Találatok a következő kifejezésre: Az Árkádon hol (445 db)

Lézeeres szemműtét! Mennyibe kerül, mitől függ az ára, hol alkalmazzák? Tapasztalatok? Mennyire hatásos, kockázatok?

Link is jó, de az olyan válaszok, mint, pl. : "google a barátod", meg hasonlók kíméljenek!

Legjobb válasz: Az árnál arra is kíváncsi vagyok, hogy szemgolyóként, vagy szmpárként van az ár, illetve, hogy minimum mennyi az összes költséggel együtt, kb.?

A kérdező hozzászólása: Az árnál arra is kíváncsi vagyok, hogy szemgolyóként, vagy szmpárként van az ár, illetve, hogy minimum mennyi az összes költséggel együtt, kb.?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Azt hittem, egy szempár kerül ilyen 100-200 ezerbe, de ezek szerint külön-külön:S Még csak 14 vagyok, szóval addig gyûjthetek:)
Én úgy tudom, 200-500 ezer forintba kerül szemenként.
Én is most szeretnék majd menni szemet mûttetni, ezeket találtam eddig szimpatikusnak, de még egyiket sem kerestem meg: http://www.focusmed.hu/tajekoztato.html http://www.lezeres-szemmutet.hu/arak/ Épp most nézegettem, ugye a PRK ahol ledörzsölnek a szembõl és úgy lézerezik, ez viszont nehezebben gyógyul és kellemetlenebb. Az intralasik viszont nekem nagyon drága.
Én most voltam egy hónapja Focus Medicalnál csináltattam meg egy szem 158.000 Ft-ba kerül PRK mûtét esetén. Ugye ezenkívül van még az INTRAlasik, ami ennek a duplája, de azt ilyen 3-4es dioptriánál nem is ajánlják, mivel a másik mûtét is ugyanazt éri el, csak annyi, hogy ott nincsenek 3 napig kellemetlenségek, de hát ennyit igazán kibír az ember 300ezer Ft minuszért:) Elég drága de minden forintját megéri:) Még csak egy hónapja volt a mûtét de már most tökéletesen látok, egy hét után már nem is fájt, nem is volt érzékeny. De sajnos csak 18éves kortól csinálják, és akkor is csak akkor ha megállt a szemromlásod. Úgyhogy addig még van egy kis idõd gyûjteni:) Remélem segítettem:) 22/L

Budapesten az Árkádban hol tudnék fehér arcfestéket venni? Körülbelül mennyibe kerül a legolcsóbb?

Köszönöm a válaszokat! :)

Legjobb válasz: a DM-ben nézd meg, hátha maradt még az akciósból - volt egy gyerekarcfestõs limitált kollekció a nyáron

a DM-ben nézd meg, hátha maradt még az akciósból - volt egy gyerekarcfestõs limitált kollekció a nyáron
A kérdező hozzászólása: Húúú dejóóóó köszi szépen :*

Elállnak a füleim. A barátaim szerint nem vészes, de nekem nem tetszik. Plasztikai műtétet szeretnék. Mennyi annak az ára, hol csinálnak ilyet?

Legjobb válasz: a Budapest plasztikánál most 180 ezerrel olcsóbban mûtenek, nem tudom fülkorrekcióra vonatkozik e, én írni akarok nekik és megkérdezem ! Azt írja, hogy minden altalásban végzendõ mûtétre vonatkozik, de nem tudom a fülplasztikára igen e, mert azt helyi érzéstelenítésben is végzik ...

JÁÁÁÁÁÁJJJJ, képzeljétek voltam konzultáción, hát nem nyertek meg egyáltalán maguknak !!! Nekem fontos, hogy szimpatikus legyen a doki, hát nem volt az , fõleg amikor a gép elõtt pötyögõ nõcit megkérdezte, hogy milyen cérnával varrnak fülplasztikánál... ez már csak egy lapáttal volt a tûzre :S meg sem nézte a lapátkáimat, fel sem állt a székbõl, semmi... azt hittem mutat képeket, hogy ilyen lehet vagy valami, de semmi...:S keresgélek tovább...
a Budapest plasztikánál most 180 ezerrel olcsóbban mûtenek, nem tudom fülkorrekcióra vonatkozik e, én írni akarok nekik és megkérdezem ! Azt írja, hogy minden altalásban végzendõ mûtétre vonatkozik, de nem tudom a fülplasztikára igen e, mert azt helyi érzéstelenítésben is végzik ...
Egy próbát megér!
Hajrá, sok sikert!
Butaság. Ismerek egy lányt akinek elállnak a fülei. Mégis õ a legbájosabb teremtés a világon. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Rég jártam erre, ....de a lényeg, hogy nem érvényes a kedvezmény a füllkorrekcióra ! az igaz, hogy ingyenes most a konzultáció, arra el is megyek és meghallgatom, semmi kötelezettséggel nem jár ! ennyit megér nekem :) aranyosak voltak, mert visszahívtak , úgyhogy nekem ez már egy plusz pont feléjük ! ha az árát itt megtudom , írok , szerdán megyek konzultációra .
Barátnõmnek is elálltak a fülei. Valakinek jól áll és bájos tõle, de neki példásul kifejezetten elcsúfították az arcát a fülei. Ha a barátaid ezt mondják, hogy nem vészes, nyilván igazuk is van, de ha neked nem tetszik és van rá lehetõséged, csináltasd meg! Jobban fogod magad érezni. Mifelénk magán plasztikai sebészeten 150.000Ft-ért csinálták barátnõmnek mindkét fülét. + konzultációs díj volt azt hiszen tízezer körül. Meg kontroll, de azért nem tudom mennyit fizetett.
Egyáltalán nem butaság! Én 32 évig szenvedtem az elálló füleim miatt az állandó csúfolódásoktól, megjegyzésektõl. Végül rászántam magam a fülplasztikára. Azóta minden OK. Kedves Kérdezõ! Szívesen segítek neked a lakóhelyedhez közeli doki felkutatásában. Bármilyen kérdésed van, írj bátran (akár priviben is)!
Utolsónak: Bp-en Jósvay doktort keresd, a Szent Imre kórházban!


Pécsen az Árkádban hol lehet kapni olcsóbban csőfarmert?

mondanátok nekem üzleteket? vagy ahol akció, leárazás van? el?re is köszi! :))

Legjobb válasz: Jeans Clubba most elég nagy leárazások vannak, esetleg ott nézd meg.

Jeans Clubba most elég nagy leárazások vannak, esetleg ott nézd meg.
A kérdező hozzászólása: köszi! :) ) még válaszok?
nemm tom én is pécsi wok, de én pécsen a kínai ban 4500ft vettem xDDD és a Takko fashion ban 5500 ft

Vízálló szemhéjtust keresek különböző árkategóriákban, ami könnyezéskor nem folyik le. Mi a márkája és az ára, hol lehet beszerezni?

Legjobb válasz: Szia!Én használok Artdeco-t (Douglas-ban vettem, 2700 Ft körül van) és a Rimmel is bevált (Rossmann, DM ez olcsóbb kb. 1000 ft)De a barátnõm Miss sporty-t vett (600 Ft) és azzal is szépen tud sminkelni!

Szia!Én használok Artdeco-t (Douglas-ban vettem, 2700 Ft körül van) és a Rimmel is bevált (Rossmann, DM ez olcsóbb kb. 1000 ft)De a barátnõm Miss sporty-t vett (600 Ft) és azzal is szépen tud sminkelni!
A MAC fluidline-ja nagyon-nagyon tartós ill. van egy kifejezetten hosszantartónak készül Liquidlast tusuk, de ezt mg nem próbáltam.
Én egyszer vettem egy Lora márkájút :) Nagyon jó, csak akkor jön le, ha lekaparod, és akkor is egyben jön le az egész.. :) Nem drága, szerintem még egy százasban is lehet kapni:)

Hol tudok venni szőlőtőkét? Magról esélytelen, hogy kicsírázzon, szóval hol lehet venni és kb mennyi az ára?

Legjobb válasz: Oltványt kell venned, nem tõkét. Minden borvidéken vannak oltványosok, tudsz venni Tokaj-Hegyalján, a Balatonnál, Eger környékén. Az ára sok mindentõl függ: Osztály, típus, kell-e származási igazolás, stb, stb.

Oltványt kell venned, nem tõkét. Minden borvidéken vannak oltványosok, tudsz venni Tokaj-Hegyalján, a Balatonnál, Eger környékén. Az ára sok mindentõl függ: Osztály, típus, kell-e származási igazolás, stb, stb.
Mi a lemetszett vékony töveket dugványoztuk el, de még nem hajtottak ki a sok locsolás ellenére sem. Lehet mégiscsak venni kell.
Sorry, a fele mégis megeredt a tõkék közül.

Az áram mit csinál, amikor éppen nem fogy? Hol tárolódik? Hogy is van ez?

Legjobb válasz: Az áram töltések áramlása vezetõben. Akkor jön létre, ha egy vezetõnek a két pontja közt feszültség van. Akkor nem "fogy" az áram, ha az eszköz nincs feszültség alatt (nincs rákötve feszültségforrásra, elszakadt a vezeték, ki van kapcsolva stb.) Ekkor nem áramlanak a töltések, tehát nincs is áram.

Az áram töltések áramlása vezetõben. Akkor jön létre, ha egy vezetõnek a két pontja közt feszültség van. Akkor nem "fogy" az áram, ha az eszköz nincs feszültség alatt (nincs rákötve feszültségforrásra, elszakadt a vezeték, ki van kapcsolva stb.) Ekkor nem áramlanak a töltések, tehát nincs is áram.
Ha az elektromos energia tárolására gondoltál, az csak relatíve kis mértékben valósul meg, mert drága, kis kapacitású, vagy rossz hatásfokú. Gyakorlatilag annyit termelünk amennyi a fogyasztás (+veszteségek). Paks termelése állandó, a többit pedig más erõmûvek bekapcsolásával, teljesítményüknek a növelésével fedezzük. Ezen kívül export-import is van.
Mit csinál a szél, mikor nem fúj? Röviden ez a kérdés analógiája.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nem igazán ez az analógia. Az elektromos áram termelése nagy áramfejlesztõkben történik, majd egy hatalmas (sok országra kiterjedõ) hálózatba kerül. A hálózatban irdatlan sok potenciális fogyasztó van, amely vagy éppen fogyaszt (mûködik), vagy nem. Amikor egy ponton nincs fogyasztás (nem dugtuk be a konnektorba a hajszárítót), akkor annak fõvonalán az áram egyszerûen tovaáramlik. Ebben a hálózatban sok szabályozó is be van építve. Ezek azt mérik, hogy mekkora a feszültség a hálózatban. Ha sok fogyasztó kapcsolódik be, a feszültség esni kezd, ennek hatására a szabályozó újabb termelõegységet kapcsol be (például egy külföldi hálóelemet megnyit, vagy a Mátrai Erõmû egy turbináját indítja). Ha viszont sokan lekapcsolódnak, akkor (mivel megnõ a feszültség, hiszen több a termelés, mint a fogyasztás) a szabályozók lekapcsolnak áramforrásokat. Mivel a hálózaton milliárdos nagyságrendben vannak fogyasztók, ezek statisztikusan egy ismert eloszlás szerint fogyasztanak, az áramfejlesztõket ezekhez igazítják, és a szabályozókkal el lehet érni, hogy a mindenkori feszültség a hálózat bármely pontján csak kicsit ingadozzék.
A kérdező hozzászólása: 4.! Ez érdekelt, köszi!
A kérdező hozzászólása: Pl MK Leder üzletek árban és minõségben hol vannak?

Székesfehérváron hol találom meg a H&M üzletet? Állítólag tök jó gyerek cuccok vannak, nagyon olcsón. Tényleg jók az árak, vásárolt ott valaki?

Legjobb válasz: Kinek, mi a jo ar? Nagyon szepek, nekün eleg sok minden van onnan, magamnak is szivesen vasarolok onnan, de azert olyan huuuu, de nagyon olcsonak nem mondanam, bar, amikor akciok vannak, akkor nagyon olcso dolgokat ki lehet fogni, de amugy inkabb atlagos aru. Fehervaron viszont nem tudom, hol van :)

Kinek, mi a jo ar? Nagyon szepek, nekün eleg sok minden van onnan, magamnak is szivesen vasarolok onnan, de azert olyan huuuu, de nagyon olcsonak nem mondanam, bar, amikor akciok vannak, akkor nagyon olcso dolgokat ki lehet fogni, de amugy inkabb atlagos aru. Fehervaron viszont nem tudom, hol van :)
Én úgy tudom Fehérváron nincs ilyen üzlet. Pesti plázákban szoktam látni, de szerintem a Fehérváriban nincs csak C&A.
szia én mondjuk Pesten lakom, de mostanában vettem itt a fiamnak egy 2db-os lábfej nélküli harisnyát télire.Szerintem annyira nem volt olcsó, 2200-2400 között volt.Viszont jó minõségnek tûnik.Láttam viszont melegítõ alsót 2000-ért, kb ilyen árak vannak.
Elvileg most fog nyílni a Plázában, már elköltözött pár bolt, csak hogy odaférhessen, mert elég nagy lesz.

Hol lehet jobb és olcsóbb ruhákat venni az Árkádban vagy a Plázában (Szeged)?

Legjobb válasz: Szerintem körülbelül egy árkategóriában van. Viszont Árkádban sokkal többet frissítik az árukat mint a plázában. Én ha vásárlok mind 2 helyre bemegyek , az a biztos. De ha választani kell akkor talán a pláza kicsivel olcsóbb. Remélem segíttettem.

Szerintem körülbelül egy árkategóriában van. Viszont Árkádban sokkal többet frissítik az árukat mint a plázában. Én ha vásárlok mind 2 helyre bemegyek , az a biztos. De ha választani kell akkor talán a pláza kicsivel olcsóbb. Remélem segíttettem.
A kérdező hozzászólása: Köszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!