Találatok a következő kifejezésre: Az átlag hónapos (19 db)

Olyan 7 hónapos baba, aki éjjel 12 órát alszik, az napközben hányszor, mennyit alszik még? Vagy mennyi az "átlag igény"?

Babám a 12 óra éjjeli alvás mellett, délkörül alszik fél órát, délután meg 2,5-3 órát. Lehetséges, hogy el akarja már hagyni azt a délel?tti felet?

Legjobb válasz: szerintem, ha elhagyná, se lenne gond, igazán jó kis alvókája van. Az én kilenc hónapos fiam összesen nem alszik 12 órát a nap folyamán, de ez már 7 hónaposan is így volt. Éjszaka max. 9 órát (2-3x ébred és szopizik közben), délelõtt egy fél órát, délután is max egy órát....de olyan is volt már, hogy nappal csak 2x 20 percet aludt.

szerintem, ha elhagyná, se lenne gond, igazán jó kis alvókája van. Az én kilenc hónapos fiam összesen nem alszik 12 órát a nap folyamán, de ez már 7 hónaposan is így volt. Éjszaka max. 9 órát (2-3x ébred és szopizik közben), délelõtt egy fél órát, délután is max egy órát....de olyan is volt már, hogy nappal csak 2x 20 percet aludt.
Nálunk is ez a helyzet mert 2*20 percet alszik nappal este 12 órát.Én nem aggódok te se tedd jó ez nekik így.
Mázlista:)
Bár nem tegnap volt, de amikor 7 hós volt a babám, akkor éjjel 12 órát aludt, nappal pedig de. másfél-2 órát, du. 1 órát. 20 hónapos, még mindig délelõtt az álmosabb. Szerintem a te babádnak még messze van, hogy elhagyja a délelõtti szundit, még ha csak fél óra is az.
A kérdező hozzászólása: Tényleg mázlista vagyok, más fizetne, ha ilyen jó babája lenne. :) ) A napirendünk már kb 2 hónapos kora óta megvan, kisebb változásokkal. Már tudom, hogy mikor kel, stb. Tudom, hogy ha hamarabb kel fel délután, mint 5 óra, akkor nagyon nyûgös, függetlenül attól, hogy mikor aludt el. (persze nem fél órára gondolok). És ha kihagyná a délelõtti alvást, akkor hamarabb aludna el, és hamarabb is kelne, nem bírná ki az esti lefekvésig.
Az én lányom 8 hónaposan tért át a napi egy alvásra. Más babákkal ellentétben, ha egyszer aludt, kevesebbet aludt. Max 1, 5órát. Viszont ha kétszer tettem le akkor meg délelõtt és délután is 1, 5órát szunyókált. Most 17hónapos, a napi egy alvását kitolta 3óra hosszára, de mégg elõfordul kéthetente egyszer hogy kétszer 2-3órát alszik egy nap. Akkor borult fel az alvása amikor új mozgásokat csinált. Eleinte nem akart aludni, ha sikerült akkor is csak keveset, majd pár nap múlva hosszabbat. Nekünk is van napirend, egészen pici kora óta, így az sokat segített mindíg. Lehet hogy elhagyja majd azt az egy alvást, de lehet hogy pár nap múlva igényli megint.
Nekem fél éves korától nappal csak egyszer aludt, mondjuk akkor 2-2, 5-3 órát, délben!Este pedig nekem is 10-12 óra között!Bár nálunk ekkor kezdõdött nem alszom el este csak ha összeesem a fáradtságtól korszak! Most rendezõdött az esti elalvás , viszont nappal is szinte egész nap alszik 4 napja!Most volt beteg, de nem értem mi van vele, mert újszülött korában sem aludt ennyit!1, 5 órát bír ki ébren majd alszik vagy 2-õt! Ezt a napi egyszerit majdnem két hónapig csinálta, most meg feszt alszik!tényleg nem ismerek rá!Holnap után lesz 8 hós!
Nálunk ilyen korban tért át a pici napi egy alvásra. Délben kaja, aztán szunya (1-1, 5-2-2, 5 óra, teljesen változó és nem jöttem rá, hogy mi befolyásolja). Éjjel 8-tõl 8-ig alszik, 6-7 között kel egyszer tejet inni.

Az átlag 4.5 hónapos babák mit tudnak?

lehet öket néhány percre az ülembe ültetni..nagyon szeret ugy nézel?dni de nem akarok ártani neki vele.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem lehet. Vagyis úgy gondolom, hogy nem árt neki, mivel mi már 3 hónaposan is büfi után ülõ pózban nézgelõdtünk (a picilány imád úgy ülni, mert mindent lát). Jelenleg 4 hónapos és a gerincének semmi baj. Naponta 6szor szopizik és ha a kiságyban van mozog keze-lába, forditja a popóját, emeli a lábát, támasztja a sarkát, "beszélgetünk", nem csak gügyök, hanem folyamatosan különféle hangokat mond. Jó babázást! Üdv.

Szia! Szerintem lehet. Vagyis úgy gondolom, hogy nem árt neki, mivel mi már 3 hónaposan is büfi után ülõ pózban nézgelõdtünk (a picilány imád úgy ülni, mert mindent lát). Jelenleg 4 hónapos és a gerincének semmi baj. Naponta 6szor szopizik és ha a kiságyban van mozog keze-lába, forditja a popóját, emeli a lábát, támasztja a sarkát, "beszélgetünk", nem csak gügyök, hanem folyamatosan különféle hangokat mond. Jó babázást! Üdv.
Az én babám is 4.5 hós õ nagyon sokat van az ölemben ill. mellettem is ül. Sõt 1 hete ha felhúzom már nem ülésbe jön hanem áll, és már sokat akar állni, szinte alig kell tartani. ezeket tudja: - hátárol, hasárol vissza fordul - sikongat, hangosan nevet - családtagokat felismeri hangról is, skypon ha beszélünk megismeri nagyi hangját - lábát bekapja - mindent a szájába vesz ami a kezébe kerül - nagyon aktiv, figyelmes, érdeklõdõ mindent megnéz - 2 kézzel fog és tart - utál a kiságyba lenni és nehezen alszik el este, és állandóan foglalkozni kell vele mert sikit
babaszoba.hu

Az átlagon felüli ha 1éves és 2 hónapos baba már beszél?

Rendesen lehet vele beszélgetni. Ha megkérdezed tőle hogy hol van apád? azt mondja hogy dolgozik. nagyon értelmes!

Legjobb válasz: Nem, nem átlagon felüli. Max. ha már ennyi idõsen összetett mondatokkal fejezi ki magát, és nem csak egy-két szóval válaszol.

Nem, nem átlagon felüli. Max. ha már ennyi idõsen összetett mondatokkal fejezi ki magát, és nem csak egy-két szóval válaszol.
Nehezen hiszem. Youtube-ra feltöltenéd?
Köszönöm, megihletett a kérdés nagyon! :D
Utolsó, ez jó! :D
Nem átlgaon felüli, van erre már módszerek, mikor már az anyaméhben is tanítják a gyereket beszélni. Hangoskönyveket hallgattatnak vele, illetve az anyuka is kocentráltan beszél vele. Engem így neveltek szerencsére, szóval már akkor tudtam beszélni, amikor megszülettem. Amikor kijöttem, csak annyit mondta, hogy "Hú gyerekek ez egy kicsit fájt". Azóta is nagyon jól beszélek!
Nem átlagon felüli.
A családom szerint nem voltam egy éves, mikor elkezdtem beszélni. Óvodában már olvastam (persze nem folyékonyan) és írtam. Egyáltalán nem különleges dolog, hiszen teljesen átlagos életét élek én is. Valakinek könnyebben megy, valakinek nehezebben.
Nem.
A kérdező hozzászólása: Na jó, azért nem kell túlozni....beszél mondatokba is...
én már 1 évesen összetett mondatokban beszéltem.de nem hiszem h ez átlagon felüli.1 évesen már pl.az orrszívó-porszívót is összeraktam. 14/L.
A kérdező hozzászólása: Már három hónappal idõsebb..De még szebben tud beszélni...
A kérdező hozzászólása: aztán miért 11 ???


22 honapos, vagy kb 2 éves gyerekek milyen magasak, hány kilok, és miket tudnak már? Igy az átlagra lennék kiváncsi

Legjobb válasz: 23 hónapos a fiam, 13 kiló és 88-90 cm között van. rengeteg mindent tud, mozgásban nagyon jó, lépcsõn fel-le sétál váltott lábbal kapaszkodás nélkül. egyedül eszik, kezet, fület, arcot, mellkast mos, ha kérek valamit többnyire nem teszi meg, ha utasítom akkor megteszi. öltözni-vetkõzni segít, még nem szobatiszta, szerintem nem is lesz tavaszig. beszélni nem beszél, járkálunk is vele orvosokhoz, úgy néz ki minden rendben, csak õ másban jó. azért persze mondd szavakat, 30-at kb. és még van 20-30 amit ismétel de ez ennyi idõsen kevés sajnos. azért bízunk benne, hogy karácsonyra már csacsogni fog :)

23 hónapos a fiam, 13 kiló és 88-90 cm között van. rengeteg mindent tud, mozgásban nagyon jó, lépcsõn fel-le sétál váltott lábbal kapaszkodás nélkül. egyedül eszik, kezet, fület, arcot, mellkast mos, ha kérek valamit többnyire nem teszi meg, ha utasítom akkor megteszi. öltözni-vetkõzni segít, még nem szobatiszta, szerintem nem is lesz tavaszig. beszélni nem beszél, járkálunk is vele orvosokhoz, úgy néz ki minden rendben, csak õ másban jó. azért persze mondd szavakat, 30-at kb. és még van 20-30 amit ismétel de ez ennyi idõsen kevés sajnos. azért bízunk benne, hogy karácsonyra már csacsogni fog :)
elõzõ vagyok, az elsõ válaszából még eszembe jutott, én fiam is építi a duplot, általában kocsit, hajót, házat. 3 színt biztosra ismer, a többit most tanuljuk és a számokat 10ig ismeri, sokszor mondja melyik szám után mi jön de egyedül még nem számol el 1-10ig
utolsó vagyok, az elõzõrõl eszembe jutott, hogy mozgásban õ is jó, hibátlanul és gyorsan fel tud mászni négykézláb a lépcsõn teljesen egyedül(persze nem engedem, de már láttam, hogy csinálja), kézen fogva és korlátba kapaszkodva szépen megy felfelé a lépcsõn.
az elsõ vagyok nekem õ a második gyerekem, a fiam ennyi idõsen egy szót se mondott még. (még sincs vele semmi baj mint késõbb is kiderült)és egyéb készségeiben (egyedül evés, öltözés is jó egy év múlva tartott itt mint a lányom.)
A kérdező hozzászólása: köszike.akkor ugy látszik mi elvagyunk maradva.nekem 22 honapos a fiam.méretre jo, mozgása tökéletes.otthon ö is szobatiszta, kintre adunk pelust, meg éjjelre.amit nem tud, abszolut nem eszik önállóan, csak olyt hogy kenyérfalatkák stb, amit kézzel kell, a kanalas, villással etetnem kell, de szerintem nem is érdekli öt.könveket imádja, legózni ö is tud.ja és beszélni abszolut semmi.4 szot tud csak, már lassan 1 éve.baba, mama, papa, ebbe.semmi más.ez nagyon dühit, ahogy látom ilyenkor már mindegyik beszél.
92 cm 13, 5 kg volt a lányom 2 évesen. Rengeteg szót mondott már, de több szavas mondatot ekkor még nem. Mire vagy kíváncsi, hogy mit tud egy 2 éves? Enyémnek ekkor született kistesója (22, 5 hós volt), nagyon okosan megértett mindent, segített pelenkázni, õ is szoptatta a kisbabáját, stb. Imádtam ezt a kort :) :) Most is imádom, csak most már vissza tud beszélni :D :D (3éves)
utolsó vagyok abszolút nem volt szobatiszta, és a mai napig szereti, ha én etetem õt Nem gondolom, ezek alapján, hogy el lenne maradva a fiad. Majd fog beszélni, ne izgulj.
Kisfiam most múlott 2 éves, a státuszon 90 cm és 11, 5 kg volt. Önállóan eszik, bár villával ügyesebben, mint kanállal. Régóta ügyesen iszik pohárból. Másfél éves korára csak szavakat, de 22 hónapos korára mindent, mondatokban beszél. Énekel, mondókázik. Még nem szobatiszta. Lépcsõn segítség nélkül felmegy, de le már nem jön. Nem ugrik páros lábbal. Öltözésnél, vetkõzésnél segít, csizmát felvesz, de pl. kabátot még nem. A puzzle nem igazán érdekli, viszont a fa vonatos síneket maga összerakja, egyedül épít duploval, szívesen nézeget könyveket, fotókat (a családról). Imád autózni, bólyákat kerülgetni, "tankolni", garázsba beállni, stb.
Szájrapuszi, készfogás, a mai világban a szexhez ti már túl idõsek vagytok!
* kézfogás
szerintem a szex is belefér bigott konzervativ népek, nyugodtan pontozzatok le

8 honapos kutyusom kisebb mint az átlag fajtabeli kutyák. Mitől lehet ez? Fejlődhet még látványosan?

8 honapos a kiskutyám és kisebb termetű fejű vmivel mint az átlag fajtatársai. Premium tápot eszik,minden nap mozgatva van de nemértem mi lehet a baj. gyanakodtam h ahideg miatt lehetett télen,de már ebben sem vagyok biztos. Nagyon arányos izmos,de vmiért a marmagassága nem akkora mint kéne. Fejlődhet még 12 honapos koráig látványosat?

Legjobb válasz: Mindig akad egy-egy egyed, amelyik éppen kisebb, vagy nagyobb az átlagnál. A szülei megfelelõ méretûek voltak?

Mindig akad egy-egy egyed, amelyik éppen kisebb, vagy nagyobb az átlagnál. A szülei megfelelõ méretûek voltak?
a méret 98%-ban genetika, csak 2%-ban tudod befolyásolni etetéssel. Tehát õ ekkora. Tenyésztõtõl vetted? Ha nem hobbikutyának vetted akkor ott a garancia
Milyen fajta, és honnan vetted?
Vannak kutyák, akik hirtelen megnyúlnak, "szétesnek", és utána alakulnak, szélesednek. A másik típus lassan, de arányosan nõ. A mi 7 hónapos kiskutyáink is ilyenek. Ne aggódj, van olyan, hogy ezek a kutyák hirtelen egy hónap alatt nõnek 2-3 centit is. Amúgy a mi tenyésztõnk azt mondta, hogy megfigyelése szerint ezek a lassabban növõk szebb kutyák lesznek, mint a hirtelen megnyúló, szétesõ "laklik", de persze van kivétel is.
A kérdező hozzászólása: jo figyi, te voltál az egyetlen ki képtelen volt felfogni a kérdést. tudsz rá érdemleges választ adni vagy sem?Ha nem kérlek ne okits:) Köszi
Nem meglepõ, hogy fajtiszta. A farkashibrideken kívül nincs olyan kutya ami ne lenne FAJtiszta.
A kutya jövõbeli mérete a szüleitõl függ nagyrészt és kis részt a táptól amit kap. 1 éves koráig nõ a kutya, és utána is becsúszhat még egy centi. Mekkora pontosan a marmagassága most?
A kérdező hozzászólása: akkor nem aggodok köszönöm a válaszokat:) rendszeresen mérem és látszik is h honaprol honapra növöget, de zat a nagy megugrást nem láttam nála
Kan még másfél éves koráig nõhet, ha nem is látványosan.
ha hobbinak vetted, akkor nem is kell visszafizetnie az árból a tenVésztõnek, hiszen, nem show minõség. általában 9 hónapos korukig nõnek, utána már csak erõsödnek, szélesednek
A kérdező hozzászólása: hobbikutyának vettem igen, fajtiszta:) rendes kennelbõl valo, nem szaporitotol:) Amszaff egyébként. szülei mindketten gyönyörû kutyák és a méretük is megfelelõ. Éppen ezért furcsálom, h õ nem. Külföldön élek vele, "visszacserélni" nem szeretném, emiatt bizots nem, attol még nekem õ A kutya.Csak érdekel, h van-e esély még arra h nõni fog 1 éves koráig. Mondom nagyon arányos tehát nincsenek hosszu lábai(legalábbis amilyen staffokat látok azok olyanok voltak és az nem tetszett) Csak a többi 8 honapos kutya mind nagyobb mint õ, pedig kan. Bzom benne h növekedni fog még. szerintetek mennyi az esély rá?
A kérdező hozzászólása: uhhh de jo:) köszönöm. Igazábol sose láttam még kifejlett amstaffot aki az átlagosnál joval kisebb lenne. ezért megnyugodtam h remélem az enyém nem lesz a világon az elsõ ilyen, fajTAtiszta létére. Nkeme megmondom õszintén nem is tetszenek a hirtelen megnyulos agárlábú staffok. Meg olvastam h régebben amugyis 3-4-5 cmel alacsonyabbak voltak mint ma. szóval nem bánom és köszönönm h megnyugtattál akkor ezek szerint nem egyedi pl. Tudnál esetleg a tiedrõõl képet linkelni, akár privátban akár itt?Köszönönm, mégegyszer!

Kislányom 10 hónapos, de csak 68 cm és 7100gr. Mindenhol azt olvasom, hogy ilyen idős babák már nagyobbak. Tényleg kicsi vagy belefér még az átlagba?

Legjobb válasz: Ez alapján valóban a kicsi babák közé tartozik: http://rendelo.blog.hu/2010/01/07/baba_suly_tablazat

Ez alapján valóban a kicsi babák közé tartozik: http://rendelo.blog.hu/2010/01/07/baba_suly_tablazat
Szerintem nincs gond, csak õ a kisebb babák közé tartozik.
1 éves a lányom és 73 cm és 7400 gramm.Na és?Ilyen, ha kisebb mint a többi akkor kisebb.Ha amúgy minden rendben ezen ne aggódj:)
Az én fiam 1 évesen 72 cm és 7940 gramm volt. A védõnõ szerint alulról súrolja a megengedett határt. Csak azt nem tudom mit csinálna, ha kicsúszna a határból???? Egyébként a fiam 2600 grammal és 53 centivel született. Még nem volt 3 hónapos mikor megduplázta a születési súlyát. Azóta lelassult, pedig eszik annyit, mint egy hadsereg. Én nem aggódom, mert tudom hogy eszik iszik eleget, rengeteget mozog, vidám, kiegyensúlyozott, igazi kis csibész gyerek. Most 13, 5 hónapos, mostanában érte el a 8 kg-ot.
milyen fajta?
A kérdező hozzászólása: Yorkshire. Csak azért aggódom, mert a mérete normális, és hallottam, hogy a túlsúly okozhat gondokat az ízületekben. http://www.kepfeltoltes.hu/view/100716/yorkie_www.kepfeltolt.. Errõl a képrõl nem tudom meg állapítani, sok a bundája. A görbe szerint viszont 10 hónaposan kellene 2, 6-nak lennie. http://www.kepfeltoltes.hu/view/100716/yorkie_testg_rbe_www... És ha így halad félek elhízik, pedig túl sokat nem eszik, csak amennyit a tápos zacskó javasol. Egészséges, jó kedvû, játékos. Lehetséges, hogy erõsek, vastagok lennének a csontjai? Ugyanis egyszer leesett elég magasról, és semmi baja nem lett, míg egy másik akivel elõtte találkoztunk a rendelõben, fele ilyen magasról esett le, és szinte azonnal meghalt. Nekem nem számít, hogy õ most 2 kg-os vagy 5. Nem tenyész szuka. Csak aggódom, ha esetleg túl súlyos nehogy probléma legyen belõle.
A kérdező hozzászólása: Én kérek elnézést. Most néztem a RC yorkie junior és RC mini junior tápok szerint is napi 55 g-ot kell megennie. Én pedig 65-70 g tápot adtam neki, napi 3 étkezésre elosztva, ugyanis rosszul emlékeztem, mivel én kimérve vettem neki a RC mini-t. Lehet ez a gond? Sajnálom, hogy ilyen sok a kérdésem, de elsõ fajtatiszta kutyám és aggódom érte. A keverékkel nem volt ennyi gondom. :D
Szerintem a probléma rögtön ott van, hogy túlaggódod a "fajtatiszta" dolgot.... ;) Ha érzed az ujjaid alatt a bordáit, nem kitüremkedõen, de ott vannak, akkor pont jó a súj... Látatlanba nehéz megmondani, mennyinek kéne neki lennie :P Mivel minden kutyu más-és más, könnyne lehet, hogy az a mennyiség, amit te eddig adtál neki pont jó. Nekem nagy testû kutyáim vannak, de még sose sikerült pont annyit adni, amennyit a tápgyártók javasolnak, mert nagyon sok energiára van szükségük és többet esznek ahhoz, hogy jó kondiban legyenek. Teljen sok örömöd a kutyudban! ;)
Khm... elnézést a helyesírásért... (az elõzõ voltam)
Norbi updates zöldséggel vacsiztasd meghozza a hatást!
Ha a popóban méred, akkor 0, 5öt kell levonni. Tehát az 36, 9.
Még ez normális hõ, de azért mérd meg egy fél óra múlva is
A babák normális testhõmérséklete 36, 5 és 37, 5 között van. A tiédnek tökéletes a hõje, ne méregesd, ha magasabb lenne, késsel is megérzed vagy mikor megpuszilod :) )
Fél fokot kell levonni a mért értékbõl.
5 tizedet kell levonni.
Egyébként rengeteg ilyen kérdés volt már, használd a keresõd.De ha nem megy, úgy van, ahogy a többiek mondják:fél fokot kell levonni, azaz 5 tizedet.Másodiknál a pont.
Fel fokot kell levonni.
Látom dolgoznak a moderátorok
Kedves utolsó! Igeeen ezt akartam írni:) :) Köszi moderátorok!

Egy 6 hónapos babának mennyi az átlag súlya?

A ti 6 hónapos babátok hány kiló???

Legjobb válasz: ez nagyon változó, teljesen függ attól, hogy mekkora súllyal született. az én fiam 6 hósan 7.6 kg volt, 70 cm. 2.850-nel született és 50cm-rel. aztán most megálltunk a növésben, majdnem egy hónapig nem hízott egy dekát sem :-(

ez nagyon változó, teljesen függ attól, hogy mekkora súllyal született. az én fiam 6 hósan 7.6 kg volt, 70 cm. 2.850-nel született és 50cm-rel. aztán most megálltunk a növésben, majdnem egy hónapig nem hízott egy dekát sem :-(
A kérdező hozzászólása: Az én fiam 3700g-mal született és 53 cm-el... Most 6 hónapos és 8kiló és 69 cm. Nem sok ez ugye, ???
3800g 53cm születési súly után most 6hónaposan(egy hete mérték) 7780g 69cm
Az én kislányom 34 hétre született, és most 6 hónapos de csak 6 kg és 66 cm de csak szopizik még.
Az én fiam 5 hónapos 7kg és 73cm. 3500g-al 51cm-el született. Anyatejes és igazi kis örökmozgó.Forog az ágyon hasról hátra és vissza, egyedül ül. Nagyon sokat mozog.
az en kisfiam 4100-al szuletett, es most 5 es fel honaposan mar 9 kg, de egyaltalan nem kover, a suly nagyon fugg a szuletesi sullyal
Sziasztok, az én babám dönti akkor a rekordot, mert 6 hós 71, 5 cm és 11 kg. Csak anyatejes. A drnénink egyáltalán nem sokkalja. 3950 g-al született és 53 cm. Ja, egyáltalán nem dagi, kicsit pufók az arca de eloszlik rajta a súly.
Sziasztok, Az én kisfiam 3370g 54cm-el született, most 6 hónapos és 9380g és 72cm :D azt mondták akkora mint egy 1 éves, úgyhogy sztem ez változó... nálunk apa is, "anya":) is magas és erõs alkat.
szia! az én 6 hónapos fiam is pont ugyanakkora, mint a Tiéd! szerintem pont jók :) az én fiam nem kövér, nem husi, inkább olyan tömör. csak akkor érzi az ember a súlyát, amikor felemeli :) ja, és sosem volt nagy zabálós, mégis egyenletesen fejlõdik.
Dehogy.fiam 3350g 51cm-vel született, most 8200g 70cm(tegnap mérték), 6 nap múlva lesz 5! hónapos!
Szia. Nekem kislányom van, hétfõn volt 6 hónapos ! Az õ kis súlya átlagon aluli :) 3130al és 49cm-el született. Hétfõn mérték, 67cm és 5, 770kg, eszik mindent, már tápszeres és mégis "csak" ennyi a súlya . A kisfiam 6 hónaposan 66cm és 8, 600kg volt:) Minden jót
nem sok szerintem ! fõként ha fiú, mert a fiúk általában nehezebbek! Örülj neki, hogy ilyen jó súlyban van:-) Nem kell azon aggódnod, hogy már megint nem eszik a gyerek rendesen:-)
A kisfiam még csak most lesz 5 hónapos, de felér egy 9 hónaposéval, ugyanis 8220g, és 69 cm!Tehát nem sok ez sem, Õ csak anyatejes. :) ))Általában fél éves korukra duplázzák meg a születési súlyát...Hát mi már túlléptük :) 3850-el született.Ezt azért írtam, mert mindig azt mondják, hogy hû biztos már fél éves, 9 hónapos...:) Kellemes Napot!
én kislányom most lesz 5 hós 17. én és 8kg25dkg és 68 cm a születési sulya 37. hétre 3700 volt és 55 cm.szép kövér kislány .


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!