmatlanság, a tágulás hiánya) szintén lehet az ösztrogénhiányos állapot következménye, vagy rosszul értelmezem a helyzetet, és valami másra gyanakodjak? (Fertőzésem nem hiszem hogy volna, se folyás, se viszketés, ami ilyenkor lenni szokott.) Ha ez valóban változókori tünet, akkor mit javasol ellene? A Cikatridina lehet-e erre is megoldás, vagy hormonpótlás kellene? A hormonpótlást nem nagyon szeretném, de nagyon ragaszkodom a jó szexualitáshoz…És meg is ijeszt a fájdalom. Előre is köszönöm tanácsait. K.E.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az Ön által említett panaszok esetében a Cikatridina kúp rendszeres használata nagyon jó hatású szokott lenni, ezért elsősorban ezt javaslom. A készítmény segíti a hüvelyhám regenerálódását, illetve a kisebb sérülések gyógyulását, amik esetleg a szárazabb környezet miatt jöhetnek létre. A Cikatridina hüvelykúp nem tartalmaz hormont, csak természetes összetevőket, így kockázattal nem kell számolnia! …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! Az Ön által említett panaszok esetében a Cikatridina kúp rendszeres használata nagyon jó hatású szokott lenni, ezért elsősorban ezt javaslom. A készítmény segíti a hüvelyhám regenerálódását, illetve a kisebb sérülések gyógyulását, amik esetleg a szárazabb környezet miatt jöhetnek létre. A Cikatridina hüvelykúp nem tartalmaz hormont, csak természetes összetevőket, így kockázattal nem kell számolnia! … Olvass tovább »
A kérdező hozzászólása: Valaki van ilyen helyzetbe, hogy a méhe nem átlagos, 8cm-er hosszú, hanem több???

36 hetes terhes vagyok. Mi baja lehet a babámnak, ha az átlagosnál több a magzatvíz?

Legjobb válasz: Õszintén szólva ilyen idõsen nem vagyok benne biztos, hogy rád is volnatkozna, mert a babád már fejlett, de mikor én tizen pár hetes voltam ezt tapasztalták, és azt mondták azért baj, mert a nyomás miatt elferdülhetnek a csontjai. De a te babád már nagy és "erõs" gondolom nálad más lehet. Ha abszolút nem segítettem bocsi. Ja, a vizsgálatok befejezésére kiderült, hogy nem is olyan sok. (hál istennek):D

Õszintén szólva ilyen idõsen nem vagyok benne biztos, hogy rád is volnatkozna, mert a babád már fejlett, de mikor én tizen pár hetes voltam ezt tapasztalták, és azt mondták azért baj, mert a nyomás miatt elferdülhetnek a csontjai. De a te babád már nagy és "erõs" gondolom nálad más lehet. Ha abszolút nem segítettem bocsi. Ja, a vizsgálatok befejezésére kiderült, hogy nem is olyan sok. (hál istennek):D
ha túl sok akkor lecsapolják, addig nem okoz bajt, amíg csak mondják hogy sok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, remélem nem lesz semmi baj.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!