Találatok a következő kifejezésre: Az átlag hónapos babák (7 db)

Az átlag 4.5 hónapos babák mit tudnak?

lehet öket néhány percre az ülembe ültetni..nagyon szeret ugy nézel?dni de nem akarok ártani neki vele.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem lehet. Vagyis úgy gondolom, hogy nem árt neki, mivel mi már 3 hónaposan is büfi után ülõ pózban nézgelõdtünk (a picilány imád úgy ülni, mert mindent lát). Jelenleg 4 hónapos és a gerincének semmi baj. Naponta 6szor szopizik és ha a kiságyban van mozog keze-lába, forditja a popóját, emeli a lábát, támasztja a sarkát, "beszélgetünk", nem csak gügyök, hanem folyamatosan különféle hangokat mond. Jó babázást! Üdv.

Szia! Szerintem lehet. Vagyis úgy gondolom, hogy nem árt neki, mivel mi már 3 hónaposan is büfi után ülõ pózban nézgelõdtünk (a picilány imád úgy ülni, mert mindent lát). Jelenleg 4 hónapos és a gerincének semmi baj. Naponta 6szor szopizik és ha a kiságyban van mozog keze-lába, forditja a popóját, emeli a lábát, támasztja a sarkát, "beszélgetünk", nem csak gügyök, hanem folyamatosan különféle hangokat mond. Jó babázást! Üdv.
Az én babám is 4.5 hós õ nagyon sokat van az ölemben ill. mellettem is ül. Sõt 1 hete ha felhúzom már nem ülésbe jön hanem áll, és már sokat akar állni, szinte alig kell tartani. ezeket tudja: - hátárol, hasárol vissza fordul - sikongat, hangosan nevet - családtagokat felismeri hangról is, skypon ha beszélünk megismeri nagyi hangját - lábát bekapja - mindent a szájába vesz ami a kezébe kerül - nagyon aktiv, figyelmes, érdeklõdõ mindent megnéz - 2 kézzel fog és tart - utál a kiságyba lenni és nehezen alszik el este, és állandóan foglalkozni kell vele mert sikit
babaszoba.hu

Kislányom 10 hónapos, de csak 68 cm és 7100gr. Mindenhol azt olvasom, hogy ilyen idős babák már nagyobbak. Tényleg kicsi vagy belefér még az átlagba?

Legjobb válasz: Ez alapján valóban a kicsi babák közé tartozik: http://rendelo.blog.hu/2010/01/07/baba_suly_tablazat

Ez alapján valóban a kicsi babák közé tartozik: http://rendelo.blog.hu/2010/01/07/baba_suly_tablazat
Szerintem nincs gond, csak õ a kisebb babák közé tartozik.
1 éves a lányom és 73 cm és 7400 gramm.Na és?Ilyen, ha kisebb mint a többi akkor kisebb.Ha amúgy minden rendben ezen ne aggódj:)
Az én fiam 1 évesen 72 cm és 7940 gramm volt. A védõnõ szerint alulról súrolja a megengedett határt. Csak azt nem tudom mit csinálna, ha kicsúszna a határból???? Egyébként a fiam 2600 grammal és 53 centivel született. Még nem volt 3 hónapos mikor megduplázta a születési súlyát. Azóta lelassult, pedig eszik annyit, mint egy hadsereg. Én nem aggódom, mert tudom hogy eszik iszik eleget, rengeteget mozog, vidám, kiegyensúlyozott, igazi kis csibész gyerek. Most 13, 5 hónapos, mostanában érte el a 8 kg-ot.

Csak az én 16 hónapos babám kakil napi átlag 3x (nem hasmenés, ez a normális nála)? Nektek mennyi idő, amíg viszontlátjátok az ételt, amit megevett a pici? Az én babámnál van, hogy mindössze 5 óra. Ez baj?

Legjobb válasz: 1 éves a lányom, szintén így van, mint nálatok. Sokszor az ebédet már este fürdés elõtt látom.:) A háziorvos szerint nem kell aggódni.

1 éves a lányom, szintén így van, mint nálatok. Sokszor az ebédet már este fürdés elõtt látom.:) A háziorvos szerint nem kell aggódni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, ez megnyugtató!
szia, 1, 5 éves fiam gyakran 4x is kakil egy nap és tökéletes az emésztése, nincs semmi gond :) csak kicsit gyorsabb :) Ági
14 hónapos lányom ma délelõtt 3x kalkilt:-)) Napi 1-2 az átlag, lehet ma meglesz a 4.
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)


Egy 6 hónapos babának mennyi az átlag súlya?

A ti 6 hónapos babátok hány kiló???

Legjobb válasz: ez nagyon változó, teljesen függ attól, hogy mekkora súllyal született. az én fiam 6 hósan 7.6 kg volt, 70 cm. 2.850-nel született és 50cm-rel. aztán most megálltunk a növésben, majdnem egy hónapig nem hízott egy dekát sem :-(

ez nagyon változó, teljesen függ attól, hogy mekkora súllyal született. az én fiam 6 hósan 7.6 kg volt, 70 cm. 2.850-nel született és 50cm-rel. aztán most megálltunk a növésben, majdnem egy hónapig nem hízott egy dekát sem :-(
A kérdező hozzászólása: Az én fiam 3700g-mal született és 53 cm-el... Most 6 hónapos és 8kiló és 69 cm. Nem sok ez ugye, ???
3800g 53cm születési súly után most 6hónaposan(egy hete mérték) 7780g 69cm
Az én kislányom 34 hétre született, és most 6 hónapos de csak 6 kg és 66 cm de csak szopizik még.
Az én fiam 5 hónapos 7kg és 73cm. 3500g-al 51cm-el született. Anyatejes és igazi kis örökmozgó.Forog az ágyon hasról hátra és vissza, egyedül ül. Nagyon sokat mozog.
az en kisfiam 4100-al szuletett, es most 5 es fel honaposan mar 9 kg, de egyaltalan nem kover, a suly nagyon fugg a szuletesi sullyal
Sziasztok, az én babám dönti akkor a rekordot, mert 6 hós 71, 5 cm és 11 kg. Csak anyatejes. A drnénink egyáltalán nem sokkalja. 3950 g-al született és 53 cm. Ja, egyáltalán nem dagi, kicsit pufók az arca de eloszlik rajta a súly.
Sziasztok, Az én kisfiam 3370g 54cm-el született, most 6 hónapos és 9380g és 72cm :D azt mondták akkora mint egy 1 éves, úgyhogy sztem ez változó... nálunk apa is, "anya":) is magas és erõs alkat.
szia! az én 6 hónapos fiam is pont ugyanakkora, mint a Tiéd! szerintem pont jók :) az én fiam nem kövér, nem husi, inkább olyan tömör. csak akkor érzi az ember a súlyát, amikor felemeli :) ja, és sosem volt nagy zabálós, mégis egyenletesen fejlõdik.
Dehogy.fiam 3350g 51cm-vel született, most 8200g 70cm(tegnap mérték), 6 nap múlva lesz 5! hónapos!
Szia. Nekem kislányom van, hétfõn volt 6 hónapos ! Az õ kis súlya átlagon aluli :) 3130al és 49cm-el született. Hétfõn mérték, 67cm és 5, 770kg, eszik mindent, már tápszeres és mégis "csak" ennyi a súlya . A kisfiam 6 hónaposan 66cm és 8, 600kg volt:) Minden jót
nem sok szerintem ! fõként ha fiú, mert a fiúk általában nehezebbek! Örülj neki, hogy ilyen jó súlyban van:-) Nem kell azon aggódnod, hogy már megint nem eszik a gyerek rendesen:-)
A kisfiam még csak most lesz 5 hónapos, de felér egy 9 hónaposéval, ugyanis 8220g, és 69 cm!Tehát nem sok ez sem, Õ csak anyatejes. :) ))Általában fél éves korukra duplázzák meg a születési súlyát...Hát mi már túlléptük :) 3850-el született.Ezt azért írtam, mert mindig azt mondják, hogy hû biztos már fél éves, 9 hónapos...:) Kellemes Napot!
én kislányom most lesz 5 hós 17. én és 8kg25dkg és 68 cm a születési sulya 37. hétre 3700 volt és 55 cm.szép kövér kislány .
A kérdező hozzászólása: nekünk nincs semmi a kiskönyvben:((
az oltási kiskönyvben pl. van diagramm. kukkants bele megtalálod.
babaszobán is van
A kérdező hozzászólása: köszi. megtaláltam a babaszobán. 69 és 73 centi között van az átlag lányok esetében.

Fél éves, nem tápszeres, pár napja hozzátáplált babátok mennyit hízik hetente 4-5 hónapos kora óta átlagban? Lassult ez a hízás az utolsó hónapban? Nekem nagyon mozgékony a babám, egyfolytában a mászást gyakorolja, de eléggé lelassult a hízása. :- (

Legjobb válasz: Az én gyerekeim már felnõttek.De a tapasztalatom szerint,amikor már mozognak akkor egy ideig csak nõnek,csak a mozgással törõdnek, és nem híznak,azután lassul a mozgás,és újra hízni kezdenek.És ez a trend váltja egymést,még 1-2 éves korban is.

Az én gyerekeim már felnõttek.De a tapasztalatom szerint, amikor már mozognak akkor egy ideig csak nõnek, csak a mozgással törõdnek, és nem híznak, azután lassul a mozgás, és újra hízni kezdenek.És ez a trend váltja egymést, még 1-2 éves korban is.
Én 6 hónaposan kezdtem a hozzátáplálást, addig csak szopott. A 4 hónapos mérésen 5900g volt, 5 hónaposan 6410g, 6 hónaposan pedig 6670g volt. Szóval ekkor 1 hónap alatt 26 dekát hízott csupán...Hetente sosem mértem... Egyébként az enyém is nagyon mozgékony volt már akkor is, 4 hónaposan forgott, 5 hónaposan a pihenõszékben felült, 6 hónaposan kúszott és mászott, 7 hónaposan eg felállt a bútorok mellett, néhány nap múlva lépegetett is mellettük... Az, ha tiédnek is lassul a súlynövekedése, az teljesen normális, hiszen nem hízhatnak végig havi 70-80 dekákat...
Most 6 hónapos a picikém.Pár napja kap gyümölcsöt hozzátáplálásként. 4 hósan 7000 gramm volt most 7000 gramm.Az természetes hogy lassul a hízása a babáknak mert már intenzíven mozognak és a szoptatás is ritkul.Ne aggódj, ez így természetes:) )
Elõzõ vagyok most 6 hósan nem 7000 hanem 7800 gramm:) )

Mennyi az 1-2 hónapos a babák átlag súlygyarapodása heti szinten? Hány dkg hízás a normális?

Legjobb válasz: A könyvek szerint 10-15deka.Az én lányom minden héten 30-at hízott

A könyvek szerint 10-15deka.Az én lányom minden héten 30-at hízott
Nekünk az elsõ hónapban napi 50gr volt, 2. hónaptól kezdve kicsit csökkent 20-40gr naponta
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, megnyugodtam... Az én picúrom, most 2 hét alatt 50 dkg-ot hízott, akkor ez nem sok.(Így most 3550 gramm, nem egészen 5 hetes) Amúgy is kisebb volt a súlya, meg az elsõ 2 hétben nem nagyon gyarapodott, mert kevés volt a tejem. Köszi mégegyszer is!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!