Találatok a következő kifejezésre: Az Örs terei (94 db)

Hogyan tudnék eljutni éjszakai járművel az Örs vezér teréig, a Vidámparktól? És onnan vissza az Árpád hídig?

Tervezünk egy éjszakai vidámparkozást, és persze illend? lenne hazakísérni a hölgyeményt (Örs vezérig) és onnantól kellene eljutnom az Árpád hídhoz.

Legjobb válasz: Vidámpark -> Örs Vidámparknál 979 a Bosnyák térig ott átszállni a 907-esre ami az örsre megy. Örs -> Árpád híd Örsön 931,956,908 Stadion ott átszállni a 901-esre.

Vidámpark -> Örs Vidámparknál 979 a Bosnyák térig ott átszállni a 907-esre ami az örsre megy. Örs -> Árpád híd Örsön 931, 956, 908 Stadion ott átszállni a 901-esre.
Jaja, csakhogy az éjszakaik nem 5 percenként járnak ám, ezt számold bele.
A kérdező hozzászólása: Uhh ez kemény lesz akkor :D Hát köszi szépen a segitséget :) Egyébként akkor jo az is hogy ha a Vidámparktól elmegyek a Stefániára, ott is megy a 907-es, igaz kicsit sétálni kel, de a parkon át kellemes :) Viszafele meg hát, jo sok átszállás :/ Köszi szépen a segítséget egyébként!
Mehetsz úgy is de a 979 amikor a bosnyákra ér általában jön utána a 907es. Viszont a 979 60 míg a 907 30 percenként jár. Jah igen a Hungárián még ott a 937 a 901-es mellet. Az örsrõl ha mész vissza és indul a 907 érdemes azzal menni a hungáriáig de nem egy gyors járat mert megy egy kanyart a Füredi lakótelepen.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a segítséget :)

Hogy tudok eljutni Budapesten a nyugati pályaudvarról az örs vezér térre? Onnan meg melyik hével lehet eljutni gödöllőre?

Legjobb válasz: Nyugati - Örs: 3-as metró deák térig, majd 2-es Örsig és meglepõ módon a Gödöllõi HÉV visz ki Gödöllõre.

Nyugati - Örs: 3-as metró deák térig, majd 2-es Örsig és meglepõ módon a Gödöllõi HÉV visz ki Gödöllõre.
A kérdező hozzászólása: köszi és a 90%-os kártyámmal ingyen lehet utazni a héven, vagy cssak kedvezményesen?
Az ún. MÁK kártyával, csak Budapesten lehet ingyen utazni, Gödöllõre kell venni 90%-os jegyet! (közig. határtól)
FYI: Hivatalosan a H8-as HÉV megy Gödöllõre.
Gödöllõre ne HÉV-ezz! Gyere a hétköznap félóránként, hétvégén óránként járó modern, fûtött/klímás elõvárosi vonatokkal! A Keleti pályaudvarról indulnak, és 41 perc alatt, kb negyedórával korábban mint a HÉV, Gödöllõn vannak. A Keletibe a Nyugatiból egy jeggyel, de metrós átszállással juthatsz el. (M3-as metró Kõbánya-Kispest felé leszállás a Deák Ferenc téren, majd átszállás itt az M2-es metróra. Utazás Örs Vezér tere fele, leszállás Keleti pályaudvar állomáson.)
Sztem is ink vonattal menj..

Hogyan tudnék eljutni tömegközzel a Gellért Tértől az Örs Vezér Térig? A leggyorsabban!

Legjobb válasz: 47-es vagy 49-es villamossal Deák Ferenc tér felé 3 megálló, majd a 2-es metróval Örs vezér tér felé 5 megálló. 1 db átszállójegy (490 Ft).

47-es vagy 49-es villamossal Deák Ferenc tér felé 3 megálló, majd a 2-es metróval Örs vezér tér felé 5 megálló. 1 db átszállójegy (490 Ft).
1. verzió: 19-es vagy 41-es villamossal a Batthyány térig, majd onnan 2-es metróval... 2. verzió: 18-as villamossal a Déli pu.ig vagy a Moszkva térig (már Széll Kálmán tér) és onnan 2-es metro
Én inkább a 47/49-esre szavazok, mert a 41-es nem jár olyan sûrûn, emellett 18-assal és 41-essel is távolodsz, a távolodást pedig "le kell metróznod".
Hamár 47/49 akkor nem kell a Deák térre menni, hanem az Astorián kell a 2-es metrora felszálni. De szerintem most nem megy a Deákig a villamos, hanem az Astoriáig csak...
Senki nem írta, hogy el kell menni a Deák térig...csak arra felé.


Kőbánya Kispestről vagy Kőbánya alsóról hogyan lehet eljutni az Örs vezér terére (10. ker) tömegközlekedéssel?

Nagyon fontos, légyszi írjatok!

Legjobb válasz: Kõbánya-Kispestrõl ajánlom a metrót, ott van rögtön a vasútállomás mellett, elmész vele a Deák térig, utána átszállsz a kettes metróra, és elvész vele egészen a végállomásig, az Örs vezér teréig.

Kõbánya-Kispestrõl ajánlom a metrót, ott van rögtön a vasútállomás mellett, elmész vele a Deák térig, utána átszállsz a kettes metróra, és elvész vele egészen a végállomásig, az Örs vezér teréig.
Így van, metróval menj, ahogy az elõzõ hozzászóló írta, az a leggyorsabb és a legpraktikusabb.
1 villamossal is odaérsz.
Kõbánya-Kispestrõk a 85 vagy 85E(csak hétköznap és csúcsban) átszállás nélkül bevisz az Örsre kb 25-35 perc Kõbánya alsó: 3-62-62A átszállás nélkül bevisz az örsre (3-as MExikói út felé 62/62A Rákospalota MÁV telep felé)kb 10 perc
A kérdező hozzászólása: köszöntem ;)

Mennyi idő alatt jutok el a Szentendrei útról (Flórián tér) az Örs vezér teréhez? és vajon melyik a legegyszerübb útvonal?

Legjobb válasz: 1-es villamos-->Stadionok (25-30 perc) 2-es metró-->Örs vezér tér (10 perc)

1-es villamos-->Stadionok (25-30 perc) 2-es metró-->Örs vezér tér (10 perc)
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)
Keress egy közeli telefonfülkét, amiben van teleport opció, és állítsd be az útvonalat aztán meg is vagy! Mi a haverokkal mindig így csináljuk!

Az Örs vezér téren hol van valami munkaügyi központ ahol diákmunkát lehet úgymond "kapni"?

A múltkor találkozott anyukám egy n?vel aki szórólapozott és ? mondta h a gyerekei is szórólapoznak és az Örsön lehet diákmunkát "kapni" és érdekelne h pontosan hol??Tud valaki segíteni??

Legjobb válasz: Az Örsön tudtommal nincs diákszövetkezet. Egyszerûbb, ha elmész a 2-es Metroval a Moszkva-térig. Onnét pár perc séta a Rébusz irodája.

Az Örsön tudtommal nincs diákszövetkezet. Egyszerûbb, ha elmész a 2-es Metroval a Moszkva-térig. Onnét pár perc séta a Rébusz irodája.

Budapestiek! Jövő hét hétfőn 02.13án a déli pályaudvartól kellene eljutnom az örs vezér térig.2ES metróval?

szóval ez lenne az útvonalam. ilyen apróbb finomságokra is kíváncsi lenneék h ha kijövök a déliből hol tudok felszállni a metróra ill hol és mennyiért tudok vonaljegyet venni.ja és az örs vezér tér az utolsó megálló?:))teljes árú jegy mennyi?

Legjobb válasz: A pályaudvaron egyenesen kijössz a vágányoktól, lemész a lépcsõn és fogod látni a metró bejáratát, nem nehéz eltéveszteni:D Jegyet biztos lehet ott valahol venni(azt most nem tudom, hogy van-e BKV pénztár, újságosnál talán?). A vonaljegy 320Ft. És igen, Örs vezér tér az utolsó megálló:)

A pályaudvaron egyenesen kijössz a vágányoktól, lemész a lépcsõn és fogod látni a metró bejáratát, nem nehéz eltéveszteni:D Jegyet biztos lehet ott valahol venni(azt most nem tudom, hogy van-e BKV pénztár, újságosnál talán?). A vonaljegy 320Ft. És igen, Örs vezér tér az utolsó megálló:)
Igen, újságos okés lesz. Metro bemondja, ha ott vagy, utolsó megálló igen. Nem lehet gond.:)
Ha vonattal jössz, akkor a vágányok végén a fehér peronkapuknál lesz egy BKV-s jegy automata.
A kérdező hozzászólása: köszi aranyosak vagytook!!! a kisvárosi lány elsõnek megy a "nagyfaluba" vonattal...:D

A Nyugati pályaudvarról hogy jutok el az Örs Vezér téri Ikeába?

Legjobb válasz: 3-as metróra (kék) felszállsz, utána Deák Ferenc téren átszállsz a 2-es metróra (piros) ami az Örs felé megy, ennyi. Jegyet csak egyszer kell lyukasztanod.

3-as metróra (kék) felszállsz, utána Deák Ferenc téren átszállsz a 2-es metróra (piros) ami az Örs felé megy, ennyi. Jegyet csak egyszer kell lyukasztanod.
Metróval menjél, mert ha felszínin tömegközlekedéssel mész, akkor átszálláskor is lyukasztanod kell!
Az elsõ információ pontosítva (sokat metrózom, szóval biztos tény): Két jegyet kell venned. Egy menetjegy 320 Forint. Az odaút elején használod el az elsõt, és a visszaút elején érvényesíted a másikat. Nem kell a Deákon újra lyukasztanod, semmi ilyesmi. Nem is létezik már ez a hagyományos átszállójegy, és nincsenek közbeiktatott érvényesítõgépek az átszálló-folyosón. ;) Nyugati pályaudvar (M3, kék) - 2 megálló múlva Deák tér (átszállsz a M2-re, piros) - Örs vezér tér (végállomás) odafelé a Nyugatiból a Deákra Kõbánya-Kispest felé kell menni. visszafelé, az Újpest-Városközpont felé.
"Miért csak egyszer kell lyukasztanom?" Mert a Metró egész területén érvényes a jegy 60 vagy talán 90 percig, át is lehet vele szállni.
bocsi 11:50-re értettem az utolsót*
Vagy amit az utolsó írt az is teljesen jó. Hát ha oda-vissza útról van szó akkor érthetõen kétszer kell, de ha csak oda, akkor egyszer, mert átszállásnál nem kell jegyet lyukasztani, csak amikor felszállsz a 3-as metróra.
Ha legközelebb is lenne ilyen kérdésed, nézd meg a http://www.utvonalterv.hu-n.
Vagy felszállsz a 4, 6 villamosra elmész a Blahára aztán felszállsz a metróra és elmész az Örsig.
A kérdező hozzászólása: Miért csak egyszer kell lyukasztanom?
Taxival.

Az Örs vezér tér fölött sűrűn mennek repülők amik Ferihegyre szállnak le vagy fel, de melyik megy alacsonyabban az Õrs vezér térnél ami lefelé száll vagy ami felfelé?

Azt tudom,hogy ,ha a Duna felé megy akkor felfelé,ha a másik irányba,lefelé.

Legjobb válasz: http://www.flightradar24.com/ Én ezen az oldalon azt néztem, hogy amik az Árkád tetejét próbálják levinni, azok általában leszállók, és körülbelül 600 méteres magasságban húznak el az Örs felett. A felszállók azok arrébb, a nagyjából Cserepes ház felett mennek el (attól függ, merre tartanak), körülbelül 1000 méter magasan. De nézegesd te is ezt az oldalt, ha érdekel!

http://www.flightradar24.com/ Én ezen az oldalon azt néztem, hogy amik az Árkád tetejét próbálják levinni, azok általában leszállók, és körülbelül 600 méteres magasságban húznak el az Örs felett. A felszállók azok arrébb, a nagyjából Cserepes ház felett mennek el (attól függ, merre tartanak), körülbelül 1000 méter magasan. De nézegesd te is ezt az oldalt, ha érdekel!

Hogyan jutok el a zuglói vasútállomásról az Örs vezér térre?

Cegléd felöl jövő, a zuglói állomásra érkező vonatról leszállva, milyen járművel jutok el az Örsre? Előre is köszi :)

Legjobb válasz: Onnan igen - a 3-as, a 62-es, illetve a 62A villamosok egyike is megteszi. Ráadásul az Örs mindkét oldalán is megállnak.

Onnan igen - a 3-as, a 62-es, illetve a 62A villamosok egyike is megteszi. Ráadásul az Örs mindkét oldalán is megállnak.
Kõbánya-Alsónál szállj le igen!!! Akkor nem kell átszállogatni. A 3-as válaszoló szerinti vilikkel menj!
Mehetsz például 7-es busszal a Bosnyák tér felé, a Bosnyák téren átszállsz villamosra és pár megálló az Örs vezér tere. Vagy mehetsz 1-es villamssal két megállót a piros metróig, arra felszállsz és a végállomásig mész, ami két megálló onnan. Talán ez a gyorsabb megoldás.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen:) és esetleg ha kõbánya alsón szállok le? Akkor nincs valami olyan járat, ahol nem kell átszállni?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, nagyon sokat segítettél! Örök hàlám!:) )
Ha olyan vonattal jössz, ami nem áll meg Kõalsón (pl. sebes, gyors, IC), szállj le Kõbánya-Kispesten. Onnan a 85-ös és 85E buszok visznek az Örsre, de erre rá kell szánni egy fél órát. Olyan vonatról persze nem éri meg Kökin leszállni, ami megáll Kõbánya alsón is, mert onnan már a 3, 62, 62A villamosokkal 10 perc alatt ott vagy az Örsön.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! :) Nagyon aranyosak vagytok:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!