Találatok a következő kifejezésre: Az ábrás is megbízhatóak (1 db)

Az ábrás iq-tesztek is megbízhatóak?

Megcsináltam egy olyan iq tesztet ahol csak különböz? ábrákat kellet behelyettesíteni.Összesen 40 ilyen feladat volt.az iq-m 130 lett.Tényleg ennyi lenne az iq-m,vagy próbálkozzak másik tesztekkel?

Legjobb válasz: iq teszt egy baromság

iq teszt egy baromság
Az ábrás teszt kizárólag a téri intelligenciádat méri. Ebben lehet, hogy jó eredményt értél el, de az intelligencia hét részbõl áll, a jó teszt pedig mindet méri. Szerintem csinálj meg egy másikat is, ami egy kicsit komplexebb. Ha van pszichológus ismerõsöd, õ tud ilyeneket, a neten vagy újságokban lévõk nem megbízhatóak.
Sajnos az IQ tesztek mára már elvesztették hitelüket, mert nincs egységes standard. Végezz el egy MENSA tesztet, annak az erdményei jól viszonyíthatók egymáshoz (azaz tényleg kijön, hogy két MENSA testets közül melyik az okosabb). Megjegyzem, hogy egy ilyen kb. 3 órádba és képzett vizsgáztatóba kerül...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Néhány szorzat kiszámítása után azt sejtjük, hogy az 1x2; 2x3; 3x4; 4x5; 5x6;. ;n (n+1) szorzatok utolsó számjegye periodikusan ismétlődnek. Igaz-e a sejtésünk? Hogyan bizonyítható?

Sehogy sem jövök rá:((

3

Segítség! A lent látható mondat szavai milyen szófajúak?

Az el nem ért cél tartalmat ad az ember életének.

1

Mitől pezseg az akku töltéskor? Minden részletet próbálok megadni.

Van egy kis 6V akkum, amit szerencsére olcsón vettem. A szokásos szürke, szárazakku kinézet. Cimkéje szerint "sealed rechargeable acid battery", "hermeticky uzavreny oloveny", tehát zárt, savas, gondolom szokványosan tölthető.
Nem lötyög benne semmi, fedlapot levéve három kis kék kupak bukkan fel, simán rá van dobva, épp csak szorul, semmi menet, gumi- vagy pvc-szerű anyag.
Van még rá írva pár megszokott dolog, "avoid deep discharge, may cause permanent damage of battery", "do not charge in sealed container" (mintegy bevallja, hogy mégse annyira hermeticky, ahogy a fedlap levételekor látható is), "recharge after use" (tipikus ólomakku tulajdonság: jóllakottan pihenni a hosszú élet titka). Ha leveszem az egyik kis kék kupakot és bevilágítva próbálom megtekinteni a belsejét, leginkább fehér izét látok, van valami alakja, talán lemezes is, megeshet, hogy porózus felületű.

Akkor jöjjenek az adatszerűbb adatok:

Akku:
típus: Emos GT6-4,2
6V/4,2Ah/20h
voltage regulation: cycle use 7,2-7,5V, standby use 6,75-6,90V
initial current 1,2A max

Töltő:
HEStore.hu-ról MW-126C08 GS 6/12V 0,8A
Elvileg az 1,2A-est is vehettem volna, ez olcsóbb volt, kímélőbb, és nem fog sose számítani a töltési idő, tehát jobb nekem.

A pezsgés inkább amolyan kattogás, teljesen mint amikor buborékol valami folyadék, annak ellenére, hogy semmi nem lötyög benne.

Mérések:
Kapocsfeszültségek: akku 6,18V, töltő 8,8V
Töltőfeszültség indul 7,06V-ról, kb (szűk) 1 perc alatt 7,36V-ra emelkedik szépen.
Áramfelvétel 0,4A, nemigen változik.

Mi ez a pezsgés, baj-e, kell-e sav a kicsibe, nem túl alacsony-e a töltőáram ahhoz képest, mennyire merült, nem merült-e túl? Ezekről fogalmam sincs, meg gondolom akad pár dolog, amiről azt se tudom, hogy létezik... Szeretettel várom megfejtéseiteket és ötleteiteket, és köszönöm a rám pazarolt időtöket és figyelmeteket!

2

Miért hiszik el még mindig az evolúció elméletet?

Nem értem, hogyan lehet elhinni, ami óta létezik ez az elmélet nem lehet szinte semmivel alátámasztani.
Azért maradt fel ilyen sok ideig mert egyes politikai ágaknak pont megfelelt (nácizmus, kommunizmus).
Be van bizonyítva hogy az elmélet bizonyítását hamisították, történelem órán is tanítják már 9. osztályban. És miért nem találni fajok közti átmenetet? Nézzük példának az embert. Találtak koponyákat amik egyre nagyobbak. Ezt ők azzal magyarázták hogy az ember agya így nőtt az evolúció során. Azt nem feltételezték hogy mondjuk egyszer egy 10 éves koponyáját találták meg máskor pedig egy 20 évesét.

21

Honnan tudnék szerezni organikus festékport?

1

Hogyan osztályozzuk a számneveket?

1

Segítség kell gyorsan! Kaptam egy irodalom házit amiben a vers sorainak első betűje mindig a nevünk egyik betűje ( akrosztichon) de nekem nem megy nagyon. Már két napja ezzel foglalkozok és nem megy. Tudnátok segíteni?

A nevem Takács Dalma

1

Mi az az ál irodalom?

3

Mi a külömbség az alábbi számológépek között?

casio fx-82ES PLUS és a sima casio fx-82ES számológép között?

2

Segítség! Milyen szófajúak a lent látható mondat szavai?

Mások panaszaitól nem könnyebbül meg az ember.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!