Találatok a következő kifejezésre: Az árához jó egy (216 db)

Mit jelent vagy mire jó a 3G-s modem? Most olvastam, hogy a Galaxy Tab p1010-ben nincs, így az ára is egy tízessel kevesebb.

Legjobb válasz: Nem vagyok szakértõ, ezért majd valaki kijavít, ha hülyeséget írok. A 3G egy adatátviteli technológia, aminek a segítségével lehet pl. okostelefonról (meg más 3G-képes eszközrõl, galaxy tab, iPad) netezni nagy sebességgel (meg videókonferenciázni, meg tv-t nézni, stb.). Az adatátvitelnek ára van, amit a mobilszolgáltatód szab meg és keményen megvágnak érte. Én egész nap netközelben vagyok, ezért pl. nekem kidobott pénz lenne ilyesmire költeni, azt a 30 percet amit utazással töltök kibírom anélkül hogy netezzek meg leveleket olvassak.

Nem vagyok szakértõ, ezért majd valaki kijavít, ha hülyeséget írok. A 3G egy adatátviteli technológia, aminek a segítségével lehet pl. okostelefonról (meg más 3G-képes eszközrõl, galaxy tab, iPad) netezni nagy sebességgel (meg videókonferenciázni, meg tv-t nézni, stb.). Az adatátvitelnek ára van, amit a mobilszolgáltatód szab meg és keményen megvágnak érte. Én egész nap netközelben vagyok, ezért pl. nekem kidobott pénz lenne ilyesmire költeni, azt a 30 percet amit utazással töltök kibírom anélkül hogy netezzek meg leveleket olvassak.
Nemhinném hogy akármilyen 3G modem mûködne galaxyval.
A kérdező hozzászólása: Értem, de akkor ez azt jelenti, hogy telefonálni sem lehet vele?! Mert sim kártyát nem lehet bele rakni, szóval akkor wap sincs?!
A kérdező hozzászólása: Ha nincs 3G akkor máshogy nem is lehet netezni, persze a wifin kívül?
Kevés infó van róla. Ha telefont akarsz, vegyél HTC Desire HD-t. Abban van minden ami kell.

Mennyibe kerül egy Tisza cipő? Illetve megéri az árát, jó minőségű?

Legjobb válasz: 20ezer körül. Én csak azt hordok, nagyon jó minõségû és kényelmes.

20ezer körül. Én csak azt hordok, nagyon jó minõségû és kényelmes.
20-23 ezer körül, nekem 2 van jelenleg, az egyiket 22 ezerért, a másikat 23-ért vettem. Tényleg jó minõség, és iszonyat kényelmes. Én nem is nagyon vágyom már más cipõre évek óta. Bár szerintem kicsit túl vannak árazva.
barátnõmnek van tisza cipõje, és már harmadik éve hordja..szóval szerintem jó minõség.megéri a pénzt:)

Szerintetek egy kezdőnek ebben az árban jó ez a bicikli?

http://www.decathlon.co.hu/HU/subsin-classic-116481970/ az alapok tanulására később kicsit jobb trükkökre esetleg fejlesztve megéri ez a bicikli?

Legjobb válasz: ja és nem írtam de fõleg dirt re szeretném

A kérdező hozzászólása: ja és nem írtam de fõleg dirt re szeretném
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat végül a kona shred-et veszem meg :) remélem nem fogom megbánni
inkább az utolsó.legalább tárcsafékes
A kérdező hozzászólása: És ezek közül melyiket éri meg jobban? http://www.bike-shop.hu/kerekpar/dirt_dh_fr_extrem/commencal.. vagy http://www.bike-shop.hu/kerekpar/dirt_dh_fr_extrem/kona/shre..
A kérdező hozzászólása: sajnos nem tudtam meg venni mert a decathlon azt mondta hogy ebböl a bicikliböl már sehol sincs készleten, csak azt nem értem hogy akkor miért nem veszik le -.-
hát a V-féktõl ne várj sokat de hajrá! :D
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat olcsóbbat nem találtam és szerintem meg is veszem mert tetszik :D
Viszont az acél nem fárad úgy, mint az alu. Króm-molibdén, jó anyag. Nézz körül a piacon, ha olcsóbbat nem találsz, kezdetnek talán jó lehet... 5 év garival :)
Nem értek a BMX-ekhez, de egy acélvázas, V-fékes, egysebességes bicóért én nem adnék 90-et.
fain hidd el jó lesz!


nem ér ennyit, ennyiért jobb kártyát is lehet kapni: [link] [link]
A kérdező hozzászólása: igazából az a gond hogy jelenleg nem akarom a gépem teljes konfigját átalakítani, de kicsit javítanák rajta! Köszönöm a válaszod, és azt szeretném kérdezni hogy tudnál-e ajánlani nekem egy kártyát, ami PCI-e bemenetes, és kompatibilis az Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.20GHz procimhoz! tudom szar, de most nem cserélek procit! Esetleg amit küldtél, az válasz lehet ezekre?

A Samsung Galaxy Y, jó 25. 000 forintért? Vagy inkább várjam meg míg még egy kicsit lejjebb megy az ára?

Az auchanban láttam 25.000 forintért Samsung Galaxy Y-t. De nem tudom, hogy meg vegyem e annyiért.

Legjobb válasz: nekem olyan van. szerintem ennyiért tudsz venni rendes telefonosnál is de szerintem megéri. az árához képest mondható jó telefonnak. az elején kiváló volt annyi pénzért de ahogy telik az idõ egyre szarabb. de mondjuk minden androidos csoda ilyen szóval megéri. jó telefon. legalábbis nekem jó.

nekem olyan van. szerintem ennyiért tudsz venni rendes telefonosnál is de szerintem megéri. az árához képest mondható jó telefonnak. az elején kiváló volt annyi pénzért de ahogy telik az idõ egyre szarabb. de mondjuk minden androidos csoda ilyen szóval megéri. jó telefon. legalábbis nekem jó.

Gránit mosogatótálca tapasztalat? Kb milyen árban lehet, egyet találtam 42 ezerért, az jó ár vagy van olcsóbban?

Hol érdemes körülnézni?

Legjobb válasz: Szerintem jó ár. Ha jó a mérete, vedd meg. Én 35-ért vettem nem gránitot.

Szerintem jó ár. Ha jó a mérete, vedd meg. Én 35-ért vettem nem gránitot.
az enyém blanco, gránit csapteleppel 60e ft volt. szeressem :D
Én itt találtam jó minõségût olcsón: http://www.mosogatobolt.hu
Én itt vásároltam az enyémet, eléggé sok fajta van : http://watermarkt.hu Nagyon meg vagyok vele elégedve.

Egy romantikus Wellness helyet keresek, nem baj ha eldugott helyen van és ha nincs 1500 medence, az ár viszont nem mindegy. Valakinek egy jó tapasztalat?

Legjobb válasz: Gyulán van 2 jó szálloda, Zalacsányon és Dobogókõn, jó ár-érték arányban. Ha eldugott, nyugodt helyet akarsz mindenképp a Dobogókõit ajánlanám, vagy valami erdei, hegyi szállodát.

Gyulán van 2 jó szálloda, Zalacsányon és Dobogókõn, jó ár-érték arányban. Ha eldugott, nyugodt helyet akarsz mindenképp a Dobogókõit ajánlanám, vagy valami erdei, hegyi szállodát.

Sajnos mint egyre több háztartásban nálunk is lenyomta az áramot a szolgáltató. Vettem egy 950w-os aggregátort ami tud leadni 12v-ot így arra gondoltam veszek hozzá egy 12-230v-os átalakító invertert. Jó ötlet?

Sajnos mint egyre több háztartásban nálunk is lenyomta az áramot a szolgáltató. Vettem egy 950w-os aggregátort ami tud leadni 12v-ot így arra gondoltam veszek hozzá egy 12-230v-os átalakító invertert, hogy sporoljak az üzemanyaggal és lehúzhassam a fogyasztását az aggregátornak mert akkor nem kellene annyira pörögni a motornak, mert lejjebb venném a teljesítményét. JÓ ÖTLET? SPÓROLNÉK SZERINTETEK? VÁLASZOTOKAT KÖSZÖNÖM! ezt szeretném bekötni !! <http://c-sale.hu/index.php?akt_menu=30&kk_id=4785&t_id=47979..

Legjobb válasz: Nem értem, hogy ez miért lenne jó neked. Egy csomót veszítesz az oda-vissza alakítgatásokkal, emellett, hogyha neked 500 W-ra van szükséged, akkor tök mindegy, hogy honnan veszed, az 500 W soha nem lesz 300 W. :) Energia nem lesz csak úgy a semmibõl... Emellett 950 W nem túl sok, egy alap háztartás ellátására sem igazán elégséges. Egyezz meg a szolgáltatóval, vagy a szomszéddal. Olcsóbb is, mint az üzemanyag.

Nem értem, hogy ez miért lenne jó neked. Egy csomót veszítesz az oda-vissza alakítgatásokkal, emellett, hogyha neked 500 W-ra van szükséged, akkor tök mindegy, hogy honnan veszed, az 500 W soha nem lesz 300 W. :) Energia nem lesz csak úgy a semmibõl... Emellett 950 W nem túl sok, egy alap háztartás ellátására sem igazán elégséges. Egyezz meg a szolgáltatóval, vagy a szomszéddal. Olcsóbb is, mint az üzemanyag.
Napelemmel spórolnál, de így nem. A benzin drága. Ez az inverter meg módosított szinuszt ad, ami lámpához, vagy számítógéphez jó, de egy mosógéphez már nem jó. Amúgy csak 500W-ot tud. Az tényleg nem sok. Egy izzó 60-100W-os. Egy PC 400W körül van.

Jo matekosok legszi nagyon gyorsan! Egy aru arat 20% kal leszallitottak majd 20% kal felemeltek igy az ara az eredeti aranal 100ft tal kevesebb lett. Mennyibe kerul eredetileg az aru? Legyszi magyarazattal irjatok le mert hozza se tudok kezdeni.

Legjobb válasz: Mi ez? Honfoglaló kérdés, hogy gyorsan kell? Akkor gondolom, már lemaradtál… Legyen az eredeti (azaz a keresett) ár x. A húsz százalékkal csökkentett ár ekkor: x*0,8. A húsz százalékkal csökkentett ár húsz százalékkal felemelve: x*0,8*1,2 = x*24/25. Ez utóbbit az eredetibõl kivonva a megadott különbséget kapjuk: x - x*24/25 = x/25 = 100 Ft. Szorozzunk 25-tel: x = 2500 Ft.

Mi ez? Honfoglaló kérdés, hogy gyorsan kell? Akkor gondolom, már lemaradtál… Legyen az eredeti (azaz a keresett) ár x. A húsz százalékkal csökkentett ár ekkor: x*0, 8. A húsz százalékkal csökkentett ár húsz százalékkal felemelve: x*0, 8*1, 2 = x*24/25. Ez utóbbit az eredetibõl kivonva a megadott különbséget kapjuk: x - x*24/25 = x/25 = 100 Ft. Szorozzunk 25-tel: x = 2500 Ft.
A kérdező hozzászólása: Nagyonnagyon szepen koszonom a gyors valaszt;) nem hpnfoglalo kerdes vsak hnap ebbol irunk dogat:(
1. Egy aru arat 20% kal leszallitottak ... Vegyük az eredeti árat 'x'-nek, akkor a 20% árleszállítás x-0, 2x=0, 8x 2. ... majd 20% kal felemeltek ... (0, 8x)+0, 2(0, 8x)=1, 2(0, 8x) Az elsõ zárójel csak azért van ott, hogy szemléletesebb legyen milyen árat emeltek. 3. ... igy az ara az eredeti aranal 100ft tal kevesebb lett. 1, 2(0, 8x)=x-100 Az egyenlet megoldását rád hagyom.
A kérdező hozzászólása: Es a 24/25 az h jott ki? :( bocsi a sotetsegemert:(
A kérdező hozzászólása: Koszonom 2es:)

42 éves vagyok, jó nőnek mondanak. Egy pasi szeretné ha lefeküdnék vele pénzért de az árat nekem kellene mondanom! Nagyon kell a pénz, de fogalmam sincs mennyi egy ijennek az ára? Mennyit kérjek? .

Legjobb válasz: Miért? Csak pénzért vagy hajlandó vele lefeküdni? Ha nem, akkor már csak lelki ismeri okokból is felesleges pénzt kérned érte. Ha meg csak pénzért feküdnél le vele, akkor az Te tudod, hogy mennyi az a pénz, amennyinél már azt mondod, hogy "jó". Amúgy nekem ez kicsit fake gyanus.

Miért? Csak pénzért vagy hajlandó vele lefeküdni? Ha nem, akkor már csak lelki ismeri okokból is felesleges pénzt kérned érte. Ha meg csak pénzért feküdnél le vele, akkor az Te tudod, hogy mennyi az a pénz, amennyinél már azt mondod, hogy "jó". Amúgy nekem ez kicsit fake gyanus.
570 pengõt.
20 e. Alatta az utcaszéli repedtsarkúak adják. Elsõ alkalom 60.000-!
Tegnap nekem egy nagyfröccsbe került a dolog. Egy kicsit te is biztosan kérhetsz érte.
mivel felkértek téged, te szabod meg az árat. mondj sokat. legfeljebb alkudoztok :)
Mond meg neki, hogy 10 millió forint készpénzbe felét elõre felét utána. Ha nem tetszik neki akkor ne lengesse a szél a pofikáját hanem menjen hivatásoshoz. Ha kevesebbet mondasz pl 10-20-30 ezer forint [email protected] néz majd, mondjuk már most is annak néz akkor legalább fizesse meg az árát. Aki pedig nem gazdag az ne tegyen könnyelmûen ajánlatokat nõknek pláne ilyen vagányba, hogy a csaj mondja az árat. Azért kíváncsi lennék a fejére az összeg hallatán:D
utolsó igazad van
Legalsó határ 100-200 E. FT!!!
10 millióért is ku.vaság meg 10ezerért is. Kérj annyit+egy kicsit amennyire szükséged van. Alkalmanként!
Mennyire kell a pénz, és mennyire van elengedve? Inkább havi átalányt kérj, amennyi hiányzik a megélhetéshez :) Esetleg mellé egy aranygyûrût :) Nálam egy családi ház és holtig tartó apanásznál kezdõdik, ha teszik a férfi:)
20.000.-
hát piroslámpásban 10ezer fél óra, 15ezer egy óra.nekem is mesélték...
1 óra anál és szop.s nélkül 5000-10000 szerintem ennyit kérj. de ha vállalod a fentieket akkor 15-22 kb
Szerintem egy luxusprosti elkér 20 ezret...
(És 42 évesen az ilyeneket pontos ly-vel írod..?) Na figyelj annyit mondj neki, amennyit az erkölcsöd diktál, de azért reális:D
Igen, ez attól függ, mit vállalsz be és attól is, hogy a pasi mennyire van oda érted. Ha nagyon, akkor kérj bátran többet, biztos, hogy meg fogja adni.
20000-50000 ft attól függ hogy mit vállalsz be
Attól függ milyen leszel az ágyban. :)
szerintem minimum 10ezret :D
1milla


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!