Találatok a következő kifejezésre: Az Ökonet beválnak, (2 db)

Van olyan kismama aki, az Ökonet Grapfruit mag kivonatát adta a babájának? Bevált nektek?

Legjobb válasz: Menyi idõs a baba,miért akarod adni neki?

Menyi idõs a baba, miért akarod adni neki?
A kérdező hozzászólása: 1 hónapos, anyatej+tászeresek vagyunk és egy kicsit hasfájósak. nekünk ezt ajánlották, csak kérdezném, hogy másoknak használt-e... és tele van c vitaminnal, alkohol mentes ( a gyógyszertáriak többsége alkoholos)
Én az Aloe Activator-t ajánlanám.Írj privit, ha bõvebben érdekel.
A kérdező hozzászólása: ismerem az activatort. Az is jó ilyen problémákra?
Nagyon jó az Activator, legtisztább aloe vera.Ha van FLP ismerõsöd kérdezd meg hány cseppet adj.Én úgy tudom , ahány kiló annyi csepp.
az activator tenyleg jo...en is csak ajanlani tudom!:) de az okonetes cuccok nagyresze is jo, bar ezt a termeket meg nem probaltam..:)

Az Ökonet termékei beválnak, segítenek?

Legjobb válasz: hallani hallottam róluk, de nem használom, én sokkal jobban hiszek az aloés termékekben, és ezt használom is.

hallani hallottam róluk, de nem használom, én sokkal jobban hiszek az aloés termékekben, és ezt használom is.
Én is használtam mindkettõt és tagja is vagyok mindkettõnek, de én is az Aloe Vera-t ajánlom.
Én mondjuk az Aloe Vera termékeit nem nagyon ismerem, de anyukám tagja az ÖKONET-nek, és pl a szappan nagyon bevált, mert egyszerûen minden tisztítási célra fel lehet használni. Mosásra, hajmosásra, tisztálkodásra, mosogatásra, takarításra egyaránt tökéletes.
és rengeteg fajta vitaminjuk is van, amik szintén nagyon jók.
Szia! :) HA érdekel az Ökonet, keress meg engem myvipen: Huszti Vanda!!!Fontos hogy levelet irj, hogy tudjam ki vagy! Ez nem csak termék, ez egy jó lehetõség neked!ajd elmondom részletesebben mire gondolok! :) Esetleg itt a számom : 06 30 760 13 59! Hívjatok bátran!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!