Találatok a következő kifejezésre: Az általános képest (4 db)

Erős gimibe járók! Rontottatok az általánoshoz képest? Ha igen, mennyit?

Legjobb válasz: Én anno kitûnõvel mentem gimibe (hatosztályosba). Elsõ évben 3asom is volt:D De aztán 11-12.re összeszedtem magam:))

Én anno kitûnõvel mentem gimibe (hatosztályosba). Elsõ évben 3asom is volt:D De aztán 11-12.re összeszedtem magam:) )
én kitûnõ voltam 8-ig, aztán 9-10-ben olyan 3, 5-8 között volt az átlagom, 11-12-re már 4, 2-5 között vagyok.
Nekem négy 4-esem volt, amikor gimibe mentem. Az elsõ évben rontottam, 4, 3 volt az év végi átlagom. Aztán harmadikra összeszedtem magam, év végén már 4, 7 voltam. Most félévkor pedig 4, 8 leszek. Év végére kitûnõ a cél. :) Igazából nem vészes, csak hozzá kell szokni, hogy nagyobb a hajtás valamivel, és jól kell beosztanod az idõdet, rá kell jönnöd, hogy tudsz a leghatékonyabban tanulni.
Én javítottam xD

Az általános testsúlyomhoz képest most +10 kg-mal kezdem a terhességet. Mire számíthatok, mennyit fogok még felszedni?

Évekig 50-55 kg voltam, de 1,5 éve hogy abbahagytam a gyógyszert felugott 10 kg. :(

Legjobb válasz: hát igazából ez nagyon nagyon változó. nem lehet elõre megmondani. Attól függ mennyire leszel hányós, attól is hogy milyen vitamin vagy mit eszel, adottságtól is. Nem lehet elõre megmondani. Ha hizékony leszel szerintem ebben az állapotban a torna se sokat fog segiteni. Fogyni nem fogsz tõle az biztos. A terhes hizás teljesen másról szól mint ha simán meghiznál. Arra figyelj hogy ne egyél kettõ helyett, és inkább minõségi egészséges ételeket egyél. Sose egyél durranásig, inkább többször de olyan sokat. Ha gondolod nézegess ilyen dietetikus oldalakat, rengeteg kimama étrendjük van. Havonta egy kiló hizás normális, az utlosó pár hónapban egy picit több mert ugye akkor sok a viz és a baba súlya is nyom már. Összesen 10-13 kg, a normális hizás a terhesség végére, ami szülés után és szoptatásnál hipp hopp le is megy.

hát igazából ez nagyon nagyon változó. nem lehet elõre megmondani. Attól függ mennyire leszel hányós, attól is hogy milyen vitamin vagy mit eszel, adottságtól is. Nem lehet elõre megmondani. Ha hizékony leszel szerintem ebben az állapotban a torna se sokat fog segiteni. Fogyni nem fogsz tõle az biztos. A terhes hizás teljesen másról szól mint ha simán meghiznál. Arra figyelj hogy ne egyél kettõ helyett, és inkább minõségi egészséges ételeket egyél. Sose egyél durranásig, inkább többször de olyan sokat. Ha gondolod nézegess ilyen dietetikus oldalakat, rengeteg kimama étrendjük van. Havonta egy kiló hizás normális, az utlosó pár hónapban egy picit több mert ugye akkor sok a viz és a baba súlya is nyom már. Összesen 10-13 kg, a normális hizás a terhesség végére, ami szülés után és szoptatásnál hipp hopp le is megy.

Mennyire kell többet tanulni a gimnáziumokban, az általános iskolához képest?

Legjobb válasz: Sokkal többet, de suli meg tagozatfüggõ.

Sokkal többet, de suli meg tagozatfüggõ.
Én se általánosban se gimiben nem tanultam/tanulok és így is megvan a 4.0 átlag. Amúgy mennyiségileg nem kell többet tanulni csak minõségileg egy kicsit odafigyelni.
A kérdező hozzászólása: rendben, köszönöm :)
A miénkben csak minimálisan kellett többet tanulni, mint általánosban.


Megéri a drágább (pl clever smoke ) az olcsóbb (1-2 ezres) elektromos cigihez képest? Pl akku, patron, íz, általános vélemény? Ha lehet, akár úgy is kifejezve, hogy hány szálnak felel meg kb egy patron, vagy amíg az akku lemerül, stb?

Legjobb válasz: Én 3900 ft.-ért vettem egyet, és másnap már tönkre is ment. Hiába szívom, nem jön belõle az úgy nevezett vízgõz. Úgy hogy szart sem ért.

Én 3900 ft.-ért vettem egyet, és másnap már tönkre is ment. Hiába szívom, nem jön belõle az úgy nevezett vízgõz. Úgy hogy szart sem ért.
ha már drágábbért jót szeretnél venni, a cleversmoke-ot is felejtsd el! rossz ötlet.
Mindenhol hirdetem, a cigaretta kinézetü és formáju e cigiket kerülni kell. Akkor is, ha olcsó és akkor is ha drága. Attol még nem lesz jó, legfõképp élvezhetõ. Kicsit utána kell olvasni forumokon és nem fogod a pénzed az ablakon kidobni! http://olvasoszoba.yolasite.com/resources/Bagóügyek.pdf http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=12128


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!