Találatok a következő kifejezésre: Az árához jó egy merida (21 db)

jó :D
nem feltétlenül de a meridák a felsõ és felsõ-közép kategóriában érik meg a legjobban de a legjobban általában az ami "lejárt modell" ami nem zat jelenti , hogy szar mondjuk ez : http://www.canga.hu/?p=productsMore&iProduct=1041&sName=Meri.. rohadtul megéri jó-igaz a villa nemagyszám de a többi magáért meszél

Jo matekosok legszi nagyon gyorsan! Egy aru arat 20% kal leszallitottak majd 20% kal felemeltek igy az ara az eredeti aranal 100ft tal kevesebb lett. Mennyibe kerul eredetileg az aru? Legyszi magyarazattal irjatok le mert hozza se tudok kezdeni.

Legjobb válasz: Mi ez? Honfoglaló kérdés, hogy gyorsan kell? Akkor gondolom, már lemaradtál… Legyen az eredeti (azaz a keresett) ár x. A húsz százalékkal csökkentett ár ekkor: x*0,8. A húsz százalékkal csökkentett ár húsz százalékkal felemelve: x*0,8*1,2 = x*24/25. Ez utóbbit az eredetibõl kivonva a megadott különbséget kapjuk: x - x*24/25 = x/25 = 100 Ft. Szorozzunk 25-tel: x = 2500 Ft.

Mi ez? Honfoglaló kérdés, hogy gyorsan kell? Akkor gondolom, már lemaradtál… Legyen az eredeti (azaz a keresett) ár x. A húsz százalékkal csökkentett ár ekkor: x*0, 8. A húsz százalékkal csökkentett ár húsz százalékkal felemelve: x*0, 8*1, 2 = x*24/25. Ez utóbbit az eredetibõl kivonva a megadott különbséget kapjuk: x - x*24/25 = x/25 = 100 Ft. Szorozzunk 25-tel: x = 2500 Ft.
A kérdező hozzászólása: Nagyonnagyon szepen koszonom a gyors valaszt;) nem hpnfoglalo kerdes vsak hnap ebbol irunk dogat:(
1. Egy aru arat 20% kal leszallitottak ... Vegyük az eredeti árat 'x'-nek, akkor a 20% árleszállítás x-0, 2x=0, 8x 2. ... majd 20% kal felemeltek ... (0, 8x)+0, 2(0, 8x)=1, 2(0, 8x) Az elsõ zárójel csak azért van ott, hogy szemléletesebb legyen milyen árat emeltek. 3. ... igy az ara az eredeti aranal 100ft tal kevesebb lett. 1, 2(0, 8x)=x-100 Az egyenlet megoldását rád hagyom.
A kérdező hozzászólása: Es a 24/25 az h jott ki? :( bocsi a sotetsegemert:(
A kérdező hozzászólása: Koszonom 2es:)

Veletek is úgy van, hogy ha megnéztek egy jó filmet, vagy elolvastok egy jó könyvet, aminek nagyon tetszik a sztorija, akkor napokig csak arra tudtok gondolni? (És ha elmúlik, az csak azért van, mert épp egy másikra gondolok)

Kicsit idegesít,ugye nem csak velem van ez?

Legjobb válasz: Igen, én is így vagyok. Nemrég olvastam A Da Vinci-kódot, meg az Angyalok és démonokat, napokig a kódfejtegetés járt az eszemben. De pl. az Eredet is nagyon magával ragadott, azon is sokáig gondolkoztam, mellesleg a kedvenc filmem.

Igen, én is így vagyok. Nemrég olvastam A Da Vinci-kódot, meg az Angyalok és démonokat, napokig a kódfejtegetés járt az eszemben. De pl. az Eredet is nagyon magával ragadott, azon is sokáig gondolkoztam, mellesleg a kedvenc filmem.
Nem régen láttam a tv-ben részleteket a Hannibál c. filmbõl. Erre neten megkerestem és megnéztem a Bárányok hallgatnak, a Vörös sárkány, és a Hannibál ébredése c. filmeket. Mindegyik nagyon tetszett, de a Hannibál ébredése pár napig a hatása alá kerített. Meg a Csodálatos elme is ilyen volt. Azt épp moziban láttam. Könyvben pedig A nap szerelmese c. Dallos Sándor regény volt rám nagy hatással. Nem vagyok nagy "könyvfogyasztó", ezt is csak azért kezdtem olvasni, mert nem tudtam aludni, a polcon a sok könyv közül meg ennek a címe volt a legérdekesebb. Örülök hogy így alakult. Belekezdtem a folytatásába is (Aranyecset), de azt nem olvastam végig. Az már egyszerûen nem tetszett.
Igen, velem is pont így van, sõt sokkal rosszabb. Szinte megszállott leszek, mindent kiderítek róla, majd ha megvan "ejtem". Tudom, hogy ezt csinálom, de nem tudok leszokni róla, és nagyon idegesít.


Megéri kipróbálni a BSN CellMass-t? Jobb mint egy mikronizált monohidrát? Mert azért az ára drágább jóval.

Legjobb válasz: Köszi! Ez így jó lenne, ha így indítanám a napot: Nitrix-bõl pár tabletta (3 részre osztva kell szedni) + aminomagic-bõl egy adag, és melléjük mikronizált kreatinmonhidrát?

A kérdező hozzászólása: Köszi! Ez így jó lenne, ha így indítanám a napot: Nitrix-bõl pár tabletta (3 részre osztva kell szedni) + aminomagic-bõl egy adag, és melléjük mikronizált kreatinmonhidrát?
igen, jó
én biztos nem adnék ki érte annyit sima micro monóból sokat ki lehet hozni és jóval olcsóbb
A kérdező hozzászólása: Köszi! És az Attack!-ról mi a véleményed? Tudnék most venni 5 ezer ft-ért 720g-os dobozt, annyit megér? Gondolom azért ez jobb valamivel mint a sima monohidrát...
van benne egy kis no fokozó de ennyi az említésre méltó. nekem ha kreatin kéne akkor dymatize micronized vagy stillmassnak a mincronizált kreatinja kéne. az bõven elég. úgy is az étkezésen múlik a dolog.

Ajj! Még régebben letöltöttem egy programot mert azt írták, hogy ez jó arra hogy egy mappának jelszót tudjak adni és csak én nézhessem meg. :/ HOgy tudnám véglegesen törölni?

Ma amikor bekapcsoltam a gépet azt rakta ki és jelszót kért:O amit én írtam be jelszó az nem volt jó neki. de fekete lett a háttér és az asztal is elt?nt minden. ctrl+alt+delettel nem tudtam befejezni meg semmi...csak az asztalt rakta vissza. !!a sajátgép programok-telepítése és törlésénél nem találom:O és sehogy se tudom letörölni.!! A program neve WinGuard Pro 7-7.0.1

Legjobb válasz: gratulálok, szépen benyaltál egy trójai programot! windows újratelepítés megoldja a problémát. amúgy minek mappát jelszavazni? amit féltessz, tárold pendrájvon, külsõ vinyón, vagy jelszavas RARban!

gratulálok, szépen benyaltál egy trójai programot! windows újratelepítés megoldja a problémát. amúgy minek mappát jelszavazni? amit féltessz, tárold pendrájvon, külsõ vinyón, vagy jelszavas RARban!
nézz körül: http://www.adventbecsben.hu nagyjából minden le van írva, vagy más hasonló oldalakon
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm Mila11. :)

A Star Wars Battlefront 2 Multiplayert hogyan kell megcsinálni? Mert ha rámegyek arra hogy join kijönnek a szerverek felmegyek az egyikre és valamit ir a CD kulcsról. Valaki elmondja hogy hogyan is kell megcsinálni?

Legjobb válasz: Nem eredeti a CD kulcsod azaz letöltötted és nem megvetted a játékot.Mert neten nincs fent olyan kulcs ami eredeti, ugyhogy a multi kilõve....egyenlõre...:DDDSzedd le netrõl a tunngle netet és regizz rá majd nyisd meg és a keresõbe ird be hogy battlefront 2 és kiadja majd nyomj rá és csatlakozik a multijához.De a rendes szervereken nem fogsz tudni vele játszani(én ugy tudom) csak lanba.Akk ha nem jo akk leszedhetsz egy dedicated servert hozzá de 8 év mire megfejted h mit kell ott csinálni.:(

Nem eredeti a CD kulcsod azaz letöltötted és nem megvetted a játékot.Mert neten nincs fent olyan kulcs ami eredeti, ugyhogy a multi kilõve....egyenlõre...:DDDSzedd le netrõl a tunngle netet és regizz rá majd nyisd meg és a keresõbe ird be hogy battlefront 2 és kiadja majd nyomj rá és csatlakozik a multijához.De a rendes szervereken nem fogsz tudni vele játszani(én ugy tudom) csak lanba.Akk ha nem jo akk leszedhetsz egy dedicated servert hozzá de 8 év mire megfejted h mit kell ott csinálni.:(

Valaki tud nekem szerezni jó áron egy térhajtóművet? Sajnos az enyém haldoklik mert átbasztak a ferengik

Legjobb válasz: Légyszi írd meg, hogy melyik "TÉR"-hez kell a hajtómû! Mert nem mindegy! Nekem volt egy Moszkva teres, de az új Szél Kálmánhoz nem jó. Hiába akartam a légzabszerrel megslájbozni a dûznit, egyszerûen csak kujjogott meg úgy csinált mintha...közbe meg nem is..

Légyszi írd meg, hogy melyik "TÉR"-hez kell a hajtómû! Mert nem mindegy! Nekem volt egy Moszkva teres, de az új Szél Kálmánhoz nem jó. Hiába akartam a légzabszerrel megslájbozni a dûznit, egyszerûen csak kujjogott meg úgy csinált mintha...közbe meg nem is..
Mennyi daktarid van erre a célra?
4, 5-ös elég?
Nekem van egy 5, 0-ás ion-térhajtómûvem, nitrogénhûtéses anianyag maggal, ez tuti nem fog [email protected] egykönnyen. Kisebb hátránya, hogy a legújabb modellekkel ellentétben csak másfélszeres fénysebességre képes. Kell?
Bäzmeg Stokes, besírtam :D
A kérdező hozzászólása: aranyozott latínumban tudok fizetni vagy ha úgy jó cserélhetünk technológiát.legalább olyan kéne ami képes 10es fokozatra
a latinumban megegyezhetünk. hányas naprendszerben laksz?

AFP eredményen ez áll: Terhes AFP 28, 00-57, 00 nekem ez 43, 60ng/ml, AFP átlag: 38, 50ng/ml, MOM index 0, 70-1, 30 nekem ez 1, 20. Én arra számítottam, hogy lesz egy 0, 7-2, 5 közé eső értékem, mert azt olvastam, hogy addig jó. De most ez jó így?

Legjobb válasz: A Te átlagaidhoz nézték,(súlyod,életkorod),és beleesik a tartományaidba az érték,szerintem ezért jó.Az afp átlagom volt más nekem, de a MOM az 0,7-2-5 volt a tartomány.De mondom ezeket tudod személyre szabottan nézik.És ne idegeskedj ez egy hüle vizsgálat,nekem alacsony lett,megjártam az országot miatta, és jól vagyunk,szvaél szerintem a tiéd nagyon is jó.Boldog babavárást!

A Te átlagaidhoz nézték, (súlyod, életkorod), és beleesik a tartományaidba az érték, szerintem ezért jó.Az afp átlagom volt más nekem, de a MOM az 0, 7-2-5 volt a tartomány.De mondom ezeket tudod személyre szabottan nézik.És ne idegeskedj ez egy hüle vizsgálat, nekem alacsony lett, megjártam az országot miatta, és jól vagyunk, szvaél szerintem a tiéd nagyon is jó.Boldog babavárást!
Szia! Jók az eredményeid, határértéken belül vagy:-))) Tõlem is most ment el a védõnõ, nekem is ma hozta az AFP eredményt. Az enyém is jó! Boldog babavárást!
Mivel beleesik a magadott intervallumokba, teljsesen jó:-) És egyetértek, ez a vizsgálat csak arra jó, hogy stersszeljék az anyát és megszabadítség jó pár ezrestõl.. :-((
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat, nagyon aranyosak vagytok!Boldog, kellemes, stressz mentes babavárást kívánok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!