Találatok a következő kifejezésre: Az áram lehet (1314 db)

Budapesten az Árkádban lehet sushit enni?

még nem nagyon voltam az Árkádban tehát nem tudom mit hol lehet venni/enni..ha jól tudom van ott egy bolt ..Asia Food..hát a nevéb?l azt veszem le hogy ott nincs sushi:(

Legjobb válasz: Én már vettem az Árkádban sushit, kíváncsiságból, az Asia Food-nál. Bár nem nagyon ízlett. Minõség tekintetében nem vagyok szakértõ.:) Dobozban adták amúgy, hat darab volt benne. :) De azt a kézzel összenyomorgatott rizst otthon is meg lehet csinálni, közepére egy darab icipici akármit, köré egy kis ehetõ papír :D, és már kész is, mondjuk otthon se lesz jobb. :D

Az ehetõ papaír az algalap te drága lélek xDDDDDD
Én már vettem az Árkádban sushit, kíváncsiságból, az Asia Food-nál. Bár nem nagyon ízlett. Minõség tekintetében nem vagyok szakértõ.:) Dobozban adták amúgy, hat darab volt benne. :) De azt a kézzel összenyomorgatott rizst otthon is meg lehet csinálni, közepére egy darab icipici akármit, köré egy kis ehetõ papír :D, és már kész is, mondjuk otthon se lesz jobb. :D
Az Asia Food névbõl azt veszed le, hogy nincs sushi? Ne viccelj már. Amúgy, minden plázában van.
A kérdező hozzászólása: azért gondolom , hogy ott nincs sushi mert az egy kínai étterem..és hát én kínai étteremben még nem láttam sushit..sajnos... azért köszönöm a válaszokat!:)
Igaza van az elõzõnek, mindig van egy minimális íze az algalapnak, ha friss.
Nem kellene, hogy elnyomja... Na mindegy, csak mondom :) Havonta kétszer eszek sushit kb, és olyan még nem volt, hogy a norinak ne lett volna íze...
Lehet, hogy volt íze, de akkor azt elnyomta a rizs közepén lévõ darabka íze, mert annak is hal íze volt. :)
A nori lapnak van íze - sós, némi halízzel. Ha nincs íze, az nagyon rossz jel, pl. hogy régi és sz*r minõségû.
"Az ehetõ papaír az algalap te drága lélek xDDDDDD" :DDD Tudom, viccbõl írtam, gondoltam veszitek. :) Mivel olyan, mint a papír, semmi íze, csak úgy eltûnik a szájban. :D A popcornt meg csak hungarocellnek hívom. :) )))
Egyébként tény, a plázai minõséget otthon is elõ tudod állítani. Fõvám téren bemégy az Ázsia Bt.-be, ott minden alapanyagot megtalálsz. Legutóbb az Auchanban láttam olcsó sushirizst, egyébként az a lényeg, hogy fényezett és kerekszemû legyen. Belevaló meg lehet bármi... Mi kígyóuborkát, sajtkrémet, surumi-t és pl. bébikukoricát szoktunk beletekerni. Fogjatok össze néhány ismerõssel, vásároljatok be a hozzávalókból, ki mit szeret, és csapjatok sushi-vacsorát otthon. Közösségi programnak is jó móka, sõt. :)
Ha Sushit akarsz enni, jót, az Budapesten nehéz. Plázákban lehetetlen. Felesleges érte ott kidobni a pénzt.
A Deák téri metrónál van Planet Sushi, ott tényleg finomat adnak. És a levesek és a desszertek is nagyon jók!
Aki kínai étteremben sushi-t eszik, az nagyon bátor ember. Én ugyan nem ennék ott ilyesmit. Akkor már spórolok egész évben és valamilyen alkalomra eltotyogok valami drága, autentikus sushi-étterembe, ahol képzett japán séf dolgozik.
Mondjuk mert a sushi japán étel és nem kínai ?!?!?!
Hát arról én már nem tehetek, hogy nem volt íze. :) Csak a tapasztalatomat írtam le az Árkádos sushival kapcsolatban, de írtam azt is, hogy minõség tekintetében nem vagyok szakértõ. :)

Pécsen az árkádban lehet acélbetétes bakancsot és bomber dzsekit venni?

Legjobb válasz: nem pécsi vagyok,de szerintem árkádban meg kb plázákban nem lehet bakit meg bombert venni. katonai boltokban annál inkább!

nem pécsi vagyok, de szerintem árkádban meg kb plázákban nem lehet bakit meg bombert venni. katonai boltokban annál inkább!
pláza skinder?
egyébkéntis mit keresel plázákban, ha amúgy is "az eszméid ellenségei"?
A kérdező hozzászólása: attól még meg lehet kérdezni nem? -.-
Az Árkádban nincs ilyesmi..Westend aluljáróban láttam.
Zenekaros cuccok a CDpincében vannak jók Pesten, de biztos találsz máshol is. A többi féle cuccot én rendelni szoktam, egyszer meg varrónõvel varrattam Tardis táskát, annyiba került mint egy oldalon ahol kinéztem csak szállítás... :D
Van valami rock-bazár, de fogalmam sincs hol, csak láttam , hogy van olyan, meg rockpince, én ilyeneket helyileg nemtok.


Most megcsapott az áram? Lehet valami bajom?

Lecsapta az órát vmi, gépeztem és kikapcsolt minden,de közben éreztem hogy fejembõl elindul valami ami végigáramlott a testemen, azóta meg szédülök.

Legjobb válasz: Ami a fejedbõl elindult és végigáramlott rajtad, az az adrenalin. Nem kell betojni, nyugodj meg szépen, és kapcsold vissza az órát. Aztán ülj le megint, és írd meg, hogy hogy sikerült kérdést kiírnod áram nélkül? Egy ilyen dolgot szabadalmaztatni kell! :D

Ami a fejedbõl elindult és végigáramlott rajtad, az az adrenalin. Nem kell betojni, nyugodj meg szépen, és kapcsold vissza az órát. Aztán ülj le megint, és írd meg, hogy hogy sikerült kérdést kiírnod áram nélkül? Egy ilyen dolgot szabadalmaztatni kell! :D
Ha meg is csapott volna az áram, az akkor se egy lappangó betegség, aminek napok vagy hetek múlva lesz hatása. Ha nem bénultál le, nem égtél meg vagy haltál meg abban a pillanatban, akkor megnyugodhatsz. :)
A kérdező hozzászólása: köszi:D

Pécsett az Árkádban lehet kapni ruhaszárítót? Ha igen, melyik üzletben?

Ilyesmire gondolok:

Legjobb válasz: Az Árkádban a Sparban biztos találsz.

Az Árkádban a Sparban biztos találsz.
Az Árkádhoz max BE tudsz buszozni, mivel a belvárosban van :)
Na akkor most az Árkádban, vagy nem az Árkádban?
Ilyet tudsz venni bármelyik hiper-szupermarketben... Interspar, Tesco, Metro...
A reklám helye..... mit hol kapunk

Mit gondoltok erről a házról? Megéri az árát? Lehet abban az árban jobbat kapni?

a href="http://ipon.hu/webshop/product/coolermaster_scout_2_sgc_2100_kwn1/291859" target="_blank">http://ipon.hu/webshop/product/coolermaster_scout_2_sgc_2100..

Legjobb válasz: jó ház ez, csak sztem kicsit drága, gépháznál meg nincs ilyen hogy jó, ami megfelel a szabványoknak (10k felett) és neked tetszik , az a jó...

jó ház ez, csak sztem kicsit drága, gépháznál meg nincs ilyen hogy jó, ami megfelel a szabványoknak (10k felett) és neked tetszik , az a jó...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Ment a zöld
énis sokallom az árát, de tuti nem lehet rossz ház, ilyen van Alexovicsnak is(youtube-os)

Pécsen a Plázában vagy az Árkádban lehet venni Vámpírnaplós könyvet?

Vámpírnaplók,Könyvek

Legjobb válasz: Ha az Árkádban van pl Alexandra könyvesbolt vagy Libri akkor szerintem igen.

Ha az Árkádban van pl Alexandra könyvesbolt vagy Libri akkor szerintem igen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:)
Szia! Az Árkádban és a Plázában is van Alexandra könyvesbolt, úgyhogy szerintem mindkettõben találsz:)
A kérdező hozzászólása: Köszi ma meg is nézem!:)

Szegeden az Árkádban lehet kapni pánt nélküli melltartót?

Legjobb válasz: Biztos lehet! elég sok üzlet van ott, tuti találsz Magadnak párat. :) Womes'secretben is van szerintem. :)

Biztos lehet! elég sok üzlet van ott, tuti találsz Magadnak párat. :) Womes'secretben is van szerintem. :)

Kicsit megrázott az áram. Lehet bajom? (12/F)

Szóval van egy 2,4 W-os LED-es íróasztali lámpám, a pálcájához vagy a teleszkópjához (az a fényes bot-szer?ség, nem tudom, hogy hívják) a csuklómmal hozzáértem 2-szer és úgy éreztem, hogy egy picit megrázott az áram, nyoma nincs, csak egy nagyon picikét zsibbad (0-10-es skálán a zsibbadás szintje kb. 0,1-es lenne). Ett?l nem lehet bajom?

Legjobb válasz: Nem lesz bajod,de a lámpát azért dobd ki,lehet hogy legközelebb már lesz bajod.

Nem lesz bajod, de a lámpát azért dobd ki, lehet hogy legközelebb már lesz bajod.
nem lesz bajod
A kérdező hozzászólása: Amúgy a lámpa tápegysége csak 12 V-os. Ez biztos?
A kérdező hozzászólása: Mert más áramütéses kérdéseknél azt olvastam, hogy orvoshoz kell menni. És a szint inkább 0, 5-ös.
A kérdező hozzászólása: Anyukám szerint nem lesz baj. De azért még jöhetnek válaszok.

Megrázott az áram. Lehet nagyobb bajom?

Előbb megrázott az áram, eléggé fájt, el is dobtam mindent reflexből. Anyum megnézte a helyét, azt mondja, holnap bemehetünk a kórházba egy vizsgálatra. Szerintetek lehet komolyabb bajom? Félek... :/ 15/L

Legjobb válasz: Elvileg lehet. Ne ijedj meg, de ritka esetben áramütés során vérrög képzõdik, ami ha rossz helyre jut, akkor ...... Azért érdemes orvossal beszélni, de valószínûleg semmi bajod nem lesz.

Elvileg lehet. Ne ijedj meg, de ritka esetben áramütés során vérrög képzõdik, ami ha rossz helyre jut, akkor ...... Azért érdemes orvossal beszélni, de valószínûleg semmi bajod nem lesz.
Attól függ mi rázott meg. Lehetnek akár szívzavarok, égések az áramütéstõl, de ha égésed nincs, akkor esetleg belsõ dolog pl szívritmusba vmi kavar lehet, de ehhez azért már komolyabb áramütés kell, vagy tartósabb. Amúgy ha félsz, akkor, bár am így is hogy nem tudom mi rázotz meg, jobb ha megnézeted magad. Idegeskedni már nem kell addignse, mert már felesleges, azzal is csak magadnak ártasz.
nem lesz semmi bajod.
Attól is függ, hogy mi rázott meg és hogyan.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. A tenyeremet rázta meg, az állólámpámat akartam a hosszabbítóba dugni, és mielõtt bedugtam volna, az rázott meg, a villás része ért hozzám, rögtön el is dobtam. Úgy látom, mintha 2-3 centi hosszan látszana az erem ott, ahol megrázott, és ha nyomkodom, fáj.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!